Teşekkür ederim ilginiz için. Evlendigimiz günden beri maddi konularda hep yalan söyledi sineye çektim artık katlanamiyorum bu kumar zaten tuz biber olduKumar illerine bulasip da iflah olanı daha görmedim. Üstelik sevgi saygı da kalmamış.kararinuzin arkasında durun. Hayırlısı olur inşallah
Bende siz gibi düşünüyorum değişeceğine zerre inancım yok çünkü ona düzelmesi için her imkanı sundum benim gideceğimi hiç dusunemedi onu hazmedemiyor çünkü evin maddi yükü hep ustumdeydiHislerinize güvenin değişmez sadece değişmiş gibi yapar her verdiğiniz şansta zararınız ve kendinize kızgınlıgınız artar değişim için en az 1 yıl uzaktan gözlemleyin ayrı kalarak ona vereceginiz tek şans ta uzaktan izleme olsun
Kesinlikle haklısınız. Teşekkür ederimN nezamandiraraftayim sen o kumarbazla nişani atmasaydın böyle olacaktı.
Bir an önce boşan kurtul konu sahibesi.
Aynen dönmüyorum diye yuva yıkıcı ilan etti beniAdam manyak sanırsam, hem kumarbaz hem kabahatli bir de küfür beddua mı ediyorBoşa at bu mal değneğini konu sahibesi
Benim derdim direk boşanma ama kabul etmiyorKumar ve alkol bambaska bisey biraz uzak yasayin derim
Bende siz gibi düşünüyorum değişeceğine zerre inancım yok çünkü ona düzelmesi için her imkanı sundum benim gideceğimi hiç dusunemedi onu hazmedemiyor çünkü evin maddi yükü hep ustumdeydi
Cok iyi bir avkt bulun ama cok iyi gerisini düşmeyin. Tlf da sesli sozlu hakaret vs etmeyin sessiz kalınBenim derdim direk boşanma ama kabul etmiyor
Ne acıdır ben de öyle düşünüyorumBence şans falan vermeyin.
Zaten size değil, maddiyatınıza ihtiyacı olduğu için çağırıyordur.
Onları zaten hayatta kabul etmem zaten bu yüzden değiştim demesine hiç inanmıyorumHade kumar konusunda düzeldi diyelim size karşı utanmadan, çekinmeden kullandığı beddua ve küfürleri ne olacak. Bunları düşündünüz mü?
Zaten ben hakaret içerikli sözler yazmadığım için daha çok kuduruyorC
Cok iyi bir avkt bulun ama cok iyi gerisini düşmeyin. Tlf da sesli sozlu hakaret vs etmeyin sessiz kalın
Onları zaten hayatta kabul etmem zaten bu yüzden değiştim demesine hiç inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?