Boşanma kararı

yaz kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2023
225
137
33
30
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye olarak katıldım fikirlerinize ihtiyacım var. 29yasinda memurum 6yillik evliyim 2yasinda oğlum var. Eşimin yaklaşık 2yildir kumar ve evle ilgisizliği ile uğraşıyorum elimden gelen her yardımı yaptım dünyanın da borcu var. Ocak ayında hesabımı bosaltmasi ile ipler koptu bir şans istedi verdim telefonunu kontrol ediyordum şifresini değiştirmiş böyle olunca ramazan ayında annemlere gittim. Dön diyor duzeldim diyor ama ona zerre inanmıyorum. Eve dön değişmezsem öyle bosan diyor Eve dönmedim diye hakaret ve beddua içerikli mesajlar atıyor. İçim rahat onun için herşeyi yaptım maddi manevi artık dönmek istemiyorum değiştiğine de inanmıyorum bana yardımcı olun şans vermemekle haklı miyim ona karşı zerre bı hissim de kalmadı bayram bayram rahatsiz ettim hepinize iyi bayramlar

Kumar illerine bulasip da iflah olanı daha görmedim. Üstelik sevgi saygı da kalmamış.kararinuzin arkasında durun. Hayırlısı olur inşallah
Teşekkür ederim ilginiz için. Evlendigimiz günden beri maddi konularda hep yalan söyledi sineye çektim artık katlanamiyorum bu kumar zaten tuz biber oldu

Bende siz gibi düşünüyorum değişeceğine zerre inancım yok çünkü ona düzelmesi için her imkanı sundum benim gideceğimi hiç dusunemedi onu hazmedemiyor çünkü evin maddi yükü hep ustumdeydi

Bende siz gibi düşünüyorum değişeceğine zerre inancım yok çünkü ona düzelmesi için her imkanı sundum benim gideceğimi hiç dusunemedi onu hazmedemiyor çünkü evin maddi yükü hep ustumdeydi

Bence şans falan vermeyin.
Zaten size değil, maddiyatınıza ihtiyacı olduğu için çağırıyordur.

Hade kumar konusunda düzeldi diyelim size karşı utanmadan, çekinmeden kullandığı beddua ve küfürleri ne olacak. Bunları düşündünüz mü?
Onları zaten hayatta kabul etmem zaten bu yüzden değiştim demesine hiç inanmıyorum

Insallah bu istikrarla ilerlersiniz, sans vereyim derseniz en fazla 1 sene sonra başa dönersiniz.
Yine düzeldimler,bir şans ver demeler başlar.

Bir hatayi bir kere yapan ikinci defa yapmaz, ikinci defa yapan üçüncü defa da yapar..

Şans vermeyin ama en azından yakanızdan düşmesi için paramı misliyle yerine koy öyle düşünürüz deyin koyamayacağı için yüzü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…