Hep yaptı göz yumdum artık dayanamıyorum bu yüzden gittim evden. Pişman olduğunu da samimi bulmuyorumInsallah bu istikrarla ilerlersiniz, sans vereyim derseniz en fazla 1 sene sonra başa dönersiniz.
Yine düzeldimler,bir şans ver demeler başlar.
Bir hatayi bir kere yapan ikinci defa yapmaz, ikinci defa yapan üçüncü defa da yapar..
Onu da dedim sen eve dön düzeltiriz dediŞans vermeyin ama en azından yakanızdan düşmesi için paramı misliyle yerine koy öyle düşünürüz deyin koyamayacağı için yüzü olmaz
Dön diyor duzeldim diyor ama ona zerre inanmıyorum. Eve dön değişmezsem öyle bosan diyor Eve dönmedim diye hakaret ve beddua içerikli mesajlar atıyor
Haklısınız...Evin bütün maddi yükü sizin üzerinizdeymiş bu yüzden dönmenizi istiyor. Yoksa umrunda olmasınız.
Evet kendisi yaptı ben terkettim diye yuva yıkıcı oldumSadece şu kısım bile düzelmediğini gösterir. Hisleriniz bittiyse hiç uzatmayın. Salıverin gitsin. Hakarete ve bedduaya sebep mi var? Kendisi mahvetmiş her şeyi
yok yok hayatini daha fazla mahvetmeye değmez, kendi pisliğiyle kalsın. Mahkemenin uygun gördüğü gunlerde de çocuğunu görür biter gider.Hep yaptı göz yumdum artık dayanamıyorum bu yüzden gittim evden. Pişman olduğunu da samimi bulmuyorum
Evet kendisi yaptı ben terkettim diye yuva yıkıcı oldum
Tamam en azından içiniz rahat etmiştir düzelmeyeceği bu cevaptan belli olduOnu da dedim sen eve dön düzeltiriz dedi
Çocuğumun zaten hep rızkı gitti haramı ikimizin de boğazından geçirdi işte daha neler var anlatacağım da şimdi pişmanlıktan oluyormuş dön diyor ama güvenemiyorum onaŞöyle düşünün siz çocuğunuzdan ayrı kalıp para kazanmaya çalışıyorsunuz.Kocanız ayrı kaldığınız her dakikadaki paraları kumarda yiyor çocuğunuzun rızkı da gidiyor
Ona çok merhamet gösterdim artık bende vicdan ve merhamet edecek hal kalmadı ona karşıVicdanınıza oynuyor muhtemelen bu tip şeylerde merhamet duyan bir kadınsınız, o'nu kullanıyor. Ne kadar ayıp yahu. Yok yok dönmeyin siz. Böyle koca isterseniz sokaklar dolu.
Kumara para verene kadar kenara para atarsınız evladınızın geleceği olur
Hayırlısı olsun hakkımızda herkesin derdi sıkıntısı bitsin inşallahsiz de bakin kendi hayatiniza, bir sürü erkek var ne diye bizi mutsuz edenle kalalim ki, kim bilir cok guzel asklar yasarsiniz belki sonra.
Ailesi tarla satacakmis satilana kadar bekle dedi o tarlalar 1 yıldır satılmadı şimdi yaza satilacakmisTamam en azından içiniz rahat etmiştir düzelmeyeceği bu cevaptan belli olduyoksa canla başla para arardı
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye olarak katıldım fikirlerinize ihtiyacım var. 29yasinda memurum 6yillik evliyim 2yasinda oğlum var. Eşimin yaklaşık 2yildir kumar ve evle ilgisizliği ile uğraşıyorum elimden gelen her yardımı yaptım dünyanın da borcu var. Ocak ayında hesabımı bosaltmasi ile ipler koptu bir şans istedi verdim telefonunu kontrol ediyordum şifresini değiştirmiş böyle olunca ramazan ayında annemlere gittim. Dön diyor duzeldim diyor ama ona zerre inanmıyorum. Eve dön değişmezsem öyle bosan diyor Eve dönmedim diye hakaret ve beddua içerikli mesajlar atıyor. İçim rahat onun için herşeyi yaptım maddi manevi artık dönmek istemiyorum değiştiğine de inanmıyorum bana yardımcı olun şans vermemekle haklı miyim ona karşı zerre bı hissim de kalmadı bayram bayram rahatsiz ettim hepinize iyi bayramlar
Kesinlikle kararınızdan dönmeyin hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar ben yeni üye olarak katıldım fikirlerinize ihtiyacım var. 29yasinda memurum 6yillik evliyim 2yasinda oğlum var. Eşimin yaklaşık 2yildir kumar ve evle ilgisizliği ile uğraşıyorum elimden gelen her yardımı yaptım dünyanın da borcu var. Ocak ayında hesabımı bosaltmasi ile ipler koptu bir şans istedi verdim telefonunu kontrol ediyordum şifresini değiştirmiş böyle olunca ramazan ayında annemlere gittim. Dön diyor duzeldim diyor ama ona zerre inanmıyorum. Eve dön değişmezsem öyle bosan diyor Eve dönmedim diye hakaret ve beddua içerikli mesajlar atıyor. İçim rahat onun için herşeyi yaptım maddi manevi artık dönmek istemiyorum değiştiğine de inanmıyorum bana yardımcı olun şans vermemekle haklı miyim ona karşı zerre bı hissim de kalmadı bayram bayram rahatsiz ettim hepinize iyi bayramlar
Dönme asla düzelmez...Merhaba arkadaşlar ben yeni üye olarak katıldım fikirlerinize ihtiyacım var. 29yasinda memurum 6yillik evliyim 2yasinda oğlum var. Eşimin yaklaşık 2yildir kumar ve evle ilgisizliği ile uğraşıyorum elimden gelen her yardımı yaptım dünyanın da borcu var. Ocak ayında hesabımı bosaltmasi ile ipler koptu bir şans istedi verdim telefonunu kontrol ediyordum şifresini değiştirmiş böyle olunca ramazan ayında annemlere gittim. Dön diyor duzeldim diyor ama ona zerre inanmıyorum. Eve dön değişmezsem öyle bosan diyor Eve dönmedim diye hakaret ve beddua içerikli mesajlar atıyor. İçim rahat onun için herşeyi yaptım maddi manevi artık dönmek istemiyorum değiştiğine de inanmıyorum bana yardımcı olun şans vermemekle haklı miyim ona karşı zerre bı hissim de kalmadı bayram bayram rahatsiz ettim hepinize iyi bayramlar
Mesleğiniz var rızkınızı kumara veren birini boşverin oğlunuzu alın yeni hayat kurunMerhaba arkadaşlar ben yeni üye olarak katıldım fikirlerinize ihtiyacım var. 29yasinda memurum 6yillik evliyim 2yasinda oğlum var. Eşimin yaklaşık 2yildir kumar ve evle ilgisizliği ile uğraşıyorum elimden gelen her yardımı yaptım dünyanın da borcu var. Ocak ayında hesabımı bosaltmasi ile ipler koptu bir şans istedi verdim telefonunu kontrol ediyordum şifresini değiştirmiş böyle olunca ramazan ayında annemlere gittim. Dön diyor duzeldim diyor ama ona zerre inanmıyorum. Eve dön değişmezsem öyle bosan diyor Eve dönmedim diye hakaret ve beddua içerikli mesajlar atıyor. İçim rahat onun için herşeyi yaptım maddi manevi artık dönmek istemiyorum değiştiğine de inanmıyorum bana yardımcı olun şans vermemekle haklı miyim ona karşı zerre bı hissim de kalmadı bayram bayram rahatsiz ettim hepinize iyi bayramlar
Bu erkeklerin büyük kısmı böyle sanırım. Kadın maddi anlamda eşine destek olup çalışıp hem de evin yükünü sirtlaninca bu kocalar daha bir hopluyor dur durak bilmiyor.Bende siz gibi düşünüyorum değişeceğine zerre inancım yok çünkü ona düzelmesi için her imkanı sundum benim gideceğimi hiç dusunemedi onu hazmedemiyor çünkü evin maddi yükü hep ustumdeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?