• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararı

Insallah bu istikrarla ilerlersiniz, sans vereyim derseniz en fazla 1 sene sonra başa dönersiniz.
Yine düzeldimler,bir şans ver demeler başlar.

Bir hatayi bir kere yapan ikinci defa yapmaz, ikinci defa yapan üçüncü defa da yapar..
Hep yaptı göz yumdum artık dayanamıyorum bu yüzden gittim evden. Pişman olduğunu da samimi bulmuyorum

Dön diyor duzeldim diyor ama ona zerre inanmıyorum. Eve dön değişmezsem öyle bosan diyor Eve dönmedim diye hakaret ve beddua içerikli mesajlar atıyor

Sadece şu kısım bile düzelmediğini gösterir. Hisleriniz bittiyse hiç uzatmayın. Salıverin gitsin. Hakarete ve bedduaya sebep mi var? Kendisi mahvetmiş her şeyi

Hep yaptı göz yumdum artık dayanamıyorum bu yüzden gittim evden. Pişman olduğunu da samimi bulmuyorum
yok yok hayatini daha fazla mahvetmeye değmez, kendi pisliğiyle kalsın. Mahkemenin uygun gördüğü gunlerde de çocuğunu görür biter gider.

Evet kendisi yaptı ben terkettim diye yuva yıkıcı oldum

Vicdanınıza oynuyor muhtemelen bu tip şeylerde merhamet duyan bir kadınsınız, o'nu kullanıyor. Ne kadar ayıp yahu. Yok yok dönmeyin siz. Böyle koca isterseniz sokaklar dolu.

Kumara para verene kadar kenara para atarsınız evladınızın geleceği olur

siz de bakin kendi hayatiniza, bir sürü erkek var ne diye bizi mutsuz edenle kalalim ki, kim bilir cok guzel asklar yasarsiniz belki sonra.

Şöyle düşünün siz çocuğunuzdan ayrı kalıp para kazanmaya çalışıyorsunuz.Kocanız ayrı kaldığınız her dakikadaki paraları kumarda yiyor çocuğunuzun rızkı da gidiyor
Çocuğumun zaten hep rızkı gitti haramı ikimizin de boğazından geçirdi işte daha neler var anlatacağım da şimdi pişmanlıktan oluyormuş dön diyor ama güvenemiyorum ona

Vicdanınıza oynuyor muhtemelen bu tip şeylerde merhamet duyan bir kadınsınız, o'nu kullanıyor. Ne kadar ayıp yahu. Yok yok dönmeyin siz. Böyle koca isterseniz sokaklar dolu.

Kumara para verene kadar kenara para atarsınız evladınızın geleceği olur
Ona çok merhamet gösterdim artık bende vicdan ve merhamet edecek hal kalmadı ona karşı

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye olarak katıldım fikirlerinize ihtiyacım var. 29yasinda memurum 6yillik evliyim 2yasinda oğlum var. Eşimin yaklaşık 2yildir kumar ve evle ilgisizliği ile uğraşıyorum elimden gelen her yardımı yaptım dünyanın da borcu var. Ocak ayında hesabımı bosaltmasi ile ipler koptu bir şans istedi verdim telefonunu kontrol ediyordum şifresini değiştirmiş böyle olunca ramazan ayında annemlere gittim. Dön diyor duzeldim diyor ama ona zerre inanmıyorum. Eve dön değişmezsem öyle bosan diyor Eve dönmedim diye hakaret ve beddua içerikli mesajlar atıyor. İçim rahat onun için herşeyi yaptım maddi manevi artık dönmek istemiyorum değiştiğine de inanmıyorum bana yardımcı olun şans vermemekle haklı miyim ona karşı zerre bı hissim de kalmadı bayram bayram rahatsiz ettim hepinize iyi bayramlar 🥰

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye olarak katıldım fikirlerinize ihtiyacım var. 29yasinda memurum 6yillik evliyim 2yasinda oğlum var. Eşimin yaklaşık 2yildir kumar ve evle ilgisizliği ile uğraşıyorum elimden gelen her yardımı yaptım dünyanın da borcu var. Ocak ayında hesabımı bosaltmasi ile ipler koptu bir şans istedi verdim telefonunu kontrol ediyordum şifresini değiştirmiş böyle olunca ramazan ayında annemlere gittim. Dön diyor duzeldim diyor ama ona zerre inanmıyorum. Eve dön değişmezsem öyle bosan diyor Eve dönmedim diye hakaret ve beddua içerikli mesajlar atıyor. İçim rahat onun için herşeyi yaptım maddi manevi artık dönmek istemiyorum değiştiğine de inanmıyorum bana yardımcı olun şans vermemekle haklı miyim ona karşı zerre bı hissim de kalmadı bayram bayram rahatsiz ettim hepinize iyi bayramlar 🥰
Kesinlikle kararınızdan dönmeyin hakkınızda hayırlısı olsun

Dönme asla düzelmez...

Mesleğiniz var rızkınızı kumara veren birini boşverin oğlunuzu alın yeni hayat kurun

Bende siz gibi düşünüyorum değişeceğine zerre inancım yok çünkü ona düzelmesi için her imkanı sundum benim gideceğimi hiç dusunemedi onu hazmedemiyor çünkü evin maddi yükü hep ustumdeydi
Bu erkeklerin büyük kısmı böyle sanırım. Kadın maddi anlamda eşine destek olup çalışıp hem de evin yükünü sirtlaninca bu kocalar daha bir hopluyor dur durak bilmiyor.
Bu olay harici evlilik hayatınız nasıl bilmiyorum ama maddi anlamda sizi sömürmeye alışmış gibi
Yıllar sonra hem maddi hem manevi kullanılmış tükenmiş bir kadın olmak istemiyorsanız ona göre bir karar verin. Erkekler kuyruk sıkışınca hemen ben düzeldim geri dön diye yalvarıyor dönmeyince hakaret beddua sizi suçlama :) hiç şaşmaz.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Boşanın hem de hızlıca.

Neden derseniz kumar borcu olan düzelmez ve 2 yaşında oğlunuz var.

Oğlunuzun ihtiyaçlarını karşılamak için elinizde para olması lazım, eşiniz ise çocuğun boğazından çalıp keyif yapacak. İstediği hediyeyi alamayacaksınız, istediği okula gidemeyecek. Niye? Babanın kumar zevki için.

Tedavi olmayı önermemiş bile.

Zaten tedavi olsa ne olacak kumar bağımlığı olanların yüzde 80 i tedaviye gitmiyor, tedaviye gidenlerin de yüzde 90ı ise tekrar kumar oynuyor. Neyi “düzelmiş”?

Ancak bağırır çağırır suçlar durur. Siz faturaları ödeyip arkasını topluyordunuz, yemeği çamaşırı hazırdı ağlarsa onlara ağlar.

Back
X