boşanma kararım akıl verin kızlar :(

En azindan artik farkindasin
Anasindan kopamamis erkekler cok sıkıntılı oluyor
Benimde oglum var canimdan cok severim ama buyuk sozume tovbe ilerde beni arasa anne gel esim ailesine gitti bi camasir ativer dese oglum evlenmeyi bilen herseyi bilir ac bak netten ben seni everip gorevimi yaptim der gecerim
Gercekten ihtiyaci olmadigi surece de esi yokken evine elimi surmem
Hep diyorum zaten cocugum mutlu olsun isterse baska ulkede yasasin
Ne bu dogurdugum dibimde yasasin meraki bazilarinda
Vallahi cehalet

Gecen arkadaşlarımızla beraberiz arkadaşımız kardeşinden şikayet ediyor cok soru soruyor diye -bunlar kari koca bu arada yanımızdakiler- benimki de pochoda çok soru soruyor dimi dedi.
Eve geldik diyorum ki bak o arkadaşımız karısı için tek bir kötü söz söylemez 'ee ne varki onlarda sana diyor'

ben neşeli,harketli bir insanımdır -insandım-
ben onlara şaka yapıyorum ama sen bunu şikayet ederek söylüyorsun.

neşemi öldürdü,konuşma,yapma,giymee ahh ahh

şimdide şunu düşünüyorum yıllarca babamın yanında çalıştım iflas ettik ne iş yapıcam ne olucak,işte bak eviniz var o var bu var cocuk zaten dertli kızın yaptığına bak diğicekler ama eve girmek bile istemiyorum uzun zamandır zaten ayrı odalarda takılıyoruz çünkü atıyorum bir gün ben bir şey diyorum ona tepki vermiyor iyiyiz ertesi gün aynı şeye kızıyor ne yapıcağımı şaşırdım

aynı sitede şu anda zaten çok calışıyor yavrusu üzülmüş gelmiştir .

Onu fabrikasina geri iade
Onu fabrikasina geri iade et

benim ailem evlat kaybetmiş bir kere bile ağlamazlar gidin,yaşayın derler.her hafya görmem onları.. allahım bunlar her dk konuşurlar telde birde ablası var görüntülü konuşuyorlar bir de her akşam.

şu anda sadece maddiyatı düşünüyorum ama her ay aylık para veriyordu bana işten ayrılınca komik bir para kredi kartını kullanmam vs .zaten araba alır bana sormaz yazdığım gibi ve bu bana normal gelmiş senelercee

Niye evlenmis ayy
Cekilecek dert degil
Ben nasıl bir salakmışım ya başka anlatsam neler varda hep cok iyi birisi dedim benim ailemede çok iyidir ama durmadan olanlar hele en son tatilde olanlar beni çok yordu koptu bir şeyler üstünede deprem tam tüy dikti.sadece şu anda işsizim onu düşünüyorum babamda iflas etti yıllarca onun yanında calıştım ne iş bulucam ,nasıl olucak bilmiyorum hee düşününce bana komik bir aylık veriyordu asgari ücretten az yine gecinirim yani

Benım anlamadıgım ıkınızde calısıyorsunuz neden borcları o oduyor, para verıyordu bana dıyorsunuz? Yoksa aldıgınız maaşı adamın elıne mı sayıyordunuz. Baskasının yanında sıze laf sokması cok yanlıs, sureklı karakterınızı elestıren bırıyle dıken ustunde olursunuz. Kv evınıze gelıp mahremınıze gırmesıde ayrı bır sacmalık. Eşınızın gozunu korkutun, tehdıt edın baktınız duzelmıyor gule gule deyın. Allahın işinde vardır hayır belkı boyle bırıne baba rolu vermemelısınız

Ben ailemin yanında calışıyordum iflas ettik sonra evden calışmaya başladım ama iş başına para alıyordum onun kadar para kazanmıyordum.Birikimlerimizi sattık,düğünde takılanları sattık ev almak için hatta mehir vardır ya verilen ailesinin yanında bana onu sordu onu bile verdim onların yanında sormasına sinir oldum hatta.birde araba vardı işte ailesi kullanıyordu onuda satıcaktık satmadı bir de altın borcu aldı annesi aldırdı kredi cekmedi. herşeyin içinde ailesi ev bakarken ailesiyle gidiyorduk gecen sene bu ev alınırken ayrılacaktım ben ahh ahh annem hep yapma kızım dedi

Sız her seyı adamın elıne saymıssınız mehırı bıle emrıvakı ıle elınızden almıs. Onların gozundekı Kendı degerınızı kendınız bıtırmısssınız. Zoru oynayan her zaman kıymetlı olur. Sız boyle kendınızı alcaltırsanız yerı gelır paranı ıster yerı gelır arkadasının yanında karakterını elestırır. Bence su an evden, paralardan zıyade cocuk yapma meselesını ertelemenız gerektıgı uzerıne dusunun.
Evlılıgınız sorunlu, eşınız yetışkın olamamış gelır gıder hesap edemıyor. Boyle bırıne babalık rolu verırsenız ılerıde hem sız hem de cocugunu uzulecek

Yok zaten cocuk istemiyorum o olay orada kaldı iptal ettik ve hep aklımda şu vardı terapiye gitmemiz lazım çünkü cocuk olsa ailesi karışacak ya da hep gelecekler eminim (kendi aralarında cocuklarına karışıyorlar çünkü ve bana garip geliyor) onlara göre normal yani.Oda paramız yok diyordu işte cocuk için doktora gitmiyordu.Sormayın ben param biter para bile istemem ben de salaklık bana ayıp gelir annemde babamda görmedim çünkü babam herşeyi alır yapar annem için

Ayyy eşine gıcık oldum soru sahibi. Evlat olsa sevilmez. Çocuk fikrini rafa kaldırdığınız iyi olmuş eş olamamış ki baba olsun.

Sizin boşanmak istemeniz onu etkilemeyecek gibi sanki artık sizi yerli yersiz konuşup şikayet eden biri gibi görüyor hani hep mizmizlanır oturur sizi dahil etmemesi arabayı satmamasi vs sanki hep bundan saygıyı kaybetmiş boşanmak istiyorsanız adım atın istemiyorsanız saygıyı inşaa etmek için cabalayin bana boşanmak istiyor gibi gelmediniz bu sorunlar kötüye gider ama çocuk istemediği bariz bence şu anki evliliğinizin gidişi kötü iyi düşünün zaten salmış eşiniz

size nasıl boşanmak istiyor gibi gelmedim ? yıllarca düzeltmeye calıştım olmadı ve bu deprem vs ben de patlak verdi

ki şunda haklısınız ben boşanmak istediğimi söyleyince büyük ihtimalle beni sucluycak hakaret edicek ve ben haksız duruma düşücem.ev aldık borcumuz var sen söylesin,böylesin vs diye yıllarca terapiye gitmek istedim kendisi istemedi

size nasıl boşanmak istiyor gibi gelmedim ? yıllarca düzeltmeye calıştım olmadı ve bu deprem vs ben de patlak verdi
Yanılmışım o zaman olabilir bazen insan anlatır bir yerinden tutacak toparlayacak fikir istiyor olabilir madem siz kararlisiniz dava açarsınız hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…