- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Bencede böyle büyük büyük konuşanlara daha beter evliliklwri olmalıki büyük konuşmamayı öğrenmeliDaha nişanlı, evliliği görmemiş niye umursadın ki bu kadar? Ayrıca boşanmak için illa aldatma yada şiddet mi olması lazım, mutsuz evlilik başlı başına sebep bence. Neymiş direnseymişsin. Kayınvalidesi çöreklensin de başına gör nasıl direndiğini. Boşver bacım, bekara kocaya direnmek kolay.
Asıl komik olan ne biliyor musunuz ? Kadının şiddet görmeye hakkı varken, yine aynı kadının kocasının dediğinin aksini söyleyeme hakkı bile Yok... aynı fiziksel yada piskolojik şiddeti oğulları görse aynı tepkiyi verirler mi ki ? En son kv geldiğinde eşimle tartıştık bende cevabını verdim onun bana dediği şeyin aynısını söyledim ve kv mutfakta yalnızken oğlum biraz sinirli onu biraz alttan al he diyip geç dedi... bende asıl o beni alttan alsın bak onun çocuğunu taşıyorum dedim.Nasıl bunları söyler ayıp ya
Kendi dayak yedi diye bütün kadınların yemesi mi lazım
Bu eski kadınlarda çok oluyor bazen
Devir değişti kadın-erkek eşitliği gelişiyor ülkemizde ve daha da gelişmeli
Bu tipler sesini kesmeli
Şiddete duyarlı hale gelmemiz lazım ayıplamamız bu tip erkekleri toplumdan dışlamamız lazım.
Sinir oluyorum bu tip alttan alttan dayağı savunanlara
Biz iyiyiz anne sıkıntımız yok çok şükür bana karşıda hiç sinirli değil falan diye konuş çatlasınAsıl komik olan ne biliyor musunuz ? Kadının şiddet görmeye hakkı varken, yine aynı kadının kocasının dediğinin aksini söyleyeme hakkı bile Yok... aynı fiziksel yada piskolojik şiddeti oğulları görse aynı tepkiyi verirler mi ki ? En son kv geldiğinde eşimle tartıştık bende cevabını verdim onun bana dediği şeyin aynısını söyledim ve kv mutfakta yalnızken oğlum biraz sinirli onu biraz alttan al he diyip geç dedi... bende asıl o beni alttan alsın bak onun çocuğunu taşıyorum dedim.
Aslın da öyle hiç sinirli değildir bana karşı hepsi de bilir sanırım sorun orada ailesine karşı aşırı sinirli be ne dediğini bilmiyor ben zamanın da çok uyardım eşimi yapma böyle diye... onlar da bunu bildiklerinden bana karşı ayrı tavırlılar. Eşimin iyi davranmasına gerçekten katlanmamıştılar eşim bile farkında kendisi yüzlerine dedi yine bana kötü davrandıkları zaman ben bu kızı dövseydim sövseydim bizden iyi olmazdı diye şuan 5 görümcem var biri hariç kimseyle konuşmuyoruzBiz iyiyiz anne sıkıntımız yok çok şükür bana karşıda hiç sinirli değil falan diye konuş çatlasın
Merhaba arkadaşlar ben daha öncedende bi konu acmistim yaklaşık 3-4 ay evli kaldim, diğer 1 yıl ailemn yanina geçirdim boşanana kadar.
Konuya geciyim hemen uzatmadan,bi arkadaşla buluştum geçenlerde benm boşanma durumumu vs konuştuk,suan kendisi nişanlı benden bir kaç fikir almak amaclı benm konularımda açıldı.Neden boşanmak istediğimden,Bana çok kısa evli kalmışsın biraz sabredip kalsaydin biraz daha deneseydin hemen pes etmişsin,mücadeleci olman lazimdi tarzinda konuşmalar yaptı.
(Benim evliligm boyunca yaşadığım şeyler,surekli hanimina ve ailesine küfreden bir insan ,herseyini kısıtlayan,herşeyimde ailesinin müdahale etmesi benim adima sürekli annesinin ve babasinn kararlar vermesi,sureki annesinin dolduruşları daha önemli benm yanmda olmayan bi insan ünv.aldigim öğrenim kredim bile sorun haline geldi ben ödemem tarzinda benide caliştirmiyorsun (ödiyceksin vs demedigim halde) ee nasıl odiycem ozamn! Sürekli chat sitelere kadınlara yazmasi.. Ne kendisi ne annesi bana bir cöp bile aldirmiyolardi.beraber oturmakta ısrar etmeleri, yüzüme şamar atması gibi ve biz evleneli daha 1 yıl bile olmadan ben bunları yaşadım.ailesine kandil msji cuma msji vs.unuttum diye hakarete uğrayan bi insanm,5 cm topuk giymiycekmisim pantolondan kalcalarim çıkıyormuş.surekli küsüp benden ayri yatmalari sinir krizleri bunun gibi seyker)
Arkadaslar sizce benim bu yasadiklarim normal şeylermi? boşanmaya değmeyecek seylermi. Bunlar zamanla atlatilabilen şeyler olabilirmiydi?
Yani kisaca yaşadıklarimida anlattim bi çok şeylerde var tabi ama..
Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Evet çok haklısınız,Bide bunlari bayanlardan duymak çok acı,insalh sizde bundan sonra mutlu olursunuz.Ben de yaşadıklarını yaşadım. Geçen yıl bu yüzden boşanılır mi tarzında imalar sen dayak yemeyi haketmisindir tarzında cümleler bazı hemcimslerimden ve arkadaşlarımdan duydum. Onlarla bir daha bu konum Hk konuşmadım. Arkadaşlığı da kestim.Ben eski esimi çok seviyordum ama kendimi daha çok seviyorum. Hiç kimse için ne kendimden ne de mutluluğumdan vazgeçemem. Şimdi o yok ben yine aynı evde aynı yerde mutluyum, huzurluyum.
Geçmiş geçmişte kaldı hep derim bir kadın kolay vazgecmez.
Sen geleceğe odaklan.
Sevgiler.
İnanirmisin ayni şeyleri benm kv de soluyodu kendi annesinin hep dayak yediğini yuvasi bozulmasin diye sustugunu kendisinin sustugunu ve benm eşim örnek al diyodu bana ne kadar bos şeylerle dolduruyolar ogullarini okadar cahillerki ne yazikiiBazı kadınların kaldıracağı durumlar değil şiddet felan bende şiddet olan bi ailede büyümediğimden bırakın eşimin şiddet uygulamasını hakaretini bile kaldıramam ki duygusal yönden çok etkilenirim. Eşim bilir bınları gerekenleri de babam söylemiştir zamanında... ama gelin görün ki kv kişisi erkektir döverde severde benim kocam çok döverdi ama ölmeden önce son yıllarında beni el üstünde tuttu diyor yani bana resmen şiddeti güzel bişeymiş gibi gösteriyor.. bende gülerek ben onu bunu anlamam bana bir fiske vurmamış babam senin oğlunun vurduğunu duysa ki emin ol hemen söylerim o zaman değil oğlun sülaleniz mahvolur babamı iyi tanırsın dedim o yüzden bana böyle akıl vereceğine git oğluna benim yaşadıklarımı gelinime yaşatma de ki kimsenin huzuru kaçmasın dedim... işte bizim çoğu kadınımız erkektir döverde söverde eğer katlanıyorsan seviyorsundur eğer pes ediyorsan aaaa insan biraz mücadele eder hemen de bıraktı demek ki sevmiyormuş derler... tabi her kadın da ha diyince gidemiyor gidecek yeri ve çaresi olmuyor öyle olanlara lafım Yok aslında yanlış anlaşılmasın
Ne kadar değişik insanlarAslın da öyle hiç sinirli değildir bana karşı hepsi de bilir sanırım sorun orada ailesine karşı aşırı sinirli be ne dediğini bilmiyor ben zamanın da çok uyardım eşimi yapma böyle diye... onlar da bunu bildiklerinden bana karşı ayrı tavırlılar. Eşimin iyi davranmasına gerçekten katlanmamıştılar eşim bile farkında kendisi yüzlerine dedi yine bana kötü davrandıkları zaman ben bu kızı dövseydim sövseydim bizden iyi olmazdı diye şuan 5 görümcem var biri hariç kimseyle konuşmuyoruz
Bazı kv çok kıskanç oluyo ne yazıkki benmkide oleydi iyi görünen yılan cinslerdendi,hep alttan alta oglunu doldura doldura üzerime saldı umarim şimdi mutludur.2 kızı var insalh onlardan cekerNe kadar değişik insanlar
Bir anne olarak oğlunun yuvasında mutlu olmasından memnun olması laxım
Neden böyle kötü niyetli insanlar yazık
Kaç yaşına gelmiş
Neyse boşver ne diyeyim
Mutlulukdan ziyade artık insan çıkarma konusunda cesaretliyim. Bence sen de o arkadası arkadaş belleme. Boşver su akıp yolunu bulur.Evet çok haklısınız,Bide bunlari bayanlardan duymak çok acı,insalh sizde bundan sonra mutlu olursunuz.
Normal insan değil bunlar herkes böyle değilBazı kv çok kıskanç oluyo ne yazıkki benmkide oleydi iyi görünen yılan cinslerdendi,hep alttan alta oglunu doldura doldura üzerime saldı umarim şimdi mutludur.2 kızı var insalh onlardan ceker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?