Boşanma kararımdan sonra !çok abartmışsın denmesi

Yaşamayan anlamaz
Arkadaşınızı boşverin.
Kendisi bunlara ne kadar tahammül edebilir acaba

Ayrıca bir evliliğin içinde ne yaşandığını ancak evli olanlar bilir
Örneğin benim bir arkadaşım eşinin garip cinsel istekleri yüzünden ayrıldı ve bumu kimseye açıklayamadı

Kocasıda dövsede sövsedes aşağılasada sırf dul demesinler diye her şeye katlanacak bir kadınz değilmissiniz demekki

Bencede böyle büyük büyük konuşanlara daha beter evliliklwri olmalıki büyük konuşmamayı öğrenmeli

Dışardan bakınca herşey herkese kolay gelir. Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. Kimseye katlanmak , kimse için mücadele etmek zorunda değilsiniz. Kimseye açıklama yapmak zorunda da..

Asıl komik olan ne biliyor musunuz ? Kadının şiddet görmeye hakkı varken, yine aynı kadının kocasının dediğinin aksini söyleyeme hakkı bile Yok... aynı fiziksel yada piskolojik şiddeti oğulları görse aynı tepkiyi verirler mi ki ? En son kv geldiğinde eşimle tartıştık bende cevabını verdim onun bana dediği şeyin aynısını söyledim ve kv mutfakta yalnızken oğlum biraz sinirli onu biraz alttan al he diyip geç dedi... bende asıl o beni alttan alsın bak onun çocuğunu taşıyorum dedim.

Biz iyiyiz anne sıkıntımız yok çok şükür bana karşıda hiç sinirli değil falan diye konuş çatlasın

Biz iyiyiz anne sıkıntımız yok çok şükür bana karşıda hiç sinirli değil falan diye konuş çatlasın
Aslın da öyle hiç sinirli değildir bana karşı hepsi de bilir sanırım sorun orada ailesine karşı aşırı sinirli be ne dediğini bilmiyor ben zamanın da çok uyardım eşimi yapma böyle diye... onlar da bunu bildiklerinden bana karşı ayrı tavırlılar. Eşimin iyi davranmasına gerçekten katlanmamıştılar eşim bile farkında kendisi yüzlerine dedi yine bana kötü davrandıkları zaman ben bu kızı dövseydim sövseydim bizden iyi olmazdı diye şuan 5 görümcem var biri hariç kimseyle konuşmuyoruz

İyi o zaman kendisi evlenince eşi kadınlarla yazışırken akıl versin kocasına 'şöyle yazsan daha iyi düşer' diye.. Ne insanlar var...

Şiddet var aile tepenizde küfür hakaret var cimrilik var daha ne kalmış ki
O kızda evlensin bakalım nelerle karsılacak

Evet çok haklısınız,Bide bunlari bayanlardan duymak çok acı,insalh sizde bundan sonra mutlu olursunuz.

İnanirmisin ayni şeyleri benm kv de soluyodu kendi annesinin hep dayak yediğini yuvasi bozulmasin diye sustugunu kendisinin sustugunu ve benm eşim örnek al diyodu bana ne kadar bos şeylerle dolduruyolar ogullarini okadar cahillerki ne yazikii

Ne kadar değişik insanlar
Bir anne olarak oğlunun yuvasında mutlu olmasından memnun olması laxım
Neden böyle kötü niyetli insanlar yazık
Kaç yaşına gelmiş
Neyse boşver ne diyeyim

Ne kadar değişik insanlar
Bir anne olarak oğlunun yuvasında mutlu olmasından memnun olması laxım
Neden böyle kötü niyetli insanlar yazık
Kaç yaşına gelmiş
Neyse boşver ne diyeyim
Bazı kv çok kıskanç oluyo ne yazıkki benmkide oleydi iyi görünen yılan cinslerdendi,hep alttan alta oglunu doldura doldura üzerime saldı umarim şimdi mutludur.2 kızı var insalh onlardan ceker

Nişanlı kiz buldumcukluğu
Bence burada hata böyle bir adamla yoldaki işaretlere dikkat etmeden evlenmek. Yapmışsınız bir hata,zararın neresinden dönsen kârdır deyip ayrılmışsin. Tebrik ederim.
Adam insan değil,hamuru belli. Daha da asla kafa yapisi değişecek insan değil. Ne yapacaktın ayrılmayıp? Aynı işkenceye bir sene daha mı maruz kalacaktın? Şiddetin dozunun büyümesini mi bekleyecektin? Hamile kalıp o adamın bir gün sevmediği çocuğu mu doğuracaktin??
Tabii ki en doğrusunu yapmışsın boşanmakla. Umarım hakkın olan tazminatı da alabilmişsindir de yaptıkları yanına kâr kalmamıştır pisliğin

Bazı kv çok kıskanç oluyo ne yazıkki benmkide oleydi iyi görünen yılan cinslerdendi,hep alttan alta oglunu doldura doldura üzerime saldı umarim şimdi mutludur.2 kızı var insalh onlardan ceker
Normal insan değil bunlar herkes böyle değil
Karışmasınlar ya
Sonra oğlum boşandı diye üzülüyorlar birde ikinciyi arıyorlar çok meraklılar elalemin kızının başını yakmaya

Kendisine azıcık saygısı olan biri bunları kaldıramaz zaten. Arkadaşınızın kendisine saygısı yokmuş onun adına üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…