boşanma konusunda yardım...

inzivaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
6
0
86
İstanbul
eşim beni aldattı ki bu birtek benim başıma galmiyor tabi bana boşanma davası açtı 3 çocuğumuz var ve o ben çocuklara nafaka falan veremem diyo üzerine kayıtlı bir mal varlığı yok sadece bir evin 3te 1ri bir hissesi var ama durumu ii babasıyla yaşıyor altında arabası ve bu kızla evlenecekmiş şu an paralı onunla yiyo yani hatta dün gördüm daha doğrusu gördük kızımla bu durum çocukları çok etkiliyo ve ben onun çocuklarım üzerinde hakkı olsun istemiyorum yaşantısı çok bozuk hem kızlar onu görünce daha kötü oluyolar ne yapa bilirim nafaka almamaız mümkünmü ve çocukların velayetini alabilirmiyim...yardımcı olursanız çok sevinirim...

eşinin aylık kazancına göre sana ve çocuklarına anfaka bağlayacak,düzenli geliri varsa eğer...
eğer çalışıyorsan sen nafaka alamazsın ama çocukların her halukarda nafaka alır

sen talep edersen sanada nafaka ödemek zorunda benim kız kardeşimde eşinden boşandı bi kızları vardı kendisi için bişey talap etmedi çocuk içinde 200 tl nafaka bağladılar her ay için

Nafaka falan veremem mi? haha çok komikmiş terbiyesiz. Merak etme çocukları da alırsın nafakayı da. Çocukları da sadece senin nezaretinde görmesini talep edebilirsin. avukat tut. Paran yoksa baroya başvur avukat atasınlar

kendim için nafaka zaten istemiyorum ama çocuklar için lazım yani tek başıma tüm masrafları karşılayamıyorum biri 2 yaşında biri anasınıfına başladı bu sene öbürü 3 sınıfa gidiyor haliyle masrafları çok ve ben şuan ailemin yanındayım ama bir gün ayrı bir eve çıkmam gerebilir sonuçta üç çocuk üç kız bunlar büyüyecek ayrı eve çıkmasamda daha büyük bir ev şart olacak hem o sağda solda gezip sevgilisiyle paraları yiyo bide evlenecem bununla diyo ortalarda dolaşıyo yüzsüzlük artık ya neyse böyle işte

Back
X