- 4 Şubat 2017
- 455
- 1.236
- 63
- Konu Sahibi girlpower12
Yaa süpersiniz çok teşekkür ederim yorumun için.Ya canım kafada bitirmek eylemini inşallah kısaca açıklarım2 yıl evliliğimde evim eşyalarım çok güzel ve değerliydi hep onları severdim temizlik yapardım her ünyeyi terk ettiğimde boşanmak için çok ağlardım evime eşyalarıma ne olursa olsun eşime ya anlatamam gözüm hep orda kalırdı sonra ben mi sorunluyum deyip kendimi suçlar geri dönerdim
2 yıl böyle hep gel gitler oldu ailem geldi aramızı yapmaya geri gitti ya çok şeyler var her neyse.. Allahım o sebebi gösterdiya işte 5 gün 3 paket sigara içtiğimi hatırlıyorum ağlaya ağlaya sabahlara kadar sonra yatağı ayırdım 5 gün kaldım o evde 6. Günün sabahı biletimi aldım duşuma girdim dedim senin daha güzel evin olcak bundan daha güzel eşyaların olacak daha mutlu yuvan olcak tartışsan bile saygın bitmeyecek diye kendime telkin verdim altınlarımı kıyafetlerimi dahi ona bağışladım hiç birisinde gözüm kalmadı Çorum’a geldiğimde hiç ağlamadım hemen açtım gelinlik resimlerine baktım bidahaki düğünümde bundan giycem dedim çevrem umutsuz vaka gözüyle baksada aldırış bile etmedim boşveeeer kızlar hayat sizin hayatınız bir kadın olarak güçlü durun ağlamayın kimsenin yanında acındırmayın normal sevgiliden ayrılmış gibi haraket edin lütfen
![]()