- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladıgım şey doğrumu diye 2 kere okudum ama anladıgımı sanmıyorum hala
Eşinizle birlikte olamıyormusunuz ve erkenmi boşalıyor![]()
6 gun degil 6 hafta degil 6ay degil 6yil6 yıllık evliyim tüp bebekle ikizlerim oldu eşimle bir kere bole birlikte olmadık ondan kaynaklı nedenlerden dolayı boşa aşamasında olduğum için her şey cirkinlesti ben eşimin bu durumunu mahkemeye sunsam hakim beni boşa r mi ve çocuklarımi bana verir mi
Bak işte doğru anlamadıgımı söylemiştimErken bosalmayi nerden çıkardın![]()
Oha gerçekten. Biraz bilgi verseniz hiç doktora gittimi bu sureçte ne yaşadınız bence geçerli bi sebep
6 gun degil 6 hafta degil 6ay degil 6yil![]()
Cinselligin olmayisi bosanma sebebidir. Velayet bambaşka bir konudur. Sartlara bakar hakim, kim daha iyi bakacaksa ona verir. Emziriyorsaniz simdilik size vermesi garanti
böyle bir evliliğe neden bebek? üstelik tüp bebek ve ikiz. neden?
Haklısınız böyle de yapabilir ama bu durumda ben ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuzEşinizin cinsel problemi boşanma için yeterli bi neden olabilir ama çocukların velayeti ile ilgisi yok.
Boşanma açısından da, elinizde bu rahatsızlığına dair herhangi bir rapor vs var mı? Siz belki bunu neden olarak belirttikten sonra adam, cinsel sorunu olmadığına dair bir rapor sunacak mahkemeye?
6 ay değil ki 6 yıl diyorsun.Düzelir diye düşündüm o dönem evlilik iyiydi ama işlerin bu boyuta geleceğini kimse bilemezdi
çocuklar kaç yaşında?Evet doğru anladınız bu zamana kadar hiç birlikte olmadık asıl suçlu ben kendimi sanıyordum Dr a gittiğimde sorunun bende değil kendisinde olduğunu yıllarca bu yalan uğruna beni heba ettiğini gördüm alttan gayet rahat muayene olabiliyirum 1 yıl vajinismus tedavisi de gördüm ama sorunun tamamı kendisindeymis artık bu yükle kurtulmak istiyorum beni çocuklarla tehdit ediyor asla göstermem diyor bu arada asgari ücretle bir yerde çalışıyorum çocuklarım kreş e gidiyor