- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
adamlarda da ahlak kalmamış. daha başkasının soyadını taşıyan ve boşanma süreci devam eden bir kadına bu kadar talip gelmesi hiç hoş değil kusura bakma.
senin de yaşın çok küçük belli ki yanlış karar ile evlenmişsin. iki yanlış bir doğru etmez. sırf erken anne olcam diye bir an önce evlenmek çok yanlış.
görüşmeyin kimseyle duyulursa dava sürecinizde olumsuz etkilerir aleyhinize kullanılır falan
Bence yasal olarak boşanmadan biriyle görüşmeniz doğru değil. Hem daha 23 yaşındasınız ne aceleniz var. Gezin tozun keyfinize bakın. 2.evlilik için çok gençsiniz. Çocuk için de acele etmeyin. İleride tekrar evlenirsiniz de çoçuğunuz da olur. Acele karar verip tekrar yanlış bir evlilik yapmamanızı tavsiye ederim. Umarım herşey gönlünüzce olur.
Merhaba Hanımlar;
Daha önce yazmış olduğum konulardanda bildiğiniz üzere boşanma aşamasındayım.Şu sıralar çevremde çok fazla talip olan adamlar var ailemde bu konuda baskı yapıyor.Boşanır boşanmaz aradan çok vakit geçmeden evlen diye galiba etkileniyorum bu konuşmalardan yaşım daha 23 ama hep genç anne olmak istemişimdir.Yani ilk evliliğim sırf çocuk için oldu ama rabbim kısmet etmedi şimdi severek evlenmek istiyorum ama daha boşanmadım çevremdeki adayları değerlendirmek için çok mu erken? yaklaşık 1.5 senedir davam devam ediyor ve daha da devam edicek gibi... bu süreçte biriyle konuşmam doğru olur mu bilemedim?
ne desem bilemedim. Ne olursa olsun daha nokta konulmamış. Siz hala evlisiniz kabul etseniz de etmeseniz de. Öyle kafana göre cik git , olur mu ? Erkek bunu söylese neler neler konuşulur, hakkında hangi kelimeler kullanılır. ..bir polis tanıdığımda bu şekilde söylemişti ben o evden ayrıldığım dakikadan itibaren onun karısı olmadığımı sadece kağıt üzerinde olduğunu söylemişti bütün özgürlüğe sahipsin demişti ama hep içimde bir kuşku...
kuzum yaşın daha küçük hemen evlilik düşünme derim yasın 26-27 olsun bi hayatın tadını cıkar kafanı dinle.etraf öle diyor diye yanlış bir adım atma derim..mantıklı düşün öle karar ver.
ne desem bilemedim. Ne olursa olsun daha nokta konulmamış. Siz hala evlisiniz kabul etseniz de etmeseniz de. Öyle kafana göre cik git , olur mu ? Erkek bunu söylese neler neler konuşulur, hakkında hangi kelimeler kullanılır. ..
Bir an önce bu işe noktayı koyacak tedbirler alın. Ayrica Başka biriyle sevgili lik olayına girerseniz eşiniz de bunu kullanadabilir.
Dava neden bu kadar uzadı mahsuru yoksa cevaplayabilir misiniz?
Yani şöyle söyliyim ilk görücü geldiğinde 16 yaşındaydım.çok sevilen sayılan bir aileye sahip olduğum için geliyolar diye düşünüyorum ki zaten gelenlerin hiç birinide tanımıyorum ilk evliliğimde görücü usulü oldu ama bu sefer sevmek sevilmek istiyorum Acele karar vermeden aile baskısı olmadan
Yanlış yapacağımı düşünüyorum ama yinede dışardan bi insan nasıl düşünür fikri ile açtım konumuKonu açacak kadar aklını kurcaladığına göre, cevabı sende biliyorsun aslında
yavrum acele işede ŞEYTAN karışır...tekrar pişman olduktan sonra bi anlamı yok.sonucta bu 2. evliliğin olacak iyi düşünüp karar vermelisin..zaman herşeyin ilacıdır.İlk evliliğimin olmasındada mantık vardı şimdi duygularımla ilerlemek istiyorum 26 27 yaşımda seçici olmazmıyım ? Armutun sapı üzümün çöpü diyip bu seferde evde kalırsam :)
güzel kardeşim konuştukça yanlışlar daha da ortaya çıkıyor. seni seven sayan bir adamla görüşerek bilerek bir evlilik kurmanın önemini bir kavrayabilsen. ailenin saygınlığı için gelen erkeğin beklentileri nice olur hiç düşündün mü? nitekim yanlış yapmışsın.
bi kendi hayatını kursan, bi çalışsan veya eğitim düzeyini bilmem ama bi okumadıysan bi üniversiteye gitsen.
ailen mi zorluyor ille evlen diye? ne kadar yanlıştalar ah bi görseler.
yavrum acele işede ŞEYTAN karışır...tekrar pişman olduktan sonra bi anlamı yok.sonucta bu 2. evliliğin olacak iyi düşünüp karar vermelisin..zaman herşeyin ilacıdır.
Evlen diye baskı yapılması hiç hoş değil. Sadece görüşmüş olmak için görüşmeyin kimseyle.
hep elalem lafları bunlar gerçekten bence kendi hayatını kurmak için kimseleri dinleme. evliliği 1-2 sene düşünme bence. çalışmanı ve kendi halatını kurmanı öneririm.İnanıki okudum elimde mesleğimde var yaşım 23 olabilir ama çok ortamlara girdim çok gezdim tozdum kendi annem ve babam evlen demiyor ama ananem olsun veya akrabalarım bu kanıda onlar baskı yapıyor sürekli eve birilerini getirip benimle tanıştırmak istiyor.Annem de bende buna karşı çıkıyoruz ama benim kendi arkadaş çevremdede oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?