- 29 Haziran 2017
- 321
- 375
- 18
- 45
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
Bir şey soracağım
Bı durum sizi rahatsız etmiyor mu
Yani henüz boşanmadığınızı bilmelerine rağmen talip olmaları hususunu diyorum
Benim fikrime göre sadece bu yüzden şu aşamada bana talip olanların hiçbirini ciddiye almazdım ve midem de bulanırdı
Dikkat et kotu emeller icin gelmesinler de.Aman ha.Boyle de oluyor uyarayim.Biz de gectik o yollardan.
konuşun ama tabii ki bir adım öteye geçmeyin.
bu süreci çevrenidekileri değerlendirmede kullanın...vakit kazanın...
ayrıca bence evli biri olarak başka bir kişiyle duygusal bir aşamada olmak başınıza iş açabilir.
zaten belli ki çekişmeli boşanma... bence gerek yok...
boşu boşuna risk almayın...
eğer risk de alıyorsanız, iyi düşünün gerçekten o adam risk almaya değermi?
Sevgiler.
belki de eski eşiniz sizi tuzağa düşürmek için yaptırıyor
ayrıca dava devam etse de sadakat yükümlülüğü devam eder
yıllarca o dava için uğraştınız
bir adam için o emeği çöpe atmaya değer mi
Davan devam ediyor.Çok sakıncalı olur.Davan devam ettiği için dava bakımından sadakat yükümlülüğünü yerine getirmemiş olursun.O da başına dert olur.Eşin bu durumu kullanabilir.Kaldı ki çok aklı başında bir erkek hala evli olduğunu bilerek yaklaşmaz sana.Çoluk çocuk da yok.Davan uzun sürmüş.Bence sen davayı bitirmeye odaklan.Gerisi sonra düzene girer.
Herşey nasip kısmet. Bak çocuk yapıyım diye evlenmişsin ama yapamamışsın ve boşanıyorsun. Herşey hemen olsun bitsin istiorum demissin ve öylede olmus. Çok çocukça bi düşünce seninki. Hemen seveyim evleneyim. Ben ilk sevgilimden sonra 6 yıl bunalımdaydım sen hemen ikinci evlilik dusunuyorsun. 26da evlenirsen evde kalmış sayilmazsin korkma. Sizin orada kadın kıtlığı var herhalde sen boşanmadan isteyenler var
Kim bu çevre dediğiniz bir grup budala sürüsü. Aynı yaştayız. Kötü bir tecrübeden sonra hala evliliğe sempatik bakmanız ilginç geldi. Bu tür şeyler toplum baskısı ile olmaz. Topluma deyin ki henüz boşanmadım. 23 yaşımdayım.Bir bireyim. Kendi kararımı kendim veririm. Ve daha boşanmadan tabakaneye bok yetiştirmeme gerek yok.
Bosanmasi gerceklesmemis insanla gorusmeye calisanlar cok mu normaldir acaba..Merhaba Hanımlar;
Daha önce yazmış olduğum konulardanda bildiğiniz üzere boşanma aşamasındayım.Şu sıralar çevremde çok fazla talip olan adamlar var ailemde bu konuda baskı yapıyor.Boşanır boşanmaz aradan çok vakit geçmeden evlen diye galiba etkileniyorum bu konuşmalardan yaşım daha 23 ama hep genç anne olmak istemişimdir.Yani ilk evliliğim sırf çocuk için oldu ama rabbim kısmet etmedi şimdi severek evlenmek istiyorum ama daha boşanmadım çevremdeki adayları değerlendirmek için çok mu erken? yaklaşık 1.5 senedir davam devam ediyor ve daha da devam edicek gibi... bu süreçte biriyle konuşmam doğru olur mu bilemedim?
Bosanma gerçekleşmemiş, polis abi hic kusura bakmasin.. Ustelik daha her sey cok taze, hemen nasil birine güveneceksin, nasil yeniden evlilik yoluna gireceksin?bir polis tanıdığımda bu şekilde söylemişti ben o evden ayrıldığım dakikadan itibaren onun karısı olmadığımı sadece kağıt üzerinde olduğunu söylemişti bütün özgürlüğe sahipsin demişti ama hep içimde bir kuşku...
Bosanma gerçekleşmemiş, polis abi hic kusura bakmasin.. Ustelik daha her sey cok taze, hemen nasil birine güveneceksin, nasil yeniden evlilik yoluna gireceksin?
çekişmeli boşanma esnasında kesinlikle doğru olmaz birileriyle görüşmen. daha çok gençsin. milletin lafına bakarak hareket etme. zaten en büyük yanlışları onun bunun lafını dinleyerek yapıyoruz.
Canım daha genceciksin bütün bunları yaşaman en doğal hakkın, baya da zaman geçmiş aradan ama bu durum dava süresince başını ağrıtabilir, bir de karşı taraf açısından bakarsan henüz resmi olarak boşanmayan biriyle birlikte olan kişi iyi niyetli olmayabilir, yani düzgün bir insansa da boşanmanı bekler neden böyle bir riske girsin. Davayı neticelendirme durumunuz yok mu daha sürecek mi böyle
Bosanmdan evlenmeeyi dusunuyorsunuz korkarim ki 2.evliliginizde saglikli olmaz
Bosanmadan evlenilmeyecegini hepimiz biliyoruz ben sadece henuz yaralarin kapanmadan birini yara bandi yapmandan bahsediyorum saglikli bir ilerleme olur mu sizce gercekten ? Bir durup dinlenin kendinizi dinleyin neden acele ? Ya da illa evli olma zorunlulugu.İyide ben boşanmadan evleniyim demiyorum ki demek istediğim boşanmadan sevgilim olsa ilerleyen zamanlarda kafama yatarsa evlilik kararı alsam diyorum ki bu zamanda =2 yıl
ailenin baskısı cok sacmaMerhaba Hanımlar;
Daha önce yazmış olduğum konulardanda bildiğiniz üzere boşanma aşamasındayım.Şu sıralar çevremde çok fazla talip olan adamlar var ailemde bu konuda baskı yapıyor.Boşanır boşanmaz aradan çok vakit geçmeden evlen diye galiba etkileniyorum bu konuşmalardan yaşım daha 23 ama hep genç anne olmak istemişimdir.Yani ilk evliliğim sırf çocuk için oldu ama rabbim kısmet etmedi şimdi severek evlenmek istiyorum ama daha boşanmadım çevremdeki adayları değerlendirmek için çok mu erken? yaklaşık 1.5 senedir davam devam ediyor ve daha da devam edicek gibi... bu süreçte biriyle konuşmam doğru olur mu bilemedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?