boşanma olmadan biriyle konuşma kararı doğru mu?

konuşun ama tabii ki bir adım öteye geçmeyin.
bu süreci çevrenidekileri değerlendirmede kullanın...vakit kazanın...

ayrıca bence evli biri olarak başka bir kişiyle duygusal bir aşamada olmak başınıza iş açabilir.
zaten belli ki çekişmeli boşanma... bence gerek yok...
boşu boşuna risk almayın...

eğer risk de alıyorsanız, iyi düşünün gerçekten o adam risk almaya değermi?

Sevgiler.

rahatsız ediyor tabi reddediyorum gelenleri kabul etmiyorum ama olurda birinden hoşlanırsam diyede korkmuyo değilim

haklısınız çekişmeli boşanma süreci o kadar zor ki birde bu tantanayı hiç çekemem başıma büyük işler açabilir değerli yorumlarınızı dikkate alıcam

eşim evliyken zaten bi başka kadınla konuşarak bana karşı sadakatini kaybetti ha bu onu yaptı diye benimde yapmam anlamına gelmez evet haklısınız dava sonuçlanana kadar beklemek en mantıklısı

Hahaha :) kadın kıtlığından çok cahil insanlar var.Çok şükürkş ben eşime çok şans verdim ve bana karşı gerçek yüzünü gösterdi şimdi içim rahat o düşünsün gerisini bunalıma falanda değmez bi insan için asla girmem sizde girmeyin

İnanınki ben hiç evlenmek istemiyordum erkeklere tiksinerek bakıyordum ama son bir kaç haftadır bana birşeyler oldu ben bunun bilincindeyim çevremdeki insanlara gerekli tavrı koyuyorum ama ben kendi içimde sıcak bakmaya başladım bunu çevremdekilere yansıtmıyorum neden böyle oldu hiç bilmiyorum.

Bosanmasi gerceklesmemis insanla gorusmeye calisanlar cok mu normaldir acaba..

çekişmeli boşanma esnasında kesinlikle doğru olmaz birileriyle görüşmen. daha çok gençsin. milletin lafına bakarak hareket etme. zaten en büyük yanlışları onun bunun lafını dinleyerek yapıyoruz.

Bosanma gerçekleşmemiş, polis abi hic kusura bakmasin.. Ustelik daha her sey cok taze, hemen nasil birine güveneceksin, nasil yeniden evlilik yoluna gireceksin?

Bosanma gerçekleşmemiş, polis abi hic kusura bakmasin.. Ustelik daha her sey cok taze, hemen nasil birine güveneceksin, nasil yeniden evlilik yoluna gireceksin?

Güvenemiyorum zaten evlilik yoluna girmem için hayatıma girecek kişiyle 2 yıl geçirip öyle uygun olup olmıyacağına karar vericem.

Canım daha genceciksin bütün bunları yaşaman en doğal hakkın, baya da zaman geçmiş aradan ama bu durum dava süresince başını ağrıtabilir, bir de karşı taraf açısından bakarsan henüz resmi olarak boşanmayan biriyle birlikte olan kişi iyi niyetli olmayabilir, yani düzgün bir insansa da boşanmanı bekler neden böyle bir riske girsin. Davayı neticelendirme durumunuz yok mu daha sürecek mi böyle

Karşı tarafla hiçbir iletişimim olmadığı için mecbur sürecek gibi hani bana deseler şunları şunları yapalım biran önce bitsin diye oda yok mecbur uzuyor biliyorsunuz ki bu feto olaylarıda araya girince mecburen uzadı.Keşke biran önce bitsede bende hem kafa hemde beden olarak rahatlasam

İyide ben boşanmadan evleniyim demiyorum ki demek istediğim boşanmadan sevgilim olsa ilerleyen zamanlarda kafama yatarsa evlilik kararı alsam diyorum ki bu zamanda =2 yıl
Bosanmadan evlenilmeyecegini hepimiz biliyoruz ben sadece henuz yaralarin kapanmadan birini yara bandi yapmandan bahsediyorum saglikli bir ilerleme olur mu sizce gercekten ? Bir durup dinlenin kendinizi dinleyin neden acele ? Ya da illa evli olma zorunlulugu.

ailenin baskısı cok sacma
yasın daha cok kucuk
o etrafındakılerın yüzde doksanı da bildiğin akbabadır ailene bunu söyle

mahkeme bu kadar uzun sürdüyse konusmanda bır gariplik olmaz bence ama kararlarında yanlıslıklar olabilir
ve resmen evlisin hala , ne kadar ileri götürebilirsin ki ilişkini
evliliği aklından çıkar birkac yıl
sonra yenıden üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…