- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
hep elalem lafları bunlar gerçekten bence kendi hayatını kurmak için kimseleri dinleme. evliliği 1-2 sene düşünme bence. çalışmanı ve kendi halatını kurmanı öneririm.
1,5 senedir ayrisin, gorusmende hicbir sakinda gormuyorum acikcasi. cok bile beklemissin. ayrildiktan asagi yukari 6 ay sonra ilk date'imi yapmistim sanirim tam hatirlamiyorum. biraz ilgiye ihtiyacim vardi galiba, oyle maksat muhabbet/ilgi olsun diyeydi o aralar gorustuklerim.
konu gun/ay vs degil bence. bunun gunu ayi yok. bosanmalar davalari bayagi uzun surebiliyor. davani etkilemeyecekse gorusebilirsin. evlenme niyetiyle gorusmek dogrumudur, orasi tartisilir ama. ilk once bi yeniden kendini tani, iliskilerde erkeklere karsi tutumun degismismi, nasil biri olmussun onlara karsi, bi bak bakalim. kendini yokla. yeniden kesfet. bisuru hayal kirikligi kirginliklar filan yasadin, onlar bi iyilessin. nezaman dogru enerjiyi kendinde buldun, ozaman yepyeni sayfalara hazirsindir demektir bence.
evet canim, elhamdulillah haha.Sizde mi eşinizden ayrıldınız
evet canim, elhamdulillah haha.
hatta bu konuna benzer bir konu acmistim bende, bi bocalamistim o aralar tipki seninde bocaladigin gibi. sonradan bu islerin cok kisisel olduguna karar verdim. kimisi uc sene sonra haaaaala eski kocasi icin agliyo sizliyo, kimisi uc ay sonra adini anmak dahi istemiyor. olay aslinda vazgecmeye bakiyo, nezama vazgeciyosan, ozaman bence olayin tamamdir.
Ben de boşanma davası açıldığı zaman bitmiştir herşey diye düşünenlerdenim gel gör ki senin görüşme isteğin hiç mantıklı değil. Annem babam böyle diyor bana da mantıklı geliyor cümlelerine istinaden görüşme kimse ile biraz kendini , duygularını , düşüncelerini toparla ve biraz büyü diyorum.
Annem babam hemen biriyle evlenmemi istiyor diye evlenmeye kalkmadığında büyürsünKaç yaşıma geldiğim de büyümüş olurum :)
sevindim senin adina :))hahahaha :)
ben vaz geçeli çok oldu inanıki bittiğinde iki ağladım sızladım sonra değmiyeceğini anladım.
Ama insan herşey tamamen bitsin istiyor.Kafada da kalptede bitti ama yanlış birşeyde yapmak istemem
Annem babam hemen biriyle evlenmemi istiyor diye evlenmeye kalkmadığında büyürsünsütten ağzın yanmış hani hayata küs falan demiyorum ama 2 kere düşüneceğin yerde , hiç düşünmeden aynı hatayı yapmazsın inşallah.
Yazdıklarından pek de mantıklı kararlar aldığın izlenimi çıkarmadım. Ama Hayat senin , nasıl istersen öyle yaşa elbet
İlk evliliğimin olmasındada mantık vardı şimdi duygularımla ilerlemek istiyorum 26 27 yaşımda seçici olmazmıyım ? Armutun sapı üzümün çöpü diyip bu seferde evde kalırsam :)
sevindim senin adina :))
yasin kucuk, ben 29 yasimda evlendim ve 30umda ayrildim.
erkekler bosanmis kadinlari zaaflarindan etkilemeye calisabiliyor maalesef, kendini koru, dikkatli ol, kimsenin yemi ve malzemesi olma. ayrica onun bunun 'evlen' diye diretmelerini cok sallama, he he de gec. tanismak istediklerinle tanis, ama olmayacaksada uzatma o gorusmeleri, kestirip at.
evlenmek icinde lutfen acele etme. gez toz gor eglen, dogru zaman ne zamansa o zaman guzellikler seni nasilsa bulur.
*dedi asktan ayaklari yerden kesilmis ve cicegi burnunda nisanli eeyla*
okudum ettim gördüm geçirdim deyipte 26 27 yaşımda evde kalırsam diyosun.
Doğru olmaz ! Sonuçta evlisin. Bir boşan kafanı topla , daha 23 yaşındasın ne bu acelen .Merhaba Hanımlar;
Daha önce yazmış olduğum konulardanda bildiğiniz üzere boşanma aşamasındayım.Şu sıralar çevremde çok fazla talip olan adamlar var ailemde bu konuda baskı yapıyor.Boşanır boşanmaz aradan çok vakit geçmeden evlen diye galiba etkileniyorum bu konuşmalardan yaşım daha 23 ama hep genç anne olmak istemişimdir.Yani ilk evliliğim sırf çocuk için oldu ama rabbim kısmet etmedi şimdi severek evlenmek istiyorum ama daha boşanmadım çevremdeki adayları değerlendirmek için çok mu erken? yaklaşık 1.5 senedir davam devam ediyor ve daha da devam edicek gibi... bu süreçte biriyle konuşmam doğru olur mu bilemedim?
"sıralar çevremde çok fazla talip olan adamlar var ailemde bu konuda baskı yapıyor.Boşanır boşanmaz aradan çok vakit geçmeden evlen diye galiba etkileniyorumbu konuşmalardan "Siz dikkatli okumamışsınız ki beni :)
annem babam tam tersi istemiyor ananem ve diğer akrabalar.İnanınki iki kere düşünüyorum bu yüzden buraya yazdım.Sizin görüşleriniz benim için önemli sizler beni hiç tanımadan yorum yapıyorsunuz ama akrabalarım bilirsinizki en yakın düşmanınızı yanınızda arayın diye bir söz vardır onlar yanlış yönlendirebilir ama sizler en doğru şekilde fikir verebiliyorsunuz yine en son sizin fikirleriniz ile karar bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?