Merhaba hanımlar
Önümüzdeki hafta davamiz var ve ben çok kararsız kaldımBiraz uzun olabilir ama özetlemeye çalışayım;
3 yıllık evliliğin 2 yılı ayrı şehirlerde geçti, tam birleştik derken yeni evimize taşındığımız hafta (kayinvalideler yardım etmek için bizdeydi, 10 gün kadar kaldilar) benim gergin olmam, eşimle vakit geçirmek istemem ve daha önce yaşananların birikimi sebebiyle biraz ters davrandım, surat yaptım yani. KV evlerine dönsün diye bekledim ama o da oğlumun evi tabi kalicam mantığıyla donmedi ve artık donecekleri gün büyük bir tartışma yaşandı. KV ve KP tabiri caizse azarladilar, sen bizi oglumuzdan ayırmak istiyorsun , anan da babanı ayırmış zaten ailesinden, çekirdek aile olacagiz diye bakmayın, basinizda biz variz vs. gibi şeyler söylediler ve gittiler. Bu olaydan sonra evimize bomba düşmüş gibi oldu ve bir daha kendimize gelemedik eşimle, ben de 1 yil kadar depresyon tedavisi gördüm . Bu süre içerisinde eşimle hiç konuşmadık, hep karşılıklı suclamaya döndü .Benim tek istediğim biraz ilgi , sevgi, "hayatım idare et, ben yanındayım " demesiydi. O da bunu yapmayinca dibe vurdum ve 6 ay önce evlerimizi ayırdık.
Eşim çok sakin, tartışma ortamını sevmeyen bir insandı ama çok ana kuzusuydu, her ay şehir dışına ailesini görmeye giderdik. Hep öncelik onun ailesi oldu, ben de ailemden uzakta olmaya alıştığım için başlarda çok sorun etmedim ama baktım ki benim tarafıma hiç gidilmiyor, ailemi 3-4 ayda bir görmeye başlamışım, bu da bende sonradan takıntıya dönüştü, cok taktım kafaya, kV ye de gitmek istemedim.
Bu arada kV annesiz büyümüş, sürekli terkedilme korkusu olan ama kullanması gereken ilaçları kullanmayan, takıntılı bir kadın. Birine taktı mi takıyor, sürekli onunla uğraşıyor yani.
Şimdi sorunuma gelecek olursak; eşimle barışmayı istiyorum ama tedirginim .
1- aileleri dışarıda tutalım, bir süre soylemeyelim baristigimizi diyoruz ama öte yandan ailem benim için önemli diyor, annesine kiyamiyor. Tekrar aynı şeyler yaşanır mi sizce? Hani idare edersiniz mi diyorsunuz yoksa bu kadın yine yıkar mi yuvamizi?
2- Benim Ailem de yasananlardan dolayı çok kızgın ve asla dönemi istemiyorlar. Sizce aileme söylemeden eşimle görüşüp davayı ertelemeli miyiz? Ailemi dilemeli miyim, yoksa kalbimi mi dinlemeliyim?
Dışarıdan mantıklı görüşlere ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim
Eşimin söylediği şu, ben annemi biliyorum bazı şeyleri abartır ama sen de görmezden gel, ablamlara da yapıyor aynı şeyi ,sürekli terk edilme korkusu var diyor. Bu bizim hayatımız, tabi ki çekirdek aile olacağız, bize karisamazlar ki diyor. Bir de her ay değil, 2 ayda bir fln gideriz , duzelene kadar da görüşmezsiniz dedi. Aileleri çok fazla işin içine soktugumuzun farkında. Bu bizim hayatımız, bizim bir sorunumuz yoktu ki diyor.
Eşimin söylediği şu, ben annemi biliyorum bazı şeyleri abartır ama sen de görmezden gel, ablamlara da yapıyor aynı şeyi ,sürekli terk edilme korkusu var diyor. Bu bizim hayatımız, tabi ki çekirdek aile olacağız, bize karisamazlar ki diyor. Bir de her ay değil, 2 ayda bir fln gideriz , duzelene kadar da görüşmezsiniz dedi. Aileleri çok fazla işin içine soktugumuzun farkında. Bu bizim hayatımız, bizim bir sorunumuz yoktu ki diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?