- 21 Aralık 2016
- 60
- 26
- 3
- 37
- Konu Sahibi Saricivcivv
-
Beni sevmeyen biriyle birlikte olmak istmiyorumKuzum madem için yanıyor.kos git evine saril boynuna neyi bekliyor Sun.
Aradım konuştum istemediğini söyledi .. hatta uzun bir süre yüzünü görmek istemiyorum dedi.. bu lafından sonra bir daha da aramadım.. beni istemeyeni bende istemem aç davayı boşanalım dedim ..Daha boşanma dan böyle üzülüyor saniz çok seviyor sunuz.Bazen kalbin sesini de dinlemek gerek.4,5 yılın hatırı yokmu varsa şuan kalkın gidin emin olun bosanmak için bu neden değildir.Daha yeni evli siniz . Yanlışlar düzeltilir.Ama aşk açısının dermanı yok
Aferin akilli kizsin. Seni tebrik ediyorum canim. Insallah bosanip cok cok mutlu olursun.Eşim sürekli beni eleştiren bir insandı sevgisini hiç hissedemedim.. fiziğin neden böyle neden böyle giyiniyorsun bu böyle olmamış konşman neden böyle derdi.. hep beni aşağılıyordu .. bende ağlıyordum sonra özürdiliyordu konuşuyorduk neden böyle yapıyorsun dediğim de senin iyiliğin için diordu cevap olarak (?) yine hareketlerine devam etti hep kötü davrandı bana hiç sevgisini göstermedi sorunlu bir kişilikti ama seviyordum işte aşk laftan anlamıyor ki... 1 ay önce bunun gibi bir tartışma yaşadkk bacaklarımın çarpık olduğunu söyledi.. bende susmadımm bende ona hakaret ettim o bana ben ona derken evdeki vazoyu duvara fırlattı.. senden bıktım dedi.. istemiyorum dedi.. ondan sonra o gece çok düşündüm ben bunları haketmiyordum.. ertesi gün ailemin yanına geldim çünkü onunla konuşacak birşey kalmamıstı konuşsam bile hiç birşey çözümlenmiyordu.. ailemin yanına geldikten sonra ortalık daha fazla karıstı. Zaten anlaşamayan iki aile birbirleriyle kavga etti.. en son 1 hafta önce onu aradığımda görüşmek istediğimi söyledim (neden böyle birşey yaptım bilmiyorum o evden boşanmak için çıkmıştım) görüşmek istemediğini söyledi.. hatta uzun bir süre senin yüzünü bile görmek istemiyorum dedi.. boşanıcakmısın diye sorduğum da ''öyle görünüyor '' dedi .. o aklında bitirmiş beni sanırım.. bende mantığımda bitirdim.. ama kalbime söz geçiremiyorum içim paramparça bu acı geçer mi ?
Fiziksel anlamda çoğu arkadas çevrem .. senin yanında sönük kalıyor ama gönül işte sevmişsindir diyorlardı ilk tanıştığımız zamanlar.. ama benim umrumda bile değildi onu koşulsuz seviyordum.. herkes diyorki senin güzelliğinin yanında ezildiği için böyle karşı tepki yaratmıs dünyasında diyorlar.. ama bunlar umrumda değil..sevgili olduğumuz zamanlar böyle değildi evlenince o kadar değişti ki.. ilk evlendiğimiz hafta arkasını dönüp uyuyordu .. hiç umrunda bile değildim benimle sadece cinsellik için birlikte oluyordu sanki.. ama beni seviyordu hissediyordum en azından değer veriyordu sanki.. ya da benim aşktan gözüm kördü4 senede nasıl görmediniz bu adamın öküz ve saygısız bir adam olduğunu ?
Bırak ya ne hali varsa görsün, hiç kimse vazgeçilmez değildir. Ondan daha yakışıklısını bulursunuz oda böyle uzaktam iç çeker, Allah var yukarda dağılma bu kadar bence...
Öncelikle eğer anlaşmalı boşanacaksanız avukata gerek yok.Bu arada boşanma asamasında olan kızlar.. dava açtığın da avukat tutmak zorundamıyım kendim konuşsam mahkeme de olur mu?? Bi de evden çıkarken altınlarımı evde bıraktım alyansımı tek taşımı bileziklerimi.. çoğu na satmıstık 30 bin kadar altın sattık.. interntten arastırdığım kadarıyla altınlar satılsa bile eşim o altınların parasını ödemesi gerektiğini duydum.. bu doğru mu?? Bir de çalışmadığım için bana nafaka vermek zorumda mı talep edebilirmiyim ?
Evet malesef ki her şey zamanla umduğumuz ve hayal ettiğimiz gibi olmayabiliyor...Beni sevmeyen biriyle birlikte olmak istmiyorum
Evet aşktan gözünüz kör olmuş...Fiziksel anlamda çoğu arkadas çevrem .. senin yanında sönük kalıyor ama gönül işte sevmişsindir diyorlardı ilk tanıştığımız zamanlar.. ama benim umrumda bile değildi onu koşulsuz seviyordum.. herkes diyorki senin güzelliğinin yanında ezildiği için böyle karşı tepki yaratmıs dünyasında diyorlar.. ama bunlar umrumda değil..sevgili olduğumuz zamanlar böyle değildi evlenince o kadar değişti ki.. ilk evlendiğimiz hafta arkasını dönüp uyuyordu .. hiç umrunda bile değildim benimle sadece cinsellik için birlikte oluyordu sanki.. ama beni seviyordu hissediyordum en azından değer veriyordu sanki.. ya da benim aşktan gözüm kördü
Bazılarına göre akıllıyım bazılarına göre de akılsızım.. ayrılma nedenimi söylediğim de insanlar bana şaşkınlıkla bakıyor bunun için mi diyorlar?? Dövüyor mu hayır içkisi mi war hayır aldatıyor mu hayır? Eee o zaman neden diyorlar... insanlara bunu anlatamıyorum.. sürekli beni eleştiren biriyle beraber olmak beni çok üzdü .. bak yine aklıma birşey daha geldi.. bir gün markete gitmiştik .. hafif olan poşetleri o almıstı.. damacanıyı da bana taşıtmıştı.. poşetlerle birlikte... apartmanın önüne gelince komşular görmesin diye istersen damacanayı bana verde komşular görmesin dedi.. bana yaptırdığı şeyten utanıo demek bu kadar kafası çalıştığına göre bu adama ben öküz diyemem.. bilinçli yapıyor acıma hissi yok.. bi kadına nasıl davranması gerektiğini bile bilmiyor.. ben onun nesini sevmişim diye düşünüyorumAferin akilli kizsin. Seni tebrik ediyorum canim. Insallah bosanip cok cok mutlu olursun.
İşte ailem tamam sen bizim kızımızsın ama bunun için ayrılma diyor.. ailem tam olarak arkamda değil.. onun için eşimi aradım zaten aptal gibi.. hoşş zaten o da yüzünü bile görmek istemiyorum dedi.. inanırmısın evlendiğimizin 3. Haftasında düğün cdleri çıkmıştı tv ye açıp izliyorduk.. evde oynayışımın taklitini yapıodu çarpık çarpık basıyormuşum yere oynarken... ben öyle çok alıngan biri de değilim çocuksu naz tripte yapmam.. ama hiç iltifat etmeyen birinin de kalkıpta bu tarz eleştiriler yapması insanı gerçekten üzüyor..Evet aşktan gözünüz kör olmuş...
Bugün böyle bir konu daha açıldı aynısından...
Erkekler demek ki hakkatten mal mış....
Boşver güzelim sen bırak boşa bu adamı, seni haketmiyor bence... Seni istemeyen biriyle zorlamı evli kalıcan ezik olucan karşısında...
Hakkatten nesini sevdiniz ????Bazılarına göre akıllıyım bazılarına göre de akılsızım.. ayrılma nedenimi söylediğim de insanlar bana şaşkınlıkla bakıyor bunun için mi diyorlar?? Dövüyor mu hayır içkisi mi war hayır aldatıyor mu hayır? Eee o zaman neden diyorlar... insanlara bunu anlatamıyorum.. sürekli beni eleştiren biriyle beraber olmak beni çok üzdü .. bak yine aklıma birşey daha geldi.. bir gün markete gitmiştik .. hafif olan poşetleri o almıstı.. damacanıyı da bana taşıtmıştı.. poşetlerle birlikte... apartmanın önüne gelince komşular görmesin diye istersen damacanayı bana verde komşular görmesin dedi.. bana yaptırdığı şeyten utanıo demek bu kadar kafası çalıştığına göre bu adama ben öküz diyemem.. bilinçli yapıyor acıma hissi yok.. bi kadına nasıl davranması gerektiğini bile bilmiyor.. ben onun nesini sevmişim diye düşünüyorum
Sen şimdi boşansan ailen napıcak kapının önüne mi koyucak evlatlıktan mı red edicek.İşte ailem tamam sen bizim kızımızsın ama bunun için ayrılma diyor.. ailem tam olarak arkamda değil.. onun için eşimi aradım zaten aptal gibi.. hoşş zaten o da yüzünü bile görmek istemiyorum dedi.. inanırmısın evlendiğimizin 3. Haftasında düğün cdleri çıkmıştı tv ye açıp izliyorduk.. evde oynayışımın taklitini yapıodu çarpık çarpık basıyormuşum yere oynarken... ben öyle çok alıngan biri de değilim çocuksu naz tripte yapmam.. ama hiç iltifat etmeyen birinin de kalkıpta bu tarz eleştiriler yapması insanı gerçekten üzüyor..
Ailesi cahil insanlardı oğullarını görücü usulu evlendirmek istiyorlardı.. annesine karşı koyup ben seviyorum diyip annesini silmişti benim için.. tabi güzel bişi değil silmesi ama en azından sevgisinin arkasında durmuştu.. seni seviyorum ama sevgimi yansıtan bir insan değilim diyordu hep bana.. birazda patavatsızım düşünmeden konuşabiliyorum diyordu.. ama işte bunlar evli kalmak için sebep değil.. çünkü kadın gibi hissetmiyordum kendimi.. konunun başında yazmaya unutmuşum.. evlenmeden önce yapılan testler vardı eliza testi diye.. eşimde hepatit b hastalığı çıkmıştı.. baskası olsa beni terk ederdi dedi.. sen olsan öyle mi yapardın dedim ? Biraz dğşünüp hayır demişti.. ama işte benim için evlilik hastalıkta sağlıktadır.. hasta diyip terk edemezdim.. zaten sadece taşıyıcıymış.. benim de hepatit aşım olmadığı için cinsel ilişkiye giremedik.. yani boşanıyorum ama bakireyim :)Hakkatten nesini sevdiniz ????
Ailesi cahil insanlardı oğullarını görücü usulu evlendirmek istiyorlardı.. annesine karşı koyup ben seviyorum diyip annesini silmişti benim için.. tabi güzel bişi değil silmesi ama en azından sevgisinin arkasında durmuştu.. seni seviyorum ama sevgimi yansıtan bir insan değilim diyordu hep bana.. birazda patavatsızım düşünmeden konuşabiliyorum diyordu.. ama işte bunlar evli kalmak için sebep değil.. çünkü kadın gibi hissetmiyordum kendimi.. konunun başında yazmaya unutmuşum.. evlenmeden önce yapılan testler vardı eliza testi diye.. eşimde hepatit b hastalığı çıkmıştı.. baskası olsa beni terk ederdi dedi.. sen olsan öyle mi yapardın dedim ? Biraz dğşünüp hayır demişti.. ama işte benim için evlilik hastalıkta sağlıktadır.. hasta diyip terk edemezdim.. zaten sadece taşıyıcıymış.. benim de hepatit aşım olmadığı için cinsel ilişkiye giremedik.. yani boşanıyorum ama bakireyim :)
Erkek milleti öyledir.. annem senin elinde düzeltirsin diyor.. ama dün aksam ağlayarak anlattım anneme özgüveni kaybettirdi benim dedim.. elimi bile tutmuyor bu adam dedim.. annem biraz hak verdi... babam ise boşanacağımı hiç düşünmüyor sanki.. bi süre sonra eşin almaya gelir diyor dava açmaz diyor.. eve dava kağıdı geldiğinde eşimden yediğim darbeyi bir de ailemden yemek beni korkutuyorSen şimdi boşansan ailen napıcak kapının önüne mi koyucak evlatlıktan mı red edicek.
Ben beni üzen sürekli aşşağılayan bir adamla ömür tüketemem. Yarın öbürgün cocuk olucak kilo alıcam kim bilir ozaman ne eleştiriler yapıcak bana aşşağılayacak deyin. Sizin hoşunuza mı gidiyor kızınızın sürekli ezik gibi davranılmasına eleştirilmesine diyin ailenize. Belki ozaman vicdan yaparlar..
Erkek milleti öyledir.. annem senin elinde düzeltirsin diyor.. ama dün aksam ağlayarak anlattım anneme özgüveni kaybettirdi benim dedim.. elimi bile tutmuyor bu adam dedim.. annem biraz hak verdi... babam ise boşanacağımı hiç düşünmüyor sanki.. bi süre sonra eşin almaya gelir diyor dava açmaz diyor.. eve dava kağıdı geldiğinde eşimden yediğim darbeyi bir de ailemden yemek beni korkutuyor
Hepatit b taşıyıcısıymış kronik değilmiş.. eşim hasta olduğunu bilmiyormuş ama annesi biliyrmuş eşinden saklamıs bu hastalığı.. ama umrumda değildi benim için bu hastalık.. zaten evlendimde.. aşı vurundupymda hiç bi şekilde bulaşmaz demişti doktor.. hayır cinsel birlektelik yaşamadık bakireyim... hatta evde banyolarımız bile ayrıydı bulaşma ihtimalinden dolayı..Eki Görüntüle 1928272 Şimdi baktım da bu hastalığa, peki iyileştimi.. siz hiç cinsel birleşme yaşamadınız mı yani ???
Allah şifa versin tabiii ilk önce...Cimriliği yüzünden hepatit aşısı bile vurunamadım..özel hastane 700 tl istiyordu.. devlete vurdururuz demişti.. işinden izin alıp kağıt çıkarmamız gerekmis.. bende şehir dısından geldiğim için aile hekimim yoktu bulunduğum şehirde .. ondan dolayı da hepatit aşısını vurduramadığım içinde cinsel birliktelik yaşamadık hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?