Boşanma psikolojisi ? Yardım

Merhaba
Öncelikle anlattığınız karakterdeki erkek modeli sizin kendinize güvenizi kaybettirir. Bir barışma sağlansa dahi bu süreç sadece boşanmayı geciktirir . Çocuk olmadan bu Evliliği en kısa yoldan sonlandırmanız sizin hayrınıza olacaktır .

Ikinci olarak Boşanma psikolojisini atlatmak sizin elinizde . Hayırlısı böyleymiş diyip , bunu bir imtihan olarak görüp , bol bol dua ederseniz işiniz kolaylaşacaktır .

Son olarak davayı onun açmasını neden bekliyorsunuz . Dava açıldığında avukatınız olması Şart değil . AncAk davanız çekilmeli olarak görülecekse , haklarınızı kendi başınıza savunmanız oldukça zor . Mahkemede konuşma ile olmaz bu işler . Onun dışında çalışmıyorsanız nafaka talep edebilirsiniz . Takılar ise ayrı bir dava konusudur ve hukuken kadınındır . Bunun için düğün cd si ispat vasıtası olarak kullanılır .

Annem de öyle diyor hepatit çıktığı için kabullenemedi ondan hırcın davrandı belki de sana .. sende fevrisim biliyorum kesin üstüne gittin dedi.. baştan sakindim ama bende onun hakaretlerine dayanamayıp bende fevri davrandım.. aile terapistine gitmek isterdim en azından 3. Bi kişinin bizi dinlemesini isterdim sağlıklı mı bir karar veriyoruz diye.. ama eşim kesinlikle yüzünü bile görmek istemiyorum dedi.. 1 ay geçti üstünden.

2 sene mi sürdü unutman offf çok kötü yeni evliler neden bu kadar çabuk boşanıyor.. annem çok kızıyor bana.. ama benim onunla çok psikolpjim bozuldu

Ailem boşanmamı istemiyor.. davayı sen açmıyacaksın diyor kesinlikle... onun hepatit hastalığından dolayı cinsel birlikte olmadığı için psikolpjisi bozulmuş ondan öyle davranıordur diyor annem.. kafam o kadar karısık ki.. en iyisi eşimin dava açmasını beklemek .. en azından vicdan azabı çekmem..

Ben eşinin olayı gurur meselesi yaptığını düşünüyorum...

Bi araya gelin karşılıklı oturup sakince konuşmayı deneyin .Eğer hala sizi görmek istemiyorum diyorsa beni istemeyeni hiç istemem diyin ...

Geçen hafta aramıstım.. uzun bir süre görmek istemiyorum dedi.. herkese rezil ettim bizi iki aile birbirine girdi dedi yüzünü bile görmek istemiyorum dedi.. onun için bir daha aramam onu..

hiç umrunda bile değildim benimle sadece cinsellik için birlikte oluyordu sanki.. ama beni seviyordu hissediyordum en azından değer veriyordu sanki.. ya da benim aşktan gözüm kördü

Burada benimle sadece cinsellik icin birlikte oluyordu
Ilerleyen yorumlarda hepatit den dolayi ayni banyoyu dahi
Kullanmiyorduk iliski yoktu demissin.

Kafami karistirdin.

2 sene mi sürdü unutman offf çok kötü yeni evliler neden bu kadar çabuk boşanıyor.. annem çok kızıyor bana.. ama benim onunla çok psikolpjim bozuldu

Canım benim herkes de zaman kavramı farklıdır...

Her şey unutuluyor bu konuda üzme kendini ,önce karar ver ,en zor olanı kararsızlıktır.
Sonra her şey yoluna girecektir.İnan buna

Bu adamı 5 yıldır taniyorsun. Karakterini kabul etmissin. Evliliğin başında sorun yasarsiniz. Evi terk etmen hata . Eğer üzülüyorsan git evine gururunu işler duzelince aklina getir eşinin de burnundan sonra yavaş yavaş getirirsin. Yok kabul ettiysen bosanmayi üzülme .

Geçen hafta aramıstım.. uzun bir süre görmek istemiyorum dedi.. herkese rezil ettim bizi iki aile birbirine girdi dedi yüzünü bile görmek istemiyorum dedi.. onun için bir daha aramam onu..

Arama bi aracı arasın sözü geçen .Sizi son kez bir araya getirsin konuşabilmeniz için.

Benim ağustosta doldu 1 senem

Aileden etkilen bi erkek daha canım sana birşey deyim şuan aşıkım şuyum buyum diyosun o ise bahaneler hakaretlerle yönetmeye çalışmış ailesi gazıyla bi tabir vardır balık baştan kokar aileler birbirini sevmiyor oğlunu fişteklio kaynana sana sataşıo senin ailen benim ailem kavgası olddukça ilerleyen dönemde hiç aşk kalmıcak durum daha beter olucak sevgi deil saygı yok bişey kalmıcak sağlığından olucaktın aileni dinle onlardan olma bzde yaşadık bunu ver mahkemeye kurtul

Burada benimle sadece cinsellik icin birlikte oluyordu
Ilerleyen yorumlarda hepatit den dolayi ayni banyoyu dahi
Kullanmiyorduk iliski yoktu demissin.

Kafami karistirdin.
Cinsellik derken şuan forum da yazmak ne kadar doğru olur bilmiyorum.. öpüşmeden etmeden .. bi şekilde tatmin etme şekliyle .. demek istedim. Özürdilerim forumda bu tip bişi yazdığım için sorduğunuz için sölemek zorunda kaldım

Onu aradım yüzümü bilemgörmek istemediğini söyledi..

Ailem ayrılmamı istemiyor ki.. hepatit hastalığı olduğu için bence onun sinirleri bozulmuş diyorlar.. evliyken ailelerle ilgili hiç bi sorun tartışma olmadı.. kimse gidip gelmıodu zaten evimizd.. annesini de istemıodu kovmuştu hatta bi keresinde annesini ... ama beni sevmiyor yoksa bu kadar kolay vazgeçmezdi.. evi terk etmemi bekliyormuş resmen

Anlamadim ama neyse onemli degil zaten
Cvp vermene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…