Boşanma psikolojisi ? Yardım

Gerçekten şaşkınım...
Ama inan sevindim yine de ne bilim..
Belki böylesi daha hayırlı sizin için...
Birde böyle düşünün...

5 aylık evli olunca hakim boşamıyormuş geçerli bi sebep olmadıkça.. anlaşmalı boşanma da olmuyormuş 1 sene dolmadan.. çekişmeli dava olacak büyük ihtimal.. ama ailem kesinlikle sen açmıcaksın dedi davayı.. eşimin açmasını bekliyorum.. ama bi yandan da gelse beni sevse iyi davransa diyorum ama onda acıma hissi bile yok

Hımmm şimdi işin rengi değişti....

Tüm bu davranışlar kendini şu anda suçlu gördüğü için olabilir...

Gerçekten şaşkınım...
Ama inan sevindim yine de ne bilim..
Belki böylesi daha hayırlı sizin için...
Birde böyle düşünün...
Onu seviyorum ( aslında iyi biridir kişilik olarak iyi bir baba olabilirdi sadıkta biridir.. ama o çenesi yok mu kötü sözleri evliliğimizi bitirdi.. belki benim onu sevdiğim kadar o beni sevmedi.. kendime çok kızıyorum mantığımı çalıştırıp onunla evlenmemem lazımdı.. ama ailem de onu çok sevmişti.. ailem in gazına geldim.. dışarıdan bakıldığında o kadar kibar naif biridir ki bu mu hakaret ediyor sana derler.. hiç belli etmez..

Aynen anca ünlüler boşanabiliyor 2 ayda 3 ayda hemen tek celsede... Sağlam bir avukat tutulsa oda olur yani anlayacağın...
Ailen neden o açsın davayı diyor anlayamadım.
Bu arada siz çalışıyor musunuz?

Aynen anca ünlüler boşanabiliyor 2 ayda 3 ayda hemen tek celsede... Sağlam bir avukat tutulsa oda olur yani anlayacağın...
Ailen neden o açsın davayı diyor anlayamadım.
Bu arada siz çalışıyor musunuz?
Hayır ben çalışmıyorum geçen sene mezun oldum okuldan henüz... avukat tutacak durumumda yok maalesef.. ailem hala damatlarına olumlu baktıkları için bu sebeplerden boşanılmaz diyorlar ondan açmak istemiyorlar

Hâlâ ona kötü söz söylerken içiniz acıyor.
Yazık gerçekten valla, inşallah hakkınızda hayırlısı olur...

Hâlâ ona kötü söz söylerken içiniz acıyor.
Yazık gerçekten valla, inşallah hakkınızda hayırlısı olur...
Böyle konuşda bile gözlerinden beni sevdiğini hissedebiliyordum bazen.. bilmiyorum kolay deilki unutmak hemen daha henüz 5 aylık evliydim..

Hayır ben çalışmıyorum geçen sene mezun oldum okuldan henüz... avukat tutacak durumumda yok maalesef.. ailem hala damatlarına olumlu baktıkları için bu sebeplerden boşanılmaz diyorlar ondan açmak istemiyorlar
Bence bir işe girin çalışın.
Ewde otur düşün düşün kafayı yersiniz.
En azından kafanız dağılır, kendinize özgüveniniz gelir... Belki ozaman hayata bakış açın bile değişir...

Bilinç altı olabilir mi canım ,evlenmeden önce böyle olmadığını yazmışsın...
Evlenmeden önce daha ılımlıydı evet.. belki de evlilik zor geldi.. çünkü herşeyi eşimle ikimiz yaptık biz aileler hiç bi şekilde yardım etmedi.. çok yorulduk ev yüzünden düğün salonu gelinlik damatlık hep bnların stresini eşimle biz yaşamıştık.. birbirimize vakit ayıramadık evle düğünle uğrasmaktan sinirler tamamen gerilmişti zaten..

Böyle konuşda bile gözlerinden beni sevdiğini hissedebiliyordum bazen.. bilmiyorum kolay deilki unutmak hemen daha henüz 5 aylık evliydim..

Bence önce bir Aile terapisine gidinnnn...

İnsan psikolojisi altında başka sebepler yatabilir...

Birlikte olamamanızın sonuçları da olabilir...

Bence bir işe girin çalışın.
Ewde otur düşün düşün kafayı yersiniz.
En azından kafanız dağılır, kendinize özgüveniniz gelir... Belki ozaman hayata bakış açın bile değişir...
Çok haklısın iş başvurularına başladım bile.. yoksa koca gün onu düşünmek çok kötü hala seviyorken bir de sevgi hemen bitmihor ne yazık ki..

Bence önce bir Aile terapisine gidinnnn...

İnsan psikolojisi altında başka sebepler yatabilir...

Birlikte olamamanızın sonuçları da olabilir...
Evi terk ettikten sonra ailemin ısrarıyla eşimi aradım.. kesinlikle seni uzun süre görmek istemiyorum dedi.. boşanacakmısın ? Diye sorduğumda öyle görünüyor dedi.. o kafasında beni silmiş ki zaten evi terk etmemi bekliyormuş..

Çok haklısın iş başvurularına başladım bile.. yoksa koca gün onu düşünmek çok kötü hala seviyorken bir de sevgi hemen bitmihor ne yazık ki..
Aynen işe girmen daha iyi ve cok iyi yapmışsın iş başvurularında bulunmaya...
Senin işe girdiğini duyunca bile şaşırır belki...

Canım biraz zaman tanıyın birbirinize ...

Eğer bu özel durumunuz etkilemedi ise ben de bir şey bilmiyorum...

Tatlım daha karı koca olamamışsınız ,zor bi erkek için bütün bu hırçınlığı kendini eksik hissetmesinden olabilir...

Benim evllğimde 4 ay sürdü seni o kadar iyi anlıyorum ki ve üç sene oldu daha bir sene oldu tam olarak unutalı belki de hakkında hayırlısı olsun bırak eşin çabalasın seni kazanmak için. İlk başlarda oh kurtuldum hvası olur daha sonra acıyı o senden daha çok çeker.şuan herşeye ağlarsın kendini herkesten soyutlarsın vs.... geçiyor geçmesine ama deliyor geçiyor derler ya hani.... Rabbim yardımcın olsun

Çok detaylı düşün canım , belkide senin onu istemediğini düşünüyor olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…