- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi Saricivcivv
-
Gerçekten şaşkınım...Hepatit b taşıyıcısıymış kronik değilmiş.. eşim hasta olduğunu bilmiyormuş ama annesi biliyrmuş eşinden saklamıs bu hastalığı.. ama umrumda değildi benim için bu hastalık.. zaten evlendimde.. aşı vurundupymda hiç bi şekilde bulaşmaz demişti doktor.. hayır cinsel birlektelik yaşamadık bakireyim... hatta evde banyolarımız bile ayrıydı bulaşma ihtimalinden dolayı..
5 aylık evli olunca hakim boşamıyormuş geçerli bi sebep olmadıkça.. anlaşmalı boşanma da olmuyormuş 1 sene dolmadan.. çekişmeli dava olacak büyük ihtimal.. ama ailem kesinlikle sen açmıcaksın dedi davayı.. eşimin açmasını bekliyorum.. ama bi yandan da gelse beni sevse iyi davransa diyorum ama onda acıma hissi bile yokAllah şifa versin tabiii ilk önce...
Ama gerçekten bu durum da biraz kötü...
Sizi sevse değer verse biran önce bu iğneyi size yaptırır ve normal karı koca olmanızı sağlardı.
Kiii kaldı ki aranızda ki bu kopukluk kolay kolay düzelmez gibi... inceldiği yerden kopmuş bence artık cok kurcalamayın. Protokolü hazırlayın imzalasın...
Ailesi cahil insanlardı oğullarını görücü usulu evlendirmek istiyorlardı.. annesine karşı koyup ben seviyorum diyip annesini silmişti benim için.. tabi güzel bişi değil silmesi ama en azından sevgisinin arkasında durmuştu.. seni seviyorum ama sevgimi yansıtan bir insan değilim diyordu hep bana.. birazda patavatsızım düşünmeden konuşabiliyorum diyordu.. ama işte bunlar evli kalmak için sebep değil.. çünkü kadın gibi hissetmiyordum kendimi.. konunun başında yazmaya unutmuşum.. evlenmeden önce yapılan testler vardı eliza testi diye.. eşimde hepatit b hastalığı çıkmıştı.. baskası olsa beni terk ederdi dedi.. sen olsan öyle mi yapardın dedim ? Biraz dğşünüp hayır demişti.. ama işte benim için evlilik hastalıkta sağlıktadır.. hasta diyip terk edemezdim.. zaten sadece taşıyıcıymış.. benim de hepatit aşım olmadığı için cinsel ilişkiye giremedik.. yani boşanıyorum ama bakireyim :)
Onu seviyorumGerçekten şaşkınım...
Ama inan sevindim yine de ne bilim..
Belki böylesi daha hayırlı sizin için...
Birde böyle düşünün...
Aynen anca ünlüler boşanabiliyor 2 ayda 3 ayda hemen tek celsede... Sağlam bir avukat tutulsa oda olur yani anlayacağın...5 aylık evli olunca hakim boşamıyormuş geçerli bi sebep olmadıkça.. anlaşmalı boşanma da olmuyormuş 1 sene dolmadan.. çekişmeli dava olacak büyük ihtimal.. ama ailem kesinlikle sen açmıcaksın dedi davayı.. eşimin açmasını bekliyorum.. ama bi yandan da gelse beni sevse iyi davransa diyorum ama onda acıma hissi bile yok
Kendini hiç suçlu görmez.. hep o haklıdır. Bi kere bile ben haksızım dediğini görmedimHımmm şimdi işin rengi değişti....
Tüm bu davranışlar kendini şu anda suçlu gördüğü için olabilir...
Hayır ben çalışmıyorum geçen sene mezun oldum okuldan henüz... avukat tutacak durumumda yok maalesef.. ailem hala damatlarına olumlu baktıkları için bu sebeplerden boşanılmaz diyorlar ondan açmak istemiyorlarAynen anca ünlüler boşanabiliyor 2 ayda 3 ayda hemen tek celsede... Sağlam bir avukat tutulsa oda olur yani anlayacağın...
Ailen neden o açsın davayı diyor anlayamadım.
Bu arada siz çalışıyor musunuz?
Hâlâ ona kötü söz söylerken içiniz acıyor.5 aylık evli olunca hakim boşamıyormuş geçerli bi sebep olmadıkça.. anlaşmalı boşanma da olmuyormuş 1 sene dolmadan.. çekişmeli dava olacak büyük ihtimal.. ama ailem kesinlikle sen açmıcaksın dedi davayı.. eşimin açmasını bekliyorum.. ama bi yandan da gelse beni sevse iyi davransa diyorum ama onda acıma hissi bile yok
Bilinç altı olabilir mi canım ,evlenmeden önce böyle olmadığını yazmışsın...Kendini hiç suçlu görmez.. hep o haklıdır. Bi kere bile ben haksızım dediğini görmedim
Böyle konuşda bile gözlerinden beni sevdiğini hissedebiliyordum bazen.. bilmiyorum kolay deilki unutmak hemen daha henüz 5 aylık evliydim..Hâlâ ona kötü söz söylerken içiniz acıyor.
Yazık gerçekten valla, inşallah hakkınızda hayırlısı olur...
Bence bir işe girin çalışın.Hayır ben çalışmıyorum geçen sene mezun oldum okuldan henüz... avukat tutacak durumumda yok maalesef.. ailem hala damatlarına olumlu baktıkları için bu sebeplerden boşanılmaz diyorlar ondan açmak istemiyorlar
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah...Böyle konuşda bile gözlerinden beni sevdiğini hissedebiliyordum bazen.. bilmiyorum kolay deilki unutmak hemen daha henüz 5 aylık evliydim..
Evlenmeden önce daha ılımlıydı evet.. belki de evlilik zor geldi.. çünkü herşeyi eşimle ikimiz yaptık biz aileler hiç bi şekilde yardım etmedi.. çok yorulduk ev yüzünden düğün salonu gelinlik damatlık hep bnların stresini eşimle biz yaşamıştık.. birbirimize vakit ayıramadık evle düğünle uğrasmaktan sinirler tamamen gerilmişti zaten..Bilinç altı olabilir mi canım ,evlenmeden önce böyle olmadığını yazmışsın...
Böyle konuşda bile gözlerinden beni sevdiğini hissedebiliyordum bazen.. bilmiyorum kolay deilki unutmak hemen daha henüz 5 aylık evliydim..
Çok haklısın iş başvurularına başladım bile.. yoksa koca gün onu düşünmek çok kötü hala seviyorken bir de sevgi hemen bitmihor ne yazık ki..Bence bir işe girin çalışın.
Ewde otur düşün düşün kafayı yersiniz.
En azından kafanız dağılır, kendinize özgüveniniz gelir... Belki ozaman hayata bakış açın bile değişir...
Evi terk ettikten sonra ailemin ısrarıyla eşimi aradım.. kesinlikle seni uzun süre görmek istemiyorum dedi.. boşanacakmısın ? Diye sorduğumda öyle görünüyor dedi.. o kafasında beni silmiş ki zaten evi terk etmemi bekliyormuş..Bence önce bir Aile terapisine gidinnnn...
İnsan psikolojisi altında başka sebepler yatabilir...
Birlikte olamamanızın sonuçları da olabilir...
Aynen işe girmen daha iyi ve cok iyi yapmışsın iş başvurularında bulunmaya...Çok haklısın iş başvurularına başladım bile.. yoksa koca gün onu düşünmek çok kötü hala seviyorken bir de sevgi hemen bitmihor ne yazık ki..
Canım biraz zaman tanıyın birbirinize ...Evlenmeden önce daha ılımlıydı evet.. belki de evlilik zor geldi.. çünkü herşeyi eşimle ikimiz yaptık biz aileler hiç bi şekilde yardım etmedi.. çok yorulduk ev yüzünden düğün salonu gelinlik damatlık hep bnların stresini eşimle biz yaşamıştık.. birbirimize vakit ayıramadık evle düğünle uğrasmaktan sinirler tamamen gerilmişti zaten..
Evi terk ettikten sonra ailemin ısrarıyla eşimi aradım.. kesinlikle seni uzun süre görmek istemiyorum dedi.. boşanacakmısın ? Diye sorduğumda öyle görünüyor dedi.. o kafasında beni silmiş ki zaten evi terk etmemi bekliyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?