- 21 Ekim 2018
- 102
- 51
- 13
- 35
- Konu Sahibi Ayse123_123
-
6 senelik evliyim ve epey borcumuzda var kredi falan anlaşmalı olur ama Nasıl hiç bilmiyorum kafam çok karışıkAyrılmak zor ama eşini de tanımış oldun böylelikle.Sevgisi yok denecek kadar azmış.
Allah yardımcın olsun.Yeni evli misiniz?
Boşanınca da mal varlığı 2 ye bölünüyor ya anlaşmalı mı boşanacaksınız ?Burdan da bişey çıkmasın diye soruyorum
Babamın adınaEv kimin adina ?
Evet sevmemem lazım ama atamıyorum içimden kabullenmem zor oluyor Nasıl böle olduk diyeBabanizin size aldigi evden ona neymis.
Aile birligi maddiyat uzerinemi kuruluyormus.laflara bak.
Cok zor, kolay degil ama varliginizi bir evle olcebilen bir adamida sizde sevmeyiverin.
Aynen bende öle düşünüyorum gecen zamana hayallere yaşananlara bizim çocuk yok tüp bebek falan denedik ondaki acılaramıBen de boşanma aşamasındayım.. Gerçekten çok zor.. Üzülüyorum ama neye üzüldüğümü bilmiyorum.. Oğluma mı, emeklerime mi, hayal kırıklarıma mı, payıma füşen kadere mi, yıllarımı bi hiç uğruna heba etmemi mi.. Bilmiyorum.. Geçecek mi bilmiyorum..
Evet sevmemem lazım ama atamıyorum içimden kabullenmem zor oluyor Nasıl böle olduk diye
AminnnnAllah yardımcınız olsun..
Ailemle yaşadığı sıkıntılar oldu maddi problemlerimiz vardı ben türlü zorluğa razıyım kendimiz çözerim dedim ama kendince çözümü onda buldu bana yaptırımda bulundu bu teklifi söyleyip kabul etmeyince 10 gün falan eve gelmedi anasına gitti ne haldeyim sormadı bile . Bende para için satıyorsun beni evliliği dedim.evi boşalttık falan şimdide o bana diyor beni seçemedim aileni evi seçtin diyorOncesini bilemiyorum, bir onceki konunuzda evle ilgiliydi..
Sorunlariniz neydi ki bu kadar sacma bir sebepten bosanmak istiyor?
Ona göre saçma diil yapılması gereken oymuş onun için evi sattırmalıymışım kendini haklı görüyor ben diyorum kendi çabamızla yapalım babam istemediği sürece satılmaz diyorum ama benim hakimmiş onunda Hakkı varmış ondaOncesini bilemiyorum, bir onceki konunuzda evle ilgiliydi..
Sorunlariniz neydi ki bu kadar sacma bir sebepten bosanmak istiyor?
Babamın adına
Benim olan herşeyde Hakkı olurmuş para için beni sattın diyorum ya gerçekten öle olmamışmı bınu kabullenmek delirtiyor beni sevgisi falan arka planda kalmış herşey para olmuş onun için satılmazsa kalbime gömerim falan dedi demekki yokmuş bu kadar kolay dediğine göre dimiEvi ortak alsanız onun da maddi desteği olsa tamam da babanızın aldığı evde nasıl hakkı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?