Boşanma psikolojisi

Çalışkan aslında eşim her işi yapar ama kolayı seçerek beni tercih etmedi ya ev ya ben dedi bende ilaç kullanıyorum lustral ve uyku hapı
Bence kendini üzme. Annesinin evini satsaydı. Evler krediler çok arttı. Kiralar korkunç. Herşey geçiyor. Bunlarda geçecek.

Bariz bir şekilde sizinle beraber olmak için şart koşmuş bir de yeribe gelmeyince kolayca vazgeçmiş sizden. Yani aslına bakarsanız gerçek bir evliliğiniz yokmuş ortada herşeyi zamana bırakın halkınızda hayırlısı olsun.

Sizin ne Zaman oldu neydi sorunlar
Ben 17 ağustos gibi evi terk ettim. Konularım var. Uzun hikâye. Özetle kıskanç, içki içen, saygı göstermeyen küfür eden, ben erkeğim diyen bir kocam var. Ailesinin borcunu ödüyor. Yok yok bende. Evi terketme nedenim ise cebinde not bulmam.

Canım şimdi üzülüyorsun ama biz geleceği bilemeyiz. Bu kadar para meraklısı bir adam biraz paralanınca sizi bırakırdı belki de çünkü baksana istediği olmadı diye evliliğini bitirmiş. Bu kadar basit görüyor demekki zaten. O zamanda onun için ne fedakarlıklar yaptım evimi bile sattım diyerek daha çok için yanardı emin ol. O zamanda ne evin kalırdı ne kocan. Tabi bu bir varsayım ama o kadar da olası. Ne çok örneği var. Bence Allah belki de korudu diye düşünebilirsin bile. Allah’a sığın dua et. Bizim bilmediğimiz şer gibi gördüğümüz şeylerde hayır vardır bilemeyiz.

Canım her şer'de bir hayır ara lutfen, rabbim boşuna sınamaz hic bir kulunu.bende 6 yıllık evliyim, gerçekten çok alışıyor insan hele bide seviyorsan daha zor olur boşanmak.Ama en azından çocuğun yok ona bile şükretmelisin.nice hanım var çocuklu bosanan,ailesi destek olmayan,severek ayrılan onları düşün ve bı aktivite falan bul kendine oyalanacak işe falan gir bu süreçte kafanı dağıt,daha mantıklı düşünmeye başlar daha iyi kararlar verirsin ve herşey senin için daha kolay olur insallah.Allah yardımcın olsun

Evet çok düşünüyorum Allah'a şükrediyorum ama içim çok yanıyor severek biten bi evlilik para için beni sattı borçdan bunalmış evi ondan istemiş benim içim yanıyor çünkü karşılıksız sevdim maddi hiç beklentim yoktu sadece sevgiydi bide bu kadar olduk evimiz kalmadı ben bi ay evde yanlız kaldım ailesinden size ne oluyor diyen çıkmadı oda insanı incitiyor

Karşılıksız sevdim seviyorumda atamıyor insan bi anda bide hiç boşanma konum yokken bir ayda ev yuva hiç bişey kalmadı kabullenmem Zaman alacak Nasıl atlatıcam bilemiyorum

Karşılıksız sevdim seviyorumda atamıyor insan bi anda bide hiç boşanma konum yokken bir ayda ev yuva hiç bişey kalmadı kabullenmem Zaman alacak Nasıl atlatıcam bilemiyorum
peki barışma gibi hiç mi bir durum yok? çok canin yaniyor belli ki bir aile buyuğu girse de araya akli basinda, barıştırsa sizi keşke eşin hatasini anlar belki çok uzuldum durumunuza ya

Allah arsiz insandan korusun
Adam ev almiş bedavadan oturuyorsun utanmiyosun yetmiyo bi de evde benim de hakkim var satilacak is kurcam diyorsun e yuhh

peki barışma gibi hiç mi bir durum yok? çok canin yaniyor belli ki bir aile buyuğu girse de araya akli basinda, barıştırsa sizi keşke eşin hatasini anlar belki çok uzuldum durumunuza ya
Anlamıyor halen para diyor maddiyat. Herşeyin önüne geçmiş ya ev ya ben dedi ayrıca bu ana geldik aileden hiçbiri ya kızım noldu demediler

Eski zamanlarda başlık parası olurdu,senin eşin de resmen kendine başlık parası biçmiş,ne günlere kaldık Allahım

İlk aşamada ben de evimdeki herşeyin götürülmesini hazmedememistim. Ama o zaman o kadar net anlamıştım ki sevmediğini. Hala arada hatırlarım çok mutluyduk nasıl oldu diye hemen aklıma o kare gelir eşyaların gittiği ve eski eşimin para ile sevgiyi eş değer gördüğü...
Sonra derim ki en doğru karar benim için bu. Sevgisiz eşya gibi robot gibi ömür mü geçer. Para illa kazanılır borç illaki ödenir.
Ama kalp bir kere soğudu mu telafisi olmaz.
İnan değmez, üzüleceksen ona üzül sevgi ile parayı aynı kefeye koyup öyle ruhsuz yaşadığı için. Zararın neresinden dönersek kardır
Su hayatta verdiğim en doğru karar biri mesleğim biri de böyle bir adamdan boşanmak.
Sen de kullan mantığını görmek istemediklerini gör. Kendine üzülme.

Anlamıyor halen para diyor maddiyat. Herşeyin önüne geçmiş ya ev ya ben dedi ayrıca bu ana geldik aileden hiçbiri ya kızım noldu demediler
madem dönüşü yok bu durumun madem sizi gerçekten kaybetmeyi goze almis o zaman yaşadığınız şoktan bir an evvel kurtulup bu işi hemen mümkünse anlasmali bir şekilde bitirmeye bakın.cok aci ama yüzleşin artık bu durumla insanlar ÖLÜM'e alısiyor,unutuyor.bakin büyük harflerle yazdım ki asıl ağır şey o cunkuallah can sagligi versin,siz sağolun

Daha bir hafta oldu baba evine döneli bunu yazarken bile canım yanıyor.benim adıma ödenmesi gereken krediler falan var satılması gereken dükkan var ondan hemen yapamıyorum

Mantığıma bakarsan doğru seçim yaptımı biliyorum ama kalbime söz geçiremiyorum daha bi hafta oldu baba evine geleli ya ev satılcak ya ben dedi seçim yaptırdı zorla evi boşaltalım dedim tm dedi kıyafetlerimi alırım dedi şimdide sanki habersiz yapılmış gibi evi görünce dünyam yıkıldı diyor sen yapmazdında ailen yaptırdı diyor parayı seçtin beni seçemedin diyor

Çok saçma.Tapu üzerinde senin olmayan mala takan o.

Zamanla hafifler inşallah acın

Eşin delirdi herhalde .
Evimin yarisini babam odedi yarisini biz kredi cektik. Ve babam hala maddi olarak destekler bizi.
18 yillik evliyim. Ev benim adima bu arada
Gecen eşimle boşanma olaylarindan konusuyorduk. Laf arasinda hersey ikimizin vs dedi.
Dedim yok . O is oyle degil. Ben sana iyi günde soyleyeyim. Allah gostermesi n ama sen kötü gun icin bil
Bu ev birlikteligimiz devam ettigi surece hepimizin.

Ama ola ki bir gun biterse
%50 si babamin
%25 i bizim
%25 i yine babamin (kredi 5000 tl destek oluyor babam)
Bizim %25 te 4 e bölünür kalir sana %6.25
Onu da sozlesmeyle devrederim dedim. Başkasından cocugun olursa hak alamaz

Esimin yorumu
Erkekler asla bir müşavirle evlenmemeli
Allah agiz tadimizi bozmasin ama ben anca bunu veririm. O da aldatma vs yoksa

Allah yardımcınız olsun. Zor bir süreç ama üzmeyin kendinizi.
Böylesi daha hayırlıymış hakkınızda demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…