Boşanma psikolojisi

Sukur sevindim
Sizin adiniza olsa idi bide evden olucaktiniz

Bosanin isi gucu sacmalik bu adamin

Evi sat dukkani sat taksi al ? Akil isi mi?

Rvi satmayincada bosanalim bosanin tabi
Aynen zaten benim adıma olsaydı satıldıydı onun için yapamamışım ailemi evi seçmişim asıl kendi parayı seçti ben her zorluğa razıyım dedim adam tek çözümü onda buldu

Eşinizin mantık ve muhakeme yeteneği çok zayıf,bu düşünce yapısıyla iyi bile dayanmışsın ona.bunu mantıklı bulup savunması bir de boşanma noktasına kadar getirecek raddeye gelmesi şaşırtıcı,bu kafayla hayatta bir yere varamaz.utanç verici gerçekten .çocuğunuz da olmamış hem belki hayırlısı böyleymiş , kesinlikle hakkınız olan evden feragat etmeyin.kendisinin saçmasapan hayallerine destek olacak başka sponsor bulsun bi zahmet

Sizinle para için evlenmiş koklatmayinca da boşanıyor başka açıklaması yok kurulduğunuz için sukredin

Yapabileceğiniz bir şey yok. Adamın turnusol kağıdı meğer babanızın size aldığı ev imiş. Bu nasıl bir mantık, mantalite? Boşanın gitsin.

Insallah krediler sizin adiniza degildir. Babanizin adina olan evden zaten ona bisey cikmaz. Adamin tek derdi para olduğu icin sizde kendinizi kullandirmayin bence bosanin gitsin. Bir ev icin seni bosayan adami ne yapacaksin.

Ben seni hatirladim canim daha once boyle bi konu acmistin esim ticari taksi almak istiyor evimi sattirmak istiyor napiyim diye.
Canim sen gönlünü ferah tut. Esinin senin evini isteme gbi bir hakki yok sonucta o evi sana baban almis.
Diyelim ki siz disinizle tirnaginizla didinip almis olsaniz neysee yani sativerin derdim ama sen haklisin vicdanin kalbin yuregin rahat olsun. Zamaan birak bakalim nolacak . Cocugun varmi

Sizinle para için evlenmiş koklatmayinca da boşanıyor başka açıklaması yok kurulduğunuz için sukredin
Bu yorumu dikkate alın lütfen A Ayse123_123 Ev isteyebilir taksi plakası almayı önerebilir. Fakat bunu kabul etmediniz diye evi terk etmiş. Tembel, bencil, paragöz bir Eşiniz var. O sizi önce terketmiş. Hala neden bu adam için üzülmek..

Canım bak senin ki zaten boşayacakmış bence ne koparırsam kar diye düşünmüş boşanmadan sakın razı olma evi satmaya falan

Insallah krediler sizin adiniza degildir. Babanizin adina olan evden zaten ona bisey cikmaz. Adamin tek derdi para olduğu icin sizde kendinizi kullandirmayin bence bosanin gitsin. Bir ev icin seni bosayan adami ne yapacaksin.
Krediler benim adıma
çocuk yok eşimin işinde sıkıntı vardı çözümü onda buldu ailem kabul etmedi ben ona her türlü sıkıntıya senle varım dedi ama o yokum dedi günlerce anasına gitti evi boşaltalım o Zaman dedim tm dedi boş eve gidince dünyası yıkılmış hemen kabul etmiştin avukata gideriz falan dedi şuan ev yok o anasında ben anamda dünde ben seni sevmiştim seni daha rahat ettirmek için öle bi teklif ettim çıkmazdaydım falan diyo zaten cnm çok yanıyor kalbim acıyor kalbime söz geçiremiyorum nefret edemiyorum evde herkes nefret ediyor yaşananlardan dolayı

Bi anda boşanmaya kadar gelmek cnm acıtıyor kalbime söz geçiremiyorum seviyorum

Bizim evdede benzer durum var. Çiçek yolluyor herkes geriliyor. Yollama diyorum içimden geldi diyor. İsteklerimi yapmıyor. Hala kendi istekleri. Bende artık davayı açnam gerektiğini düşünüyorum. Sizin değil Eşiniz öfkeyle kalkıp zararla oturacak. Yinede her insan gibi hatalı sizi görüp vicdanını rahatlatacak. Tekrar evlenecek. Maalesef durum bu

Sizdemi boşanma durumundasınız Nasıl rahatlatıyorsunuz kendinizi

Konu sahibi halen seviyorum diyorsun.adam resmen enayi yerine koyuyor sizi,zerre kadar sevmiyor,banka olarak görmüş sizi,halen neyini seviyorsunuz bu parazitin

Sizdemi boşanma durumundasınız Nasıl rahatlatıyorsunuz kendinizi
Maalesef sinir içindeyim. İlaç kullanıyorum bir haftadır. Daha iyiyim. Düşünmüyorum onu. Ayrıca bende seviyorum. Sevmekle olmuyor. Saygı çok önemli. Eşinizin evi istemesi falan tamamda evi terketmesi bilemiyorum affedilir gibi değil. Ev sizin geleceğiniz garantiniz. İkiniz asgari ücretle çalışşasınız geçinirdiniz. Eşiniz hiç şoförlük yaptı mı

Borçlarımız var ve birlikte çalışsak ödenmeyecek değildi dedim gece gündüz çalışırız kuru ekmek yerim hiç sorun değil benim için dedim ama o hep ev satılsın taksi alınsın başka türlü ödeyemeyiz diyordu bende istediği cevabı almayınca gelmedi günlerce 2 ay kardeşimin takside çalıştı diyordu Zaman'la bizde alırız dükkanı satınca falan ama ev hiç yoktu piyasada anasına gitti kafaya onu yazarak geldi ananın evi sat birlik oturalım dedim onu hiç kabullenmedi

Benim bir arkadaşımın eşide girdi bir iki ay yaptı kaza yaptı vs neyse bunlar değil konu. Eşiniz çalışsın kazansın. Bu şekilde olanı satarak devam ederse hiçbirşeyi kalmaz.

Benim bir arkadaşımın eşide girdi bir iki ay yaptı kaza yaptı vs neyse bunlar değil konu. Eşiniz çalışsın kazansın. Bu şekilde olanı satarak devam ederse hiçbirşeyi kalmaz.
Çalışkan aslında eşim her işi yapar ama kolayı seçerek beni tercih etmedi ya ev ya ben dedi bende ilaç kullanıyorum lustral ve uyku hapı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…