Boşanma psikolojisi

Biraz kinlenmeniz lazım
Kötü anlara odaklanın
Para yoksa sizide istememiş adam sizi değil parayı seviyormus
Silkelenin ve dik durun
Daha iyi birini hak ediyosunuz

evi sattınız dükkanı sattınız ....daha sonra işler yolunda gitmedi ...bu adam yine seni gözden çıkarır ,mesela babana kredi çektir, yoksa ben giderim.başka bi konuda sen evi terkedecektin bunu bana nasıl teklif edersin diye..

Baba calissin didinsin senelerce, cocuguna ev alsin, sonra o emekte zerre payı olmayan bi pasazade gelip kendine iş kurmak icin o evi istesin, olumsuz yanıt alinca da işi boşanmaya kadar getirsin; hadsizlik ve kompleks, baska bi sey degil bu..
Haydi istedi diyelim, evi için iş kuracak, çalışıp ödeyecek diyelim, aile icinde boyle alisverisler elbette olabilir ama kabul edilmeyince adamin hoplayip ziplamasindan belli kişiliği, normal biri olsa kirilsa bile, hakki olan elinde alinmis gibi artistliklere girip tehditler savurmaz, restler cekip şartlar sunmaz, karisini şu duruma dusurmez..
Bi de şart sunmasi tam cildirmalik.. O duzeltmeye calisip gönül alacagina sen kafayi yiyorsun dusune dusune..

Bu tiplerin dili her yere döner merak etme, en sonunda seni suclu çıkarır da şaşar kalirsin.. Bi bakarsin sen de kendini suclu ve berbat hissediyorsun.. Baş edilmez yani..
Arsizlik, hadsizlik, kompleks bi arada adamda.. Bi de suç bastırıyor..

Yorumunuz için tşk ederim sanki yanımda yaşıyormuşsunuz gibiydi olumlu hiçbir söz yok borç var diye gitti beni bıraktı evliliği hiçe saydı

Yorumunuz için tşk ederim sanki yanımda yaşıyormuşsunuz gibiydi olumlu hiçbir söz yok borç var diye gitti beni bıraktı evliliği hiçe saydı
Gecen bi arkadasimla konusuyoruz, dusundum, eski zamanda erkeklerin sert, otoriter vs olmasindan dert yanardi bazi anneler, cekinirlerdi, cunku oyle bi yetistirme tarzi vardi.. Simdi ise, boyle psikolojik sorunlu, egoist, kompleksli, hayt huyt, haddini bilmez, adamliktan uzak erkekler yetisiyor ve evlenip kendilerini de elin kızını da mutsuz ediyorlar..
Boyle kadinlar da vardir elbet ama şu an konudaki kişi erkek oldugu icin ordan ornek vererek konuştum..
Bu tiplerden oyle cok var ki, tespit yapmak icin 1-2 hareketi yetiyor..
Kendini suçlu hissetme arkadaşım..
Allah kolaylik versin..

Eski zamanlarda başlık parası olurdu,senin eşin de resmen kendine başlık parası biçmiş,ne günlere kaldık Allahım
Üzerime ev at araba at yat at kat at diyen kadınların erkek versiyonu da çıkmış, hayırlı uğurlu olsun vatana millete...

Bu cvp geçmi oldu bilmiyorum ama sakın yapma.aynı şey başımda vardı.babamın bana aldığı evi alt girip üst çıktı sattırıp dükkan açtı.üstelik dükkanıda açarken 1 senedir bi kızla beni aldatıyomuş.eğer mal sattırmaya çalışıyosa bişeyler kaçırma peşindedir.sakın ailrnizden kalan bişeyı satmayın.bakın şuanda biz boşanma aşamasındayız.çok güvrniyodum eşime evimi satıp verdim ama bak ne oldu ayrılıyoruz.yapmayın lütfen...9 senelik evliyim üniv mezunuyum akıllı zekide bi kadınım herkes nasıl böyle bişey yapabildin diye beni eleştirdi haklı olarak çünkü yaptığım büyük yanlıştı ve bak ne oldu evimde arada kaynadı.senin babanın emeğini elin adamı yicek çatır çutur gelde isyan etme.ama kimsenin yanınada kalmaz ilahi adalet illaki yerini bulur.

Ceva
Cevabınız için tşk ederim bende satılmasını istemiyorum 4ay oldu babamın evindeyim bizde boşanma aşamasındayız.benimkininde hayatında kim var bilemiyorum varmıdır öle bi durumu ama benimki inat yaptı inadım için kendimde sendende vazgeçerim diyor.ama benim Can'ım yanıyor alıştıramıyorum kendimi Nasıl böle oldu evliliğim diyorum.eşimin yıllardır hiçbi kötü alışkanlığı olmamıştı.herzamanda ailemin parasına hiç tenezzül etmedi o evide benim olan Hakkı'm olarak gördü ve kendimiz için yeni yatırım olarak düşünmüş.o sebebten bazı an diyorum haksızlıkmı yaptım satılabilirmiydi acaba diyorum ama ev olmazsa sendende vazgeçirim boyutuna getirdi olayı

A Ayse123_123 bence de konu "inattan fazlası"..... esin sana da ait malları kendi hanesine çekip araç plakası gibi senin iznin olmadan devredilebilir bir forma dönüştürmeye çalışmış.4 ay hiçbir erkek babasinin malını sattiramadigi için karısını baba evine koymaz.Bir kere olayı anlatsa arkadaşlarına iki çift laf edip kendine getiren ,hatasını söyleyen olur.Baska bir iş var ....ama bu artık sen bu konuyu düşünmeyi bırakınca gözüne gözükecek.

Bi de boyle karakter zayifligi ve bozuklugu olan tipler kendini "inatci, gururlu" olarak tanimlamazlar mi, gulesim geliyor.. Inatciyim derken (ki yaptigi inat bile degil) kendilerini cok prensipli biri saniyorlar herhalde.. Hadsizim demiyorlar da..

Kesinlikle haksızlık yaptığını düşünme.kadınlar hep iyi niyetinden kaybediyor.benimde iyi niyetimi çok kullandı bak şimdi ne oldu.kızdan vazgeçmiyo hayatımızı 2 çocuğumuzun geleceğini yakıyor.vicdansız merhametsiz erkekler.bugün hayatında biri olmasada erkekler para gücünü eline aldıklarında hem kadını hor görüp aşalamaya başlıyo hemde kendine yeni kapılar açıyorlar.ben 9 senelik evliyim ne zamanki evimi sattırıp dükkan açtırdı adam değişti başka bi adam geldi.para gücünü eline aldığı için.bak 4 aydır babamdayım diyosun zaten seven adam böyle bişeyi söz konusu etmez yada vazgeçer sevdiği kadından vazgeçmezdi.bu inat değil cnm tecrübeyle sabit para kaçırma.şimdi ben eşimle mal paylaşımı konusunu açtığımda canavar kesiliyo ne kadar çok kaçırsam kardır düşünüyor.sakın kararından cayma brnim gibi pişmalık yaşama.senin parana malına göremi hayatını kuruyo düzene sokuyo.bi erkek kendi ayaklarının üstünde durmalı gururlu bi adam.kadın parasına tenezzül etmemeli.bilmeliki zaten yarın bi gün yine ikinizin çocuklarınızın geleceği için.ama adam böyle düşünmüyo

Allah sabır versin bir yol göstersin inşaallah erkekler ne kadar içten pazarlıklı paragöz olmuş

K
Allah sabır versin bir yol göstersin inşaallah erkekler ne kadar içten pazarlıklı paragöz olmuş
kesinlikle erkekler böyle bazende kadını basamak olarak kullanıyorlar.ben eşimi adam ettim bi ceketiyle aldım hiçbirşeyi yoktu şimdi dükkan ev araba herşey var ama adamın gözü dışarda.hayatına 2 senedir birini almış.benim ahlarımla zaten iki yakası bir araya gelmiycek.yuva yıkanın yuvası olmaz bu çol yerinde bi söz.yoğurdun mayası ekşiyince o maya tutmaz eski lezzeti vermez.erkekler çok gaddar vicdansızlar.bide bana çocuklara mecburmuş gibi göstermiş hep huzursuz gibi göstermiş evimde mutlu değilim demiş kendi hayatına kızı alırken onu ikna etmek için.erkekler aile kavramını bilmiyolar ne kadar önemli olduğunu.üstelik beni ikinci çocuğuma hamile bırakmadan bu ilişkiye başlıyo madem öyle niye çocuğumun kanına günahına girip bidaha beni hamile bıraktın bu şeylere vicdan yapmıyo iki senedir kızı oyalamış diye söz vermiş diye ona vicdan yapıyo.vicdanı rahat değilmiş vicdanını rahatlatmak için evlenmek istiyor:) ne diyim erkeklerde beyin yukarda değil aşada çalışıyo maymun iştahlılar.allah brnim durumumdaki herkese yardım etsin ben 2 çocukla krndime düzen kırmaya çalışıyorum işte anlaşmalı boşancağız umarım bi pislik yapıpta beni uğraştırmaz çünkü arada mal mülk var onlarıda kaçırmak istiyo haspam.benim babamın parasını.erkeklere güvenmeyin siz siz olun

Benim çocukla ilgili sıkıntımda var 5srnedir olmuyor 7gebelik yaşadım dış gebelikle düşükle sonuçlandı.en son 4ay önce tüp Bebek'le hamile kaldım ilk defa kalp atışını duymuştuk sonra onunda kalbi durdu zaten hayatımın değişimide o kötü sabaha uyanmamla başladı.kalp durmasını öğrendiğimiz gün değişti eşim sıkıntılar başladı.ailemle sıkıntı çıkardı bana annemin yanına taşıncaz semt değiştircez diye baskıya başladı.bende kabul etmedim çünkü çok zor zamandaydım kürtaj olmuş nefes bile almak istemiyordum.brnim ailemle sıkıntı yaşadı tartıştı çekip gitti annesine gelmedi günlerce.sonra bi günde bu fikirle geldi baskıyla evi sattırmak istedi.istediğini alamayınca sendende vazgeçerim dedi gitti.bende eşyalarımı alıp evi boşalttım.oda kendi aldıklarını sattı hep eşyaları.

O artıl bişeylerin biticeğini anlamış yada bitirceğini kafasında kesinleştirmiş para kurtarma kaçırma peşine düşmüş.mevlananın bi sözü var maya bozuk olunca ne ar kalır nede haya...!
Erkekler istediklerini yaptırana kadar mücadele eder ve eğer karısının iyi niyetini biliyosa heleki zaferin ayak seslerini duyuyordur.çok üzüldüm adına ama belkide böylesi senin için daha hayırlıdır ve her şerde bi hayır aramak lazım daha sonra çok kötü olmaktansa böyle olması belkide daha hayırlıdır.bak benim 2 çocuğum var ama ayrılıyorum sonuçta onlara bu psikolojiyi yaşatanda yaşattırıcak olanda babaları.mesela ben çocuğum olmadan böyle bişeyin yaşanmasını tercih ederdim daha baştan ama o zaman anlayamadım çok sevdiğim için bişeyleri affettim hep düzelir diye bekledim ama düzelmiyolar.zaten bi insan baştan rengini belli ediyo ve git gide daha kötü oluyor durumlar.ben 9 sene çektiğim için çok pişmanım ama son pişmanlık fayda etmiyor.sadece kadın mücadelesiyle olmuypr erkeğinde mücadele etmesi lszım ama yok

Eminim evlenmeden önce size ait bir ev olduğunu bilerek girmiştir bu yola. İleride işime yarar demiştir..

Zira seven insan böyle bir teklif yapmış olsa bile ilk restten sonra ısrar etmez veya inat diye aylarca boşanma diye diretmez. Belli ki hiç sevmiyor..

Ne diyeyim Allah akıl fikir vicdan versin bu paragöz erkeklere. İyi ki çocuğunuz yok. Yoksa sorumsuz bir babası olacaktı..

Allah yardımcınız olsun. Bir erkeğin karısına ait herhangi bir şeyi istemeye hakkı yoktur. Mesela dinimizce eşiniz size harçlık verdi. O artık sizindir. Ne sizden almaya hakkı vardır ne de nereye harcadiginizi kontrol etmeye. Kaldı ki o evi size babanız almış. Bence konuyu bir muftuye danışın. Size vebali var mı diye. Yoksa çok da üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…