Gerçekten mi? Ya şaka yapıyoruz normalde Güler yani bir anda öfkelendi ileri mi gitmişimHıımmmm ağır olmuş sanki!bosanacak kadar degil tabi...
Tam yaraya parmak basmis gibi olmuş,farkinda olman onu sinirlendirmiş gibi.!Gerçekten mi? Ya şaka yapıyoruz normalde Güler yani bir anda öfkelendi ileri mi gitmişim
Tam yaraya parmak basmis gibi olmuş,farkinda olman onu sinirlendirmiş gibi.!
Off kotu olmus ya,cok ciddiye almis....Neyse biraz sakinlesmesini bekleyin sonra aciklarsiniz...asiri gurur yapmis sanki..Konuştum da sürede sıkıntı vardı doktora gitmesini istedim. En son spora gitsem toparlarım dedi ne toparlaması spordan bitik geliyor. Gülerek dedim iğnelemedim de bitti artık diyor benş gönderecekmiş
Off kotu olmus ya,cok ciddiye almis....Neyse biraz sakinlesmesini bekleyin sonra aciklarsiniz...asiri gurur yapmis sanki..
Ben bunu soyledigimde gulerek gel gostereyim anlarsin o zaman diyor. Ama erkekler bu konuya onem veriyor... ben esimin belli etmesede alindigini biliyorum o yuzden artik boyle saka yapmiyorumEşimle bugün beraber olmak istedim reddedildim genelde çalıştığı icin yorgun oluyor hak veriyorum ama şaka yollu kus ötmüyor gibi bir laf ettim ama güldüm ki aramızda böyle espriler olmustur. Senelerin verdiği rahatlıktan olsa gerek gülerek söyledim. Kıyamet koptu. Erkekliğime laf ediyorsun deyip bağırmaya başladı ki gerçekten şakaydı. Hızlıca dışarı çıktı ve babanın evine dönüyorsun diye mesaj attı. Yüzümü görmek istemiyormuş. Boşanacakmış.
Sizce bu söz gerçekten şakaydı gülerek söyledim ama boşanmasını gerektiren bir söz mü?
Ben bunu soyledigimde gulerek gel gostereyim anlarsin o zaman diyor. Ama erkekler bu konuya onem veriyor... ben esimin belli etmesede alindigini biliyorum o yuzden artik boyle saka yapmiyorum
O olmaz ama her tartismada bunu soylemesi cok sacma ...Bunu soylediginde valizi getirip onune koyun kapiyi acip bekleyin rahatsiz olan gitsin...Sanki Anne evi bir biz kadinlara var....Zaten beyimiz en ufak tartışmada bile diline doladı babanın evine gideceksin diye ay sinir oldum ya. İnsan gibi konuşmak yok sürekli bağırıyor bir de beni suçluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?