Boşanma sebebi mi?

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.361
83
Eşimle bugün beraber olmak istedim reddedildim genelde çalıştığı icin yorgun oluyor hak veriyorum ama şaka yollu kus ötmüyor gibi bir laf ettim ama güldüm ki aramızda böyle espriler olmustur. Senelerin verdiği rahatlıktan olsa gerek gülerek söyledim. Kıyamet koptu. Erkekliğime laf ediyorsun deyip bağırmaya başladı ki gerçekten şakaydı. Hızlıca dışarı çıktı ve babanın evine dönüyorsun diye mesaj attı. Yüzümü görmek istemiyormuş. Boşanacakmış.
Sizce bu söz gerçekten şakaydı gülerek söyledim ama boşanmasını gerektiren bir söz mü?

Agir olmus derdmj ama daha öncede yapılmış yaşanmış smdisinde neden böyle tepki vermiş bilemedim bahanemi yoksa altında sağlık sorunumu var.sendd bırak git kendi düşünsün

Vay arkadaş ne cinsellikmiş, bugün kk'da art arda denk gelmiş oldum.
Yani ağır bir laf olabilir ama aramızda daha evvel böyle şakalar yapıyorduk demişsiniz. E gitmeyin madem eve birkaç gün bir arkadaşınızda kalın bence eşiniz stresli bu yüzden fazla tepki vermiş olabilir.

dokunmuş işte. Yarası olan gocunur, demekki artık gerçekten kaldıramıyor bazı şeyleri.

Yani espri olsa normalde yapabiliyordur üzerine alınmaz demekki yapamadığı için bu kadar alındı. Dayak yemediğiniz için şanslısınız.

Bir lafınıza bu kadar tepki gösteriyorsa boşanın zaten, bu adamla konuşulmaz, gidip çözüm de aramaz anca hayatınızı zehir eder. Madem sıkıntı var kabul edip tedavi arayacak. İnkar sonucı bu tepki...

Cok abartmis tabiiki.. esler arasinda böyle seyler konusur yani normaldir bence ama esinizin baska derdi vardi galiba bu bahaneyle size patlamis. Yada „ yarasi olan gocunur“ misali bi sorunu vardir belki.

Tam yaraya parmak basmis gibi olmuş,farkinda olman onu sinirlendirmiş gibi.!

Konuştum da sürede sıkıntı vardı doktora gitmesini istedim. En son spora gitsem toparlarım dedi ne toparlaması spordan bitik geliyor. Gülerek dedim iğnelemedim de bitti artık diyor benş gönderecekmiş

Konuştum da sürede sıkıntı vardı doktora gitmesini istedim. En son spora gitsem toparlarım dedi ne toparlaması spordan bitik geliyor. Gülerek dedim iğnelemedim de bitti artık diyor benş gönderecekmiş
Off kotu olmus ya,cok ciddiye almis....Neyse biraz sakinlesmesini bekleyin sonra aciklarsiniz...asiri gurur yapmis sanki..

Hakim sorar boşanma sebebi
Karın kuşun otmuyor dedi
Adamı çağır eve şimdi bana rezil oldum bunu dava edersen el alem ne der de
Akilli ol don evine dön sonra daha makul bir sebep buluruz boşanmak için de

Son düzenleme:
Off kotu olmus ya,cok ciddiye almis....Neyse biraz sakinlesmesini bekleyin sonra aciklarsiniz...asiri gurur yapmis sanki..

Zaten beyimiz en ufak tartışmada bile diline doladı babanın evine gideceksin diye ay sinir oldum ya. İnsan gibi konuşmak yok sürekli bağırıyor bir de beni suçluyor

Ben bunu soyledigimde gulerek gel gostereyim anlarsin o zaman diyor. Ama erkekler bu konuya onem veriyor... ben esimin belli etmesede alindigini biliyorum o yuzden artik boyle saka yapmiyorum

Ben bunu soyledigimde gulerek gel gostereyim anlarsin o zaman diyor. Ama erkekler bu konuya onem veriyor... ben esimin belli etmesede alindigini biliyorum o yuzden artik boyle saka yapmiyorum

Benim içine de son espri oldu daha söylemem sanırım. Yani bana böyle espri yapsaydı ben Güler dalga gecerdim. Tartışmaya ailesiyle hoşlaşmamamı filan da ekledi büyüttü kafada en son boşamaya karar verdi. Hayırlısı cnm ya :)

Zaten beyimiz en ufak tartışmada bile diline doladı babanın evine gideceksin diye ay sinir oldum ya. İnsan gibi konuşmak yok sürekli bağırıyor bir de beni suçluyor
O olmaz ama her tartismada bunu soylemesi cok sacma ...Bunu soylediginde valizi getirip onune koyun kapiyi acip bekleyin rahatsiz olan gitsin...Sanki Anne evi bir biz kadinlara var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…