- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
çok tatlı bi cevap ..çok güldümErkiklik gururu
İki gözü kör olsun ama ona bişe olmasın
Boşanma sebebi değil tabiki
Konuşmuyor hala kızgın. Normale dönmesini bekliyorumSon durum nedirIron Lady
dokunmuş işte. Yarası olan gocunur, demekki artık gerçekten kaldıramıyor bazı şeyleri.
Yani espri olsa normalde yapabiliyordur üzerine alınmaz demekki yapamadığı için bu kadar alındı. Dayak yemediğiniz için şanslısınız.
Bir lafınıza bu kadar tepki gösteriyorsa boşanın zaten, bu adamla konuşulmaz, gidip çözüm de aramaz anca hayatınızı zehir eder. Madem sıkıntı var kabul edip tedavi arayacak. İnkar sonucı bu tepki...
Çocuğunuz olmasa eşiniz size kısır dese ya da daha ağır laflar etse hoşunuza gider miydi?
Çocuğunuz olmasa eşiniz size kısır dese ya da daha ağır laflar etse hoşunuza gider miydi?
Aynı şakayı yaptınız mı daha önce ne tepki verdiEşimle bugün beraber olmak istedim reddedildim genelde çalıştığı icin yorgun oluyor hak veriyorum ama şaka yollu kus ötmüyor gibi bir laf ettim ama güldüm ki aramızda böyle espriler olmustur. Senelerin verdiği rahatlıktan olsa gerek gülerek söyledim. Kıyamet koptu. Erkekliğime laf ediyorsun deyip bağırmaya başladı ki gerçekten şakaydı. Hızlıca dışarı çıktı ve babanın evine dönüyorsun diye mesaj attı. Yüzümü görmek istemiyormuş. Boşanacakmış.
Sizce bu söz gerçekten şakaydı gülerek söyledim ama boşanmasını gerektiren bir söz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?