Boşanma sebebi mi?

Yersiz bir saka olmus evet ama adam da yersiz patlamis. Bosanma meselesini surekli agzina almasi hos degil nihayetinde siz de esiniz oldugu icin bu sakayi yapmissiniz kotu bir niyetle degil.

Bende eşime çok yaparım. Bu şakayı oda kuş bu istemezse ötmez der.. yani başka bişeyden dolayı size dolmuş. Bu olayda bahanesi olmuş fırsat kollar gibi patlamış size.. sessizde kalın hiç cvp felan vermeyin. siniri geçince beyin hücreleri yerine gelir merak etmeyin. ı

Evet rencide edici bir söz.
Ama Boşanma sebebi de değil.
Kaç senelik evlisiniz.
Blöf yapıyor Olabilir mi ?

Kendi probleminin farkında olduğu için gururuna dokunuyor.. Dalga geçmek yerine birde tedavi için yanındayım falan diyin bakalım ne diyecek..

Babanin evine git ne demek ya? Orası senin de evin. Senden mutlu değilse o gitsin anasının evine. Her kavgada söylüyormuş...bence bu adam sizi gözden çıkartmış, göndermenin yollarını arıyor. Devam da etseniz çok dikkat edin,hamile kalmamaya ve birikim yapmaya.
Çünkü buna baristiniz,yarın herşey Güzelken yeni bir kavga çıkarıp yine aynı şeyleri yaşatma ihtimali yüksek.
Ayrıca adamın kızdığı espriniz değil esprinizdeki gerçeklik payı belli ki. yarasi olduğu için gocunmuş

Siz aranızdaki samimiyete ve espri anlayışına güvenerek bu şekilde konuşmuşsunuz kırılacağını bilseniz zaten bu şekilde konuşmazsınız.Başka problemleri de var muhtemelen ama o bu olayı tutmuş.Babanın evine gidiyorsun Ne demek ya.Ben gitmiyorum bir yere sen annene git derdim herhalde ben.

Belki esinizde bir problem var o anda sizin yaptığınız şaka ters tepmis olabilir ben böyle düşündüm nedense. Neden babanın evine gideceksin memnun değilse kendi gitsin.

Ne olursa olsun fiziksel özelliklere laf etmeme taraftarıyım. Şaka dahi olsa.
Ne bileyim eşim bana kalkıp bu tip bir laf etse affedemem,onunda beni affetmemesi normal olur.
Aynı çatı altında, yüzyüze bakıyorsunuz,altından kalkamayacağınız laflar etmeyin derim.
Boşanma sebebidir değildir bilemem ama rahatsızlik verici olmuş,hoş olmamış bence ettiğiniz laf.

Çocuğunuz olmasa eşiniz size kısır dese ya da daha ağır laflar etse hoşunuza gider miydi?

Ayrılmak için bahane aramış gibi geldi bana ama ben öylede hissetmiş olabilirim.

Çocuğunuz olmasa eşiniz size kısır dese ya da daha ağır laflar etse hoşunuza gider miydi?

bu kısırlık mevzusu değil, erektil disfonksiyon var eşinde ve bunun tedavisi var. sorunu kabullenip çözmeye çalışmak yerine evden kovup boşanmak doğru çözüm mü? Sanki kadın aşağılamış, dalga geçmiş. Sen ne biçim erkeksin karınla birlikte olamıyorsun falan demiş gibi davranmaya gerek yok.

Erkek milleti kadın istemeyince kabahatli olur, işi başka boyutlara götürürler. İş kendilerine gelince en ufak bir imayı kabul etmezler. Evlisiniz , sağlıklısınız, istemeniz doğal hakkınız. Madem laf duymak istemiyor çaresine bakacak.

Empati yaptırmak isterken bile hemcinslerinizi yerlerde sürüklüyorsunuz. Söylediklerinizi konumla baglantılayabildiniz mi gerçekten???? Siz çok başka pencerelere geçmişsiniz hanımefendi.

bence de gerçekten bir sıkıntısı olduğu için fazla büyütmüş sorunu. muhtemelen bu konuya canı sıkkındı üstüne denk gelince patşadı adam. boşanılacak bir şey değil ama sağlam gönlünü almanız kendinizi anlatmanız lazım

Aynı şakayı yaptınız mı daha önce ne tepki verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…