basta planımız benm okulu bitirmemdi zaten ailemde bu sartla verdi beni.onlarda bir ton söz verdiler beni istedkleri gün merve artk bizim kızımız merak etmeyin diye.Sonrasında da güzeldi hersey gelirdi kaynanam ilgilenirdi arardı sorardı,ne zaman hamile kaldıgımı ögrendi değişti kadın görümcemde etkiliyo onu biliyorum çünkü ne alsam aynısını gidip alan bi tip.Bebeğimizde planlı olmadı bende kist var ve ilaç kullanıyordum doktor bana ilacı bırak cocugun olmaz zaten dedi ve bıraktım aldırmayı cok dusundum ama yapamadım.Normalde benim eşim cok mantıklı birisidir anlayışlıdır ama neden böyle yaptı bende bilmiyorum.Durumları olmasa tamam dicem yardım etmesinler ama birden böyle davranmalarını anlamıyorum.Ben saygımda kusur etmedim hiç onlara ama koskoca kadın aglayarak oglunu aradı ve iftira attı resmen bana,geliyorum kapıya beni içeri almıyo dedi.eşimde bana patlıyo haliyle.aileme haber verirsem geri dönüşü olmaz bi daha o yuzden bıkac gun beklemeyi düşünüyorum.ailem bana her zaman sahip cıkarlar bebegimede bakarlar ama ben yuvamın yıkılmasını istemiyorum.bebegim biraz buyusun banka sınavlarına hazırlanıp kendi paramı kazanıcam zaten ama bu dönemde bana böle yapmaları üstelik eşimin böyle laflar etmesi mahvetti beni ne yapacagımı bilmiyorum.
Seni cok iyi anliyorum. Bende daha 7-8 hafalikken esimin ailesi yuzunden esimle cok kotu kavga etmistim. Ve akraba oldugumz icin duymayan kalmamisti.
Esim de bu kavga sirasinda cok agir laflar soylemisti bana. Ara sira aklima geliyor cok uzuluyorum.
Simdi hatasini anladi umarim senin esin de anlar. Ama unutulmuyor yasananlar.
Hiçbişeye üzülmüyorum eşimden duydugum laflara uzuldugum kadar her defasında evden kovuyo beni ara anneni gelsin alsın seni orda kal bu gece diyo tek laf ettirmiyo ailesine ama benim ailem her defasnda kötü olan oldu onca tartısmaya ragmen bize sahip cıktılar babam her ay kontrollerime işini gucunu bırakır beni göturur annemde aynı seklde torunu için deliriyo.Ama onlarda hiçbi heves yok hele babasında hiçbi tepki yok meraba baba iyi aksamlar diyorum adam yuzume bakmıyo ve ben ona bu zaman kadar agzımı acıp tek laf etmedim.Bana hamile halimle bunları yaptılar ya en çok eşime kızıyorum zaten digerleri umrumda degil.Ben onun için ailemi karsıma aldım ama o bebegi için karısı için bu lafları etti.Ama allah büyük ümitsiz degilim..
Bazen diyorum kızım sen aptalsın neen duruyosun çek git diye ama ilerde pişman olacağım bişeyde yapmak istemiyorum.Bu sondu zaten ben bu kovma olayını ailesinede söyledim onlarda ayıpladılar ama nafile.Ben hep iyi niyetimden kaybettim zaten eşim dedim olur böyle seyler dedim hep evimde oturdum bir tek arkadasım kalmadı gorustugum bi anneme gidip geliyorum baskada kmseyle gorusmuyorum sırf onun için.Bir daha aynı seyleri duyarsam zaten defolup gidicem bebeginide göremicek benide.
Okulun bitmeden evlendiğine pişman olduğun kadar olacağını sanmıyorum.
Bence boşanma sebebin eşinin ailesi degil ; eşinin ta kendisi.anlattiklarina gore o adam ne babalığı hakediyor ne de senin esin olmayı.
İleride pişman olacağın sey; kocanın yanında kalmaya inatla devam etmen olur bence.
Hem sen bu kadr mantıklı davranacağına biraz o mantıklı davransın. Pişman olacağı seyler söylemesin. Sen böyle davrandikca o bi lafları etmeye seni evden kovmaya devam edecek. Gidiyorum de ve git. Bak o zaman nasıl paçaları tutuşacak?
Neden git diyor biliyor musun kactigin icin. Ailen seni kabuk etmez sorun yasarsin diye senin yerinde olsam giderim bosanmak icin degil ama ne olursa olsun ailem arkamda bunu bilin diye....
Siz iki kisiyken ekmek parasina muhtac oluyorsunuz, bir de bebek yapmaniza anlam verememis olabilirler mi? Sonucta onlar yardim etmek zorunda kalacaklarini biliyorlardir.
Ayrica yardim etmek zorunda degiller, siz evlenmeden once kendi geciminizi dusunmeniz lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?