Boşanma sebebim olacaklar..

hiç ezik degilsin cidden konu sahibi..

ne diyelim Allah akıl fikir versin mutlu mesut yasayın seni bir tartısmayla kovan kocanla.

Can acıtmak için verdiğiniz uğraşı tebrik ediyorum allah sizede akıl fikir versin.Burada derdini yazanların açıklarıyla bel altından vurmayı ne çok benimseyen var.Esas ilginç olan bu.

ah be güzelim koca kıtlığımı vardıda okulunu yarım bırakıp kaçarak alelacele evlendin..bununla da kalmayıp hamile kaldın.. eşin napar ne eder çalışıyormu ? ailesinden ekmek parası isticek duruma geldinizse pekte çalıştığı söylenemez..öyle kimseden fazla bişey beklemiceksin ailesi nereye kdar idare edecek..iyice tanımadan evlendin demek şimdi gördün bazı gerçekleri.. ne diyim üzüldüm canım geçmiş olsun.. hatanın büyüğünü başta yapmışın..

canım öncelikle bebeğini ALLAH bağışlasın
birde eşinin açısından düşün bebeğine günlük yazıyorsun ve doğal olarak babasının ailesinin yaptığı kötü şeyleri yazıyorsun...
yani bi nevi doğmamış bebeğine babasının ailesini kötülüyorsun eşinin gözünde...

olmamış bebeği dolduruyormuşsun gibi görmüştür eşin...erkekler genelde böyle kestirmeden düşünür o yüzden biraz sakin ol...

ayrıca kayınvalide zaten problemli bi insan ne diye evime gelin diye sürekli ısrar ediyosun?
bebeğin doğunca büyütmenden beslemene kadar herşeye karıştığı zamanda neden çok sık geliyorlar dersin alıştırma en başından,gelmemeleri daha iyi senin için...

eşin anasına babasına güvenerekmi çocuk yaptıki para vermedikleri zaman darılıp küsüyorsunuz?
milyarder olsalarda bakmak zorunda değiller size eşin artık aile olmuş bence önce bunu kavraması gerekli...
işine gelmeyince o çocuğu doğurma anana git diyemez sana geçti bolu pazarı bunu aynen söyle ona...

eşinin ailesi senin için boşanma sebebi olamaz çünkü ailesiyle problemleriniz ortak gibi oda senin kızdığın şeylere kızıyor sonuç itibariyle...

kendine bir süt ısıt uzat ayaklarını aç tv yi ohhh misss gibi anne olmak için 1.5 yıldır mücadele veriyorum...

o çocuğu doğumanı istemiyorum diyen kocanı çok ayıplıyorum üzmesin seni...

bedeninde taşıdığın mucizenin anlamını kavrasın birazcık o eşin...

Son düzenleme:

Evet haklısınız,konu başlığını o anda yazdıgım için biraz alakasız olmuş bende farkındayım.Olaydan sonra konuştuk eşimle mantıklıca oda bazı seylerin farkında bende,suan hersey normal gayet dogal gidiyor.Aile konusundada haklısınız ama ben kayınvalidemi basta cok severdim iyi anlasıyorduk son zamanda bişeyler değişti bende buna uzuldum ve şimdi gelmeselerde olur farketmez durumundayım.Allaha şükür ki bebeğim benimle ve bana en büyük sevinç o oluyor..Yerinde yapılan eleştiriniz için teşekkür ederim.

Eşim çalışıyor sadece son zamanlarda hesapta olmayan masraflar cıktıgı için annesinden yardımcı olmasını istedi.Evde oturan anne parası yiyen bi adam degil,allaha şükür keni parasını kazanabiliyor.

rica ederim canım...
eşine asla ailesini kötüleme evililkler genelde senin ailen benim ailem diyerek bozulur...
ve eşinin annesi melek dahi olsa arada bi mesafe olması taraftarıyımdır hep...
otur kuru ekmek ye ama bu mantıkta olan insanlardan para istemeyin,yarın öbürgün size biz baktık derlerse ister istemez zorunuza gider...

bebeğine odaklan stres en büyük düşmanın şu anda senin...
eşinle oturup konuşabilmen çok iyi bişey en azından halden anlıyor...
burda kocam evden git dese boşarım giderim deyipte sonradan acıklı konu açanları çok gördüm ben rahat ol

kızlarlada fazla polemiğe girme onların sana karşı kötü bi niyeti olması imkansız gerilme boşu boşuna...

bak merve
1- benim ne senle ne de baska insanlarla dalga gecmek gibi bir derdim yok actım konunu okuyordm ama senin sana fikir veren insanlara yaptıgın haksızca yorumlara kızdım... hatta aklımdaki hiç bir seyi söylemedim anlamayacaktın çünkü.

sadece ezik degilim yazmıssın haklısın ezik degilsin dedim

bölemi dalga gecmiş oluyorum senle...senden ricam biraz özeleştiri yap bukadar insan yanılıyor olamaz.

dger yazıyıda yaren arkadasıma yazdım ama sanırım hamilelikten pek alıngansın.....

bunlarıda baska insanlar tarafından yalnız anlaşılmamak için yazıorum yoksa derdinde sende sağ,ben selamet

Evet bekar kaldım,okul bitsin diye bekledim, iş güç olsun diye bekledim, azıcık üçü beşe ekleyelim diye bekledim.

Aşık oldum en doğal hakkım yetmeyince ailem eksiğime ekler deyip aileme güvenip evlenmedim.

Cümledeki bekar olarak cevap veriyorum. Son cevabım olsun.

Son düzenleme:

Oda sizin tercihiniz kimse bişey diyemez buna ama laf sokupta son cevabım olsun demek hiç hoş değil...Bizde ailelerimize güvenip evlenmedik şükürler olsun kendi ayaklarımızın üzerinde durabiliyoruz hala daha bi yerden acıtıcam diye uğraşmayın bence kendi tercihleriniz sizi ilgilendirir beni değil...Allah daha çok versin daha çok kazanın daha iyi bi evliliğiniz olsun ama ben böyle yapmadığım için bu size laf sokma hakkını vermez.

Son düzenleme:
Lütfen polemiğe bir son veriniz, site kurallarını hatırlatmama gerek olmadığını sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…