Boşanma sebebim olacaklar..

Hamile karısını evden kovan adama çiçek mi denir?

Onun için denmedi benim anlattıklarımdan hariç kafasına göre yorum yapan arkadaşlar ve bu nedenle eşimi aşağılayanlar var..Eşi iş bulsun çalışsın madem bakamayacaktı neden evlendi işsiz,anasından ekmek parası isteyenden adam mı olur koca mı olur diyenlerden bahsediyorum.Benim eşim zaten çalışıyor sadece zor bir dönem geçirdik oda annesinden yardımcı olmasını istedi bu kadar..Haksız yere ve gerçek olmayan sebeplerden ötürü yorum yapanlara benim tepkim yoksa burada birçok olumsuz yorumda var.farkındaysanız tümüne değil birkaç kişiye tepki gösterdim...

Son düzenleme:
Ben gereken yardımı aldım bu forumda sonrasında eşimle barıştım,kendi hatalarımıda gördüm,bundan sonra nasıl davranılması gerektiğinide öğrendim.Yuva yıkmak bekar hanımlar için çok basitmiş gibi söyleniyor.'boşan gitsin ailenin yanına git' demek gercekten cok kolay sanırım.ama bu kararı yaşayacak olan onlar değil.Evli olanlarda eşinden kötü bi laf duydukları anda evi terk ediyorlar galiba.eşimle barışmama sinir olan bile oldu,sandı ki burdan malzeme çok cıkar bende ahkam keserim dedi heralde.Bi daha konu acmadan öncede nemesis hanfendiye sorulması gerektigini gördüm :) olur tabi...Kimin evini nasıl geçindirdiği kimseyi ilgilendirmez herkes aynı maddi statüde olmak zorunda değil.Gerçekten zor durumda olup buradan destek bekleyen bayanlar konu acarlarken 2 gerekirse 3 kere düşünsünler,çünkü uzaktan yorum yapmak atıp tutmak çok basitmiş burda.Olmayan şeyleri olmuş gibi yazıp hala daha inatla kendi dedikleri dogruymus gibi eşim hakkında sacmasapan ithamlarda bulunanlar var.Birbirinizi bulmuşsunuz müstahak tarzında yorum yapan bile olmuş.Yazık yani sadece bunu söyleyebilirim.

Daha fazla konunun uzamasını istemiyorum çünkü başka yerlere gitmeye başladı.

Ama kendi işleriyle değilde burda baskalarının hayatlarıyla gününü geçirenler yazmaya devam edeceklerdir.Onlarada saygım sonsuz yapılcak bişey yok :)

gerçekten şaka gibisin
buraya açtığın başka konularda insanlar dönüp dönüp geçmiş konularına bakıcaklar, artık kocanın açığını verme bari içine at, zira burası pohpoh yeri değil farklı bakış açılarını görme yeri

Hala daha ısrar etmeniz düşündürücü,farklı bakış açısı dediğiniz şey eşimi işsiz ve muhtaç yapıp haksız yere kötülemek mi?Ortada böyle bi durum olmadığı halde.

Sizin bakış açınız gerçekten çok tuhaf.

Ben burda beni pohpohlasınlar diye yazmadım.Öyle olsaydı sizinle beraber birçok bayana tepki gösterirdim.Ama siz anlattıklarımdan hariç kendinizin uydurduğu durumlarla beni itham ettiniz.''madem ailen vermiş niye kaçıyorsun benim annem bana böle yapsam kızıştınmı der'' ben size bunun böyle olmadıgını 2 defa acıkladım ama ısrarcı olmanız ve hala kendinizi savunuyo olabilmeniz çok tuhaf.Üstelik bana kalkıp diyorsunuz ki akşamına konu açıyorsun sabahına eşinle barısıyorsun,ne yapacaktım eşim benden özür dilerken dur bi dakika nemesis hanıma bi sorayım o izin verirse barışırım seninlemi demeliydim,bunun nesine sinir oldunuz anlamış değilim..Buda sizin bakış açınız sanırımm..

Son sayfaları okumadım ama o dediğin kişilerden biri de benim sanırım.

Zira daha konunu açar açmaz ben söylemiştim eşinle ilgili bir takım şeyler...

Ne diyelim madem barıştınız, bundan sonra ikiniz de olgun bir birey olma yolunda ilerleyin,
çünkü anne-baba olacaksınız...
Kendi sorumluluklarınızın farkına varın...

Üniversite öğrencisi olmuş bir insanın daha mantıklı hareket edeceğini umuyordum.İşsiz güçsüz bi adamla evleniyorsun hadi onuda geçtim
evlilik için okulunu dondurup tahsil hayatını uzatıyorsun hadi onuda geçtim
daha okulun bitmemiş,elinizde mesleğiniz yok,eşin çalışmıyor ve buna rağmen çocuk yapıyorsunuz.
Kayınvaliden hiçbir şeyi karşılamak,size bakmak zorunda değil.Belkide oğlunun akılsızca hereket ettiğinden kendisine yük olduğunuz için böyle bir taktikle sizden uzaklaştı ve oğlunada bunu söyledi.Bu yüzden eşin seni sık sık kovuyor olabilir.
Yazık değil mi üniversiteni bitirip eline mesleğini alıp kimseye minnet etmemek varken şimdi değmeyecek insanların ağız kokusunu çekiyorsun.
Bence ara aileni gelsin alsınlar seni,zararın neresinden dönsen kardır.
Hayatta yapılan her hata bir derstir.

Son düzenleme:

1-Evlilik için değil bebeğim için dondurdum
2-eşim işsiz güçsüz değil evlenmeden öncede çalışıyordu şimdide çalışıyor
3-Kimseye muhtaç evlenmedik zaten bize kayınvalidem bakmıyor,öyle olsaydı aynı evde yaşardık.

Önceki yazılanları ve acıklamaları okumadan yorum yapmayın.Yanlış anlaşılıyorsunuz..

Buradaki evli bayanların eşlerinden işittiği en ağır söz kk'nın başından kalk artık benimle ilgilendir.Kimsenin eşi senin gibi evden kovup bebeğini istemiyorum demiyor.Eleştiriye açık değilsen konu açmazsın kk'da.

Burdaki herkes ilk yazılan konuya göre yorum yapar,diğer yorumlarıda okumak zorunda değildir.Kayınvalidenden para istemeyi yazınca doğal olarak herkes eşinin çalışmadığını düşünmüş,sadece ben değil herkes aynı şeyi yazmış.Demekki ben anlamamış değilim,sen anlatamamışsın.Neyse zaten barışmışsınız Allah cc yardımcın olsun,umarım bebeğin sevgi ve saygı dolu bir ortamda büyür.

arkadasşlar bencede tüm suç sizde...
hepiniz yanılıyorsunuz sadece konu sahibi haklı

bu yasında hem evli hem çocuklu hem de mutsuz evinden kocası tarafınfan kovulan birisin...
insanları suclayıp sana fikir verdikleri için teşekkür edecegine haklısın demedikleri için saydırıyosun

madem bukadar ii esin var sana bakıor çalısıyor
e derdin ne ki sorunlarını yazıp duruyorsun cidden komiksin

ama kocana bişe demiyorum ne yaparsa yapsın sen tarafından kollanacagını biliyor
sana sövse de az kovsa da az demek......
buraya baska bişe yazmıcam daha da konuna bakmıcamm cevap vermıcegim için bana da sölenme

herkes hak ettigi gibi yasıyor gerçekten

Evet eminimki en ağır söz odur:)) Eleştiriye açıklık konusunda tabiki haklısınız ben eleştiriye açık bi insanım zaten.Fakat benim kastettiğim şey ortada olmayan gerçekte var olmayan durumlar hakkında yapılan eleştiriler.Buna eleştiri denmez kafadan uydurmak denir.Annesinden yardımcı olmasını isteyen her evli adam işsiz oluyorsa.Benim burda acıklama yapmamın bi manası da kalmıyor.

bu yasında hem evli hem çocuklu hem de mutsuz evinden kocası tarafınfan kovulan birisin...

Evli olduğum için pişman değilim,allah olmayanlarada cocuk nasip etsin,üstüne üstlük eskisinden cok daha mutluyum:)) eşim hatası için özrünüde diledi bende affettim...

Derdimde sorunumda kalmadı..Ezik ezik olmayan seylere yapılan yorumlara teşekkür edecek kadarda aciz değilim.

''Nolur bana yardımcı olun..mantıklı davranmam için dogru olanı yapmam için fikir verin..

Ama kendi işleriyle değilde burda baskalarının hayatlarıyla gününü geçirenler yazmaya devam edeceklerdir.Onlarada saygım sonsuz yapılcak bişey yok :)''

Bu iki cümle de size ait. Ve siz başkalarının hayatıyla gününü geçiren insanlardan zamanında yardım istemişsiniz. İlginç

Arkadaslar bence elestirinin dozunu kacirdik, zaman zaman ben de yapiyorum. Konu sahibine kiziyorum davranislari nedeniyle ama mantikli dusununce kiz, size gore hata yapmis olabilirim ama ben hayatimdan mutluyum diyor. Ayrica sorunum cozuldu diye eklemis, hala sen soylesin sen boylesin demeye gerek yok diye dusunuyorum

Yapilan yoruma elestiri getiren konu sahiplerini ben de sevmiyorum, begenmiyorsan dikkate almazsin tavsiyeyi ama biz de ayni sekilde konu sahibinin yaptigi elestirileri dikkate almayabiliriz.

Yani o burada bizim eski konularimiza bakip "Sen kendi dertlerinle ugras sana ne oluyor" dememis ki, kendini elestirenlere yanlis biliyorsunuz falan diyerek aciklamaya calismis.

Ha dogrudur ya da cevir kazi yanmasin yapiyordur bunu da kendisi bilir, neticede her koyun kendi bacagindan asilir.

Son düzenleme:

Harika bir yorum olmuş,tebrik ediyorum

O zaman en başta şöyle yazacaktınız '' eşimin işi olmasına rağmen zor zamanlar geçiriyoruz ve ailesinden yardım istediğimiz halde yardım etmedi''.Eğer böyle yazsaydınız bizde eşinizi işsiz sanmazdık.

hiç ezik degilsin cidden konu sahibi..

ne diyelim Allah akıl fikir versin mutlu mesut yasayın seni bir tartısmayla kovan kocanla.

Son düzenleme:

Evet istedim gereken yardımıda aldım yardımcı olanlarada teşekkür ederim.Ama sacma sapan egosunu tatmin etmek isteyenler daha cok burada herkese akıl vereyim derdinde olanlar çok buna nazaran mantıklıca konusup yol gösteren kişilerde var benim teşekkürüm sadece onlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…