Boşanma sebebim olacaklar..

Burada konu sahibinin hatalarini yuzune vurmaktan zevk almiyoruz kesinlikle. Ben uzuluyorum, hemcinsime uzuluyorum, yazmam ondan.

Niye itilsin, niye bunlari ceksin. Temennim genel olarak kadinlarin biraz daha kendini gelecegini dusunmesi, arabesk davranmamasi.

hayır zaten merveyi istemişler aileside vermiş, şart koymuş okulu bitirmeden evlenmicek diye, herşey usulüne uygun, daha niye kaçıyosunuz yani, annem olsa kızıştınmı kızım derdi, zaten ailem beni affetmezdide millet çok cesur ben bunu anladım
hamile diye üzülüyo herkes, kırıcı yorum yapmıyo ama bizim düşündüğümüz kadar eşi düşünmüyo, netice benim yorumumu akşama unutur ama adam evden kovuyo

boşanma sebebiniz kim ?size para vermediği için tü kaka olan kv.ve kpinizmi..
hayır bence maddi özgürlüğünü adam akıllı alamamış, kaçtığınız için gidecek yeriniz olmadığını yüzünüze vurup her kavgada sizi kovan eşiniz...
eşiniz bir kez daha git derse giderim demişsiniz..kaç kere söyleyince hak doluyo neyi bekliyosunuz anlamadım..
hemen boşanın demiyorum ama o lafları yedirecek bişeylerde yapın ..

Kesinlikle eşinin tabiki daha anlayışlı olması gerekiyor,fakat kim bilir o aklından neler geciriyordur. Kaçarak evlenmek söylendiği gıbı kaç evlen bitsin diye bitmiyor. Gerçekten zor sınavlardan geçmek zorundasın. Burda arkadaşımız hamile ve eşide belki suan o zor olan zamanlardan bitanesini atlatmaya çalışıyor..

Belki bebek için hazır olmadıgınızı düşündüğü için, daha pazar parasını bile o size veriyor. İlk seneniz ben olsam, bende üzülür yada korkardim. Size zor bakıyor, bebeye nasıl bakacağız diye düşünmüştür. Bu yüzden böyle bir Tafir vermiş. Keşke iyi korunsaydin. Ayaklarinizin üstünde olduğunuzda, zaten bir bebeğiniz olurdu. Ama olan olmuş.

Hayirli olsun diyip kv'den oğlunu bir işe girmezsini isteyecekdi.
sen daha küçücüksun, bu kadar problem..:44:

olan olmuş, sakın olup, bir birinize saldırmak yerine me yapacagınızı duşunun..
örnegi, eşin çalışsın, bir tarafdan sen destek olmaya çalış, çalışa bildigin kadar..

bu arada işin icinden çıkamasan aileni çağır! Seni sayipsiz sanmasınlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin düşüncesine saygı duyarım tabiki ama ben bu konuyu ağlayarak açtım o yuzden mantıklı bi başlık olmamış olabilir öncelikle bunu söylemek isterim.Sonrasında ise eşimle düzgünce konuştuk ve hatalarını anladı ailemle senin arandaki dengeyi benim saglamam lazım haklısın dedi.Bi arkadas demiş hiç bir aylık sıkıntıya benzemiyo diye ama gerçek olan o sürekli maddi durumumuz iyi olmayabilir sıkıntı cekebiliriz bu durumlardada annemizden babamızdan yardımcı olmalarını istemek kadar doğal bişey göremiyorum ben.Bana nankör diyen olmuş düşmandan mı kaçıyorsun denmiş üzüldüm sadece...Birisi eşii iş bulsun çalışsın demiş,benim eşim zaten çalışıyor elinden geleni yapıyor sinir anında bende birsürü şey söyledim ona tartışma anında ama sonrasında düşünme fırsatınız olunca nerede hata oldugunu anlarsınız..Ben buraya yargılanmak için acmadım bu konuyu herkes bi yerden acıtma peşinde biz gerçekleri söylüyoruz adı altında kendi pozisyonlarından farklı olan insanlara kendilerince doğru sandıkları seyleri empoze etmeye calısıyorlar..Kimse kimsenin yaşamını hayatını bilemez bu noktalara nasıl gelindiğini bilemez o yüzden vay efendim konu sahibi şöyle yapsaymış okulunu bitirseymiş eşi adammıymışta evlenmiş ah bide bebek yapmışlar kalkıp kv den para istiyorlar gibi bi duruma cekmeyin lütfen çünkü olaylar ve yaşananlar böyle değil.Herkes kendine göre yorum yapmakta özgür buna bişey diyemem fakat benim yaşantımı aşağılayacak yorumlarada tepki göstermek hakkım kimse alınmasın.kimseye kendimii ispat edecek değilim kim neye inanmak istiyorsa ona inanır.Ben okulumu bırakmadım ara verdim,eşimi seviyorum,ailesini sevmek zorunda değilim ama saygı göstermek zorundayım evet kültür farkı var buda benim için problem ama sorunları minimumda tutmakta benim elimde.Bir bayan çok güzel yol gösterip yardımcı oldu bana sanırım sanslisin isimli uyeydi ona cok tesekkur ediyorum gözümü actı sagolsun.Bundan sonra eşimi ailesine kötülemek yerine politik olmayı deniycem.Herkes hata yapar ama kimse dönüp kendine bakmıyor malesef insanlardaki bu egoizim cok fazla ve kırıcı...Benden başka herkes hatasız sanırım burda yada maddi durumu süper yada hiç zorluk çekmemişler...İnsanlar buraya olumlu yorumlarla karşılaşmak dertlerine çare aramak yada yalnız kalmamak dertleşmek için konu açıyorlar yada ben öyle sanıyorum fakat bazı insanlar kendileri dört dörtlükmüş gibi atıp tutuyor kişilerin hayatları hakkında ''şöyle yapsaymışta bu hale gelmeseymiş vay efendim neden zamanında böyle davranmamış'' demek kimseye fayda vermez daha çok üzüntü verir..Bayanlar arasındaki bu çekişmeyi hiç anlamadım anlayacağımıda sanmıyorum bu yorumlardan sonra..Son olarak şöyle toparlayıp konuyu kapatmak istiyorum,Her ailede sorunlar dertler olabilir ama burda yazılanlardan sonra halime şükrettim ve sanırım şımarıklık yaptım içinde bulundugum durum hakkında sebebi hamileliğim yada karşılaştıgım ilgisizlik olabilir.Burda ne kocalar ne kaynanalar ne aileler var.Eşim kötü bi insan değil adım gibi biliyorum ve sadece fazlaca sinirli agzından cıkan git kelimesi için çok pişman oldu ve üzüldü,affettirdi kendini,annesiyle babasıyla gerekeni konuştu şuan olay kapanmış durumda.Hamile olanlar yada bu duyguları yaşamış olan bayanlar bilirlerki bu dönem çok hassas ve değişken ruh halleriyle geçiyor insan ufak seyleri bile buyutebiliyor bende böyle bi durum yaşadım.Beni paracı ilan,kaynananın parasından sanane sen kocana bak kocan adam değilki anasından ekmek parası istiyor diyenlere sunu söylemek istiyorum benim eşim aciz bi insan değil annesine babasına bagımlıda yasamıyor ilk defa böyle bişeyle karsılastı ve o an mecburdu bunu yapmaya herkesin basına gelebilecek bi durum bu.Kimse eşime aciz evine ekmek getirmeyen ailesine muhtac muamelesi yapamaz.İnsanları yaralayıcı yorumlar yapmayın lütfen.Yinede yazan ve zaman ayıran herkese teşekkür ederim..

isteme önceden olmadı biz kaçtıktan sonra benim ailem eşimi tanıdı sevdi kabullendi aileler bir araya geldi kendi kendinize hikaye yazmışsınız bravo :)))

isteme önceden olmadı biz kaçtıktan sonra benim ailem eşimi tanıdı sevdi kabullendi aileler bir araya geldi kendi kendinize hikaye yazmışsınız bravo :)))

kendi kendine senaryo yazan sensin, ya olayları adam gibi anlat ya da konu açma,sen ne yazdıysan ona göre yorum yaptı millet, alttaki yorumunda ne diyo ailem okulumu bitirmem şartıyla beni verdi diyo dimi, beni istedikleri gün merve artık bizim kızımız dediler diyosun, yani isteme oldu ailen şart koşarak seni verdi ve sen buna rağmen kaçmayı seçtin

olumlu yorum almak için konu açılıyo buraya demişsin o upuzun yorumunda, hayır yanlış biliyosun, biri konu açar olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açık olmak zorundadır, sen konuyu üstü kapalı açıyosan kişiler sana detayda sorabilir sağlıklı yorum yapmak adına, ailesini sevmek zorunda değilim saygı duyarım diyosun haklısın, o zaman parada beklemiceksin, senin ailen versin madem öyle, kendi aileni dinleme eşinin ailesini sevme önce eşin için bi dolu şey say sonra ay biz barıştık eşim hatasını anladı diye çark et sonrada beni senaryo yazmakla suçla, sen giderken ben dönüyodum kızım

ayrıca şunu da belirtmek isterim her para sıkıntısı çeken hamile karısını evden kovmuyo, hadi dediğin olsun 1 ay sıkıntı çektiniz, 1 aylık sıkıntıda seni kapının önüne koymakla tehdit ediyo adam
buraya bi anlık sinirle konu açmayın.
önce kocalarınıza sayıp sövüp tüm iğrençliklerini anlatıp akşamdan sabaha çark ediyosunuz sinirim zıplıyo, aslında sen şımarıktın eşin çok iyi biriydi falan filan, tam birbirinizi bulmuşsunuz Allah selamet versin

Ben anlamıyorum arkadaş ya.

'Benim hayatımı anlamadan yargıladınız'da neyin nesi?

Hayatını,derdini güzel güzel anlat arkadaşım?

Tutan mı var?

Burada biz kafamızdan atıp tutmadık ya,senin anlattıklarına göre yorumladık durumu senin durumunu bizim evde tv dizisi olarak vermiyorlar ki izleyip yorumlayayım.

Velhasıl kelam, bana sinir anında bir defa dahi 'git' diyebilmiş adamın bir daha demeyeceğine sizin kadar emin olamazdım.

Ne diyeyim,Allah selamet versin size.

Mutluluklar dilerim.

Siz hala anlamamakta ısrarcısınız ama olsun sizin gibi insanlarıda böyle kabul etmek gerekiyor sanırım..Olumlu olumsuz eleştirilere tabiki açığım ama yaptığınız yorumunda bi sınırı olmalı kalkıpta kimseye senin kocanda adammı dedirtmem.Sizde sanırım olumsuz eleştiriye gelemiyorsunuz baksanıza resmen saldırmaya başladınız:))
Olsun dert değil devam edin bence..

Ben söyledim zaten açıkladım ben eşimle kaçtıktan sonra bizim ailelerimiz görüştüler ilk defa,eşimi ve ailesini ilk defa o zaman tanıdılar.Beni verdikten sonra ben neden kaçayım ya akıl var mantık var açık bulamayınca gereksiz cümleler kurulmasın.ben gerekeni söyledim,anlamamakta ısrarcı olana elbet tepkimi gösteririm!!

Son düzenleme:

gerçekten güldürdünüz beni:)) sanırım sizin sinirleriniz bozulmuş kimse sizin kadar hırsla cevap vermemiş buraya tuhaf..

Size mutluluklar diledim daha ne istiyorsunuz?

Ayrıca büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiğinden kullanımı yasaktır forumda,hatırlatırım.

Buraya kimin ne zaman konu açacağına yada eşiyle ne zaman barışacağına siz mi karar veriyorsunuz??!!!!!!

Size mutluluklar diledim daha ne istiyorsunuz?

Ayrıca büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiğinden kullanımı yasaktır forumda,hatırlatırım.

hayır demişsiniz ya açıklasaydınız sizi tutanmı vardı diye bende cevap veriyorum acıkladım gerekeni söyledim buna ragmen aynı seyler söyleniyor? neden ? çünkü ben mantıklıca acıklama yaptıkca hırsı ve egosu tavan yapmıs insanlar buralarda kendilerini ispatlayacak ortam arıyorlar.Başak bişey değil..yazık

Lafı uzatmayacağım,zira kendimi ispat edeceğim toplumda sadece gelin ve birilerinin yengesi olmadığım sıfatlar var.

Size başarılar diliyorum.

Hamile karısını evden kovan adama çiçek mi denir?

Hala mantıklı olanı yapmam için yardım edin diyebiliyorsunuz.
Siz mantıklı ne yapmışsınız ki şu ana kadar bunu yapasınız. 21 yaşındasın 1.5 yıl önce kaçarak evlenmişsin. Hem de üniversite öğrencisiyken. İnanılmaz!
Ardından yemeye paran yok çocuk yapmışsın. Kayınvalidenin ailenin yardımını bekliyorsun. Bir de güceniyorsun. Kusura bakma ama şuan yapman gereken tek şey ailenin yanına gitmek. Ama onu bile yapmaktan acizsin. Olay büyümesin diye yapmıyorum. Pes! İlerisi nedir biliyor musun çocuk iyce büyücek hem adamı hem çocuğunu ailenin bakımına bırakcaksın. Olan ailene olacak. Eğitimli bir birey olarak mantıklı düşün. Böyle bi eşe aileye dayanmak zorunda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…