canım yanlış anlaşılma olmasın ben kaçtığına kızmadım, eşinin laflarını buna bağladım.. kaçtığı için eşi kendisini garanti görüyor ve ona ağzına geleni söylüyor düşünsene.. kimsede kendini akıllı veya üstün görmüyoki burda.. hepimiz insanız.. seviyoruz, seviliyoruz.. yaptığımız şeylerden kendimiz sorumluyuz.. kaçtığınız için yargılanacak değilsiniz elbette.. keşke her kaçan sizin kadar mutlu olsa..inanıyorumki bu arkadaşımız da çok mutlu olucak, ama zaman lazım.. hamileliğin verdiği hassasiyet de var. eşinin daha yapıcı veya anlayışlı olması gerekmiyo mu sizce.. ben sadece buna takıldım, yoksa kesinlikle yargılamadım
Belki bebek için hazır olmadıgınızı düşündüğü için, daha pazar parasını bile o size veriyor. İlk seneniz ben olsam, bende üzülür yada korkardim. Size zor bakıyor, bebeye nasıl bakacağız diye düşünmüştür. Bu yüzden böyle bir Tafir vermiş. Keşke iyi korunsaydin. Ayaklarinizin üstünde olduğunuzda, zaten bir bebeğiniz olurdu. Ama olan olmuş.basta planımız benm okulu bitirmemdi zaten ailemde bu sartla verdi beni.onlarda bir ton söz verdiler beni istedkleri gün merve artk bizim kızımız merak etmeyin diye.Sonrasında da güzeldi hersey gelirdi kaynanam ilgilenirdi arardı sorardı,ne zaman hamile kaldıgımı ögrendi değişti kadın görümcemde etkiliyo onu biliyorum çünkü ne alsam aynısını gidip alan bi tip.Bebeğimizde planlı olmadı bende kist var ve ilaç kullanıyordum doktor bana ilacı bırak cocugun olmaz zaten dedi ve bıraktım aldırmayı cok dusundum ama yapamadım.Normalde benim eşim cok mantıklı birisidir anlayışlıdır ama neden böyle yaptı bende bilmiyorum.Durumları olmasa tamam dicem yardım etmesinler ama birden böyle davranmalarını anlamıyorum.Ben saygımda kusur etmedim hiç onlara ama koskoca kadın aglayarak oglunu aradı ve iftira attı resmen bana,geliyorum kapıya beni içeri almıyo dedi.eşimde bana patlıyo haliyle.aileme haber verirsem geri dönüşü olmaz bi daha o yuzden bıkac gun beklemeyi düşünüyorum.ailem bana her zaman sahip cıkarlar bebegimede bakarlar ama ben yuvamın yıkılmasını istemiyorum.bebegim biraz buyusun banka sınavlarına hazırlanıp kendi paramı kazanıcam zaten ama bu dönemde bana böle yapmaları üstelik eşimin böyle laflar etmesi mahvetti beni ne yapacagımı bilmiyorum.
hayır zaten merveyi istemişler aileside vermiş, şart koymuş okulu bitirmeden evlenmicek diye, herşey usulüne uygun, daha niye kaçıyosunuz yani, annem olsa kızıştınmı kızım derdi, zaten ailem beni affetmezdide millet çok cesur ben bunu anladım
hamile diye üzülüyo herkes, kırıcı yorum yapmıyo ama bizim düşündüğümüz kadar eşi düşünmüyo, netice benim yorumumu akşama unutur ama adam evden kovuyo
isteme önceden olmadı biz kaçtıktan sonra benim ailem eşimi tanıdı sevdi kabullendi aileler bir araya geldi kendi kendinize hikaye yazmışsınız bravo :)))
basta planımız benm okulu bitirmemdi zaten ailemde bu sartla verdi beni.onlarda bir ton söz verdiler beni istedkleri gün merve artk bizim kızımız merak etmeyin diye.Sonrasında da güzeldi hersey gelirdi kaynanam ilgilenirdi arardı sorardı,ne zaman hamile kaldıgımı ögrendi değişti kadın görümcemde etkiliyo onu biliyorum çünkü ne alsam aynısını gidip alan bi tip.Bebeğimizde planlı olmadı bende kist var ve ilaç kullanıyordum doktor bana ilacı bırak cocugun olmaz zaten dedi ve bıraktım aldırmayı cok dusundum ama yapamadım.Normalde benim eşim cok mantıklı birisidir anlayışlıdır ama neden böyle yaptı bende bilmiyorum.Durumları olmasa tamam dicem yardım etmesinler ama birden böyle davranmalarını anlamıyorum.Ben saygımda kusur etmedim hiç onlara ama koskoca kadın aglayarak oglunu aradı ve iftira attı resmen bana,geliyorum kapıya beni içeri almıyo dedi.eşimde bana patlıyo haliyle.aileme haber verirsem geri dönüşü olmaz bi daha o yuzden bıkac gun beklemeyi düşünüyorum.ailem bana her zaman sahip cıkarlar bebegimede bakarlar ama ben yuvamın yıkılmasını istemiyorum.bebegim biraz buyusun banka sınavlarına hazırlanıp kendi paramı kazanıcam zaten ama bu dönemde bana böle yapmaları üstelik eşimin böyle laflar etmesi mahvetti beni ne yapacagımı bilmiyorum.
ayrıca şunu da belirtmek isterim her para sıkıntısı çeken hamile karısını evden kovmuyo, hadi dediğin olsun 1 ay sıkıntı çektiniz, 1 aylık sıkıntıda seni kapının önüne koymakla tehdit ediyo adam
buraya bi anlık sinirle konu açmayın.
önce kocalarınıza sayıp sövüp tüm iğrençliklerini anlatıp akşamdan sabaha çark ediyosunuz sinirim zıplıyo, aslında sen şımarıktın eşin çok iyi biriydi falan filan, tam birbirinizi bulmuşsunuz Allah selamet versin
Ben anlamıyorum arkadaş ya.
'Benim hayatımı anlamadan yargıladınız'da neyin nesi?
Hayatını,derdini güzel güzel anlat arkadaşım?
Tutan mı var?
Burada biz kafamızdan atıp tutmadık ya,senin anlattıklarına göre yorumladık durumu senin durumunu bizim evde tv dizisi olarak vermiyorlar ki izleyip yorumlayayım.
Velhasıl kelam, bana sinir anında bir defa dahi 'git' diyebilmiş adamın bir daha demeyeceğine sizin kadar emin olamazdım.
Ne diyeyim,Allah selamet versin size.
Mutluluklar dilerim.
kendi kendine senaryo yazan sensin, ya olayları adam gibi anlat ya da konu açma,sen ne yazdıysan ona göre yorum yaptı millet, alttaki yorumunda ne diyo ailem okulumu bitirmem şartıyla beni verdi diyo dimi, beni istedikleri gün merve artık bizim kızımız dediler diyosun, yani isteme oldu ailen şart koşarak seni verdi ve sen buna rağmen kaçmayı seçtin
olumlu yorum almak için konu açılıyo buraya demişsin o upuzun yorumunda, hayır yanlış biliyosun, biri konu açar olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açık olmak zorundadır, sen konuyu üstü kapalı açıyosan kişiler sana detayda sorabilir sağlıklı yorum yapmak adına, ailesini sevmek zorunda değilim saygı duyarım diyosun haklısın, o zaman parada beklemiceksin, senin ailen versin madem öyle, kendi aileni dinleme eşinin ailesini sevme önce eşin için bi dolu şey say sonra ay biz barıştık eşim hatasını anladı diye çark et sonrada beni senaryo yazmakla suçla, sen giderken ben dönüyodum kızım
Ben söyledim zaten açıkladım BEN EŞİMLE KAÇTIKTAN SONRA BİZİM AİLELERİMİZ GÖRÜŞTÜLER İLK DEFA,EŞİMİ VE AİLESİNİ İLK DEFA O ZAMAN TANIDILAR BENİ VERDİKLERİNDEN SONRA BEN NEDEN KAÇAYIM YA AKIL VAR MANTIK VAR AÇIK BULAMAYINCA GEREKSİZ ŞEKİLDE CÜMLELER KURULMASIN.BEN GEREKENİ SÖYLEDİM ANLAMAMAKTA ISRARCI OLANA ELBET TEPKİ GÖSTERİRİM!!
ayrıca şunu da belirtmek isterim her para sıkıntısı çeken hamile karısını evden kovmuyo, hadi dediğin olsun 1 ay sıkıntı çektiniz, 1 aylık sıkıntıda seni kapının önüne koymakla tehdit ediyo adam
buraya bi anlık sinirle konu açmayın.
önce kocalarınıza sayıp sövüp tüm iğrençliklerini anlatıp akşamdan sabaha çark ediyosunuz sinirim zıplıyo, aslında sen şımarıktın eşin çok iyi biriydi falan filan, tam birbirinizi bulmuşsunuz Allah selamet versin
Size mutluluklar diledim daha ne istiyorsunuz?
Ayrıca büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiğinden kullanımı yasaktır forumda,hatırlatırım.
hayır demişsiniz ya açıklasaydınız sizi tutanmı vardı diye bende cevap veriyorum acıkladım gerekeni söyledim buna ragmen aynı seyler söyleniyor? neden ? çünkü ben mantıklıca acıklama yaptıkca hırsı ve egosu tavan yapmıs insanlar buralarda kendilerini ispatlayacak ortam arıyorlar.Başak bişey değil..yazık
Siz hala anlamamakta ısrarcısınız ama olsun sizin gibi insanlarıda böyle kabul etmek gerekiyor sanırım..Olumlu olumsuz eleştirilere tabiki açığım ama yaptığınız yorumunda bi sınırı olmalı kalkıpta kimseye senin kocanda adammı dedirtmem.Sizde sanırım olumsuz eleştiriye gelemiyorsunuz baksanıza resmen saldırmaya başladınız:))
Olsun dert değil devam edin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?