ah canım kardeşim gel birbirimize destek olalımhangi şehirdesin, sende yaz dertlerini yorum yapalım hiç tepki vermiycen arkadaşım uzun zaman alabilir am sonunda vazgeçmek zorunda kalacaktır, ben evime geri dönmek istiyorum.
olalım tabiki canım 7 yıldır aynı binada oturuyoruz canımdan bezdim inanki.allah düşmanım başına vermesin.eşimin sülalesini korkuttu kimse gık diyemiyor,etrafında pervane oluyorlar.
keşke eşimde taşınmayı kabul etseydi zamanında çok çektim şimdi konuşmuyoruz.küs olduğumuz için dahada azıttılar.
ben biran önce kurtulmak istiyorum bu lanet yerden.bence sende o eve kesinlikle geri dönme.eltin için seni boşayacak adamdan zaten sana hayır gelmez.
haydaaaa buyur burdan yak
kayınvalıde kayınpeder derken eltısı yuzunden bosananı da ılk kez duydum
ne oluyor bu erkekelre allah askına?
evlenırken aklı nerdeymıs esınızın
amma anne baba aıle sevgısı varmıs
ama kendı aıle olamamıs sızınle
hayret yanı gercekten..
ıste erkekelre malesef ben olarak kalıyor evlenınce bır turlu bız olamıyorlar...
uzuldum sızın adınıza
kucuk bır cocukla evlenmıssınız....
bir türlü biz olamadık malesef:2: aileside bi türlü beni kimsem olmadığı halde kızları olamadım
boşamaz mı? napim... benim ki boşuyor çok şey istedin benden ailemden ayırdın bile dedihala annesinin küçük yavrusu
bugün eşimin telini çaldırdım çekinerek oda geri aradı, gel dedim diğer kalan gömleklerini al, tamam dedi, geldi yemek hazırlamıştım beraber yedik sonra ben eşyalarımı toplıyım dedi, neden dedim dur akşamları evinde kal kimsem yok gelen akşama evine gidiyor kalmıyor herkesin kendi evi ailesi var çok yalnızım, dedi ki benim evim burası değil, ben evime gidicem, ben senin karın değilmiyim dedim öyle ama ben ailemi çiğniyemem, ailen mi izin vemiyor dedim, bak yine onlar adına düşünüyorsun dedi, bende benonlardan nefret etmiyorum beni ailenize kabul etmelerini istiyorum sizi seviyorum ben dedim, eşim eğer ben seni kabul edersem ailen sana sahip çıkmayacak bak bu durumda bile seni düşünüyorum, daire bitmesede üzerine yapsınlar ondan sonra düşünürüz o zamana kadar bişey yapmıycam dedi, bende beni ortada mı bırakıcaksınız naparım kimsesiz param olsa ne işe yarar yetim aylığı ayda 630 lira imiş işsiz kalırsam ne olacak hadi çalıştım yalnız başıma bir ömür nasıl geçer insan aklını yiyebilir korkuyorum ben ailemi istiyorum kimse yok dört duvar duvarlarla mı konuşacak insan ben yuvamı istiyorum dedim, beni zorlama dedi
Şimdilerde kız değil erkek alınıyor resmen.. (''Alma'' tabirini hiç sevmiyorum ama bu deyime başka olabilir bulamadım.)
Onlar yuvalarından,annelerinden ayrılamıyor, yeni hayata ayak uydurabilmeleri için onlara taviz veriliyor, maddi manevi ağırlıkların çoğu bayana yükleniyor evlenmeden önce,
hatta istekleri bile bayanlardan ve ailelerinden çok olmaya başladı, keza evlendikten sonrada bunların iki katı daha fazla efor sarfetmek zorunda kalan yine bayanlar.. Yakında altın isteme muhabbeti bile olur diye düşünüyorum.
''Kız evi naz çeken ev'' ; böyle oğullar pohpohlanarak büyütüldüğü sürece, bayan eşler erkeklere çocuk muamelesi yaptıkları sürece bu durum DEĞİŞMEYECEK...
................
Bu zamanın erkekleri kafayı yemiş heralde.
Bu yüzden tabi ki boşanılmaz ama şu bir gerçek ki bu aile mevzuları erkekleri çok etkiliyor, bir yuvayı derinden sarsabiliyor, nedense hep te erkekleri sarsıyor, bizim ailelerimiz yok heralde, bir onların sülalesi var hayatta, onlar için eşlerinden-çocuklarından bile vazgeçerler.
Aile kuzusu bu tarz erkekler evlenmese keşke.
arabayı satarken sinirlendi ondan sonra film koptu diyim eve geldi hep beni suçlamaya başladı, işten eve geliyor yemek yiyoruz bi surat, yüzünü çeviriyo, sonra eski evin anahtarını aldı seni o evde istemiyorlar, o apartmana gelmeni istemiyorlar, beni ailemden uzaklaştırdın, annesine gitti sen gelmiyorsun seni o apartmana istemiyorlarbütün herşey benim kabahatim mi.
Anamızdan babamızdan kardeşlerimizden ayrılıp hiç bilmediğimiz bir hayata başlıyoruz eşlerimiz için ve daha nelere katlanıyoruz..ama onlara aileden ayrılmak zor geliyor...ben olsam asla o eve geri dönmem!! Bu eltinin eşi falan yok mu Allah aşkına bir dur diyecek? Olsa bile sessiz bir adam demekki baksana eşi apartmanı inletiyor sesi çıkmıyor
napıyım, problem, eşimin davranışları sürekli değişiyor bi iyi bi kötü, onu seviyorum, yuvamı kurtarmak istiyorum yalnızım, bizim iyiliğimizi istiyorum, eşim diyor ki herşeyle ben mücadele ediyorum işte ne sıkıntılar çekiyorum biliyormusun, bu ev olursa sorunumuz çözülür mü sizce...napimm
konuyu baştan sona okudum.sana bişeyleri diretip ailesi iiçin silebilen adam nasıl yengesine sana yada ailesine laf söyletirki.onların ailesi var da senin yok diyemi bu kadar çabuk vazgeçiyor.şuda olabilir erkekler maddi durumu sıkıntıya girdiginde gurur yapabilirler belli etmeyebilir.kira vermek durumu zorlaştırabilir.ama diger taraftan eltinin ailesi yardım ediyor diye dillendirmesi bile maksatlarını gösteriyor bana.kusura bakma.bende ailesi yüzünden boşandım böyle erkekler çokmuş demekki.anakuzuları bu insanların evlenmeleri büyük hata bunları görmeyip aşkın gözümüzü kör etmesine izin verip büyük sözü dinlememek bayanları en büyük hatası.benim çıkardıgım ders eşim ailemden çok düşünürdü güya.....yalanmış iş boşanmaya gelince kendi mal varlıgın ziynetlerin varsa onlarla kalıyorsun.kendi paranı evini sakın kendi üstüne bile yapma arkadaşım...ki eşinde hak talep edemesin.bul bir yolunu avukata danış kendi gelecegin için yap el oglu neticede sevmek booooşşşmuşşşş.altın yap birine ver sakla bankaya bile atma hepsine ortak çıkabilir gizle paranı malını.
Allah rahmet eylesin..O yoksa onu ve bizi Yaradan var..
O zaman o kadarda zor birşey istemiyor bence.. Yani olabilir neden olmasın ki..
Ama babaanneniz içindeyse ve onu çıkarmak istiyorsa işte bu asla olmamalı..
bugün eşimin telini çaldırdım çekinerek oda geri aradı, gel dedim diğer kalan gömleklerini al, tamam dedi, geldi yemek hazırlamıştım beraber yedik sonra ben eşyalarımı toplıyım dedi, neden dedim dur akşamları evinde kal kimsem yok gelen akşama evine gidiyor kalmıyor herkesin kendi evi ailesi var çok yalnızım, dedi ki benim evim burası değil, ben evime gidicem, ben senin karın değilmiyim dedim öyle ama ben ailemi çiğniyemem, ailen mi izin vemiyor dedim, bak yine onlar adına düşünüyorsun dedi, bende benonlardan nefret etmiyorum beni ailenize kabul etmelerini istiyorum sizi seviyorum ben dedim, eşim eğer ben seni kabul edersem ailen sana sahip çıkmayacak bak bu durumda bile seni düşünüyorum, daire bitmesede üzerine yapsınlar ondan sonra düşünürüz o zamana kadar bişey yapmıycam dedi, bende beni ortada mı bırakıcaksınız naparım kimsesiz param olsa ne işe yarar yetim aylığı ayda 630 lira imiş işsiz kalırsam ne olacak hadi çalıştım yalnız başıma bir ömür nasıl geçer insan aklını yiyebilir korkuyorum ben ailemi istiyorum kimse yok dört duvar duvarlarla mı konuşacak insan ben yuvamı istiyorum dedim, beni zorlama dedi
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/412281-eltisinden-cekenler.html
bu kadınla kimse başa çıkamadı kendi evimizden ayrılıp kiraya çıktık, şimdi eşim beni suçluyor boşanıyoruz, en çok onu kendi ailesinin evinden ayrılmış olmakla suçluyor, soran arkadaşlara bizim en büyük sorunumuz boşanmamızın nedeni bu, peki sizce insan bu sebepten karısını boşamaya kalkar mı?
Eşinizin taktikleri süper valla. İmrenilesi. Ben boşanıyorum annemin evine gidiyorum diyo, ama ailenin evini üstüne yaparlarsa geri gelirim diyo...
Yazık valla yazık. Kira vermek zoruna gitmiş paşanın, oynadığı oyunlara bak. Arkadaşından dayak yiyen çocuğun anne eteğine saklandığı gibi saklanıyo.
Sen biraz dik dur arkadaşım. Seni ev icin boşayan/boşamayan adamın önünde eğilme. Önünde sonunda kuyruğunu kıstırıp geri gelecek nasılsa.
Korksan da, sıkılsan da sen evini bırakma. Çocuk oyunu mu bu? Her kızdığında gerisin geri kacacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?