Boşanma sebebim...

olalım tabiki canım 7 yıldır aynı binada oturuyoruz canımdan bezdim inanki.allah düşmanım başına vermesin.eşimin sülalesini korkuttu kimse gık diyemiyor,etrafında pervane oluyorlar.
keşke eşimde taşınmayı kabul etseydi zamanında çok çektim şimdi konuşmuyoruz.küs olduğumuz için dahada azıttılar.
ben biran önce kurtulmak istiyorum bu lanet yerden.bence sende o eve kesinlikle geri dönme.eltin için seni boşayacak adamdan zaten sana hayır gelmez.

aynen canım konuşsan bi türlü konuşmasan bi türlü bizde küsünce azıttılar, aynı durum yani :2:

haydaaaa buyur burdan yak
kayınvalıde kayınpeder derken eltısı yuzunden bosananı da ılk kez duydum
ne oluyor bu erkekelre allah askına?
evlenırken aklı nerdeymıs esınızın
amma anne baba aıle sevgısı varmıs

ama kendı aıle olamamıs sızınle
hayret yanı gercekten..

ıste erkekelre malesef ben olarak kalıyor evlenınce bır turlu bız olamıyorlar...

uzuldum sızın adınıza
kucuk bır cocukla evlenmıssınız....

bir türlü biz olamadık malesef:2: aileside bi türlü beni kimsem olmadığı halde kızları olamadım

Son düzenleme:
bugün eşimin telini çaldırdım çekinerek oda geri aradı, gel dedim diğer kalan gömleklerini al, tamam dedi, geldi yemek hazırlamıştım beraber yedik sonra ben eşyalarımı toplıyım dedi, neden dedim dur akşamları evinde kal kimsem yok gelen akşama evine gidiyor kalmıyor herkesin kendi evi ailesi var çok yalnızım, dedi ki benim evim burası değil, ben evime gidicem, ben senin karın değilmiyim dedim öyle ama ben ailemi çiğniyemem, ailen mi izin vemiyor dedim, bak yine onlar adına düşünüyorsun dedi, bende benonlardan nefret etmiyorum beni ailenize kabul etmelerini istiyorum sizi seviyorum ben dedim, eşim eğer ben seni kabul edersem ailen sana sahip çıkmayacak bak bu durumda bile seni düşünüyorum, daire bitmesede üzerine yapsınlar ondan sonra düşünürüz o zamana kadar bişey yapmıycam dedi, bende beni ortada mı bırakıcaksınız naparım kimsesiz param olsa ne işe yarar yetim aylığı ayda 630 lira imiş işsiz kalırsam ne olacak hadi çalıştım yalnız başıma bir ömür nasıl geçer insan aklını yiyebilir korkuyorum ben ailemi istiyorum kimse yok dört duvar duvarlarla mı konuşacak insan ben yuvamı istiyorum dedim, beni zorlama dedi

ev olayını net anlayamadım canım sanırım sana miras kalacak ama tek söyleyebileceğim böyle bir erkek karşısında hiç ezik durma.eşinin yaptığı büyük aptallık o senden özür dilemeli gönlünü yapmalı
insan hiç bu kadar saçma bir sebepten eşinden boşanmak ister miallah bu erkek milletine akıl versin

canım konunu baştan sona okudum sana tavsiyem eşine birez mesafe koy kaçan kovalanır bunu unutma eğer sana dönerse baş tacı edersin dönmessede bırak bitsin zaman akıp gidiyo ve bu adam işi bahane edip senin anne olma hakkını bile elinden alıyo söylediklerine bakılırsa tek derdi ailesini memnun etmek ve sana düşen miras gitme evde kal dediğin halde bile gidiyosa kendi bilir şuan kendini sahipsiz hissettiğin için onsuz olmaktan korkuyorsun ama emin ol dünyadaki tek erkek o değil ve dünya erkeklerin etrafında dönmüyo elini yüzünü yıka ve aynaya bak bi beş sene daha bu şekilde devam edebilirmisin düşün

neden yalvarıyosun ki eşine... zaten sana değer veren biri olsa olaylar bu noktaya gelirmiydi
belki boşanman daha hayırlıdır, bi kapı kapanır biri açılır
çok korkuyosun, çok umutsuzsun... bu yüzden objektif olamıyosun belkide, bu kadar kahredip düşmanlarını sevindirme
umarım herşey senin için güzel olur bundan sonra

Eşinizin tek derdi para olmuş.

Ev olursa kiradan kurtuluruz ve sorun çözülür diye mi düşünüyorsunuz? Eşinizi ev konusunda umutlandırmanız çok yanlış geldi bana.

Allah rahmet eylesin..O yoksa onu ve bizi Yaradan var..
O zaman o kadarda zor birşey istemiyor bence.. Yani olabilir neden olmasın ki..

Ama babaanneniz içindeyse ve onu çıkarmak istiyorsa işte bu asla olmamalı..

Yorumlarınız çok mantıklı.

Tüm zaaflarınızdan bahsetmişsiniz adama. Eşiniz olabilir ama sizden yana değil adam, bu ortada işte. Seni düşünüyorum diyerek kendini kurtarıyor aklınca, ne kadar ayıp. Siz ev verseniz bile almamalı amaaa nerde öyle asil adam artık?

Hepsi paragöz olmuş artık.

anlayamadıgım evi üstüne al demek ne demek..?onane pardon babaannenin sane verecegi evvse yanlış anlamadıysam tabi.

cevaplara bak ya...
haspam...ailesini cigneyemezmis...
tam karsina alip tekme tokat girmelik bir esin var

Baştan sona kadar okudum bazı yerleri karışık anlatmışsınız ama anladım sanırım.
İlk olarak eşiniz kira derdinden kurtulmak için babanızdan kalan eve yerleşmek istiyor tamam peki ; ee aynı adam değil miydi ailemden beni ayırdın diye boşanmaya karar veren? madem ailesinden ayırdınız diye boşanıcak neden dönüp bide evi üzerine al falan filan gibi birşey söylüyor?
Ayrıca benim anladığım eşinizin annesi eşinizi fena halde körüklüyor.herşey onun yüzünden demiyorum ama körüklüyor.çocuğunun yuvasını kurtarıyım günah dağılmasın yuvası demek yerine sanırım tam tersini yapıyor ve bu annesine çok düşkün olan eşiniz tarafından sizden yavaş yavaş soğumaya başlamaya doğru bile gidiyor olabilir.
Bana kızmayın ne olur bir yuva kurmakta dağıtmakta hiç zor değildir fakat ipler kopmuş siz farketmek istemiyorsunuz.Bundan sonra artık işler iyice çirkin laflara kadar gidebilir.Dışarıdan bir an durup bir bakın kendinize olaya farzedinki başka birinin derdi bu duygularrınızı bir anlık bir kenara atın sevgi kin nefret aşk hepsini.sizce ailesinden ayırdın beni diye sizden boşanan biri neden siz başka bir yerdeki evi üzerinize alınca olay çözülecekmiş gibi bir tablo çiziyor.Kafanız da duygularınızda karışık bu karışıklıktan faydalanma çabası gibi geldi bana.Bir ev meselesinin bitirdiği evliliği başka bir ev mi kurtarıcak?Eşiniz niye bu denli ev ev diyor anlamadım.Bukadar kolay mı bir yuva kurmak,böyle bir sebepten yıkmak? Çok üzgünüm sizin için.Sakın muhtaç gibi davranmayın sakın.İsterseniz zor veya kolay kendi ayaklarınız üzerindede durursunuz.Dik durun karşısında hep ama hep kararlı olun sakın aciz gibi davranmayın değilsiniz çünkü her ay 630 lira maaş 20 bin kenarda birde ev sizin bir hayat kurmaya başlamanız için yeterde artar bile.Ama durum böyle devam ederse bu evdende olucaksınız.Uzun uzadıya yazdım çünkü gerçekten kafanızın karışık olduğunu ve işin içinde bir çıkar olduğunu sezdim anlattıklarınızdan.

hadi kira veremiyoruz,sıkıntı çekiyoruz dese neyse, kendi ailesinden ayrılamıycaksa niye evleniyo bu ana kuzuları hiç anlamıyorum.. hiç üzülmeyin,kurtuluyosunuz böyle bi adamdan

Eşinizin taktikleri süper valla. İmrenilesi. Ben boşanıyorum annemin evine gidiyorum diyo, ama ailenin evini üstüne yaparlarsa geri gelirim diyo...

Yazık valla yazık. Kira vermek zoruna gitmiş paşanın, oynadığı oyunlara bak. Arkadaşından dayak yiyen çocuğun anne eteğine saklandığı gibi saklanıyo.

Sen biraz dik dur arkadaşım. Seni ev icin boşayan/boşamayan adamın önünde eğilme. Önünde sonunda kuyruğunu kıstırıp geri gelecek nasılsa.

Korksan da, sıkılsan da sen evini bırakma. Çocuk oyunu mu bu? Her kızdığında gerisin geri kacacak?

Son düzenleme:

henüz bi evim yok kiradayım, ortada kaldım, babamı geçen haziran ayında kaybettim onun hakkı olan bana babanemden kalacak miras söz konusu:2: ben eşime ailesine söylemedim babaneme son birkaç aydır ziyarete gittiğimiz zamanlarda babanem arsayı mütahite verdik bu haziran inşaat bitecek bi daire amcanın bi daire senin sana vereceğim yavrum diye eşim yanımdaydı ve bu sözünü yeniledi, şimdi ben bunları çekiyorum

eşine asla taviz verme erkekler taviz verdikçe tepene çıkar.eşimle 6 yıllık evliyiz.çok şeyler yaşadık.taviz verdiğimde oldu.çoook alttan aldığımda.şunu çook iyi öğrendim kisenin ondsan ayrılmayacağını onu sevdiğini düşündüğü sürece senden almak istediği sana kabullendirmek istediği ne varsa önüne getirecek.erkek şunu iyi bilecek evet karım beni sever bana saygı duyar ama onu çok zotlarsam benden ayrılır ve tek başına hayatını idame ettirir.bunu bilir se kıymetin daha da artar.sevgimiz var ama sevgide bir yere kadar.onu bırakıp gidebileceğini ona hissettirmezsen.ben ayrılacam ben gidecem bu lafları heep duyarsın.yok olmuyor ayrılalım gidiyorum.eşimden bende çook işittim bunları.evden ayrıldı ..deri döndü...neler neler.onu sevdiğini ama ondan ayrılabileceğini iyi bilecek bir erkek...

sen eşine onu sevdiğini ona ihtiyacın olduğunu belirtmişsin ama tam bir erkek gibi tepki vermiş.benimkide öyleyapmıştı.şimdi artık bence ona haddini bildirme zamanı.evlilik terapistine gitmiştik bizde.terapist bana eşinin karşısında zavallı gibi durma.o karşısında güçlü bürkadın görsün.kendini ifade edebilen akıllı mağrur bir kadın.zavallı kadınları sevmez erkekeler demişti.
sevdiğini söylemişsin.bence artık haddini bildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…