henüz bi evim yok kiradayım, ortada kaldım, babamı geçen haziran ayında kaybettim onun hakkı olan bana babanemden kalacak miras söz konusu:2: ben eşime ailesine söylemedim babaneme son birkaç aydır ziyarete gittiğimiz zamanlarda babanem arsayı mütahite verdik bu haziran inşaat bitecek bi daire amcanın bi daire senin sana vereceğim yavrum diye eşim yanımdaydı ve bu sözünü yeniledi, şimdi ben bunları çekiyorum
evet yıkılmaz olmalıyım, her olumsuzlukta kaçıp gidilmeyeceğini anlamalı
Eşin seni şimdi seninle barışırsa ailenin o evi vermeyeceğinden mi korkuyor ben bunu anladım. Evi üzerine al sonra barışırız sinyali vermiş gibi. Ben kimse bir ev için bu tür şeyler yapmaz dedim ama sanki yanılmışım adamın gözü kalmış evde. Ayrıca hala nasıl seni düşünüyormuş anlamadım. Yalvarma sakın, işin var mı bilmiyorum gitsin anasının evine sen kendine bakarsın bir şekilde. Sakın bu adama güvenme bir daha.henüz bi evim yok kiradayım, ortada kaldım, babamı geçen haziran ayında kaybettim onun hakkı olan bana babanemden kalacak miras söz konusu:2: ben eşime ailesine söylemedim babaneme son birkaç aydır ziyarete gittiğimiz zamanlarda babanem arsayı mütahite verdik bu haziran inşaat bitecek bi daire amcanın bi daire senin sana vereceğim yavrum diye eşim yanımdaydı ve bu sözünü yeniledi, şimdi ben bunları çekiyorum
eşim bunalımda ben bunu anladım davranışları sonucunda, sürekli işimi kaybedebilirim ne yaparız, ben işyerinde nelere katlanıyorum neler çekiyorum sen biliyormusun sözleri bunu çıkarıyor
kızlar benim için dua edinevime dönmek istiyorum bi cevap bekliyorum karşı taraftan inşallah olumlu bi cevap gelir yuvama dönmek istiyorum....
kızlar benim için dua edinevime dönmek istiyorum bi cevap bekliyorum karşı taraftan inşallah olumlu bi cevap gelir yuvama dönmek istiyorum....
umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın canım
eşim barışma kararı aldı yalnız ben çok zor durumda kaldığımdan ev tutmak zorunda kalmıştım bir aylık kirayı depozitoyu emlak komisyonu içinde dokuzyüz lira harcadıminşallah eşim parayı sorun etmez paraya değil bana değer versin, akşama emlakçıya gidicez, eğer sorun çıkarsa varsın giden para olsun desin demesini istiyorum, inşallah artık ağlamak istemiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?