Üslubunuz korkunç ötesi. Kız 'birlikte olduk' dediğinde anlamıştık biz ne demek istediğini. Bu kadar açık ve avam anlatmanıza gerek yoktu. Bazen ne dediğimizden çok nasıl dediğimiz önemlidir. Yazdıklarınızı bir daha okuyun lütfen ve ne kadar yüz buruşturucu olduklarını görün.Adamın en çok "eğer ...... çocuğu olsaydım hayatını mahvederdim" sözüne takıldım.....
Zaten kendide biliyor ne olduğunu...
Adam seninle sevgili değil ki ne diye hala sırnaşıyorsun...
Değiştir numaranı bi daha ulaşamasın sana...
Bide utanmadan "nolur hep böyle kalalım" diyor..
Ve sen hala bu adamı sevdiğini söylüyorsun ya...
Birde evlenmeden önce görüştüğüm biri demişsin peki o sıralar adam evli miydi??
Yoksa karısını seninle mi aldatmıştı??????????
Minicik bebeğin var ona günah değil mi??
Çocuğunu bi odaya atıpta nasıl başka bi adama hatta seni kullanan adama sofralar kurarsın sabaha kadar utanmadan uyumadık diyebiliyorsun..
Anne olduğunu unutma ve evladına annelik yap onun bunun altına girmeyle çocuk yetiştirilmez..
Bende yaptığının çok açık ve net bişekilde dile getirdim pardon hangi ara boşandıda yeni birini buldu üstelik emziren bi anne...Üslubunuz korkunç ötesi. Kız 'birlikte olduk' dediğinde anlamıştık biz ne demek istediğini. Bu kadar açık ve avam anlatmanıza gerek yoktu. Bazen ne dediğimizden çok nasıl dediğimiz önemlidir. Yazdıklarınızı bir daha okuyun lütfen ve ne kadar yüz buruşturucu olduklarını görün.
Bu gibi bir cevabtan o adama da versen keske.Boş boş konuşma. Anneligim hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsin. Yorum yapacağın konu yukarıda yazıyor. Haddi aşma. Bebeğim yeni doğmuş bir bebek değil. Gece uykuları düzenli. 9 gibi uyurve sabah erkenden kalkar. Gece uyanmaz. Ve benim gözüm kulağım hep odasındadir. Bazı arkadaşlar da beni eleştiriyor burada. Hak veriyorum çoğuna. Ama üslupla yazım tarzları olmadı gerektiği gibi ve saygı duyuyorum. Sizin gibi kendini bilmezler ise farklı açılardan vurma ve hakaretle akıl danışmanlığı yapıyor burda. Konuşma tarzınızı düzeltin. Aksi halde ne ben nede bir başkasına vereceğiniz akıllar iyi niyetli de olsa, sizi kayda alacaklarını zannetmiyorum. İyi günler
Kendine gelmesi acisindan iyi olur bence.Bir tokat lazim.evlilik disi birliktelikleri onaylamam yada desteklemem. yapana da dogrudan karismam elestirmem.
konunun sadece su kismina yorumda bulunmak istedim. emziriyorsun nasil birlikte oluyorsun kismina. konu sahibi hala cocugunun babasiyla evli olsa emzirirken esiyle birlikte olmayacak miydi.
dolayisiyla anneliginden vurmaya calismayin. evlilim disi birlikteliligi onaylar onaylamazsiniz elestirisiniz vs vs... ama anneliginin bunla alakasi yok. herkes dogumdan en fazla 2 ay sonra cinsel yasamina nasil donuyorsa konu sahibi de cinselligini yaşayabilir. bebegi karistirmayin.
Neden kartları seçiyosun ben anca seninle gönlümü geçirirm. Dost hayatı yaşarsak varım hesabı konuşmuş. Bu adamdan uzak durmanı tavsiye ederim yaşın zaten çok küçük.Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum bu konuyu açmak için . Beni eleştirenler olacak biliyorum ama iyi kötü düşüncelerinizi merak ediyorum. 22 yaş farkla bir evlilik yaptım. Hataydı evet. Ben 22 yaşında. O ise 44. Nasıl olur diyeceksiniz. Oldu. Sevdim . Sonuç olarak boşandik. Üstelik yeni doğmuş bebeğim varken. Canım çok yandı. Terk edildim. Hemde o yaşta bir adam tarafından. Peşinden çok koştm. Yapma etme dedim ama beni istemedi. Hergün ağlama nöbetleri sinir krizleri. Çok kötüydüm. Ve boşandik. Ardından ben çok çok önceden ilgi duyduğum bir adamla görüşmeye başladım. O boşlukta ona sarıldım aşık oldum. Evimi açtım. Oda yine benden 22 yaş büyük . Dürüst olcam Beraber de olduk. Sofralar kurdum her geldiğinde bir heyecan mutlulukla açtım kapımı. Beraber güzel vakit geçirdik. Güldük eğlendik sabahlara kadar uykusuz kaldık. Benimle uyudu uyandı. Herşey o kadar güzeldi ki. Neden sevgili değiliz dediğim de herşey başıma yıkıldı. Sen hangi ilişkininNeden olduğunu gördün biz dost kalalım. Dostluklar kalıcı dedi. Gözünün içine bakarken gözlerim doldu. Neden ama dedim. Ben sana layık değilim. Eğer .......çocuğu olsaydım ben senin hayatını mahvederdim. Ama bunu yapmam. Bencil olamam kendimi düşünüp senin hayatını yakamam dedi. Bu arada kendi de boşanmış. 4 çocukla sana ne verebilirim salak ! Ben seni düşünüyorum sana değer veriyorum. 22 yaşındasın gez toz eğlen Benim hayatm bitmiş. Brsurü sorumluluk var dedi. Benim.aklimi tecrübemi kullan hep yanında olcam çok mutlu olacaksın bana danışacaksin dedi. Ben sana göre değilim diyip durdu. O zaman neden benimle birlikte oldun diye ağladım. Karşılıklı istemedik mi dedi. Haklıydı. Sana ümit mi verdim kandırdım mi dedi. Hayır dedim. Israrla olmaz dedi. Kısacası adam " sen daha çok gençsin zaten bir hata yaptın boşandin bundan sonra akıllı ol kaliteli kendine yakışan birini bul. Benden sana hayır gelmez essek misin diyor. Bencil biri olsaydım seni düşünmez kendimi düşünürdüm hayatını mahvederdim diyor. Ama sana değer veriyorum lütfen hep dost kalalım. Aklını kullan diyor. Çok uzattım özür dilerim. Şimdi bu adam haklı mı? Ne yapmam gerek bundan sonraki hayatım için. Onu söylediği gibi arkadaş olarak mı görmeliyim. Bana çok dil döküyor akıllar veriyor. Hep iyi olmanı istiyorum diyor. Beni dinle aklimi tecrubemi kullan mutlu hayat yasa diyor. Beynim karışık kafam karışık. Dinliyorum sizi
Ben 2ay sonra da donemedim,hala tam olarak donemedim.. . Ama bence bende bi sorun varevlilik disi birliktelikleri onaylamam yada desteklemem. yapana da dogrudan karismam elestirmem.
konunun sadece su kismina yorumda bulunmak istedim. emziriyorsun nasil birlikte oluyorsun kismina. konu sahibi hala cocugunun babasiyla evli olsa emzirirken esiyle birlikte olmayacak miydi.
dolayisiyla anneliginden vurmaya calismayin. evlilim disi birlikteliligi onaylar onaylamazsiniz elestirisiniz vs vs... ama anneliginin bunla alakasi yok. herkes dogumdan en fazla 2 ay sonra cinsel yasamina nasil donuyorsa konu sahibi de cinselligini yaşayabilir. bebegi karistirmayin.
ne ilgisi var. 2. kez evlense esiyle birlikte olmayacak mi. kendine gelmesi icin sacma şeyler soylemeniz gerekmiyorKendine gelmesi acisindan iyi olur bence.Bir tokat lazim.
Tatlimmm öncelikle hata ustune hata yapiyorsunuz ne dost kalacan bu adamla sileceksen tamaman cukartmalisn hayatindan cocugun icin kaliteli bi hayat yasa sifirdan basla yasin genc artik kariyelin icin calis ask zamaa seni bulur zatenÖncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum bu konuyu açmak için . Beni eleştirenler olacak biliyorum ama iyi kötü düşüncelerinizi merak ediyorum. 22 yaş farkla bir evlilik yaptım. Hataydı evet. Ben 22 yaşında. O ise 44. Nasıl olur diyeceksiniz. Oldu. Sevdim . Sonuç olarak boşandik. Üstelik yeni doğmuş bebeğim varken. Canım çok yandı. Terk edildim. Hemde o yaşta bir adam tarafından. Peşinden çok koştm. Yapma etme dedim ama beni istemedi. Hergün ağlama nöbetleri sinir krizleri. Çok kötüydüm. Ve boşandik. Ardından ben çok çok önceden ilgi duyduğum bir adamla görüşmeye başladım. O boşlukta ona sarıldım aşık oldum. Evimi açtım. Oda yine benden 22 yaş büyük . Dürüst olcam Beraber de olduk. Sofralar kurdum her geldiğinde bir heyecan mutlulukla açtım kapımı. Beraber güzel vakit geçirdik. Güldük eğlendik sabahlara kadar uykusuz kaldık. Benimle uyudu uyandı. Herşey o kadar güzeldi ki. Neden sevgili değiliz dediğim de herşey başıma yıkıldı. Sen hangi ilişkinin kalıcı olduğunu gördün biz dost kalalım. Dostluklar kalıcı dedi. Gözünün içine bakarken gözlerim doldu. Neden ama dedim. Ben sana layık değilim. Eğer .......çocuğu olsaydım ben senin hayatını mahvederdim. Ama bunu yapmam. Bencil olamam kendimi düşünüp senin hayatını yakamam dedi. Bu arada kendi de boşanmış. 4 çocukla sana ne verebilirim salak ! Ben seni düşünüyorum sana değer veriyorum. 22 yaşındasın gez toz eğlen Benim hayatm bitmiş. Brsurü sorumluluk var dedi. Benim.aklimi tecrübemi kullan hep yanında olcam çok mutlu olacaksın bana danışacaksin dedi. Ben sana göre değilim diyip durdu. O zaman neden benimle birlikte oldun diye ağladım. Karşılıklı istemedik mi dedi. Haklıydı. Sana ümit mi verdim kandırdım mi dedi. Hayır dedim. Israrla olmaz dedi. Kısacası adam " sen daha çok gençsin zaten bir hata yaptın boşandin bundan sonra akıllı ol kaliteli kendine yakışan birini bul. Benden sana hayır gelmez essek misin diyor. Bencil biri olsaydım seni düşünmez kendimi düşünürdüm hayatını mahvederdim diyor. Ama sana değer veriyorum lütfen hep dost kalalım. Aklını kullan diyor. Çok uzattım özür dilerim. Şimdi bu adam haklı mı? Ne yapmam gerek bundan sonraki hayatım için. Onu söylediği gibi arkadaş olarak mı görmeliyim. Bana çok dil döküyor akıllar veriyor. Hep iyi olmanı istiyorum diyor. Beni dinle aklimi tecrubemi kullan mutlu hayat yasa diyor. Beynim karışık kafam karışık. Dinliyorum sizi
Gerçekten çok haklısın tatlım. Bakabilecek ve sevebilecek... Ayrıcadaaa kendini yetiştirmiş kültürlü bireylere değil mi : ) zira sizin gibi problemlere tek pencereden bakanlar tek bir yeri görürler ne kadar çok farklı pencereden bakarsan yahut bana yönelik empati kurarsan o kadar çok farklı durumları görürsün. Karşındaki insan hatalı olabilir. Yanlış yapmış olabilir. Önce hatanın ne olduğuna karar ver. ? Sence benim bu konudaki hatam bebeğimle aramdaki ilişki mi ? Yoksa erkekle olan ilişki ve yaşadığım sıkıntı mı? Çocuğumun bakımı ve ona olan sevgimle alakalı bir durum paylaştığımı hatırlamıyorum. Olmayan şeylere yorum yapmak ise tamamen senin paranoid düşünce tarzinla alakalı : ) cevremde herkez babalar gününde de beni kutlamıstir. Cunku beni taniyanlar bilirki evladima hem annelik hemde babalik yapiyor, terk eden babanin rollerini de üstleniyorum seve seve. Anneligim konusunda cok takdir edilirim cok sukür. Kendini yetiştirmeyen insan çocuk da yetiştiremez. Sana tavsiyem önce kişilik ve düşünce tarzı yönünden kendini biraz eğit. Bir problem gördüğünde kendini yuceltip harikalaştırıp kendi dünyanı doğrulayp gördüğün problemi eleştirmekten başlayan insanlar her zaman bana çok itici gelmiştir. Kimse mükemmel değildir bu pozlara bence hiç gereği yok. Senin zihniyetin o şekildedir. Başkasının farklı şekilde. Burada herkez kendine göre şahsi yorumunu yapar. Kesin bir yargiya varmak mümkün degil. Ama kimse kimseyi anneliginden vurmamali tatlım. Dünyadaki bütün anneler çocuğu için mükemmeldir evladının kötülüğünü istemez ve kutsaldır. Konuya direk toplumun gelenek göreneklerine ters oluşu ve dini açıdan imalarla gireceksek bende şu şekilde cevap verebilirim. ; Ayaklarının altına cennet serili, yeni anne ve hatasını lohusayken ve depresyondayken yapmıs bir kadına bu tarz yorumlar çok mu sevap tatlım :) çok mu doğru. Ne olursan ol yine gel demiş Mevlana. Hatadan dönmektir önemli olan. Hatası yüzünden taşlanan insanlar varmış eskiden. Bence elinizde olsa sizde bunlar gibi yapacaksınız. artık herkez kimin nasıl canını acitsak kimi nerden vursak derdinde. Hosunuza gidiyor diye düşünürüm. ne şekilde faydalı olsam diye düşünmelisin. Eğer düşüncen bu yönde ise düşüncene yakışan üslupta yine değilsin.Adamin 4cocugu varmis,baksan belki bu kizdan buyukturler dedigin gibi..
Biz de esimle 3yil sonra evlendik nerdeyse tanismamizdan,yani aramizdaki sey el ele tutusmak ve arada sarilmaktan ileri gitmedi.. Istemesine ragmen bana oyle seyler ima etmedi..ikimz de zamaninda olmasini istedik herseyin..
Yani hurra hemen cinsellik nedir yani ,bi de bebegin varmis yazik gunah senden baska.kimi var. Babasi olacak.adam da atmis gitmis..
Insallah bebegin olur canim senin de... Allah gercekten bakabilecek sevebilecek kisilere versin ..
O esi, bebegin babasi; bir kutsallik var ;sorumluluk almis bir adam ;herzaman baslarinda;bu kim o bebegin nesi oluyor?Annesinden faydalanan bir kart zampara.ne ilgisi var. 2. kez evlense esiyle birlikte olmayacak mi. kendine gelmesi icin sacma şeyler soylemeniz gerekmiyor
Valla dedigim gibi bu savunma; o depresyonun karanliginda ve kendini tek gecelik yapan kart zamparanin pesinde birinin sozlerine benzemiyor.Gerçekten çok haklısın tatlım. Bakabilecek ve sevebilecek... Ayrıcadaaa kendini yetiştirmiş kültürlü bireylere değil mi : ) zira sizin gibi problemlere tek pencereden bakanlar tek bir yeri görürler ne kadar çok farklı pencereden bakarsan yahut bana yönelik empati kurarsan o kadar çok farklı durumları görürsün. Karşındaki insan hatalı olabilir. Yanlış yapmış olabilir. Önce hatanın ne olduğuna karar ver. ? Sence benim bu konudaki hatam bebeğimle aramdaki ilişki mi ? Yoksa erkekle olan ilişki ve yaşadığım sıkıntı mı? Çocuğumun bakımı ve ona olan sevgimle alakalı bir durum paylaştığımı hatırlamıyorum. Olmayan şeylere yorum yapmak ise tamamen senin paranoid düşünce tarzinla alakalı : ) cevremde herkez babalar gününde de beni kutlamıstir. Cunku beni taniyanlar bilirki evladima hem annelik hemde babalik yapiyor, terk eden babanin rollerini de üstleniyorum seve seve. Anneligim konusunda cok takdir edilirim cok sukür. Kendini yetiştirmeyen insan çocuk da yetiştiremez. Sana tavsiyem önce kişilik ve düşünce tarzı yönünden kendini biraz eğit. Bir problem gördüğünde kendini yuceltip harikalaştırıp kendi dünyanı doğrulayp gördüğün problemi eleştirmekten başlayan insanlar her zaman bana çok itici gelmiştir. Kimse mükemmel değildir bu pozlara bence hiç gereği yok. Senin zihniyetin o şekildedir. Başkasının farklı şekilde. Burada herkez kendine göre şahsi yorumunu yapar. Kesin bir yargiya varmak mümkün degil. Ama kimse kimseyi anneliginden vurmamali tatlım. Dünyadaki bütün anneler çocuğu için mükemmeldir evladının kötülüğünü istemez ve kutsaldır. Konuya direk toplumun gelenek göreneklerine ters oluşu ve dini açıdan imalarla gireceksek bende şu şekilde cevap verebilirim. ; Ayaklarının altına cennet serili, yeni anne ve hatasını lohusayken ve depresyondayken yapmıs bir kadına bu tarz yorumlar çok mu sevap tatlım :) çok mu doğru. Ne olursan ol yine gel demiş Mevlana. Hatadan dönmektir önemli olan. Hatası yüzünden taşlanan insanlar varmış eskiden. Bence elinizde olsa sizde bunlar gibi yapacaksınız. artık herkez kimin nasıl canını acitsak kimi nerden vursak derdinde. Hosunuza gidiyor diye düşünürüm. ne şekilde faydalı olsam diye düşünmelisin. Eğer düşüncen bu yönde ise düşüncene yakışan üslupta yine değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?