boşanma sonrası boşlukta beraber oldum.

Üslubunuz korkunç ötesi. Kız 'birlikte olduk' dediğinde anlamıştık biz ne demek istediğini. Bu kadar açık ve avam anlatmanıza gerek yoktu. Bazen ne dediğimizden çok nasıl dediğimiz önemlidir. Yazdıklarınızı bir daha okuyun lütfen ve ne kadar yüz buruşturucu olduklarını görün.

Sen Lavinge sin Aptal olma:)

O yastaki adamlari 40 yas halimle begemiyorum ben.

Cok mu zengin?Sanmiyorum.

Bende yaptığının çok açık ve net bişekilde dile getirdim pardon hangi ara boşandıda yeni birini buldu üstelik emziren bi anne...
Farkındaysan yarısı ağır konuşmuş benimkinin neresi kötü senin yüzünü buruşturasın gelmiş oda bana denk gelmiş...

evlilik disi birliktelikleri onaylamam yada desteklemem. yapana da dogrudan karismam elestirmem.

konunun sadece su kismina yorumda bulunmak istedim. emziriyorsun nasil birlikte oluyorsun kismina. konu sahibi hala cocugunun babasiyla evli olsa emzirirken esiyle birlikte olmayacak miydi.

dolayisiyla anneliginden vurmaya calismayin. evlilim disi birlikteliligi onaylar onaylamazsiniz elestirisiniz vs vs... ama anneliginin bunla alakasi yok. herkes dogumdan en fazla 2 ay sonra cinsel yasamina nasil donuyorsa konu sahibi de cinselligini yaşayabilir. bebegi karistirmayin.

Bu gibi bir cevabtan o adama da versen keske.
Kendini rahat savunuyorsun.Depresyonun cok derinlesmemis.Akil ,muhakeme de yerinde.O halde seni daha akli selim davranmaya davet ediyoruz.Hadi bakalim..

Kendine gelmesi acisindan iyi olur bence.Bir tokat lazim.

Neden kartları seçiyosun ben anca seninle gönlümü geçirirm. Dost hayatı yaşarsak varım hesabı konuşmuş. Bu adamdan uzak durmanı tavsiye ederim yaşın zaten çok küçük.

Adam kullanip atmak istiyor baska bi aciklamasi varmi allah askina bunu anlayamamana sasirdim.Ayrica o yaşta bir erkekle ne işin var,çok gençsin inanamıyorum.Lütfen kendi yaşıtlarınla arkadaşlık yap.kendine yazık etme,neredeyse çocuğu yasindasin midem kaldirmazdi benim. Bunun disinda kendini kullandirma canim. ilgini alakani cocuguna yönelt.

Ben 2ay sonra da donemedim,hala tam olarak donemedim.. . Ama bence bende bi sorun var

Adam seni istediğim kadar kullanayim sonra canım sıkılinca bitti derim olur biter diyor işte kısaca. Hemen acilen ilişkiyi kes. Telefon numaranı değiştir. Bebeğinle yeni bir sayfa aç. Evlilik dışı ilişkiye çok karşıyım ama hatalı olduğunu biliyorsun zaten kirici konuşup canını sıkmak istemem.

Evlilik dışı ilişki işte bu tarz durumları önlemek için, en çokta kadını korumak adına yasak aslında. Yani dini açıdan. Yargılamak bana düşmez ama bişey yasaksa vardır elbet bir sebebi. Buna uymak uymamak sana kalmış, sonuçlarına katlanacak olan sensin çünkü.

1. ) daha 22 yaşındasın , adam senden cok büyük

2. )yanlış bir evlilik yapmışsın ama bundan sonra mutlu olmayacağın anlamına gelmiyor ki, insallah seni ve bebeğini sevecek düzgün biri çıkar karşına da güzel bir yuva kurarsın, daha cok gençsin , tekrar sevebilir evlenebirsin, lütfen bu şansını böyle adamlarla mahvetme

3.) annesin , bu tarz adımlar atarken çocuğunu da düşünmelisin. Hem kızının bakımı açısından hemde yetiştirme tarzı açısından. Mesela kızının ilerde bu tarz bir hayat yaşamasını ister misin. Ona örnek olacaksın çünkü.

4.) adam zaten niyetini belli etmis , günümüzü gün edelim, sorumluluk almayalım diyor, sen böyle günübirlik ilişkiler mi yaşamak istiyorsun, bunu tekrar sor bir kendine. Yok değil diyorsan lütfen birdaha bu adamla görüşme ve bundan sonra erkeklere karşı daha dikkatli davran

Tatlimmm öncelikle hata ustune hata yapiyorsunuz ne dost kalacan bu adamla sileceksen tamaman cukartmalisn hayatindan cocugun icin kaliteli bi hayat yasa sifirdan basla yasin genc artik kariyelin icin calis ask zamaa seni bulur zaten

Gerçekten çok haklısın tatlım. Bakabilecek ve sevebilecek... Ayrıcadaaa kendini yetiştirmiş kültürlü bireylere değil mi : ) zira sizin gibi problemlere tek pencereden bakanlar tek bir yeri görürler ne kadar çok farklı pencereden bakarsan yahut bana yönelik empati kurarsan o kadar çok farklı durumları görürsün. Karşındaki insan hatalı olabilir. Yanlış yapmış olabilir. Önce hatanın ne olduğuna karar ver. ? Sence benim bu konudaki hatam bebeğimle aramdaki ilişki mi ? Yoksa erkekle olan ilişki ve yaşadığım sıkıntı mı? Çocuğumun bakımı ve ona olan sevgimle alakalı bir durum paylaştığımı hatırlamıyorum. Olmayan şeylere yorum yapmak ise tamamen senin paranoid düşünce tarzinla alakalı : ) cevremde herkez babalar gününde de beni kutlamıstir. Cunku beni taniyanlar bilirki evladima hem annelik hemde babalik yapiyor, terk eden babanin rollerini de üstleniyorum seve seve. Anneligim konusunda cok takdir edilirim cok sukür. Kendini yetiştirmeyen insan çocuk da yetiştiremez. Sana tavsiyem önce kişilik ve düşünce tarzı yönünden kendini biraz eğit. Bir problem gördüğünde kendini yuceltip harikalaştırıp kendi dünyanı doğrulayp gördüğün problemi eleştirmekten başlayan insanlar her zaman bana çok itici gelmiştir. Kimse mükemmel değildir bu pozlara bence hiç gereği yok. Senin zihniyetin o şekildedir. Başkasının farklı şekilde. Burada herkez kendine göre şahsi yorumunu yapar. Kesin bir yargiya varmak mümkün degil. Ama kimse kimseyi anneliginden vurmamali tatlım. Dünyadaki bütün anneler çocuğu için mükemmeldir evladının kötülüğünü istemez ve kutsaldır. Konuya direk toplumun gelenek göreneklerine ters oluşu ve dini açıdan imalarla gireceksek bende şu şekilde cevap verebilirim. ; Ayaklarının altına cennet serili, yeni anne ve hatasını lohusayken ve depresyondayken yapmıs bir kadına bu tarz yorumlar çok mu sevap tatlım :) çok mu doğru. Ne olursan ol yine gel demiş Mevlana. Hatadan dönmektir önemli olan. Hatası yüzünden taşlanan insanlar varmış eskiden. Bence elinizde olsa sizde bunlar gibi yapacaksınız. artık herkez kimin nasıl canını acitsak kimi nerden vursak derdinde. Hosunuza gidiyor diye düşünürüm. ne şekilde faydalı olsam diye düşünmelisin. Eğer düşüncen bu yönde ise düşüncene yakışan üslupta yine değilsin.

Ha birde birisi bana olayın emzirme yönünü açıklayabilir mi . Gerçekten anlayamadım. Emzirirken üstelik ' den kastınız nedir ? Emziren anneler kocalarınızla paylaşımınız yada cinsel isteğiniz yok mu ? Yoksa bir kadın doğuma yada psikolog dan yardım almanızı öneriyorum. Zira bu duyguların doğumdan sonra devam etmesi anormal bir durum değil. Cinsellik ayıplanmasi gereken bir durum değil. Fizyolojik bir ihtiyaç. Yanlış ve hata diye nitelendirilen bunun kimle nasıl ne şekilde yaşandığı. Konumuz da bu zaten değil mi ...

Ülkemiz genelinde bir kesim kadın boşanmış dul bekar olup bir erkekle beraber olan kadından nefret ediyorlar. Dikkatimi çekti adam bekar dediğim
Halde " adam evli miydi yoksaaaa " diye cümlesine başlayanlar da oldu. Bunun da şununla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kadınlarımız da aldatılma korkusu, ahlaksız kadınlardan kocamizi koruyalım sakınalım mantığı var. :) ikimizde boşanmış iki bireydik buna tekrar dikkat çekmek istiyorum... dul ve boşanmış kadınlar evli erkeklerle beraber olur diye bir genelleme yapamayız. Gerçek hayatta bunlar olabilir. Ama şuan konu bu değil. Yorum yapmadan önce konuyu açarken anlattığım cümlelere dikkat edelim. Yorum yapmak için anlamak gerekir.

Bu konuyu açan ben olsaydim ve" lightpinklady" bana yine senin hosuna gitmeyen sekilde cevap vermis olsaydi ben ona kizmak yerine tesekkur ederdim, kiz sana acikca seni gercekten isteyen seven adam olayi hemen cinsellige baglamaz demek istemis. Yargilamamis ki seni, hadi diyelim yargiladi sen bi hata yaptin yada yapmak uzeresin, bunu farkina var diye bazen cok acik konusmak gerekebilir, bazen kullar bir yanlis yaptiginda Allah sefkat tokati atar, yanlisini duzelt seklinde, bunu da oyle dusun, kendine gel, seni umursuyoruz ve nefsine yenik dusme diye bazen agir konusulmus olabilir, onca insan yazmis sana, bence siz sizi yargilayanlara (bu senin dusuncen tabi), odaklanmak yerine verilen nasihatlara kulak asmalisiniz, halen diyosunuz ki emziren annenin....birakin allah askina, sizde sevmemissiniz bu kadar basit.sevseydiniz onun sizi sevdiginden emin olmadan birlikte olmazdiniz..insan hata yapmaz demiyorum,kinamiyorum..fakat her sey apacik ortadayken halen yaptiginizdan ders almak yerine burda laf yetistirmeye calisiyorsunuz, Annelik sadece altina almak, karnini doyurmak degildir, annelik her seyin herkesin onune evladini koymaktir, siz dogru olmayan bir insani baba diye cocugunuza sunacaktiniz daha ne olsun?

Son düzenleme:
ne ilgisi var. 2. kez evlense esiyle birlikte olmayacak mi. kendine gelmesi icin sacma şeyler soylemeniz gerekmiyor
O esi, bebegin babasi; bir kutsallik var ;sorumluluk almis bir adam ;herzaman baslarinda;bu kim o bebegin nesi oluyor?Annesinden faydalanan bir kart zampara.
.

Valla dedigim gibi bu savunma; o depresyonun karanliginda ve kendini tek gecelik yapan kart zamparanin pesinde birinin sozlerine benzemiyor.
Ayni savunma tarzini ;o dikenleri o tur kisilere kullanmani dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…