boşanma sonrası boşlukta beraber oldum.

Yaşadıklarınızı yanlış bulsam da, sadece şunu söylemek istiyorum.
Ne olursa olsun konu sahibine çok ağır üslupla eleştirenler var.
Bunu da dilemem ama, kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş diye bir söz de var..
Siz de anne olmuşsunuz, kendinizden bile öne evladınızı koyun. Kötü annesiniz demiyorum ama bütün aklınızı fikrinizi enerjinizi yavrunuza verin.
Bahaneler sığınmak çok kolay. Güçlü olun. Allah doğru yoldan ayırmasın.

Canım insanlarda utanma olucak ama ne gezer..
Kadının bana yukarıdaki yorumuna bak bekar olan herkes birlikte olabilirmiş...
Ne diyelim yani devam etsin ozaman böyle...
Sokak ağzıyla konuşuyorsunuz :) ve ben sesli gülüyorum ne zaman siz yazsanız

Sokak ağzıyla konuşuyorsunuz :) ve ben sesli gülüyorum ne zaman siz yazsanız
ben bayana siz diye hitap ederken, bayan bana kadın diyor :) ben yine siz diyeceğim kendisi bu üslupta devam etsin. Zira kendine mahalle ağzını yakıştırıyor. Tercihlerine karışamayiz hatta saygı duymalıyız

Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ediyorum. Olumlu yada olumsuz düşüncesini benimle saygı çerçevesinde paylaşan herkeze teşekkür borcluyum. Saygı sınırlarını aşanları ise önemsemiyorum. Yaptığım doğru yada yanlış hicbirseyden pişmanlık duymam. Hatalarım ve doğrularım hepsi benim seçimlerim. Sahip çıkarım ders çıkarırım. Yanlışlarım olmasaydı doğruları da fark etmem mümkün olmazdı.

Karşıdaki insan hatalı olduğunda "sen hatalisiin bence, şunu yapmaman gerekirdi şöyle şöyle yapsan doğru olurdu. Yada şöyle şöyle yap bundan sonra " yorum bu şekilde olur. Ahlaksızca onun bunun altına diye başlayan çirkin sözler sarfeden insanlar sadece benim gözümde deyim yerindeyse basit gözüküyor. İnsanların eylemleri kadar sözleri ve konuşma tarzları da bence çok önemli.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Haklısınız.

bence şu anda ilişkilerden uzak durun öncelikle boşanmanın yarattığı acıları sarmanız lazım ki hata yapmayın...

Kimisi sert davranıp kendine gelir taktiği benimsemiş, kimisi kuvvetli bir tokat demiş.. sert üslup, tokat, hakaret ve aşağılama.. Ben bir insanın herhangi bir yanlışını farkına varmasinda bunların etkili olacağını düşünmem. Varsa dahi karşıdaki. İnsanı yaraldiktan sonra bunun ne anlamı kalır ki. Her zaman insanlar birbirine destek olmalı. Hemen saldırıya geçmemeli. Hz isayi çarmaha germisler. Ve ona onu yapanlar için , Allahım onlar ne yaptığını farkında değil, lütfen doğruyu göster mantığında cümleler sarf etmiş. Kin ve nefret duymadan onlar için iyi şeyler dilemiş. Kendisine yapılan kötülükte bile bu kadar yüce gönüllü bir insan varken. Diğer yanda kişinin başkasına değilde kendi kendine yaptığı hata da bu kadar hakaret gören bir insan. Yanlış bence arkadaşlar. Ne olursa olsun kimse kimseyi kırmamalı. İncitmemeli. Düşman değiliz. En azından ben öyle biliyorum.

Bende daha önce sert yorumlar yapmış olabilirim ama bugunkü metres konusunu okuyunca sizin konu masum geldi, en azından ikinizde bekarmışsınız.. Ama bu tarz ilişkilerde beklenti içinde olmak size zarar verir genelde belli yaş üstü bir kaç evlilik yapmış erkekler ciddi ilişki düşünmüyor malesef.. Umarım iyi birisini bulursunuz birgün..

Konuyu her ne kadar konu sahi
Teşekkür ederim umarım...

Yaşınız küçükte değil artık Bebeğinizde var. Annelik bi odunluk katar insana. Delicesine sevdiniz boşanıldı ağla zırla olmadı. Ve kısa sürede eski sevgili yine delice yaş farkı ve birliktelik. Değişik geldi bana. Siz bence duygularınızdan emin değilsiniz. Sizin psikolojikman yorgun olmanız gerekmiyor mu? Yani yeni biten evlilik bebek bence yeterince yorucu. Yaş farklarına asla karşı değilim aşk bu bilemezsin amenna ama size yaramıyor belliki. Bence bi süre kendinizi evladınıza adayın azcık kafanızı toplayın sonra sağlam kafayla ilişki kurun derim.

Adam iyi niyetle yaklasmiyor size , belli ki agzi iyi laf yapan biri sizin pskolojik durumunuzdan da fazlasiyla faydalanmiş. Uzak durun bence..

Aman ya cok mu onemli beraber olmaniz? Bekarsiniz, caniniz istemis beraber olmussunuz ne var bunda? İki taraf da razi olduktan sonra. Kendinizi uzmeyin ve yipratmayin. Dunyanin sonu degil. Ama bundan sonrasi icin uzuleceginiz bir sey yapmayin derim. Cok mutlu olun insallah

Merak ettim boşanma aşamasında eski eşini geri döndürmek için çabalar ve kendini yıpratırken yaşadığın boşlukta çivi çiviyi söker mantığıyla hata üzerine hata ekleyip yine baban yaşında biriyle beraber olurken bebeğinle ne ara ilgilenip emzirdin?

22 yaşındasın daha doğrulup dimdik hayatına devam etmen için önünde uzun bir hayat var. Kendinden iki katı yaşında adamlarda güç arıyosun ama görmelisin ki onlar senden daha pasif mücadele etmeyi değil kaçmayı tercih ediyolar. Kendini toplaman için duygusal ilişkilerden bir müddet uzak kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…