Yaşadıklarınızı yanlış bulsam da, sadece şunu söylemek istiyorum.
Ne olursa olsun konu sahibine çok ağır üslupla eleştirenler var.
Bunu da dilemem ama, kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş diye bir söz de var..
Siz de anne olmuşsunuz, kendinizden bile öne evladınızı koyun. Kötü annesiniz demiyorum ama bütün aklınızı fikrinizi enerjinizi yavrunuza verin.
Bahaneler sığınmak çok kolay. Güçlü olun. Allah doğru yoldan ayırmasın
Çok teşekkür ederim..
Sokak ağzıyla konuşuyorsunuz :) ve ben sesli gülüyorum ne zaman siz yazsanızCanım insanlarda utanma olucak ama ne gezer..
Kadının bana yukarıdaki yorumuna bak bekar olan herkes birlikte olabilirmiş...
Ne diyelim yani devam etsin ozaman böyle...
ben bayana siz diye hitap ederken, bayan bana kadın diyor :) ben yine siz diyeceğim kendisi bu üslupta devam etsin. Zira kendine mahalle ağzını yakıştırıyor. Tercihlerine karışamayiz hatta saygı duymalıyızSokak ağzıyla konuşuyorsunuz :) ve ben sesli gülüyorum ne zaman siz yazsanız
Arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Çoğunu hatta hemen hemen hepsine yakını mantıklı konuşmalar yaptı. Ve ben bunları gerçekten değerlendirdm. Haklı buldum ve uyguladım. Bu konuyu da kapattım kendi içimde. Yorum yapmak isteyenler tabiki yapmaya devam edebilir. Ama saygı sınırını aşmayın lütfen. Nasıl yol göstersem demek yerine nasıl vursam diye düşünenler de var. Haa hoşunuza gidiyorsa buyrun vurun. Herkez kendine yakışanı yapar. İyi günler[/QUO cok guclu ol hemde cok bu dunya boyle iste unlu biri parasi olan yaparsa normal siradan bir boyle yasarsa anormal olur en onemliside pisman olup hayati kendine ziyan etmemen mutlu olman dilegiyle...
Teşekkür ederim umarım...Bende daha önce sert yorumlar yapmış olabilirim ama bugunkü metres konusunu okuyunca sizin konu masum geldi, en azından ikinizde bekarmışsınız.. Ama bu tarz ilişkilerde beklenti içinde olmak size zarar verir genelde belli yaş üstü bir kaç evlilik yapmış erkekler ciddi ilişki düşünmüyor malesef.. Umarım iyi birisini bulursunuz birgün..
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum bu konuyu açmak için . Beni eleştirenler olacak biliyorum ama iyi kötü düşüncelerinizi merak ediyorum. 22 yaş farkla bir evlilik yaptım. Hataydı evet. Ben 22 yaşında. O ise 44. Nasıl olur diyeceksiniz. Oldu. Sevdim . Sonuç olarak boşandik. Üstelik yeni doğmuş bebeğim varken. Canım çok yandı. Terk edildim. Hemde o yaşta bir adam tarafından. Peşinden çok koştm. Yapma etme dedim ama beni istemedi. Hergün ağlama nöbetleri sinir krizleri. Çok kötüydüm. Ve boşandik. Ardından ben çok çok önceden ilgi duyduğum bir adamla görüşmeye başladım. O boşlukta ona sarıldım aşık oldum. Evimi açtım. Oda yine benden 22 yaş büyük . Dürüst olcam Beraber de olduk. Sofralar kurdum her geldiğinde bir heyecan mutlulukla açtım kapımı. Beraber güzel vakit geçirdik. Güldük eğlendik sabahlara kadar uykusuz kaldık. Benimle uyudu uyandı. Herşey o kadar güzeldi ki. Neden sevgili değiliz dediğim de herşey başıma yıkıldı. Sen hangi ilişkinin kalıcı olduğunu gördün biz dost kalalım. Dostluklar kalıcı dedi. Gözünün içine bakarken gözlerim doldu. Neden ama dedim. Ben sana layık değilim. Eğer .......çocuğu olsaydım ben senin hayatını mahvederdim. Ama bunu yapmam. Bencil olamam kendimi düşünüp senin hayatını yakamam dedi. Bu arada kendi de boşanmış. 4 çocukla sana ne verebilirim salak ! Ben seni düşünüyorum sana değer veriyorum. 22 yaşındasın gez toz eğlen Benim hayatm bitmiş. Brsurü sorumluluk var dedi. Benim.aklimi tecrübemi kullan hep yanında olcam çok mutlu olacaksın bana danışacaksin dedi. Ben sana göre değilim diyip durdu. O zaman neden benimle birlikte oldun diye ağladım. Karşılıklı istemedik mi dedi. Haklıydı. Sana ümit mi verdim kandırdım mi dedi. Hayır dedim. Israrla olmaz dedi. Kısacası adam " sen daha çok gençsin zaten bir hata yaptın boşandin bundan sonra akıllı ol kaliteli kendine yakışan birini bul. Benden sana hayır gelmez essek misin diyor. Bencil biri olsaydım seni düşünmez kendimi düşünürdüm hayatını mahvederdim diyor. Ama sana değer veriyorum lütfen hep dost kalalım. Aklını kullan diyor. Çok uzattım özür dilerim. Şimdi bu adam haklı mı? Ne yapmam gerek bundan sonraki hayatım için. Onu söylediği gibi arkadaş olarak mı görmeliyim. Bana çok dil döküyor akıllar veriyor. Hep iyi olmanı istiyorum diyor. Beni dinle aklimi tecrubemi kullan mutlu hayat yasa diyor. Beynim karışık kafam karışık. Dinliyorum sizi
Aman ya cok mu onemli beraber olmaniz? Bekarsiniz, caniniz istemis beraber olmussunuz ne var bunda? İki taraf da razi olduktan sonra. Kendinizi uzmeyin ve yipratmayin. Dunyanin sonu degil. Ama bundan sonrasi icin uzuleceginiz bir sey yapmayin derim. Cok mutlu olun insallah[/QUOT
Bencede. Ck teşekkür ediyorum inşallah
Beni yanlış mı alıntılaladınız anlamadım. Ben zaten size ağır üslup kullananlar için yazmıştım.Sokak ağzıyla konuşuyorsunuz :) ve ben sesli gülüyorum ne zaman siz yazsanız
Çok özür diliyorum. Evet yanlış yapmışım hiç farkında değilm kusura bakmayın lütfen..Beni yanlış mı alıntılaladınız anlamadım. Ben zaten size ağır üslup kullananlar için yazmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?