Ayrıca adamında boşanmış bir erkek olduğunu belirttim. İkimiz de reşit boşanmış insanlarız. Ben bunu değil. Adamın niyetini sorguladım. Yanlış yaptığım tek şey kendimi kullandırmak diye düşünüyorum. Bekar insan ilişki yaşayamaz diye bir kural yok. Yanlış zamanda yanlış insana denk geldim bu.Boş boş konuşma. Anneligim hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsin. Yorum yapacağın konu yukarıda yazıyor. Haddi aşma. Bebeğim yeni doğmuş bir bebek değil. Gece uykuları düzenli. 9 gibi uyurve sabah erkenden kalkar. Gece uyanmaz. Ve benim gözüm kulağım hep odasındadir. Bazı arkadaşlar da beni eleştiriyor burada. Hak veriyorum çoğuna. Ama üslupla yazım tarzları olmadı gerektiği gibi ve saygı duyuyorum. Sizin gibi kendini bilmezler ise farklı açılardan vurma ve hakaretle akıl danışmanlığı yapıyor burda. Konuşma tarzınızı düzeltin. Aksi halde ne ben nede bir başkasına vereceğiniz akıllar iyi niyetli de olsa, sizi kayda alacaklarını zannetmiyorum. İyi günler
Sen burda 11 aylık bebeğim var diye üstüne basa basa söylersen bende o bebeğin durumuna üzülürüm ve anneliğinide yargılarım..Boş boş konuşma. Anneligim hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsin. Yorum yapacağın konu yukarıda yazıyor. Haddi aşma. Bebeğim yeni doğmuş bir bebek değil. Gece uykuları düzenli. 9 gibi uyurve sabah erkenden kalkar. Gece uyanmaz. Ve benim gözüm kulağım hep odasındadir. Bazı arkadaşlar da beni eleştiriyor burada. Hak veriyorum çoğuna. Ama üslupla yazım tarzları olmadı gerektiği gibi ve saygı duyuyorum. Sizin gibi kendini bilmezler ise farklı açılardan vurma ve hakaretle akıl danışmanlığı yapıyor burda. Konuşma tarzınızı düzeltin. Aksi halde ne ben nede bir başkasına vereceğiniz akıllar iyi niyetli de olsa, sizi kayda alacaklarını zannetmiyorum. İyi günler
Bekar bi insan ilişki yaşadığı zaman sonuç senin hayat çıkıyor ortaya...Ayrıca adamında boşanmış bir erkek olduğunu belirttim. İkimiz de reşit boşanmış insanlarız. Ben bunu değil. Adamın niyetini sorguladım. Yanlış yaptığım tek şey kendimi kullandırmak diye düşünüyorum. Bekar insan ilişki yaşayamaz diye bir kural yok. Yanlış zamanda yanlış insana denk geldim bu.
Canım kadın zaten adamla ilişki yaşadığına üzülmüyor kendini kullandırmış..Erkekten dost olmas. Dost olursa boyle dost hayati yasanilir iste.. ! Olan gene bizim akilli Kadinlarimiza olur.. Dinimizin ne kadar mükemmel bir din olduğunu bir kez daha anladim .. neyse.. daha fazla yorum yapmayim ben. Allah yardimciniz olsn
Hakikaten enteresanCanım ilk evlendiği zaman 18 yaşındaymış..
22 yaşına gelince kocası bırakıp gitmiş..
Ama her ikisiyle de arada 22 yaş var.. nasıl öyle denk getirdi bende anlamadım..
Bak canım kimseye kızma hepimiz senin ve bebegin icin cok uzulduk, uzulduk cunku sen cok yipranmissin, ve saglikli dusunemiyorsun, hata ustune hata yapiyorsun..bende bir anneyim, 4 yasinda bir kizim var ve esimle cok ciddi sorunlarim var bazen beni seven deger veren birine gonlum kayar da oda yanlis biri olur diye korkarim, bu yuzden cok dialog kurmam erkeklerle, sen sevgiye açsın, sevilmek istiyorsun, anliyorum seni...ama seni evladin çok sevecek, öyle sevecek ki, hayatın boyunca hic kimse seni oyle sevmeyecek...biraz sabret cocugun buyusun, mutlu olcaksin...yapma etme, seven adam sana ve yavruna sahip çıkar...Yinede karar senin, allah senin bir kez daha hata yapmana izin vermesin inşallah..Boş boş konuşma. Anneligim hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsin. Yorum yapacağın konu yukarıda yazıyor. Haddi aşma. Bebeğim yeni doğmuş bir bebek değil. Gece uykuları düzenli. 9 gibi uyurve sabah erkenden kalkar. Gece uyanmaz. Ve benim gözüm kulağım hep odasındadir. Bazı arkadaşlar da beni eleştiriyor burada. Hak veriyorum çoğuna. Ama üslupla yazım tarzları olmadı gerektiği gibi ve saygı duyuyorum. Sizin gibi kendini bilmezler ise farklı açılardan vurma ve hakaretle akıl danışmanlığı yapıyor burda. Konuşma tarzınızı düzeltin. Aksi halde ne ben nede bir başkasına vereceğiniz akıllar iyi niyetli de olsa, sizi kayda alacaklarını zannetmiyorum. İyi günler
Adamin 4cocugu varmis,baksan belki bu kizdan buyukturler dedigin gibi..Off canım valla benim bile psikolojim bozuldu şuan bunları okuyunca...
Eşimle 2 yıl boyunca flört dönemi oldu adam bir kere bile birlikte olmaktan bahsetmedi çünkü niyetimiz evlilik...
Mutlaka evlenince yaşayacaksın bunları...
Ve evlenincede korkudan 4 ay birlikte olamadım..
Adam sabırlı çıktı valla zamanla olur dedi...
Yani bi insan evlenmiş boşanmış bile olsa daha temkinli olması gerekmiyordu da direk akıl belden aşağı gidiyor...
Ben 4 yıldır çocuk çocuk diye kendimi yırtıyorum doktor doktor geziyorum...
Ama böyle insanların da fırt diye çocuğu olması canımı yakıyor artık ya...
Offf offfffff...
Allah'ım kimseye bakamayacak çocuk vermesin... yeter artik minicik bedenler üzülmesin ağlamasın..
Konu sahibine sesleniyorum o adam PEDOFİLİ sol artık şunu kafana...
Görüşmeye devam edersen Allah korusun bebeğine bile göz koyar yazık günah..
Yasar yine emin ollll.2. Seçenek mantıklı geldi. Neden. Çünkü benim hiç arkadaşımda yok. Akıl alacağım danisacagim bi insan olsun istiyorum. Zaten farklı şehirler de benimle cinsellik yaşayamaz. Bilmiyorum.
Canım insanlarda utanma olucak ama ne gezer..Adamin 4cocugu varmis,baksan belki bu kizdan buyukturler dedigin gibi..
Biz de esimle 3yil sonra evlendik nerdeyse tanismamizdan,yani aramizdaki sey el ele tutusmak ve arada sarilmaktan ileri gitmedi.. Istemesine ragmen bana oyle seyler ima etmedi..ikimz de zamaninda olmasini istedik herseyin..
Yani hurra hemen cinsellik nedir yani ,bi de bebegin varmis yazik gunah senden baska.kimi var. Babasi olacak.adam da atmis gitmis..
Insallah bebegin olur canim senin de... Allah gercekten bakabilecek sevebilecek kisilere versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?