boşanma sonrası boşlukta beraber oldum.

Ayrıca adamında boşanmış bir erkek olduğunu belirttim. İkimiz de reşit boşanmış insanlarız. Ben bunu değil. Adamın niyetini sorguladım. Yanlış yaptığım tek şey kendimi kullandırmak diye düşünüyorum. Bekar insan ilişki yaşayamaz diye bir kural yok. Yanlış zamanda yanlış insana denk geldim bu.

Arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Çoğunu hatta hemen hemen hepsine yakını mantıklı konuşmalar yaptı. Ve ben bunları gerçekten değerlendirdm. Haklı buldum ve uyguladım. Bu konuyu da kapattım kendi içimde. Yorum yapmak isteyenler tabiki yapmaya devam edebilir. Ama saygı sınırını aşmayın lütfen. Nasıl yol göstersem demek yerine nasıl vursam diye düşünenler de var. Haa hoşunuza gidiyorsa buyrun vurun. Herkez kendine yakışanı yapar. İyi günler

Erkekten dost olmas. Dost olursa boyle dost hayati yasanilir iste.. ! Olan gene bizim akilli Kadinlarimiza olur.. Dinimizin ne kadar mükemmel bir din olduğunu bir kez daha anladim .. neyse.. daha fazla yorum yapmayim ben. Allah yardimciniz olsn

Sen burda 11 aylık bebeğim var diye üstüne basa basa söylersen bende o bebeğin durumuna üzülürüm ve anneliğinide yargılarım..
Sadece ben değil herkes anneliğini yargılıyor utanmıyor musun çocuğunun yüzüne bakmaya diyorlar da benim soylediklerim mi canını acıttı..
Çocuğunun uyuma saatini bile o adamla kullanıyorsun bide bunu anlatıyorsun... sabaha kadar uyanmazmış eeee hadi uyandı diyelim adamla birlikteyken nasıl gidip bakacan bununda plan ve projesini yapmış mıydın??
Bekar bi insan ilişki yaşadığı zaman sonuç senin hayat çıkıyor ortaya...
Ozaman canım bekarsın haydi coş bakalım..
Ne diyim yani Allah akıl fikir versin...

22 yaşında mis gibi bir zaman içindesiniz aslında.

Yaptığınız evlilik yanlış, üstüne daha yanlış bir ilişki içine girmişsiniz.

Bir insan hayatında bir kere hata yapar. Seçilen değil seçen olun.
Şimdi artık bir annesiniz ve buna göre iki kat düşünerek hareket etmelisiniz.

Bosandiginiz için biliyorsunuz ki etrafımız akbabalarla dolacak. Süzgeçten geçirmek sizin işiniz.

Kimseye ihtiyacınız yok. Evladinizla birlikte uzun süre kendinize zaman ayırın.
Gezin , dolaşın, okuyun, işiniz varsa yükselmeye bakın v.s. yoksa iş imkanı için kendinizi doldurun.

Iki kere boşanmış, yaşı sizden çok fazla olan, amacı sadece kullanmak olan o erkekcigide çıkarın hayatınızdan. Yasaklayın her yerden.

Yok yapamam diyorsanız o zaman kullanılmaya , sonra terk edilmeye söz aramayın.

Ne ara bosandiniz ne ara sevdiniz,aşik oldunuz ve birlikte oldunuz?ayrildiginiz esinizden once bu adam vardiysa,evlilik suresince de akliniz onda kalmis birnevi ihanet etmis sayilirsiniz.Cok gencsiniz,akliniz basiniza geldiginde vicdan azabi cekmezsiniz umarim

Canım kadın zaten adamla ilişki yaşadığına üzülmüyor kendini kullandırmış..
Kullanmak anlayışından kastettiği nedir bende anlamadım??
Bekar olan herkes ilişki yaşayabilirmişmişmiş..
Bizede kolay gelsin demek düşüyor ne diyek..

O adam evinize girip çıkarken birlikte olurken bebeginiz nerdeydi ilk hata olabilir de bebeginiz olduğu için daha sağlam basmaliydiniz ayağınızı neler duyuyoruz haberlerde. Lütfen çocuğunuz için kendinize gelin şu adamı hayatinizdan çıkarın yasitlarinizla takılın istiyorsanizda

Görüşmeni kes hayır gelecek birisiyle devam et ya da tek takıl ucunda ölüm yok herkes evli çocuklu ya da sevgilili olmak zorunda değil. Bence tek takıl hayatını kur gönlünü de öyle herkese açma bir de yaş farkı çok fazla daha uygular muhakkak çıkar sadece beklemesini bil.

Canını sıkma hatalar biz insanlar için önemli olan hata yaptığını anlayıp tekrar etmemek bak ufak bebeğin var onun için güçlü ol kendine çocuğuna yakışan bi hayat seç daha gencsın nelerı çıkar karşına sen kovalama kovalanan istenen ol illaki girecek hayatına birileri ama kafanı topla önce istediğin ilgi duygusu var ya o bebeğin de şuan milyonlarca fazla onunla ilgilen bi düşün nasıl bi annen olmasını isterdin o istediğin anne profilinden kendine bir yol çiz o yolda ilerle biz anneler guclu olmak zorundayiz bi adam atarken cocuklarimzda düşünmemiz lazim...o adamlada görüşmeni kes kimsenin hayat tecrübesine ihtiyacin yok yanıla yıkıla kendin tecrübe edersin herşeyi... bak bi şiir var orada diyor ki sopayla kilimi dövmenin gayesi tozu kovmaktir Allah tozunu alıyor diye niye üzülürsün YouTube yazip dinlemeni çok isterim şiiri la tahsen şiirin adı kulağında kulaklık olan bir bayan okuyo

Bebeğin varken başka adamla mi birlikte oldun hem de emziriyorsun kınamak için demiyorum ama çok kotu oldum.

Hayat arkadaşı değil de o sizi başka yerlerde görmüş kullanıp atacak 22 yaş büyük bi erkek daha ne isteyebilir ki en güzeli muhabbetını kesmek öyle her erkekten fikir alırsan sonu yatakta biter bebisin de varmış onu dusunmelisin en başta onun varlığı varken böyle şeyler yapman da tuhaf hemen sığınacak liman aramışsın erkek bu hiç acımaz kullanır

Evlenmek bosanmak bunlar dogal olabilir seyler..bu konuda uzulmene gerek yok..ama kendinden 22 yas buyuk 2 kez bosanmis bir adamla birlikte olman cok yanlis..tamamen gorusmeyi kesmelisin yoksa seni hep kullanir..simdi guclu olmalisin kendine yeni bir sayfa acmalisin ve hayatina cooookkk uzun bir sure asla kimseyi almamalisin..cocuguna odaklanmalisin artik..erkeklere asla guvenme..karsina duzgun oldugunu dusundugun biri cikarsa sakin ayni hatalari yapma uzak dur..niyetini once ogren..sadecr gercekten seninle evlenmek isteyen birisi olursa sadece konusarak tanimaya bakin birbirinizi...yoksa cokkk pismanliklar yasarsin..hayir demeyi iradene nefsine hakim olmayi ogrenmelisin..kimseye guvenme..

Bak canım kimseye kızma hepimiz senin ve bebegin icin cok uzulduk, uzulduk cunku sen cok yipranmissin, ve saglikli dusunemiyorsun, hata ustune hata yapiyorsun..bende bir anneyim, 4 yasinda bir kizim var ve esimle cok ciddi sorunlarim var bazen beni seven deger veren birine gonlum kayar da oda yanlis biri olur diye korkarim, bu yuzden cok dialog kurmam erkeklerle, sen sevgiye açsın, sevilmek istiyorsun, anliyorum seni...ama seni evladin çok sevecek, öyle sevecek ki, hayatın boyunca hic kimse seni oyle sevmeyecek...biraz sabret cocugun buyusun, mutlu olcaksin...yapma etme, seven adam sana ve yavruna sahip çıkar...Yinede karar senin, allah senin bir kez daha hata yapmana izin vermesin inşallah..

Adamin 4cocugu varmis,baksan belki bu kizdan buyukturler dedigin gibi..
Biz de esimle 3yil sonra evlendik nerdeyse tanismamizdan,yani aramizdaki sey el ele tutusmak ve arada sarilmaktan ileri gitmedi.. Istemesine ragmen bana oyle seyler ima etmedi..ikimz de zamaninda olmasini istedik herseyin..
Yani hurra hemen cinsellik nedir yani ,bi de bebegin varmis yazik gunah senden baska.kimi var. Babasi olacak.adam da atmis gitmis..

Insallah bebegin olur canim senin de... Allah gercekten bakabilecek sevebilecek kisilere versin ..

Uyku duzeni oturmus bi bebek.oldugundan bahsetmissin.. ama gece uyanabilir falan ay onceligin o olsun.
Bebegi ayak bagi gormuyorsundur umarim.. o senin yoldasin olucak oyle bak lutfen..
En.buyuk yatirimlarini hep ona yap

2. Seçenek mantıklı geldi. Neden. Çünkü benim hiç arkadaşımda yok. Akıl alacağım danisacagim bi insan olsun istiyorum. Zaten farklı şehirler de benimle cinsellik yaşayamaz. Bilmiyorum.
Yasar yine emin ollll.
Bakma oyle dedigine seeenn.
Tamamen iliskini kesss.
Daha iyileriyle, daha taze duygululariyle daha gencleriyle karsilasirsin ;yasin cokk kucukk.Yasi buyuk adamlar zaten arizadir biraz.
Kendini harcamaaaa.Bunlar kotu gecmis olarak kalmasin sendeee.Yasin cok kucukk.Sansin cokk..
Daha nasil anlatayim.

Ailene cocuguna saril tek...Cocugunu ihmal etme bu adamlarla kendini harcarken..

Canım insanlarda utanma olucak ama ne gezer..
Kadının bana yukarıdaki yorumuna bak bekar olan herkes birlikte olabilirmiş...
Ne diyelim yani devam etsin ozaman böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…