boşanma sonrası boşlukta beraber oldum.

Hep 22 yaştan bahsetmişsin, şu an kaç yaşındasın , ne kadar evli kaldın, bebeğin kaç aylık?

Ay bu adaml gorusuyum mi gorusmeyim mi diye konu acman cok abes. Kendine gel! Annesin sen artik ya! Bebegime iyi hayat sunmak icin napabilirm nasil toparlanabilirim diye konu ac...
Cocugun sucu ne. Anasinin her gordugune asik olan ve hayatini acan biri olmasini mi hakediyo o bebek... artik cinselliksiz,dostluksuz bi annelik yasamalisin. Kafana uyan hoslandigin biri olursa tamam evlen ve oyle yasa ne yasiycaksan. Kullaniliyorsjn obur turlu. Dost hayati demis adam sana acik acik..

Ve acilen yardim almalisin, ilac kullanamiyacaksan psikolog iyi gelicektir sana, belki bi cogumuz gorusme iletisimi kes dedik ama,belkide sen halen o kisiyle watshaptan yazismaya devam ediyorsun, kendine sozun gecmiyorsa mutlaka yardim al, kendimden ornek vereyim ben yillar once fena bi sekilde birine taktim kafayi o kadar bunalttim ki adami her saat ariyorum, surekli mesaj, surekli gorusmwk istiyorum adam benden sogudu, telime bakmiyor.mesajima cevap vermiyor beni azarliyor kurtulmak istiyor resmen, baktim ben iyice onun gozunden dusuyorum, kendimi igrenc berbat hissediyorum ve cok zorlamama ragmen onu aramaktam vazgecemiyorum psikiyatriste gitmeyw karar verdim..devlet hastanesinde bi doktor gectim karsisina agladim hickira hickira agladim, doktor genc bi adam, normalde devlette konusmaz doktorlar ilac verir yollar ama doktoe benimle konustu asla arama dedi, oluyorum desende arama...ve ilac verdi o
Aynen katiliyorum sonuna kadar, kendine gelmelisin hemen gerekirse yardim almalisin, kizina örnek olcaksin sen, kotu ornek yada iyi ornek secim senin...eger kotu ornek olursan gun gelicek cocugunla mucadele ederken bulcaksin kendini, o zamanda sakın cocugunu suclama, sevgisiz ilgisiz ve sadece kendini dusunen bir annesi oldugu icin tek suclu sen olcaksin, ona nasihatin bile olamicak... Ama hic bir sey icin gec degil, cocugunuz buyumeden kendinizi degistirin, bi tek sen degilsin terkedilen, bi cogumuz en az bir kere terkedildik sonrada ders aldik, tecrube dedik ilk yaptigimiz hataya, ikincisine firsat vermedik, baba babalik yapmiyor olabilir onun vebali boynuna allah iyi demez, izle goreceksin..umarim.bosa yazmiyoruzdur..umarim bu sacmaliga bir son verirsin, sana degil cocuguna uzuldum.

Yazik ettirme kendine en azindan artik erkeklerin senden ne beklentisi olduğunu düşünürsek sanırım ayni hataya düşmeyin cünkü sen bir Annesin

Adamın en çok "eğer ...... çocuğu olsaydım hayatını mahvederdim" sözüne takıldım.....
Zaten kendide biliyor ne olduğunu...

Adam seninle sevgili değil ki ne diye hala sırnaşıyorsun...
Değiştir numaranı bi daha ulaşamasın sana...

Bide utanmadan "nolur hep böyle kalalım" diyor..
Ve sen hala bu adamı sevdiğini söylüyorsun ya...

Birde evlenmeden önce görüştüğüm biri demişsin peki o sıralar adam evli miydi??
Yoksa karısını seninle mi aldatmıştı??????????
Minicik bebeğin var ona günah değil mi??
Çocuğunu bi odaya atıpta nasıl başka bi adama hatta seni kullanan adama sofralar kurarsın sabaha kadar utanmadan uyumadık diyebiliyorsun..

Anne olduğunu unutma ve evladına annelik yap onun bunun altına girmeyle çocuk yetiştirilmez..

Aynen katiliyorum. Kinamak da istemiyorum ama offf .. benim de bi bebegim var,yanibasindan ayrilamiyorum. Herseyimden odun verdim fedakarlik ettim. Esimle bile kavga ettik aramiz sogudu cogu zaman,bebege olan duskunlugumden dolayi.. nasil bi baska odaya atip elin adamiyla birlikte olmus ben de anlayamiyorum. Ben esimle bile yani oyle seylere ara vermek zorunda kaldim uzunca bi sure..
Onun o tatli bebekligi cok surmiycek,bana ihtiyaci oldugu an.yaninda olamiycaksam niye yaptik niye dogurduk diye dusundum hep.. Ben bebege endeksli bi hayat yasiyorum resmen. Tabi hersey hormonsal ,konu sahibinin libidosu cok yukseklerde sanirim,ben ise sadece annelige vermis bulunuyorum kendimi...
Ama hormonlarim calisiyo diye de mantik disi seyler nasil oluyor bilemedim...
Kullandirtma kendini konu sahibi. Adam senden.yararlanma cabasina girmis. Belki senin gibi 3 5 tane daha "dost"kaldigi kadinlar vardir,bilemezsin..lutfen yardim al ve dogruyu bul ,cocuguna yazik etme.. odun vermeyi bil..

22 yaşında evlendin çocuk yaptın yine mi 22sin?
Adamda yine 22yaş büyük mü ?

Neyse bu söylediğinden çok şey çıkar kaliteden kastı bambaşka şeyler olabilir
Enkibar haliyle patronun olmak istiyorum çıkıyo

Veya biz yine takılalım sende bisüre sonra başkasını bul benden grnç onla ol

Tercume edeyim, senle guzel vakit geciriyorum egleniyoruz ama sorumluluk alip sevgili olma niyetim yok kalbini kirmadan ancak boyle soyleyebilirim.
Her gun konusur edersiniz sonra sen opmeye kalksan bu cumleleri kursa anlarim.
Klasik kacan erkek modeli iste.
Sizden cok fazla yas farki olan insanlara ilgi duyuyor olmaniz gecmisinizde yasadiginiz olaylarin etkisi olabilir. Bence psikologa gidin hem zor gunlerinizi atlatirsiniz hemde daha saglikli iliskiler kurarsiniz

Ya konu sahibi hep 22 yaşında ve her iki adamda 22 yaş büyük kimseye enteresan gelmiomu bu konu

Off canım valla benim bile psikolojim bozuldu şuan bunları okuyunca...
Eşimle 2 yıl boyunca flört dönemi oldu adam bir kere bile birlikte olmaktan bahsetmedi çünkü niyetimiz evlilik...
Mutlaka evlenince yaşayacaksın bunları...
Ve evlenincede korkudan 4 ay birlikte olamadım..
Adam sabırlı çıktı valla zamanla olur dedi...
Yani bi insan evlenmiş boşanmış bile olsa daha temkinli olması gerekmiyordu da direk akıl belden aşağı gidiyor...

Ben 4 yıldır çocuk çocuk diye kendimi yırtıyorum doktor doktor geziyorum...

Ama böyle insanların da fırt diye çocuğu olması canımı yakıyor artık ya...
Offf offfffff...

Allah'ım kimseye bakamayacak çocuk vermesin... yeter artik minicik bedenler üzülmesin ağlamasın..

Konu sahibine sesleniyorum o adam PEDOFİLİ sol artık şunu kafana...
Görüşmeye devam edersen Allah korusun bebeğine bile göz koyar yazık günah..

Ben sizi anlamiyorum hanimefendi. Adamin söyledikleri dogru olsa ne yazar?

Sizin kendi fikirleriniz, prensipleriniz yokmu? "Adamin söyledigi dogrumu?" Diye tutmus konu acmissiniz, velev ki dogru, bu sizin dogrunuzmu? asil önemli olan bu. Nicin baskalarinin dogrulariyla hayatiniza yön veriyorsunuz? Erkekleri bukadar büyütmeyin gözünüzde ne olur.

Ona danisacakmissiniz birde üstelik!? Kelin ilaci olsa kendi kafasina sürer, o kim oluyorda ona danisacaksiniz siz, ne münasebet? Kirk küsür yasinda bir baltaya sap olamamis, cocugu yasinda kizla gönül eglendiren hiyar agasi cok afedersiniz!

Ananiz babaniz yokmu sizin?

Bakin cocugunuzda varmis, kendinizi gelistirmeye odaklanmaniz gerekiyor, kitaplar okuyun, kendinizle biraz bas basa kalin.
Elalemin heriflerine sofralar kurup eglendirecekmisiniz gencliginiz boyunca?

Zikkimin kökünü yesinler efendim.

Hem ne isiniz var sizin amcalarla ??

Ya konu sahibi hep 22 yaşında ve her iki adamda 22 yaş büyük kimseye enteresan gelmiomu bu konu
Canım ilk evlendiği zaman 18 yaşındaymış..
22 yaşına gelince kocası bırakıp gitmiş..
Ama her ikisiyle de arada 22 yaş var.. nasıl öyle denk getirdi bende anlamadım..

Bence adama pedofili diyerek biraz abartmışsınız, konu sahibi çocuk değil 22 yaşında evlenip boşanmış çocuk sahibi herşeyin farkında olacak yaşta bir yetişkin ve herşeyi bile isteye yaşıyor, adamında hala peşinde. Adam olsa olsa kart zampara olur, şunuda unutmamak lazım hiçbir bekar erkek bu kadar istekli kendini eglendiren geniş bir hanıma Hayır demez yinede bu adam dürüst bana göre fazla kullanmak istememiş konu sahibini..Allah konu sahibine akıl fikir versin inş.

Sadece çocuğuna odaklan ve tamamen ilişkini kes o kişiyle. Yanlış kişiye takılıp kalmak seni yapacağın doğrulardan da alıkoyar . Öncelik senin özel hayatın isteklerin değil çocuğun olmalı. Şu an atacağın yanlış adımlar çocuğunun da hayatını etkileyecek. Mantıklı olup kendine çeki düzen ver antidepresan falan da kullanma güçlü ol.

Arada 22 yaş var...
Bu mu abartmak anlayamadım??
Sorsan o yaşlardadır en büyük çocuğu...
Kendi öz evladına çocuk gözüyle bakan ama hemen hemen aynı yaşlardaki bi kadına pislikçe salyalarını akıta akıta kadının üzerine abanan onun zayıf anından yakalayan pis bi SAPIK işte..
Şöyle adamlarında nesini savunursunuz anlamadım ki..

Adam akıllı değil aslında kadın aklını kullanamıyor okadar...
Şeyini kullanacağına az da aklını kullansa olucak..

++++
Kendi çocuğunla zaman geçir dersin burun kıvırırlar

Elin zamparasına sofra hazırlamaya üşenmezler ama

Tövbe allahım tövbe tövbe

O adam da zıkkım yesin

Adam seni kullanmis.. kadinlar biriyle birlikte olurken duygusal olarakta beklentide oluyoruz..erkekler sevismek icin herseyi yapiyor kadinlarda sevilmek icin bile sevisiyorlar..ama nafile.. adam istedigini elde etmis.. tabiiki arada takilalim demis.. arada sende istiosan kabul et ama onun kaybedecek biseyi yok sen daha cok gencsin..

Neden kendinden bu kadar büyük adamlar ?
Birincisinden bile kendi isteginle ayrilmamissin o seni terk etmis
Kendinden bu kadar büyük amcalarda ne buluyorsun

Boş boş konuşma. Anneligim hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsin. Yorum yapacağın konu yukarıda yazıyor. Haddi aşma. Bebeğim yeni doğmuş bir bebek değil. Gece uykuları düzenli. 9 gibi uyurve sabah erkenden kalkar. Gece uyanmaz. Ve benim gözüm kulağım hep odasındadir. Bazı arkadaşlar da beni eleştiriyor burada. Hak veriyorum çoğuna. Ama üslupla yazım tarzları olmadı gerektiği gibi ve saygı duyuyorum. Sizin gibi kendini bilmezler ise farklı açılardan vurma ve hakaretle akıl danışmanlığı yapıyor burda. Konuşma tarzınızı düzeltin. Aksi halde ne ben nede bir başkasına vereceğiniz akıllar iyi niyetli de olsa, sizi kayda alacaklarını zannetmiyorum. İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…