Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum bu konuyu açmak için . Beni eleştirenler olacak biliyorum ama iyi kötü düşüncelerinizi merak ediyorum. 22 yaş farkla bir evlilik yaptım. Hataydı evet. Ben 22 yaşında. O ise 44. Nasıl olur diyeceksiniz. Oldu. Sevdim . Sonuç olarak boşandik. Üstelik yeni doğmuş bebeğim varken. Canım çok yandı. Terk edildim. Hemde o yaşta bir adam tarafından. Peşinden çok koştm. Yapma etme dedim ama beni istemedi. Hergün ağlama nöbetleri sinir krizleri. Çok kötüydüm. Ve boşandik. Ardından ben çok çok önceden ilgi duyduğum bir adamla görüşmeye başladım. O boşlukta ona sarıldım aşık oldum. Evimi açtım. Oda yine benden 22 yaş büyük . Dürüst olcam Beraber de olduk. Sofralar kurdum her geldiğinde bir heyecan mutlulukla açtım kapımı. Beraber güzel vakit geçirdik. Güldük eğlendik sabahlara kadar uykusuz kaldık. Benimle uyudu uyandı. Herşey o kadar güzeldi ki. Neden sevgili değiliz dediğim de herşey başıma yıkıldı. Sen hangi ilişkinin kalıcı olduğunu gördün biz dost kalalım. Dostluklar kalıcı dedi. Gözünün içine bakarken gözlerim doldu. Neden ama dedim. Ben sana layık değilim. Eğer .......çocuğu olsaydım ben senin hayatını mahvederdim. Ama bunu yapmam. Bencil olamam kendimi düşünüp senin hayatını yakamam dedi. Bu arada kendi de boşanmış. 4 çocukla sana ne verebilirim salak ! Ben seni düşünüyorum sana değer veriyorum. 22 yaşındasın gez toz eğlen Benim hayatm bitmiş. Brsurü sorumluluk var dedi. Benim.aklimi tecrübemi kullan hep yanında olcam çok mutlu olacaksın bana danışacaksin dedi. Ben sana göre değilim diyip durdu. O zaman neden benimle birlikte oldun diye ağladım. Karşılıklı istemedik mi dedi. Haklıydı. Sana ümit mi verdim kandırdım mi dedi. Hayır dedim. Israrla olmaz dedi. Kısacası adam " sen daha çok gençsin zaten bir hata yaptın boşandin bundan sonra akıllı ol kaliteli kendine yakışan birini bul. Benden sana hayır gelmez essek misin diyor. Bencil biri olsaydım seni düşünmez kendimi düşünürdüm hayatını mahvederdim diyor. Ama sana değer veriyorum lütfen hep dost kalalım. Aklını kullan diyor. Çok uzattım özür dilerim. Şimdi bu adam haklı mı? Ne yapmam gerek bundan sonraki hayatım için. Onu söylediği gibi arkadaş olarak mı görmeliyim. Bana çok dil döküyor akıllar veriyor. Hep iyi olmanı istiyorum diyor. Beni dinle aklimi tecrubemi kullan mutlu hayat yasa diyor. Beynim karışık kafam karışık. Dinliyorum sizi
Aynen katiliyorum sonuna kadar, kendine gelmelisin hemen gerekirse yardim almalisin, kizina örnek olcaksin sen, kotu ornek yada iyi ornek secim senin...eger kotu ornek olursan gun gelicek cocugunla mucadele ederken bulcaksin kendini, o zamanda sakın cocugunu suclama, sevgisiz ilgisiz ve sadece kendini dusunen bir annesi oldugu icin tek suclu sen olcaksin, ona nasihatin bile olamicak... Ama hic bir sey icin gec degil, cocugunuz buyumeden kendinizi degistirin, bi tek sen degilsin terkedilen, bi cogumuz en az bir kere terkedildik sonrada ders aldik, tecrube dedik ilk yaptigimiz hataya, ikincisine firsat vermedik, baba babalik yapmiyor olabilir onun vebali boynuna allah iyi demez, izle goreceksin..umarim.bosa yazmiyoruzdur..umarim bu sacmaliga bir son verirsin, sana degil cocuguna uzuldum.Ay bu adaml gorusuyum mi gorusmeyim mi diye konu acman cok abes. Kendine gel! Annesin sen artik ya! Bebegime iyi hayat sunmak icin napabilirm nasil toparlanabilirim diye konu ac...
Cocugun sucu ne. Anasinin her gordugune asik olan ve hayatini acan biri olmasini mi hakediyo o bebek... artik cinselliksiz,dostluksuz bi annelik yasamalisin. Kafana uyan hoslandigin biri olursa tamam evlen ve oyle yasa ne yasiycaksan. Kullaniliyorsjn obur turlu. Dost hayati demis adam sana acik acik..
Adamın en çok "eğer ...... çocuğu olsaydım hayatını mahvederdim" sözüne takıldım.....Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum bu konuyu açmak için . Beni eleştirenler olacak biliyorum ama iyi kötü düşüncelerinizi merak ediyorum. 22 yaş farkla bir evlilik yaptım. Hataydı evet. Ben 22 yaşında. O ise 44. Nasıl olur diyeceksiniz. Oldu. Sevdim . Sonuç olarak boşandik. Üstelik yeni doğmuş bebeğim varken. Canım çok yandı. Terk edildim. Hemde o yaşta bir adam tarafından. Peşinden çok koştm. Yapma etme dedim ama beni istemedi. Hergün ağlama nöbetleri sinir krizleri. Çok kötüydüm. Ve boşandik. Ardından ben çok çok önceden ilgi duyduğum bir adamla görüşmeye başladım. O boşlukta ona sarıldım aşık oldum. Evimi açtım. Oda yine benden 22 yaş büyük . Dürüst olcam Beraber de olduk. Sofralar kurdum her geldiğinde bir heyecan mutlulukla açtım kapımı. Beraber güzel vakit geçirdik. Güldük eğlendik sabahlara kadar uykusuz kaldık. Benimle uyudu uyandı. Herşey o kadar güzeldi ki. Neden sevgili değiliz dediğim de herşey başıma yıkıldı. Sen hangi ilişkinin kalıcı olduğunu gördün biz dost kalalım. Dostluklar kalıcı dedi. Gözünün içine bakarken gözlerim doldu. Neden ama dedim. Ben sana layık değilim. Eğer .......çocuğu olsaydım ben senin hayatını mahvederdim. Ama bunu yapmam. Bencil olamam kendimi düşünüp senin hayatını yakamam dedi. Bu arada kendi de boşanmış. 4 çocukla sana ne verebilirim salak ! Ben seni düşünüyorum sana değer veriyorum. 22 yaşındasın gez toz eğlen Benim hayatm bitmiş. Brsurü sorumluluk var dedi. Benim.aklimi tecrübemi kullan hep yanında olcam çok mutlu olacaksın bana danışacaksin dedi. Ben sana göre değilim diyip durdu. O zaman neden benimle birlikte oldun diye ağladım. Karşılıklı istemedik mi dedi. Haklıydı. Sana ümit mi verdim kandırdım mi dedi. Hayır dedim. Israrla olmaz dedi. Kısacası adam " sen daha çok gençsin zaten bir hata yaptın boşandin bundan sonra akıllı ol kaliteli kendine yakışan birini bul. Benden sana hayır gelmez essek misin diyor. Bencil biri olsaydım seni düşünmez kendimi düşünürdüm hayatını mahvederdim diyor. Ama sana değer veriyorum lütfen hep dost kalalım. Aklını kullan diyor. Çok uzattım özür dilerim. Şimdi bu adam haklı mı? Ne yapmam gerek bundan sonraki hayatım için. Onu söylediği gibi arkadaş olarak mı görmeliyim. Bana çok dil döküyor akıllar veriyor. Hep iyi olmanı istiyorum diyor. Beni dinle aklimi tecrubemi kullan mutlu hayat yasa diyor. Beynim karışık kafam karışık. Dinliyorum sizi
Aynen katiliyorum. Kinamak da istemiyorum ama offf .. benim de bi bebegim var,yanibasindan ayrilamiyorum. Herseyimden odun verdim fedakarlik ettim. Esimle bile kavga ettik aramiz sogudu cogu zaman,bebege olan duskunlugumden dolayi.. nasil bi baska odaya atip elin adamiyla birlikte olmus ben de anlayamiyorum. Ben esimle bile yani oyle seylere ara vermek zorunda kaldim uzunca bi sure..Adamın en çok "eğer ...... çocuğu olsaydım hayatını mahvederdim" sözüne takıldım.....
Zaten kendide biliyor ne olduğunu...
Adam seninle sevgili değil ki ne diye hala sırnaşıyorsun...
Değiştir numaranı bi daha ulaşamasın sana...
Bide utanmadan "nolur hep böyle kalalım" diyor..
Ve sen hala bu adamı sevdiğini söylüyorsun ya...
Birde evlenmeden önce görüştüğüm biri demişsin peki o sıralar adam evli miydi??
Yoksa karısını seninle mi aldatmıştı??????????
Minicik bebeğin var ona günah değil mi??
Çocuğunu bi odaya atıpta nasıl başka bi adama hatta seni kullanan adama sofralar kurarsın sabaha kadar utanmadan uyumadık diyebiliyorsun..
Anne olduğunu unutma ve evladına annelik yap onun bunun altına girmeyle çocuk yetiştirilmez..
Off canım valla benim bile psikolojim bozuldu şuan bunları okuyunca...Aynen katiliyorum. Kinamak da istemiyorum ama offf .. benim de bi bebegim var,yanibasindan ayrilamiyorum. Herseyimden odun verdim fedakarlik ettim. Esimle bile kavga ettik aramiz sogudu cogu zaman,bebege olan duskunlugumden dolayi.. nasil bi baska odaya atip elin adamiyla birlikte olmus ben de anlayamiyorum. Ben esimle bile yani oyle seylere ara vermek zorunda kaldim uzunca bi sure..
Onun o tatli bebekligi cok surmiycek,bana ihtiyaci oldugu an.yaninda olamiycaksam niye yaptik niye dogurduk diye dusundum hep.. Ben bebege endeksli bi hayat yasiyorum resmen. Tabi hersey hormonsal ,konu sahibinin libidosu cok yukseklerde sanirim,ben ise sadece annelige vermis bulunuyorum kendimi...
Ama hormonlarim calisiyo diye de mantik disi seyler nasil oluyor bilemedim...
Kullandirtma kendini konu sahibi. Adam senden.yararlanma cabasina girmis. Belki senin gibi 3 5 tane daha "dost"kaldigi kadinlar vardir,bilemezsin..lutfen yardim al ve dogruyu bul ,cocuguna yazik etme.. odun vermeyi bil..
Bebek de 22/2=11 aylık..Hep 22 yaştan bahsetmişsin, şu an kaç yaşındasın , ne kadar evli kaldın, bebeğin kaç aylık?
Canım ilk evlendiği zaman 18 yaşındaymış..Ya konu sahibi hep 22 yaşında ve her iki adamda 22 yaş büyük kimseye enteresan gelmiomu bu konu
Bence adama pedofili diyerek biraz abartmışsınız, konu sahibi çocuk değil 22 yaşında evlenip boşanmış çocuk sahibi herşeyin farkında olacak yaşta bir yetişkin ve herşeyi bile isteye yaşıyor, adamında hala peşinde. Adam olsa olsa kart zampara olur, şunuda unutmamak lazım hiçbir bekar erkek bu kadar istekli kendini eglendiren geniş bir hanıma Hayır demez yinede bu adam dürüst bana göre fazla kullanmak istememiş konu sahibini..Allah konu sahibine akıl fikir versin inş.Off canım valla benim bile psikolojim bozuldu şuan bunları okuyunca...
Eşimle 2 yıl boyunca flört dönemi oldu adam bir kere bile birlikte olmaktan bahsetmedi çünkü niyetimiz evlilik...
Mutlaka evlenince yaşayacaksın bunları...
Ve evlenincede korkudan 4 ay birlikte olamadım..
Adam sabırlı çıktı valla zamanla olur dedi...
Yani bi insan evlenmiş boşanmış bile olsa daha temkinli olması gerekmiyordu da direk akıl belden aşağı gidiyor...
Ben 4 yıldır çocuk çocuk diye kendimi yırtıyorum doktor doktor geziyorum...
Ama böyle insanların da fırt diye çocuğu olması canımı yakıyor artık ya...
Offf offfffff...
Allah'ım kimseye bakamayacak çocuk vermesin... yeter artik minicik bedenler üzülmesin ağlamasın..
Konu sahibine sesleniyorum o adam PEDOFİLİ sol artık şunu kafana...
Görüşmeye devam edersen Allah korusun bebeğine bile göz koyar yazık günah..
Arada 22 yaş var...Bence adama pedofili diyerek biraz abartmışsınız, konu sahibi çocuk değil 22 yaşında evlenip boşanmış çocuk sahibi herşeyin farkında olacak yaşta bir yetişkin ve herşeyi bile isteye yaşıyor, adamında hala peşinde. Adam olsa olsa kart zampara olur, şunuda unutmamak lazım hiçbir bekar erkek bu kadar istekli kendini eglendiren geniş bir hanıma Hayır demez yinede bu adam dürüst bana göre fazla kullanmak istememiş konu sahibini..Allah konu sahibine akıl fikir versin inş.
Ben sizi anlamiyorum hanimefendi. Adamin söyledikleri dogru olsa ne yazar?
Sizin kendi fikirleriniz, prensipleriniz yokmu? "Adamin söyledigi dogrumu?" Diye tutmus konu acmissiniz, velev ki dogru, bu sizin dogrunuzmu? asil önemli olan bu. Nicin baskalarinin dogrulariyla hayatiniza yön veriyorsunuz? Erkekleri bukadar büyütmeyin gözünüzde ne olur.
Ona danisacakmissiniz birde üstelik!? Kelin ilaci olsa kendi kafasina sürer, o kim oluyorda ona danisacaksiniz siz, ne münasebet? Kirk küsür yasinda bir baltaya sap olamamis, cocugu yasinda kizla gönül eglendiren hiyar agasi cok afedersiniz!
Ananiz babaniz yokmu sizin?
Bakin cocugunuzda varmis, kendinizi gelistirmeye odaklanmaniz gerekiyor, kitaplar okuyun, kendinizle biraz bas basa kalin.
Elalemin heriflerine sofralar kurup eglendirecekmisiniz gencliginiz boyunca?
Zikkimin kökünü yesinler efendim.
Hem ne isiniz var sizin amcalarla ??
Boş boş konuşma. Anneligim hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsin. Yorum yapacağın konu yukarıda yazıyor. Haddi aşma. Bebeğim yeni doğmuş bir bebek değil. Gece uykuları düzenli. 9 gibi uyurve sabah erkenden kalkar. Gece uyanmaz. Ve benim gözüm kulağım hep odasındadir. Bazı arkadaşlar da beni eleştiriyor burada. Hak veriyorum çoğuna. Ama üslupla yazım tarzları olmadı gerektiği gibi ve saygı duyuyorum. Sizin gibi kendini bilmezler ise farklı açılardan vurma ve hakaretle akıl danışmanlığı yapıyor burda. Konuşma tarzınızı düzeltin. Aksi halde ne ben nede bir başkasına vereceğiniz akıllar iyi niyetli de olsa, sizi kayda alacaklarını zannetmiyorum. İyi günlerAdamın en çok "eğer ...... çocuğu olsaydım hayatını mahvederdim" sözüne takıldım.....
Zaten kendide biliyor ne olduğunu...
Adam seninle sevgili değil ki ne diye hala sırnaşıyorsun...
Değiştir numaranı bi daha ulaşamasın sana...
Bide utanmadan "nolur hep böyle kalalım" diyor..
Ve sen hala bu adamı sevdiğini söylüyorsun ya...
Birde evlenmeden önce görüştüğüm biri demişsin peki o sıralar adam evli miydi??
Yoksa karısını seninle mi aldatmıştı??????????
Minicik bebeğin var ona günah değil mi??
Çocuğunu bi odaya atıpta nasıl başka bi adama hatta seni kullanan adama sofralar kurarsın sabaha kadar utanmadan uyumadık diyebiliyorsun..
Anne olduğunu unutma ve evladına annelik yap onun bunun altına girmeyle çocuk yetiştirilmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?