boşanma sonrası boşlukta beraber oldum.

Burdan şunu çıkartabiliriz ; ben senden istediğimi aldım sıkıldım zaten işe yaramaz pislik herifin tekiyim ama beni bu pislik halimle sevip kanabilecek bir sürü kadın var birde onların hayatına içine s.çıp geleyim demek istemiş. Hala sizi düşündüğü için böyle bir seçim yaptığını düşünüyorsanız çok ama çok cahilsiniz kusura bakmayın. O adamın 4 çocuğundan biri kesin 20 li yaşlardadır eğer biraz adamlık birazda vicdan olsaydı sizinle birlikte olmazdı sadece arkadaş olarak kalırdı.

Canım sana tavsiyem hemen hemen birilerini bulup yatma artı adam da helal olsun direk sana söylemiş adamı dinle adamı haklı adam gencsin artı sen erkeklerle yattığın sürece mutlu olamazsın kimse sana ciddi gözle bakmaz diye düsünüyorumAllah yardımcın olsun akıl fikir versin

L lavigne03 konu sahibi yorumlarina bakilirsa baban hayatta ve harika birisi, annen hayatta ve suan onların yanindasin. Ailen var ve sen sana cinsellik dışında bir yaklaşımı olmayan muhtemelen baban yaşlarında olan bir adamdan akil alma peşindesin. Babana sor evimi kiraya vereyim mi diye elin adamina degil. Hani derbeder bir cocukluk gecirsen anlarim bu anlamsiz hayat tarzını bir nebze. Çocuğuna o kadar pinpirikli olsan adami eve almazsin cocugun uyurken. Ne yaptı da guven verdi pardon, sevgili dahi olmamışken birlikte olmuşsun yani hala da goruseyim mi diye soruyorsun. Aklın var kullan

Sen bu kafayla cok kişi ile beraber olursun dıyecegım cocuguna acı be kardesım

Bence aşk mesk islerine bu kadar kafa yoracaginiza bebeginize nasil mutlu bir hayat sunabilirsiniz onu düşünün.Dogru duzgun bi adam bulup mantik evliligi yapin da evladiniza iyi davransin.zira aşktan yana isler pek iyi gitmemis artik zorlamanin anlami yok.

farkındayım. Sizce bu insanla görüşmeyi kesmeli miyim ? Bundan sonra aynı şehirde olmamız imkansız. Oda farkında. Nasıl davranmam gerek. Emziriyorum anridepresan kullanamıyorum

Adama cok düşündüm haklısın bir daha görüşmeyelim iletişimi tamamen keselim de. Aynen de öyle yap. Sonra bir süre kendine, bebeğine, ailene, arkadaşlarına odaklan. Kimseyle sevgili olma sağlıklı düşünene kadar bence

adam haklı sürekli aynı hataları yapmak zorundamisin senin için üzüldüm uygun olmayan kayıp gider halen ısrar etmene şaşırdim biraz erkeksiz kal beklemeyi bil sürekli dibinde bir erkek olmak zorunda değil olan olursa da kalici. ve sana uyumlu olsun lütfen

Başka şeyler yazıo seni. Üzmek istemem ama bide bebegin var elin adamını eve ne diye aliyon sen annesin dogurdun dünyaya getirdin kendi bencilliklerini bırak ona bak elin adamına değil

Biran evvel kendinizi toplayın .tanıştığınız ilk adamla boşluktayim deyip kendinizi teslim etmeyin.evvela destek alıp normal hayata dönün minik bir evladiniz var.benim kanaatim kuşak farkı olan amcalarla da takılmayin sonrasında...

22 yaş gerçekten çok seninle aynı yaştayım eşim 27 yaşında.. 44 yaşında biri ile düşünemem kendimi..
Adam da bildiğin sadece yatak arkadsşı olmak istemiş.. Yanlış anlama asla seni kırmak için yazmadım adamın pislik fikrini söylemek için yazdım..
Bnce hayatına kimseyi sokma.. Biraz kalbin ruhun dinlensin.. Başka şeylerle uğraş dağıt kafanı.. Aşkı bir yana bırak bir süre..
Bu iki adamı da hayatından tamamen çıkar sosyal medyada telefonda heryerde engelle.. Kendi iyiliğin mutluluğun için yapmalısın bunları.. Zaten bunları yaparsan zaman ilacın olur hayatın şekillenir doğru adam çıkar birgün karşına akışına bırak hata yapma yaş farkı bu kdr fazla olan bir erkekle bir daha olma

Bu kadar acizmisiniz? İlla ki hayatinizda biri olmak zorunda mi? 22 yasindasin ve çocugun var, neden hala sadece kendini dusunuyorsun? Çok uzuldum yavruna...
Sana abla tavsiyesi asla ve asla sevildiginden tamamen emin olmadan kimseyle birlikte olma, her isteyene kalbini acma..butun bu yanlislari neden yapiyorsun biliyomusun? Bosluktan...hedefin yok senin, amacin yok...Neden kendin icin ve cocugun bir seyler yapmiyorsun, yasin cok genc tahsiline devam et, 30 yasinda avukat, ogretmen, muhendis olan nice kadinlar var...lutfen bir amaca baglan, hedefindw ilerlerken dogru adam da sana dogru ilerleyecektir...artik kendinden ve cocugundan baskasini umursama gecmise sunger cek, onune bak...başın dik olsun ve sen sen ol, asla gecmistekilere ikinci bor şansıda verme..

farkındayım. Sizce bu insanla görüşmeyi kesmeli miyim ? Bundan sonra aynı şehirde olmamız imkansız. Oda farkında. Nasıl davranmam gerek. Emziriyorum anridepresan kullanamıyorum
Her yerden engelle, bi hataydi diyip geç, o sana ulasmaya calissada tek kelime bile etme, sen onda avundun sadece, aşk degil bu, yapma etme guzel kardesim hayatini mahvetme, acele etmezsen ayaklarin yere saglam basarsa ne insanlar cikar karsina, oku diyorum ben, evliligi unut bi süre ve oku..yasadigin acilar seni guclendirsin, hirslan basarili olarak intikam al hayatini mahvedenlerden...yine de bu amacla degil de mutlu olmak icin kimseye muhtac olmamak icin oku...yasim 35 halen okuyorum, hedefim yuksek, eskiden beni uzenler uzaktan beni takip ediyor umursamiyorum bile, artik ben ulasilmaz oldum...basarabilirsin topla kendini lutfem

Emziriyorsun ya ondan sordum. Saat başı emmek ister. Uyku düzeni bozulur uyanır vs.

Neyse . konu sahıbı gercekten hatanın dibine vurmuşsun. Bundan sonrakı hayatında mumkünse yası yasına uygun birileriyle görüş. Önceliğin bebeğin olsun lütfen. Pişman olacagın şeyler yapma.

Adamın ağzı çok iyi laf yapıyor.
Uzak dur bu adamdan ve bunun gibi adamlardan.
Çocuğun da varmış, artık çocuğun için daha doğru kararlar verip, ona göre hareket etmelisin.

Ben arkamı zor topluyorum, bebekli kadın bir erkeğe nasıl bu kadar vakit ayırabilir?

Boşandıktan sonra mantıksız ilişkileri sürdüren insanları (ağzı yanmış ya hani) anlamıyorum, çocuğu olup da bunu yapanları hiç anlamıyorum.

bu sana ders olsun bir daha evlenmeden böyle bir şey yapma. geçmişine çizgi çek ve önüne bak, bu adamla görüşme, en ufak açıklama yapmadan telefon numaranı değiştir. çok aklı varsa kendine saklasın beyinsiz, senin duygusal aciz durumundan faydalanmış bence o suçlu burada. çünkü sen depresyonda yanlız bir kadındın madem çok akıllıydı neden faydalandı senden. sen depresyonda olmasan ne yaptığının farkında olsan neyse.
sensin eşşek deseydin madem beni çocuk gibi görüyorsun, karşında küçük bir çocuk olsa onunla da mı birlikte olurdun deseydin. sakın görüşme bu adi adamla. faydası olsa eski eşine çocuklarına olurdu. sana ancak zarar gelir bu adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…