Canım sana tavsiyem hemen hemen birilerini bulup yatma artı adam da helal olsun direk sana söylemiş adamı dinle adamı haklı adam gencsin artı sen erkeklerle yattığın sürece mutlu olamazsın kimse sana ciddi gözle bakmaz diye düsünüyorumAllah yardımcın olsun akıl fikir versinÖncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum bu konuyu açmak için . Beni eleştirenler olacak biliyorum ama iyi kötü düşüncelerinizi merak ediyorum. 22 yaş farkla bir evlilik yaptım. Hataydı evet. Ben 22 yaşında. O ise 44. Nasıl olur diyeceksiniz. Oldu. Sevdim . Sonuç olarak boşandik. Üstelik yeni doğmuş bebeğim varken. Canım çok yandı. Terk edildim. Hemde o yaşta bir adam tarafından. Peşinden çok koştm. Yapma etme dedim ama beni istemedi. Hergün ağlama nöbetleri sinir krizleri. Çok kötüydüm. Ve boşandik. Ardından ben çok çok önceden ilgi duyduğum bir adamla görüşmeye başladım. O boşlukta ona sarıldım aşık oldum. Evimi açtım. Oda yine benden 22 yaş büyük . Dürüst olcam Beraber de olduk. Sofralar kurdum her geldiğinde bir heyecan mutlulukla açtım kapımı. Beraber güzel vakit geçirdik. Güldük eğlendik sabahlara kadar uykusuz kaldık. Benimle uyudu uyandı. Herşey o kadar güzeldi ki. Neden sevgili değiliz dediğim de herşey başıma yıkıldı. Sen hangi ilişkinin kalıcı olduğunu gördün biz dost kalalım. Dostluklar kalıcı dedi. Gözünün içine bakarken gözlerim doldu. Neden ama dedim. Ben sana layık değilim. Eğer .......çocuğu olsaydım ben senin hayatını mahvederdim. Ama bunu yapmam. Bencil olamam kendimi düşünüp senin hayatını yakamam dedi. Bu arada kendi de boşanmış. 4 çocukla sana ne verebilirim salak ! Ben seni düşünüyorum sana değer veriyorum. 22 yaşındasın gez toz eğlen Benim hayatm bitmiş. Brsurü sorumluluk var dedi. Benim.aklimi tecrübemi kullan hep yanında olcam çok mutlu olacaksın bana danışacaksin dedi. Ben sana göre değilim diyip durdu. O zaman neden benimle birlikte oldun diye ağladım. Karşılıklı istemedik mi dedi. Haklıydı. Sana ümit mi verdim kandırdım mi dedi. Hayır dedim. Israrla olmaz dedi. Kısacası adam " sen daha çok gençsin zaten bir hata yaptın boşandin bundan sonra akıllı ol kaliteli kendine yakışan birini bul. Benden sana hayır gelmez essek misin diyor. Bencil biri olsaydım seni düşünmez kendimi düşünürdüm hayatını mahvederdim diyor. Ama sana değer veriyorum lütfen hep dost kalalım. Aklını kullan diyor. Çok uzattım özür dilerim. Şimdi bu adam haklı mı? Ne yapmam gerek bundan sonraki hayatım için. Onu söylediği gibi arkadaş olarak mı görmeliyim. Bana çok dil döküyor akıllar veriyor. Hep iyi olmanı istiyorum diyor. Beni dinle aklimi tecrubemi kullan mutlu hayat yasa diyor. Beynim karışık kafam karışık. Dinliyorum sizi
Sen bu kafayla cok kişi ile beraber olursun dıyecegım cocuguna acı be kardesımÖncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum bu konuyu açmak için . Beni eleştirenler olacak biliyorum ama iyi kötü düşüncelerinizi merak ediyorum. 22 yaş farkla bir evlilik yaptım. Hataydı evet. Ben 22 yaşında. O ise 44. Nasıl olur diyeceksiniz. Oldu. Sevdim . Sonuç olarak boşandik. Üstelik yeni doğmuş bebeğim varken. Canım çok yandı. Terk edildim. Hemde o yaşta bir adam tarafından. Peşinden çok koştm. Yapma etme dedim ama beni istemedi. Hergün ağlama nöbetleri sinir krizleri. Çok kötüydüm. Ve boşandik. Ardından ben çok çok önceden ilgi duyduğum bir adamla görüşmeye başladım. O boşlukta ona sarıldım aşık oldum. Evimi açtım. Oda yine benden 22 yaş büyük . Dürüst olcam Beraber de olduk. Sofralar kurdum her geldiğinde bir heyecan mutlulukla açtım kapımı. Beraber güzel vakit geçirdik. Güldük eğlendik sabahlara kadar uykusuz kaldık. Benimle uyudu uyandı. Herşey o kadar güzeldi ki. Neden sevgili değiliz dediğim de herşey başıma yıkıldı. Sen hangi ilişkinin kalıcı olduğunu gördün biz dost kalalım. Dostluklar kalıcı dedi. Gözünün içine bakarken gözlerim doldu. Neden ama dedim. Ben sana layık değilim. Eğer .......çocuğu olsaydım ben senin hayatını mahvederdim. Ama bunu yapmam. Bencil olamam kendimi düşünüp senin hayatını yakamam dedi. Bu arada kendi de boşanmış. 4 çocukla sana ne verebilirim salak ! Ben seni düşünüyorum sana değer veriyorum. 22 yaşındasın gez toz eğlen Benim hayatm bitmiş. Brsurü sorumluluk var dedi. Benim.aklimi tecrübemi kullan hep yanında olcam çok mutlu olacaksın bana danışacaksin dedi. Ben sana göre değilim diyip durdu. O zaman neden benimle birlikte oldun diye ağladım. Karşılıklı istemedik mi dedi. Haklıydı. Sana ümit mi verdim kandırdım mi dedi. Hayır dedim. Israrla olmaz dedi. Kısacası adam " sen daha çok gençsin zaten bir hata yaptın boşandin bundan sonra akıllı ol kaliteli kendine yakışan birini bul. Benden sana hayır gelmez essek misin diyor. Bencil biri olsaydım seni düşünmez kendimi düşünürdüm hayatını mahvederdim diyor. Ama sana değer veriyorum lütfen hep dost kalalım. Aklını kullan diyor. Çok uzattım özür dilerim. Şimdi bu adam haklı mı? Ne yapmam gerek bundan sonraki hayatım için. Onu söylediği gibi arkadaş olarak mı görmeliyim. Bana çok dil döküyor akıllar veriyor. Hep iyi olmanı istiyorum diyor. Beni dinle aklimi tecrubemi kullan mutlu hayat yasa diyor. Beynim karışık kafam karışık. Dinliyorum sizi
Bence aşk mesk islerine bu kadar kafa yoracaginiza bebeginize nasil mutlu bir hayat sunabilirsiniz onu düşünün.Dogru duzgun bi adam bulup mantik evliligi yapin da evladiniza iyi davransin.zira aşktan yana isler pek iyi gitmemis artik zorlamanin anlami yok.Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum bu konuyu açmak için . Beni eleştirenler olacak biliyorum ama iyi kötü düşüncelerinizi merak ediyorum. 22 yaş farkla bir evlilik yaptım. Hataydı evet. Ben 22 yaşında. O ise 44. Nasıl olur diyeceksiniz. Oldu. Sevdim . Sonuç olarak boşandik. Üstelik yeni doğmuş bebeğim varken. Canım çok yandı. Terk edildim. Hemde o yaşta bir adam tarafından. Peşinden çok koştm. Yapma etme dedim ama beni istemedi. Hergün ağlama nöbetleri sinir krizleri. Çok kötüydüm. Ve boşandik. Ardından ben çok çok önceden ilgi duyduğum bir adamla görüşmeye başladım. O boşlukta ona sarıldım aşık oldum. Evimi açtım. Oda yine benden 22 yaş büyük . Dürüst olcam Beraber de olduk. Sofralar kurdum her geldiğinde bir heyecan mutlulukla açtım kapımı. Beraber güzel vakit geçirdik. Güldük eğlendik sabahlara kadar uykusuz kaldık. Benimle uyudu uyandı. Herşey o kadar güzeldi ki. Neden sevgili değiliz dediğim de herşey başıma yıkıldı. Sen hangi ilişkinin kalıcı olduğunu gördün biz dost kalalım. Dostluklar kalıcı dedi. Gözünün içine bakarken gözlerim doldu. Neden ama dedim. Ben sana layık değilim. Eğer .......çocuğu olsaydım ben senin hayatını mahvederdim. Ama bunu yapmam. Bencil olamam kendimi düşünüp senin hayatını yakamam dedi. Bu arada kendi de boşanmış. 4 çocukla sana ne verebilirim salak ! Ben seni düşünüyorum sana değer veriyorum. 22 yaşındasın gez toz eğlen Benim hayatm bitmiş. Brsurü sorumluluk var dedi. Benim.aklimi tecrübemi kullan hep yanında olcam çok mutlu olacaksın bana danışacaksin dedi. Ben sana göre değilim diyip durdu. O zaman neden benimle birlikte oldun diye ağladım. Karşılıklı istemedik mi dedi. Haklıydı. Sana ümit mi verdim kandırdım mi dedi. Hayır dedim. Israrla olmaz dedi. Kısacası adam " sen daha çok gençsin zaten bir hata yaptın boşandin bundan sonra akıllı ol kaliteli kendine yakışan birini bul. Benden sana hayır gelmez essek misin diyor. Bencil biri olsaydım seni düşünmez kendimi düşünürdüm hayatını mahvederdim diyor. Ama sana değer veriyorum lütfen hep dost kalalım. Aklını kullan diyor. Çok uzattım özür dilerim. Şimdi bu adam haklı mı? Ne yapmam gerek bundan sonraki hayatım için. Onu söylediği gibi arkadaş olarak mı görmeliyim. Bana çok dil döküyor akıllar veriyor. Hep iyi olmanı istiyorum diyor. Beni dinle aklimi tecrubemi kullan mutlu hayat yasa diyor. Beynim karışık kafam karışık. Dinliyorum sizi
farkındayım. Sizce bu insanla görüşmeyi kesmeli miyim ? Bundan sonra aynı şehirde olmamız imkansız. Oda farkında. Nasıl davranmam gerek. Emziriyorum anridepresan kullanamıyorum
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum bu konuyu açmak için . Beni eleştirenler olacak biliyorum ama iyi kötü düşüncelerinizi merak ediyorum. 22 yaş farkla bir evlilik yaptım. Hataydı evet. Ben 22 yaşında. O ise 44. Nasıl olur diyeceksiniz. Oldu. Sevdim . Sonuç olarak boşandik. Üstelik yeni doğmuş bebeğim varken. Canım çok yandı. Terk edildim. Hemde o yaşta bir adam tarafından. Peşinden çok koştm. Yapma etme dedim ama beni istemedi. Hergün ağlama nöbetleri sinir krizleri. Çok kötüydüm. Ve boşandik. Ardından ben çok çok önceden ilgi duyduğum bir adamla görüşmeye başladım. O boşlukta ona sarıldım aşık oldum. Evimi açtım. Oda yine benden 22 yaş büyük . Dürüst olcam Beraber de olduk. Sofralar kurdum her geldiğinde bir heyecan mutlulukla açtım kapımı. Beraber güzel vakit geçirdik. Güldük eğlendik sabahlara kadar uykusuz kaldık. Benimle uyudu uyandı. Herşey o kadar güzeldi ki. Neden sevgili değiliz dediğim de herşey başıma yıkıldı. Sen hangi ilişkinin kalıcı olduğunu gördün biz dost kalalım. Dostluklar kalıcı dedi. Gözünün içine bakarken gözlerim doldu. Neden ama dedim. Ben sana layık değilim. Eğer .......çocuğu olsaydım ben senin hayatını mahvederdim. Ama bunu yapmam. Bencil olamam kendimi düşünüp senin hayatını yakamam dedi. Bu arada kendi de boşanmış. 4 çocukla sana ne verebilirim salak ! Ben seni düşünüyorum sana değer veriyorum. 22 yaşındasın gez toz eğlen Benim hayatm bitmiş. Brsurü sorumluluk var dedi. Benim.aklimi tecrübemi kullan hep yanında olcam çok mutlu olacaksın bana danışacaksin dedi. Ben sana göre değilim diyip durdu. O zaman neden benimle birlikte oldun diye ağladım. Karşılıklı istemedik mi dedi. Haklıydı. Sana ümit mi verdim kandırdım mi dedi. Hayır dedim. Israrla olmaz dedi. Kısacası adam " sen daha çok gençsin zaten bir hata yaptın boşandin bundan sonra akıllı ol kaliteli kendine yakışan birini bul. Benden sana hayır gelmez essek misin diyor. Bencil biri olsaydım seni düşünmez kendimi düşünürdüm hayatını mahvederdim diyor. Ama sana değer veriyorum lütfen hep dost kalalım. Aklını kullan diyor. Çok uzattım özür dilerim. Şimdi bu adam haklı mı? Ne yapmam gerek bundan sonraki hayatım için. Onu söylediği gibi arkadaş olarak mı görmeliyim. Bana çok dil döküyor akıllar veriyor. Hep iyi olmanı istiyorum diyor. Beni dinle aklimi tecrubemi kullan mutlu hayat yasa diyor. Beynim karışık kafam karışık. Dinliyorum sizi
Her yerden engelle, bi hataydi diyip geç, o sana ulasmaya calissada tek kelime bile etme, sen onda avundun sadece, aşk degil bu, yapma etme guzel kardesim hayatini mahvetme, acele etmezsen ayaklarin yere saglam basarsa ne insanlar cikar karsina, oku diyorum ben, evliligi unut bi süre ve oku..yasadigin acilar seni guclendirsin, hirslan basarili olarak intikam al hayatini mahvedenlerden...yine de bu amacla degil de mutlu olmak icin kimseye muhtac olmamak icin oku...yasim 35 halen okuyorum, hedefim yuksek, eskiden beni uzenler uzaktan beni takip ediyor umursamiyorum bile, artik ben ulasilmaz oldum...basarabilirsin topla kendini lutfemfarkındayım. Sizce bu insanla görüşmeyi kesmeli miyim ? Bundan sonra aynı şehirde olmamız imkansız. Oda farkında. Nasıl davranmam gerek. Emziriyorum anridepresan kullanamıyorum
Uykuda olan bebek ne yapabilir? İlgisiz bir anne değilim. Aksine herkesten daha pimpirikli ilgiliyim. Evime hergün bir adamda almadm. Güvenmeseydim kapımı acmazdm. Hangi devir neler olabilir burun ihtimalleri farkındayım
Hayr ev almadı daha neler
bu sana ders olsun bir daha evlenmeden böyle bir şey yapma. geçmişine çizgi çek ve önüne bak, bu adamla görüşme, en ufak açıklama yapmadan telefon numaranı değiştir. çok aklı varsa kendine saklasın beyinsiz, senin duygusal aciz durumundan faydalanmış bence o suçlu burada. çünkü sen depresyonda yanlız bir kadındın madem çok akıllıydı neden faydalandı senden. sen depresyonda olmasan ne yaptığının farkında olsan neyse.Benim psikolojimi en çok bozan şu oldu; ben hayatımda ilk kez evlendiğim kişiyle beraber olmuştum. Boşandıktan sonra bekarken de doğru bulmuyorum. Ama o an ki ruh hali can acısı beni itti ona. Beni sever sandım. Kapıldım. Geldiğinde yemekler sofralar kurdum. Bir yola çıkacağız sandım. Ümit ettim. Birşeyler yaşadıktan sonra telefona sarılıp arkadaşını onu alması için aramasi beni yaraladı. Giyindi ve gitti. Ben sabahlara kadar ağladım. Aslında bende de hata var.
sensin eşşek deseydin madem beni çocuk gibi görüyorsun, karşında küçük bir çocuk olsa onunla da mı birlikte olurdun deseydin. sakın görüşme bu adi adamla. faydası olsa eski eşine çocuklarına olurdu. sana ancak zarar gelir bu adamdan.Haklısınız. Ben ona şunu söyledim : sana karşı hislerim var. Hayatımda hergün bir adamla beraber olmuyorm ben. Sana güvendim teslim oldum. Bu yaşaninca ister istemez duygusal şeyler hissettim. Bunları söyledim ona. Hatta gözlerimden yaşlar aka aka anlattım. Bana dost deme bir daha dedim. Ağlama essek döverim bak seni gibi çocukla konuşur gibi davrandı. Küçük bir çocuğu seversin ya aynı o şekil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?