Maşallah allahım daha daha iyi etsin size herşey bundan sonra daha güzel olsun inşİşim gücüm mesleğim yokken, hala okurken, üzerimdeki ceketle çıktım evden. Aile evime geldiğimde ayağıma giyecek çorabım yoktu. Bütün ailem bana bakıp bakıp çoğu zaman ağladı, kahırlandı ama ben mutluydum. Mutluydum, huzurluydum, o cehennemden kurtulmuştum. Uymaca akıllı, sapık bir anakuzusundan, onun ailesinden kurtulmuştum. Tabi yakamdan kolay düşmeye niyetleri yok, çekişmeli davam hala sürüyor. 1.5 sene evli kaldım, boşanma davası açılalı 1 seneyi geçti. Düşün, evli kaldığım seneden çok boşanmak için zaman harcıyorum.
Herkese rest çektim, bu toplum algıları bilmem neler. Arada sinirlenmiyor muyum? Elbette. Ama cevabım belli, yine olsa yine boşarım o lümpeni, döne döne dans ede ede boşarım hem de. Keşke sabretmeseydim de ilk hatasında boşasaydım. Anası ilk zamanlar yalandan aradı ağladı timsah timsah. Benim aileme hakaret ediyorlardı, oğlu kocası kendisi, sonra benim aileme yalvardılar. İnan aramalarının bir önemi yok. Senin içinde bittiyse bitti.
Yıvış ağızlı, mezhebinde at koşturan adamlardan bir cacık olmaz. Ver eline çekirdeğini anasıyla kapı önünde otursunlar. Hakları o.
Evet duygusal yorgunluk var
Benleyken kıymetliydi anası şimdi bekar evinde yaşıyor at koşturuyor
Malesef görüyorum bazen o polis ben sağlık personeliyim
Hayıtlısı sizler yorumlarınız bana iyi geliyor
Allah razı ols