- 25 Nisan 2022
- 2.288
- 2.842
- 83
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
-
Bu da bir ihtimal ama bu şekilde düşünmediler hiçPeki anne ikinci kez boşanırsa ne olacak?
16 yaşında herşeyin farkında niye etkilensinKardeşi olduğunda kendini kötü hissetmesin diye
Ailede ki herkesin soyadı farklı çocuğun farklı olunca etkilenmez mi?
Herhalde alamaz. Reddediyor babayı, babada çocuğu. Aralarında resmi bir bağ kalmayacak.Baba izin verdi. Dava açılacak ama daha sonra biyolojik babadan her hangi bir hak talep edebilir mi? Örneğin miras gibi
Soyadını kullanmadığı adamın mirasını da istemesin bi zahmet.Baba izin verdi. Dava açılacak ama daha sonra biyolojik babadan her hangi bir hak talep edebilir mi? Örneğin miras gibi
Acayip kafalar yav. Pırıl pırıl. 16 yaşında ergeni durdurup akıl vereceklerine gazlıyorlar anlaşılan. Üyenin biri mükemmel soruyu sormuş "Boşanırsa ne olacak?" diye. Babadan babaya gezer artık çocuk.Soyadını kullanmadığı adamın mirasını da istemesin bi zahmet.
Yasak Elma diye biz dizi vardı Fox da biliyor musun ?Acayip kafalar yav. Pırıl pırıl. 16 yaşında ergeni durdurup akıl vereceklerine gazlıyorlar anlaşılan. Üyenin biri mükemmel soruyu sormuş "Boşanırsa ne olacak?" diye. Babadan babaya gezer artık çocuk.
Babanın umrunda değil malesef çocuk falan. Sorumluluğunu yerine getiren bir bana değil.Babayı reddedecekse mirasıyla ne işi var? İkiyüzlülük bu resmen
Kardeşi olduğunda kendini kötü hissetmesin diye
Vallahi mükemmel yorum. Kahkaha attım :)pff evleneceği kişi kendi nüfusuna alacak kadar iyi niyetliyse kadının soyadını alsın.
kimsenin soyadı farklı olmaz böylece
16 yaşındaki çocukta soybağı reddi falan uğraşmaz.
Niye gazlasınlar allah aşkına? Babası çocuğu küçücük yaşta terkedip gitti ne arayıp ne soruyorAcayip kafalar yav. Pırıl pırıl. 16 yaşında ergeni durdurup akıl vereceklerine gazlıyorlar anlaşılan. Üyenin biri mükemmel soruyu sormuş "Boşanırsa ne olacak?" diye. Babadan babaya gezer artık çocuk.
16 yaşındaki cocuk kardeşinin olmasını neden yadırgasın ? 7 8 yakasında deseniz anlarım da 16 yaş yahu, 2 sene sonra reşit olacak cocuk.Kardeşi olduğunda kendini kötü hissetmesin diye
İkinci evliliğini yapan birisi olarak her ayrıntının düşünülmesinden yanayımBu da bir ihtimal ama bu şekilde düşünmediler hiç
Çok yaratıcı bu. Bundan sonra sıkıldıkça böyle yaparım. Fikir için teşekkürlerVallahi mükemmel yorum. Kahkaha attım :)
Benim tahminim ortada bir adam falan da yok. Sıkılmışlar hayallerini içren başlık açmışlar kahve içerken :)
Babanın umrunda değil malesef çocuk falan. Sorumluluğunu yerine getiren bir bana değil.
Çocuk bunun için istemiyor zate
Bence üvey baba zengin , ellerindeki bulgurdan olmak istemeden çözüm bulmak istiyorlar bu yaşa kadar soyadı değişikliği çocuğu etkilemedi de şimdi mi etkileyecek pehhVallahi mükemmel yorum. Kahkaha attım :)
Benim tahminim ortada bir adam falan da yok. Sıkılmışlar hayallerini içren başlık açmışlar kahve içerken :)
Valla soyadını reddediyorsa bir zahmet mirası da düşünmeyecek..Baba izin verdi. Dava açılacak ama daha sonra biyolojik babadan her hangi bir hak talep edebilir mi? Örneğin miras gibi
Niye gazlasınlar allah aşkına? Babası çocuğu küçücük yaşta terkedip gitti ne arayıp ne soruyor
Çocuk bunları biliyor kimsenin gaz verdiği yok gerekte yok ayrıca. Haa boşanırsa ne olur onu bilemem.
Bence üvey baba zengin , ellerindeki bulgurdan olmak istemeden çözüm bulmak istiyorlar bu yaşa kadar soyadı değişikliği çocuğu etkilemedi de şimdi mi etkileyecek pehh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?