Boşanma sonrası çocukta soyadı değişikliği ve sonuçları

Baba izin verdi. Dava açılacak ama daha sonra biyolojik babadan her hangi bir hak talep edebilir mi? Örneğin miras gibi
Herhalde alamaz. Reddediyor babayı, babada çocuğu. Aralarında resmi bir bağ kalmayacak.

Soyadını kullanmadığı adamın mirasını da istemesin bi zahmet.
Acayip kafalar yav. Pırıl pırıl. 16 yaşında ergeni durdurup akıl vereceklerine gazlıyorlar anlaşılan. Üyenin biri mükemmel soruyu sormuş "Boşanırsa ne olacak?" diye. Babadan babaya gezer artık çocuk.

Acayip kafalar yav. Pırıl pırıl. 16 yaşında ergeni durdurup akıl vereceklerine gazlıyorlar anlaşılan. Üyenin biri mükemmel soruyu sormuş "Boşanırsa ne olacak?" diye. Babadan babaya gezer artık çocuk.
Yasak Elma diye biz dizi vardı Fox da biliyor musun ?
Oradaki Halitcan bebek geldi aklıma

Ya diyorum ya ben anneyim velayet bende soyadimi vermek istiyorum yaşı küçük biraz büyüsün ortak karar alalim diyorum ki bence büyüyünce hiç gerek kalmayacak buna alışmış olacak boşanan benim anlaşamayan benim babası ile arasında belki sadece bu bağ kalacak yıllar sonra bunu elinden almışım gibi düşünsün istemiyorum, elin adamının soyadını oğluna nasıl aldirabilir diye düşünüyor 16 yaşında kardeşi olursa durumu garipsemezmiymis yahu şimdi annesi ile aynı değil garipsiyor mi

Ya diyorum ya ben anneyim velayet bende soyadimi vermek istiyorum yaşı küçük biraz büyüsün ortak karar alalim diyorum ki bence büyüyünce hiç gerek kalmayacak buna alışmış olacak boşanan benim anlaşamayan benim babası ile arasında belki sadece bu bağ kalacak yıllar sonra bunu elinden almışım gibi düşünsün istemiyorum, elin adamının soyadını oğluna nasıl aldirabilir diye düşünüyor 16 yaşında kardeşi olursa durumu garipsemezmiymis yahu şimdi annesi ile aynı değil garipsiyor mu

Kardeşi olduğunda kendini kötü hissetmesin diye
Ailede ki herkesin soyadı farklı çocuğun farklı olunca etkilenmez mi?

pff evleneceği kişi kendi nüfusuna alacak kadar iyi niyetliyse kadının soyadını alsın.
kimsenin soyadı farklı olmaz böylece
16 yaşındaki çocukta soybağı reddi falan uğraşmaz.

pff evleneceği kişi kendi nüfusuna alacak kadar iyi niyetliyse kadının soyadını alsın.
kimsenin soyadı farklı olmaz böylece
16 yaşındaki çocukta soybağı reddi falan uğraşmaz.
Vallahi mükemmel yorum. Kahkaha attım :)

Benim tahminim ortada bir adam falan da yok. Sıkılmışlar hayallerini içren başlık açmışlar kahve içerken :)

Niye gazlasınlar allah aşkına? Babası çocuğu küçücük yaşta terkedip gitti ne arayıp ne soruyor
Çocuk bunları biliyor kimsenin gaz verdiği yok gerekte yok ayrıca. Haa boşanırsa ne olur onu bilemem.

Kardeşi olduğunda kendini kötü hissetmesin diye
Ailede ki herkesin soyadı farklı çocuğun farklı olunca etkilenmez mi?
16 yaşındaki cocuk kardeşinin olmasını neden yadırgasın ? 7 8 yakasında deseniz anlarım da 16 yaş yahu, 2 sene sonra reşit olacak cocuk.

Babanın umrunda değil malesef çocuk falan. Sorumluluğunu yerine getiren bir bana değil.
Çocuk bunun için istemiyor zate

Vallahi mükemmel yorum. Kahkaha attım :)

Benim tahminim ortada bir adam falan da yok. Sıkılmışlar hayallerini içren başlık açmışlar kahve içerken :)
Bence üvey baba zengin , ellerindeki bulgurdan olmak istemeden çözüm bulmak istiyorlar bu yaşa kadar soyadı değişikliği çocuğu etkilemedi de şimdi mi etkileyecek pehh

Niye gazlasınlar allah aşkına? Babası çocuğu küçücük yaşta terkedip gitti ne arayıp ne soruyor
Çocuk bunları biliyor kimsenin gaz verdiği yok gerekte yok ayrıca. Haa boşanırsa ne olur onu bilemem.

valla siz çocuğa elin adamının soyadını falan verdirmeyin kız kardeşimize çok saçma.
ha çocuk küçük olur aralarında baba oğul ilişkisi kurulur evlendikten sonra o zaman olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…