Boşanma sonrası ilişki

seren1616

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2023
25
-31
1
Merhaba, 3 yıllık bir ilişkim sonrası nişanlandım ama nişanlandığım adam bu dönemde telefonunda başka kadınlarla konuşuyordu bu gördüm ve inkar etti +18 mesaj görmedim flörtöz tarzı mesajlar gördüm buna rağmen yeminler etti ailesinin üzerine benimde ailem araya girdi ve ben evlendim . Ancak ona söylemiştim ömür boyu sana güvenmeyeceğim diye.. evlendikten sonra sürekli kavga ediyorduk ve her gün boşanacağını söylüyordu beni çok kıskanıyordu olan biten her şeyi annesine anlatıyor ve arkadaşına anlatıyordu yatakta yaptığımız şeye kadar arkadaşına neredeyse anlatıyordu .. bu durum bende travmatik olay yaşattı bende çalıştığım kurumdan flörtöz bir kaş erkekle konuştum ama asla bir şey hissetmiyordum eşimi çok seviyordum her şeye rağmen .. sanırım duygusal boşluğa düştüm o anda bende bilemedim bir gün telefonumda mesajları gördü ve biz boşandık .. :(( ihanetle beni suçladı kendi yaptıklarını hep ört pas etti maalesef 9 ay süren evliliğim bitti . Evet mutlu değildik ama ben çok seviyordum ama evliyken hep kavgada evi terkediyordu ve küfürler ediyordu . Boşandıktan sonra cinsel anlamda beraber olmak istediğini söyledi bana bu doğru değil biliyorum başka kadınlarlada görüşüyor ama neden benimle birlikte hala olmak istiyor sizce ? Bir daha bir araya gelmemiz mümkün değil barışamayız dedi bana çok katı bu konuda kafam çok karışık .. kimseyi sevemiyorum ben ne yapacağım

Kullanmak istese beni değil kullanabileceği bir çok kadın var zaten anlatabildim mi neden ben kısmını ://
Süründürecek çünkü seni, o aldatabilir ama sen aldatamazsın, onuruna dokunmuş, bunun intikamını almadan bırakmayacak beyefendi. Türkiyede kadının misilleme yapma hakkı var mı ki, o çapkın olur sen fahişe damgası yersin, hatta arkadaşlarına falan da önerir, adın daha çok duyulur

Bamlanırsam bamlanayım ya.
Gavat’a bak.
Kadını ihanet nedeniyle boşa, kendisi yatak odasına kadar anlatsın etrafa…
Boşadığı kadına senle cinsel birliktelik yaşayalım de.
Valla ben bu adama GAVAT derim…
Bir de nişanlıyken aldatmıştı .. ama görsen vicdanen rahatmış gibi hep beni suçluyor ben kadınlıktan cıkmısım etmediği küfür kalmadı ciddi anlamda evliyken bu olaylardan sonra travmatik olaylar yaşattı bana . Benim sadece mesajlaşmam vardı ne birinin evine gittim ne birini sevdim ne dokundum hiç yani gerçekten hiç ama suanda onun gözünde çok kötü bir kadınım .

Kullanmak istese beni değil kullanabileceği bir çok kadın var zaten anlatabildim mi neden ben kısmını ://

Eski kocanızı fazla büyütüyorsunuz gözünüzde kadınlarda fazla küçük görmüşsünüz.
O kadar kolay değil kadınları kullanmak. Ayrıca kullanabilseydi sizinle beraberlik yaşamak için zırlamazdi.

Süründürecek çünkü seni, o aldatabilir ama sen aldatamazsın, onuruna dokunmuş, bunun intikamını almadan bırakmayacak beyefendi. Türkiyede kadının misilleme yapma hakkı var mı ki, o çapkın olur sen fahişe damgası yersin, hatta arkadaşlarına falan da önerir, adın daha çok duyulur

Aramızda hukuken protokol var .. yani yanlış bir şey yapamayacağını biliyor tazminat davası açılabileceğini biliyor anlaşmalı boşandık zaten ve bu konularda gerçekten korkar kendisi

Bir de nişanlıyken aldatmıştı .. ama görsen vicdanen rahatmış gibi hep beni suçluyor ben kadınlıktan cıkmısım etmediği küfür kalmadı ciddi anlamda evliyken bu olaylardan sonra travmatik olaylar yaşattı bana . Benim sadece mesajlaşmam vardı ne birinin evine gittim ne birini sevdim ne dokundum hiç yani gerçekten hiç ama suanda onun gözünde çok kötü bir kadınım .
Sizde boşanmadan kimse ile konuşmasaydınız keşke.
İlişkinin doğasına ters.
Hayat görüşünüze de ters belli k,i sizde belirtiyorsunuz.
Olaya iyi yönünden bakalım yanlışa düşmemişsiniz hiç değilse tecrübe oldu size.

Eski kocanız çok tiniyetsiz. Ağzının payını verin bir daha aramasın.

Aramızda hukuken protokol var .. yani yanlış bir şey yapamayacağını biliyor tazminat davası açılabileceğini biliyor anlaşmalı boşandık zaten ve bu konularda gerçekten korkar kendisi
Protokol seni rezil etmesine engel mi, bundan sonra sevişirsek arkadaşlarına anlatmayacak mı yazdırdınız.

İlişkinin doğasına ters.

İlişkinin doğasına ters.

Travmatik ..

Şu alıntıları düzgün yapsan mı, alıntıları mesaja ekle dedikten sonra direk gönder butonuna mı basıyorsun

hayır , daha ağır şeyler var yapamaz bunu biliyorum .. zaten beraber olmayacağım ben sadece ne yapmak istiyor diye sormak istemiştim
Seni kullanıp rezil etmek istiyor. Yqpamaz deme çatır çatır yapacak, yeter ki yüz ver

Merhaba, 3 yıllık bir ilişkim sonrası nişanlandım ama nişanlandığım adam bu dönemde telefonunda başka kadınlarla konuşuyordu bu gördüm ve inkar etti +18 mesaj görmedim flörtöz tarzı mesajlar gördüm buna rağmen yeminler etti ailesinin üzerine benimde ailem araya girdi ve ben evlendim . Ancak ona söylemiştim ömür boyu sana güvenmeyeceğim diye.. evlendikten sonra sürekli kavga ediyorduk ve her gün boşanacağını söylüyordu beni çok kıskanıyordu olan biten her şeyi annesine anlatıyor ve arkadaşına anlatıyordu yatakta yaptığımız şeye kadar arkadaşına neredeyse anlatıyordu .. bu durum bende travmatik olay yaşattı bende çalıştığım kurumdan flörtöz bir kaş erkekle konuştum ama asla bir şey hissetmiyordum eşimi çok seviyordum her şeye rağmen .. sanırım duygusal boşluğa düştüm o anda bende bilemedim bir gün telefonumda mesajları gördü ve biz boşandık .. :KK43:( ihanetle beni suçladı kendi yaptıklarını hep ört pas etti maalesef 9 ay süren evliliğim bitti . Evet mutlu değildik ama ben çok seviyordum ama evliyken hep kavgada evi terkediyordu ve küfürler ediyordu . Boşandıktan sonra cinsel anlamda beraber olmak istediğini söyledi bana bu doğru değil biliyorum başka kadınlarlada görüşüyor ama neden benimle birlikte hala olmak istiyor sizce ? Bir daha bir araya gelmemiz mümkün değil barışamayız dedi bana çok katı bu konuda kafam çok karışık .. kimseyi sevemiyorum ben ne yapacağım
Evlilikte seviye yok boşanmışsınız hala seviye yok eşiniz sizi cinsel materyal olarak görüyor sanırım iğrenç

Merhaba, 3 yıllık bir ilişkim sonrası nişanlandım ama nişanlandığım adam bu dönemde telefonunda başka kadınlarla konuşuyordu bu gördüm ve inkar etti +18 mesaj görmedim flörtöz tarzı mesajlar gördüm buna rağmen yeminler etti ailesinin üzerine benimde ailem araya girdi ve ben evlendim . Ancak ona söylemiştim ömür boyu sana güvenmeyeceğim diye.. evlendikten sonra sürekli kavga ediyorduk ve her gün boşanacağını söylüyordu beni çok kıskanıyordu olan biten her şeyi annesine anlatıyor ve arkadaşına anlatıyordu yatakta yaptığımız şeye kadar arkadaşına neredeyse anlatıyordu .. bu durum bende travmatik olay yaşattı bende çalıştığım kurumdan flörtöz bir kaş erkekle konuştum ama asla bir şey hissetmiyordum eşimi çok seviyordum her şeye rağmen .. sanırım duygusal boşluğa düştüm o anda bende bilemedim bir gün telefonumda mesajları gördü ve biz boşandık .. :KK43:( ihanetle beni suçladı kendi yaptıklarını hep ört pas etti maalesef 9 ay süren evliliğim bitti . Evet mutlu değildik ama ben çok seviyordum ama evliyken hep kavgada evi terkediyordu ve küfürler ediyordu . Boşandıktan sonra cinsel anlamda beraber olmak istediğini söyledi bana bu doğru değil biliyorum başka kadınlarlada görüşüyor ama neden benimle birlikte hala olmak istiyor sizce ? Bir daha bir araya gelmemiz mümkün değil barışamayız dedi bana çok katı bu konuda kafam çok karışık .. kimseyi sevemiyorum ben ne yapacağım
İste bunlar hep seks (karikaturu bulup okuyun) 😂😂😂

Back
X