Boşanma sonrası ilişki

seren1616

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2023
25
-31
1
Merhaba, 3 yıllık bir ilişkim sonrası nişanlandım ama nişanlandığım adam bu dönemde telefonunda başka kadınlarla konuşuyordu bu gördüm ve inkar etti +18 mesaj görmedim flörtöz tarzı mesajlar gördüm buna rağmen yeminler etti ailesinin üzerine benimde ailem araya girdi ve ben evlendim . Ancak ona söylemiştim ömür boyu sana güvenmeyeceğim diye.. evlendikten sonra sürekli kavga ediyorduk ve her gün boşanacağını söylüyordu beni çok kıskanıyordu olan biten her şeyi annesine anlatıyor ve arkadaşına anlatıyordu yatakta yaptığımız şeye kadar arkadaşına neredeyse anlatıyordu .. bu durum bende travmatik olay yaşattı bende çalıştığım kurumdan flörtöz bir kaş erkekle konuştum ama asla bir şey hissetmiyordum eşimi çok seviyordum her şeye rağmen .. sanırım duygusal boşluğa düştüm o anda bende bilemedim bir gün telefonumda mesajları gördü ve biz boşandık .. :(( ihanetle beni suçladı kendi yaptıklarını hep ört pas etti maalesef 9 ay süren evliliğim bitti . Evet mutlu değildik ama ben çok seviyordum ama evliyken hep kavgada evi terkediyordu ve küfürler ediyordu . Boşandıktan sonra cinsel anlamda beraber olmak istediğini söyledi bana bu doğru değil biliyorum başka kadınlarlada görüşüyor ama neden benimle birlikte hala olmak istiyor sizce ? Bir daha bir araya gelmemiz mümkün değil barışamayız dedi bana çok katı bu konuda kafam çok karışık .. kimseyi sevemiyorum ben ne yapacağım

ailesi dışında kimse konuyu bilmiyor başkalarına anlaşamadık bitti demiş
Allah allah bak sen şu işe. Evliyken yatakta yaptığınız herşeye kadar anlatan adam kimseye birşey dememiş mi? Karım beni aldattı diyememiş tabiki, yedirememiştir gururuna.

Ne yapacağınız konusuna tavsiyem flörtöz birkaç erkekle daha konuşun...

hayır , daha ağır şeyler var yapamaz bunu biliyorum .. zaten beraber olmayacağım ben sadece ne yapmak istiyor diye sormak istemiştim
Kandıracak kimseyi bulamamış/ kimseyi kandıramamış kuyruğu kıstırıp size gelmiş işte cinsellik için, nesini anlamadınız.

Bir de nişanlıyken aldatmıştı .. ama görsen vicdanen rahatmış gibi hep beni suçluyor ben kadınlıktan cıkmısım etmediği küfür kalmadı ciddi anlamda evliyken bu olaylardan sonra travmatik olaylar yaşattı bana . Benim sadece mesajlaşmam vardı ne birinin evine gittim ne birini sevdim ne dokundum hiç yani gerçekten hiç ama suanda onun gözünde çok kötü bir kadınım .

Seviserek Iyi bir kadin oldugunuzu mu kanitlayacaksiniz? Neye direniyorsunuz halen seviyorum diye ben anlayamadim? Adamin derdi belli, siz hala "neden baskalari degilde ben" diye soruyorsunuz.

Baskalarina en azindan bir kere de olsa yemek falan ismarlamak zorunda kalacak; para, zaman harcayacak, peki ya siz? Size hicbir caba sarfetmesi gerektigini dusunmuyor.

"Beni aldattin" diye kurmus baskiyi size, siz de ugradiginiz manipulasyonun zerre farkinda degilsiniz, tuzaga dusmeye yer arıyorsunuz sanki.

Merhaba, 3 yıllık bir ilişkim sonrası nişanlandım ama nişanlandığım adam bu dönemde telefonunda başka kadınlarla konuşuyordu bu gördüm ve inkar etti +18 mesaj görmedim flörtöz tarzı mesajlar gördüm buna rağmen yeminler etti ailesinin üzerine benimde ailem araya girdi ve ben evlendim . Ancak ona söylemiştim ömür boyu sana güvenmeyeceğim diye.. evlendikten sonra sürekli kavga ediyorduk ve her gün boşanacağını söylüyordu beni çok kıskanıyordu olan biten her şeyi annesine anlatıyor ve arkadaşına anlatıyordu yatakta yaptığımız şeye kadar arkadaşına neredeyse anlatıyordu .. bu durum bende travmatik olay yaşattı bende çalıştığım kurumdan flörtöz bir kaş erkekle konuştum ama asla bir şey hissetmiyordum eşimi çok seviyordum her şeye rağmen .. sanırım duygusal boşluğa düştüm o anda bende bilemedim bir gün telefonumda mesajları gördü ve biz boşandık .. :KK43:( ihanetle beni suçladı kendi yaptıklarını hep ört pas etti maalesef 9 ay süren evliliğim bitti . Evet mutlu değildik ama ben çok seviyordum ama evliyken hep kavgada evi terkediyordu ve küfürler ediyordu . Boşandıktan sonra cinsel anlamda beraber olmak istediğini söyledi bana bu doğru değil biliyorum başka kadınlarlada görüşüyor ama neden benimle birlikte hala olmak istiyor sizce ? Bir daha bir araya gelmemiz mümkün değil barışamayız dedi bana çok katı bu konuda kafam çok karışık .. kimseyi sevemiyorum ben ne yapacağım
Ayranım dökülmesin tatsız olaylarda yaşanmasın.

Yatak odasına kadar arkadaşlarına anlatan heriften bahsediyoruz. Şu yaşananların üstüne seni unutamıyor, sana aşık, sevismelerin hala aklında dememizi mi bekliyorsun?

Senin aldatmanı hazmedememiş.
Yatmaya ikna ettikten sonra orda burda malzeme yapcak iste Gavat

Boşandıktan sonra cinsel anlamda beraber olmak istediğini söyledi bana bu doğru değil biliyorum başka kadınlarlada görüşüyor ama neden benimle birlikte hala olmak istiyor sizce ? Bir daha bir araya gelmemiz mümkün değil barışamayız dedi bana çok katı bu konuda kafam çok karışık .. kimseyi sevemiyorum ben ne yapacağım
En kolay ulaşacağı sizsiniz de ondan.
"Sen cebimde dur" diyor size...

Engelleyin her yerden, zaten leş gibi bi herifmiş. Niye hala aramalarına çıkıyorsunuz ki?

Back
X