Boşanma sonrası maddi zorluklari nasıl yenebiliriz?

yasemin1995

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
24
12
3
Elimde ne yazık ki bir mesleğim yok,aile desteğim hiç olmadı zaten.Lise.mezunuyum,İstanbul gibi bir yerde kasiyerlik vs yaptım ama o da ancak.kira vs karşılıyor,aldığım.nafaka ise hiçbir şey.Kafam.karisik,şehir bile değiştireyim dedim ama o da ayrı masraf.Hayat bazen gerçekten yoruyor insani

İstanbuldan ayrılıp küçük bir
ile yerleşmeni tavsiye ederim

Kaç yaşındasınız, eğitiminiz nedir, çocuğunuz var mı, şu anda nerde kalıyorsunuz? Sorunuzun cevabı da çalışarak başka yolu yok.

Meslek edinme kurslarına gidin derim halk eğitimin kuaförlük olur eğer el beceriniz varsa,protez tırnak vs sonra bir kuaförün yanında çalışabilirsiniz hatta odalarını kiralayanlarda var kazancınız daha iyi olur.

Çocuk yok hiçbir engeliniz yok. Yasınız genç. Kimseye muhtaç değilsiniz. Çocuk olsa evet zor derdim.
Suan ev arkadaşı bulup kirayı bölüşebilirsiniz bile.
Neden umutsuzsunuz bu kadar

Otellerde çalışabilirsiniz kalacak yer veriyorlar

Çocuk yok hiçbir engeliniz yok. Yasınız genç. Kimseye muhtaç değilsiniz. Çocuk olsa evet zor derdim.
Suan ev arkadaşı bulup kirayı bölüşebilirsiniz bile.
Neden umutsuzsunuz bu kadar
Denedim hepsini emin.ol,sağlık sorunum var ,o kisitliyor

Geçmiş olsun, Ne gibi sağlık sorununuz var, işte calismanizi etkiliyor mu?

önce kasiyerlikle başlayın ,sığınma evleri var oralarda kalabilirsiniz, bir yandan da çalıoşabilirsiniz,her belediyenin var.

çocuğunuz yok bu çok büyük artık İstanbul dışında bir yerde gayette yaşarsınız işkura başvuru yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…