Boşanma sonrası sorunlar.!!

Ben sizin yerinizde olsam böyle bir konuya asla girmem.Erkek arkadaşınızın kendisinin halletmesi gerekn bir konu.Ülkede bir yığın avukat var.Danışsın ve çözsün.

Mune bu üye erkek üye falan mı?

bariz erkek saece bu mesajları değil tüm mesajları aynı vakti zamanında kiblemiştim de ama telefonla bildirim yapsın Kazen e ispatlasın kendini erkek değilse ne biçim hemcinsimiz var diye utanırız en azından değilse defolsun gitsin anca sinir bozuyor

2500 lira çok büyük bir nafaka...Bu adam herhalde holding patronu :) Şayet öyleyse çocuğu ve eşini bırakıp gitmeden önce hesabını yapması gerekirdi. Bu olayda bir aldatma olayı kesinlikle yoksa bir kadının sadece boşanma sonrası bu kadar öfkeli ve kinli olabilme ihtimali biraz zayıf şayet ruhsal sorunları yoksa..Bu işte sanki sizde sorumlu gibisiniz hanımefendi...üzülerek söylüyorum...

Kiz resimdeki senmis o dolarlar de ne oyle$$$$$

ayda 2500 tllik gideri olan bir çocuk hayal edemiyorum.
Benim kızım var. Bunuda geçiyordur zaman zaman.
Ne sanıyorsunuz anlamadım. Sanırım çocuğunuz yok,olsa böyle konuşamazdınız. Özel okul fiyatlarını,bakıcı fiyatlarını,bale,jimnastik,yüzme vb kursları bir araştırın isterseniz.
Ayrıca o adam 2500 tl verebildiğine göre ona göre bir geliri vardır,3000tl alıp 2500tlsini nafaka ödemiyordur yani ve o çocuğunda belirli bir yaşam standarti vardır. Boşandılar diye bunu mu değiştirecekler?
O çocuğun günahı ne?
Çocuk yapmayı biliyorsa bakacak.
Yok öyle annesine atıp hayatını yaşamak. Kimse kusura bakmasın.

Konu sahibi size gelince, sizlik bir durum yok,haliyle sizin yapabileceğiniz birşeyde yok.
Zira ortada çocukları var,istesenizde istemesenizde görüşecekler.
Arada kalıp kalmamak size kalmış.
Belliki hep gergin bir ilişkileri olacak,yerinizde olsam 3.5 aylık bir ilişki için kendimi bu ateşe atmazdım.

ben bir kadınım ve oğluma çocuksuz boşanmalarda ömür boyu nafaka zulmü kalkmadan evlenmesini tavsiye etmiyorum.

Ya erkeksiniz ya da kadın düşmanı ruh hastası bir kadınsınız

Burda kimse çocuksuz boşanmada nafaka hakkı var mı yok muyu tartışmıyor konuyu ayrı yerlere çekmeyin. Bu konunun hiçbir alakası yok

Önceki mesajınızda da çocuk nafakasını kadın sevgilisiyle yerse stili bir şey yazmışsınız?!? Sadece bu konuda değil her konuda nefret dolu yorumlarınız var. Kadınsanız ciddi şekilde problemlisiniz

kocasından aldığı nafakayı sevgilisiyle yiyen kadınları eleştirebilmek için ruh hastası değil insan olmak lazım.

Olur olur oyle kadinlarda var

Beni nedenn alintiladin sana erkeksin diyen ben degilim:)) ingiliccekarakter

kocasından aldığı nafakayı sevgilisiyle yiyen kadınları eleştirebilmek için ruh hastası değil insan olmak lazım.

Bunun bu konuyla ne alakasi var? Neden konuyu carpitiyorsunuz? Ayriyetten kaziklanan erkeklere empati yapmaya sira gelene kadar, gelirini asgari ucret ustunden gosteren serefsiz adamlardan 200 lirayi zor alan kadinlara empati yapmak var degil mi? Diger kadinlara laf atmaya amma merakli ciktiniz? Sevgilisi olan, nafaka alna, bosanan hepsine ayri laf ettiniz/ Mune nerdesin vallahi billahi erkek uye!

konuyu buraya kadının sevgilisi değil kocanın sevgilisi açtı farkında mısın ? kadınlıktan değil insanlıktan değil hiç birşeyden nasibini almamışsın kendini kadınlar kulubunde kadınım diye tanıtacak kadar zavallısın. bana bu kadar kişi erkeksin dese ararım kazeni 30 saniye ne var neden korkuyorsun niye arayamıyorsun ?

sözlükten birinin arkadaşı. doğal olarak kendisini hiç görmedim. kısaca arkadaşım dedim. ne diyeydim mahmut mu diyeydim bleksiellibeşciğim

kafayı nafakalrla bozmuş durmuşsun artık nasıl bir yaran varsa nasıl bir hatan varsa ve nafaka ödememek için boşanamıyorsan
burada konuş dur sözlük yetmemiş anlaşılan

yalan yere yemin ettiniz. çünkü vallahi billahi kadın üyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…