- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi serap343434
-
Ben sizin yerinizde olsam böyle bir konuya asla girmem.Erkek arkadaşınızın kendisinin halletmesi gerekn bir konu.Ülkede bir yığın avukat var.Danışsın ve çözsün.Merhaba, erkek arkadaşım eski esiyle anlasmali bir şekilde ayrıldı ve 2 yaşında ortak çocukları var. Aylık 2,5 milyar nafaka ödüyor. Eski eşi sürekli boşanmalarına rağmen gece yarılarına kadar mesaj ile tacizde bulunuyor ve sürekli nefretini kusuyor. Haftada bir kere pazar günleri 12-18 arası görme hakkı var ve o gün bile çocuğu alırken tartışıyorlar. Araya dialog için aracı olarak eski Kayınpederinin girmesini teklif etti ve kabul etmiyor (Pazar günleri Kayınpederden alma ve Kayınpedere bırakma ve irtibatta kalma ). Erkek arkadaşım görüşme günü dahil hiç bir şekilde görüşmek istemiyor ve önemli bir durum olmadıkca hafta içi irtibatta kalmak istemediğimi defalarca belirtti. Ne yapabiliriz? Nereye başvurabiliriz? Böyle durumda ne yapılır? Arada ben yıpranıyorum.
Kiz resimdeki senmis o dolarlar de ne oyle$$$$$bariz erkek saece bu mesajları değil tüm mesajları aynı vakti zamanında kiblemiştim de ama telefonla bildirim yapsınKazen e ispatlasın kendini erkek değilse ne biçim hemcinsimiz var diye utanırız en azından değilse defolsun gitsin anca sinir bozuyor
Kiz resimdeki
çok şükür erkeklerin haklı olduğu kadınların haksız olduğu konularda erkekleri savunmak için illa erkek olmak gerekmiyor.bariz erkek saece bu mesajları değil tüm mesajları aynı vakti zamanında kiblemiştim de ama telefonla bildirim yapsınKazen e ispatlasın kendini erkek değilse ne biçim hemcinsimiz var diye utanırız en azından değilse defolsun gitsin anca sinir bozuyor
zaten defolsun gitsin diyebilecek bir karakterde olduğuna göre kadınlıktan nasibini alamamışsın demektir.
ben bir kadınım ve oğluma çocuksuz boşanmalarda ömür boyu nafaka zulmü kalkmadan evlenmesini tavsiye etmiyorum.Mune bu üye erkek üye falan mı?
Benim kızım var. Bunuda geçiyordur zaman zaman.ayda 2500 tllik gideri olan bir çocuk hayal edemiyorum.
ben bir kadınım ve oğluma çocuksuz boşanmalarda ömür boyu nafaka zulmü kalkmadan evlenmesini tavsiye etmiyorum.
Buyuk ihtimalAyrillali 9 ay oluyor oylemi daha yeni sayilir sevdigim adam diyorsunuz.Bosanmis vede cocugu olan bir adama 9 ayda ne yaptida sizi boyle bagladi kendine sevdirdi.Burnuma iyi kokular gelmiyor acaba evliyken mi basladi iliskiniz?
kocasından aldığı nafakayı sevgilisiyle yiyen kadınları eleştirebilmek için ruh hastası değil insan olmak lazım.Ya erkeksiniz ya da kadın düşmanı ruh hastası bir kadınsınız
Burda kimse çocuksuz boşanmada nafaka hakkı var mı yok muyu tartışmıyor konuyu ayrı yerlere çekmeyin. Bu konunun hiçbir alakası yok
Önceki mesajınızda da çocuk nafakasını kadın sevgilisiyle yerse stili bir şey yazmışsınız?!? Sadece bu konuda değil her konuda nefret dolu yorumlarınız var. Kadınsanız ciddi şekilde problemlisiniz
Olur olur oyle kadinlarda varBu kadar aşağılayıcı yorumu yapan bir kadın olamazki...
Erkeğini elimde tutsaydı, nafakayı ödüyor şükret vs...
serap343434
Buralarda troll çok olur.
Hemen panik yapma eger bariz bir işaret görmüyorsan.
Ergenin biri de olabilir.
İçerik silinmez ve konu kapatılır ama kalır.
Üyeliği iptal edebilirsin
@Mune yonetici, fazlası için gelsin bilgilendirir.
Eger cidden buyuk problemse de yöneticiler @Ayse3586 nin kim olduğunu buluyor.
@Mune ve @Kazen e mesaj at, yardımcı olabilirler.
kocasından aldığı nafakayı sevgilisiyle yiyen kadınları eleştirebilmek için ruh hastası değil insan olmak lazım.
kocasından aldığı nafakayı sevgilisiyle yiyen kadınları eleştirebilmek için ruh hastası değil insan olmak lazım.
sözlükten birinin arkadaşı. doğal olarak kendisini hiç görmedim. kısaca arkadaşım dedim. ne diyeydim mahmut mu diyeydim bleksiellibeşciğim
Kiz resimdeki senmis o dolarlar de ne oyle$$$$$
yalan yere yemin ettiniz. çünkü vallahi billahi kadın üyeyim.Bunun bu konuyla ne alakasi var? Neden konuyu carpitiyorsunuz? Ayriyetten kaziklanan erkeklere empati yapmaya sira gelene kadar, gelirini asgari ucret ustunden gosteren serefsiz adamlardan 200 lirayi zor alan kadinlara empati yapmak var degil mi? Diger kadinlara laf atmaya amma merakli ciktiniz? Sevgilisi olan, nafaka alna, bosanan hepsine ayri laf ettiniz/Mune nerdesin vallahi billahi erkek uye!
kadın olmak böyle bişi mi?ingilicceye vericem biraz karakter satın alsın orda burda klavyesine güvenip kadınlara sallayamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?