Boşanma sonrası sorunlar.!!

serap343434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
23
4
1
32
Merhaba, erkek arkadaşım eski esiyle anlasmali bir şekilde ayrıldı ve 2 yaşında ortak çocukları var. Aylık 2,5 milyar nafaka ödüyor. Eski eşi sürekli boşanmalarına rağmen gece yarılarına kadar mesaj ile tacizde bulunuyor ve sürekli nefretini kusuyor. Haftada bir kere pazar günleri 12-18 arası görme hakkı var ve o gün bile çocuğu alırken tartışıyorlar. Araya dialog için aracı olarak eski Kayınpederinin girmesini teklif etti ve kabul etmiyor (Pazar günleri Kayınpederden alma ve Kayınpedere bırakma ve irtibatta kalma ). Erkek arkadaşım görüşme günü dahil hiç bir şekilde görüşmek istemiyor ve önemli bir durum olmadıkca hafta içi irtibatta kalmak istemediğimi defalarca belirtti. Ne yapabiliriz? Nereye başvurabiliriz? Böyle durumda ne yapılır? Arada ben yıpranıyorum.

Haftaiçi yazsın dursun. Cevap yazmazsa kesilir bir süre sonra. E haftasonuda muhabbet etmesinler canım. Nasıl kavga çıkıyor? Kavga için ikili dialog gerekiyor. Niye konuşmaları gerekiyor ki? Alsın çocuğu gitsin. Önemsedikçe kadın bunun farkına varıp üstüne gidiyor.

SIZ bir yere basvuramazsiniz, cunku siz bu hikayede bir 3. kisisiniz. Eski ese laf edecek bir sifatiniz yok. Adam cok rahatsizsa gider savciliga sikayet eder, sizi ilgilendiren bir durum yok.
Sevgilinizin bitmis iliskisi sizi rahatsiz ediyorsa bu duruma katlanmak zorunda degilsiniz.

Bir de sunu dusunun kadin bu kadar nefret ettigine gore, hele de cocuga ragmen bosandigini goz onune alirsak bu adam neler etti kimbilir? Basina gelen her seyi hakediyor yani.

Cocugun nafakasina laf etmek size ayrica dusmez. Cocuk buyutmek masrafli, tabi ki ustune diseni yapacak. Rahatsiz oluyorsaniz cocuklu adamla olmazsiniz olur biter. Bosanmis, cocuklu biriyle beraber oluyorsaniz cocuguna yapacagi maddi manevi yardimlari da goz onune almali ve kabullenmelisiniz.

bana soracak olursaniz eski esti, cocuktu, nafakaydi vb ugrasmaya degmez, 25 yasindasiniz konu sahibesi gencliginizi guzelliginizi boyle sacmaliklarla harcamayin. Eminim daha az problemli biri karsiniza cikar. Durduk yere dertsiz basiniza dert acmayin yani.

Yorumlarınız için teşekkürler. Rahatsız olmuyorum nafakasından tabiki, onun hakkı . Ben sadece normal bir şekilde usturuplu görüşmelerini istiyorum doğal olarak. Sonuçta beni ilgilendirmiyor önceden ne yaşadıkları fakat sevdiğim adam yıpranıyor. Yaza doğru ilişkşmizi resmiyleştirmek istiyoruz ama her pazar yeni bir gerilim yaşıyoruz. Ayrılalı 9 Ay oldu ve hala tehtitler savuruyor ve Çocuk harici hiç bir bağlarının olmadığını kendisi belirtiyor.

Sevgilim eski eşiyle anlaşmalı ayrıldı dediğinize göre anlaşma yapılırken oradaydanız herhalde. Ortada çocuk varken öyle yok görüşmek istemiyo yol nafaka vermek istemiyo gibi bi lüksü yok kusura bakmayın hele sizi hiiiiç ilgilendirmez. Rahatsızsanız ayrılın yok öyle cocugu kadının başına atıp mutlu mesut yaşamak

"ortak" çocukları değil çocukları var olacaktı orası.

Asla kopamayacakları bi bağları var . Tabi arıycak mesaj atıcak derdi neyse söyliyecek . Bu sizi ikgilendirmiyo

Ayrıca öocuğu kpden alıyım nedemek ? Çocuk bu çanta mı oraya bırak buraya bırak yapılacak bişey yok

Ha sevgiliniz istese eski eşini engeller ama çocuk olduğu için bunu yapamaz hastalansa bişey olsa nasıl haber alacak değil mi ?

Nekadardır birliktesiniz? Kaç yıldır?

Sanki boşanmaya şahit gibisin öyle anlatıyosun senin yüzünden mi boşandılar?

Ayrillali 9 ay oluyor oylemi daha yeni sayilir sevdigim adam diyorsunuz.Bosanmis vede cocugu olan bir adama 9 ayda ne yaptida sizi boyle bagladi kendine sevdirdi.Burnuma iyi kokular gelmiyor acaba evliyken mi basladi iliskiniz?
Acaba kavgayı çıkartan gerçekten kim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…