- 18 Ocak 2018
- 23
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi serap343434
-
Yorumlarınız için teşekkürler. Rahatsız olmuyorum nafakasından tabiki, onun hakkı . Ben sadece normal bir şekilde usturuplu görüşmelerini istiyorum doğal olarak. Sonuçta beni ilgilendirmiyor önceden ne yaşadıkları fakat sevdiğim adam yıpranıyor. Yaza doğru ilişkşmizi resmiyleştirmek istiyoruz ama her pazar yeni bir gerilim yaşıyoruz. Ayrılalı 9 Ay oldu ve hala tehtitler savuruyor ve Çocuk harici hiç bir bağlarının olmadığını kendisi belirtiyor.
Sanki boşanmaya şahit gibisin öyle anlatıyosun senin yüzünden mi boşandılar?Yorumlarınız için teşekkürler. Rahatsız olmuyorum nafakasından tabiki, onun hakkı . Ben sadece normal bir şekilde usturuplu görüşmelerini istiyorum doğal olarak. Sonuçta beni ilgilendirmiyor önceden ne yaşadıkları fakat sevdiğim adam yıpranıyor. Yaza doğru ilişkşmizi resmiyleştirmek istiyoruz ama her pazar yeni bir gerilim yaşıyoruz. Ayrılalı 9 Ay oldu ve hala tehtitler savuruyor ve Çocuk harici hiç bir bağlarının olmadığını kendisi belirtiyor.
Acaba kavgayı çıkartan gerçekten kim ?Ayrillali 9 ay oluyor oylemi daha yeni sayilir sevdigim adam diyorsunuz.Bosanmis vede cocugu olan bir adama 9 ayda ne yaptida sizi boyle bagladi kendine sevdirdi.Burnuma iyi kokular gelmiyor acaba evliyken mi basladi iliskiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?