Yeni hayatiniz icin mutluluklar ve basarilar dilerim simdiden. Ancak cocuk konusunda bence yanlis dusunuyorsunuz. Bir cocugum olsaydi oyle bosansaydim demek biraz bencillik gibi oluyor bence. Cocuklar mutlu aileler icerisinde yapilmali. Bu benim kendi gorusum. İlla ki bir cocugum olsun, eksik buyuse de olur demek pek mantikli degil. Boyle bir adamdan cocuk yapacaksiniz, bir de ayri buyuyecek. Daha cok gencsiniz, mutlu bir evlilik yaparsiniz bundan sonra, cocugunuz da olur.
Anlatılan özellikler de boşandığım eşimi gördüm resmen. Cimri, agrasif, her şeye maddi olarak bakan, psikolojik baskı. Ruh halimi mahv etti. Bir sene evli kaldım ama hep idare ederek. Zor gerçekten.
senin hikayeni ve seni gerçekten merak ediyorumBen geldim şekerlerim...
Ben kendimi anlatayım.
Bol bol zırlayıp durdum ilk önce.
Baktım bir işe yaramıyor bu ağlamalar hatta aksine beni yaşlandırıyor.
Ben de önce aöf'e yazıldım. Sonra pilatese yazıldım.
Bir de Almanca kursuna gittim 5 kur kadar.
Şimdiki aklım olsa mutlaka yüzmeye de giderdim.
Aslında hep söylediğim bir konu daha var.
Herkesin tabii inancına göre değişiyor.
Ben kendi içime döndüm çok fazla. Kendimi aramaya başladım. Çok yoruldum,çok direndim. Hep çıkış kapısını ibadette buldum.
Çok problemli bir evliliğin ardından şükür diyebilme sürecim de maalesef sıkıntılı oldu.
Benim imtihanımın en büyük ödülü ibadetlerim oldu.
Bilmediğim duaları öğrendim.
Ağlaya ağlaya af dilemeyi öğrendim.
Anlattıça bitmez,derin konular bunlar.
Her zaman derim; en büyük şifa,Yaradan.
En büyük aşk yine Yaradan...
Huzuru bulduğuma inandığım,ibadetlerimde şükretmeye başladığımda kocam girdi hayatıma...
Rabbim öyle büyük kapılar açıyor ki yeter ki isteyin,isteyin,bıkmadan usanmadan isteyin...
senin hikayeni ve seni gerçekten merak ediyorum
bebk istiyorum ama nasip olmuyor uyumsuzluk hala var her konuda diyeyim anla sen onu...senin konularına da denk geliyordum, sıkıntılı bir evliliğin vardı ve biz aynı zamanlarda evlenmiştik,
son durumun nedir? bebek istiyordun bazı konularda denk gelmiştim
bebk istiyorum ama nasip olmuyor uyumsuzluk hala var her konuda diyeyim anla sen onu...
ben de hzuurlu değilim beynimde bin tilki , hiç derin uyuyamıyorum ve çok yıprandım , neyi nasıl yapacağımı da bilmiyorum , ailesi sıkıntı, şehrimiz, işimiz ,bebek meselesi ,uykularım.... dua ediyorum çıkış yolu Allahım diye ama gerçekten tam edebildiğime inanmıyourmLaale öyle güzel anlatmış ki o dua sürecini
keşke çook düşünseydik ve senini dediğin gibi sorunsuz taraflarıyla mutlu oluruz sanmasaydık,bende çok istememe rağmen cesaret edip bebek yapamadım,
mantıksız olsada bazen diyorum bebek yapıp boşansamıydım,
İnsanlar kaç yaşından sonra yeni bir hayata başlıyor, Allah ömür verirse nasip olursa 30-40 yıl daha yaşama şansımız
bir ömür bu sıkıntıları çekmeye değer mi,
yeniden bir hayat yaşayacak mıyız ? hayır.
Allah bu mubarek günde hakkımızda en hayırlısını nasip etsin.
Evlilik sorunlu bir evlilik en büyük imtihanlardan,
Boşanırken düşündüğüm süreyi evlenirken düşünseydim bu evlilik olmazdı
Günaydın.senin hikayeni ve seni gerçekten merak ediyorum
Teşekkür ediyorum.
Daha alacak çok yolum var.
Başında bile değilim ki...
En büyük şükrüm ayılmak oldu o yas sarhoşluğundan.
Ben aslında ona ağlamadım. Evliliğime de ağlamadım.
Kendime ağladım en çok.
Aileme ağladım.
Ben çünkü o ana kadar ailemi üzecek hiç bir şey yapmamıştım ama onları utandırdığımı düşünüp kahroluyordum.
Olsun be şükür en azından çok kayıp vermedik bu süreçte.
Rabbim saklasın,ne büyük acılarını gömüp yeniden doğuruyorlar dedim.
Hiç unutmam o dönemlerde burada bir arkadaş vardı,ikizlerini kaybetmişti,hiç anaçlık olmadığı halde gözyaşlarımla okumuştum onu.
Kadın yeniden ayağa kalktı yeniden Rabbim anne olmasını nasip etti.
Yüce Allahım ol demesiyle olmayacak hiç bir iş yok.
Bunu bilmek yeter.
Şimdi o arkadaş nerelerde bilemem... İnşallah sağlıklı ve mutludur eşi ve bebeleri ile (yeniden ikizleri oldu,diye hatırlıyorum)
Yok yapmadık.Konu sahibi arkadaşımdan özür dilereyerek laleye bir soru sormak istiyorum. Sen bebek istemiyordun bebek yaptın mı canım?
Ben şuan 31 yaşındayım ama bebek istemiyorum ama yapmak mantıklı diye yapmaya çalışıyoruz
Merhaba ,
Bu şekilde endişesi olup konu açanlara hep küçük de olsan kendimden kendi tecrübelerimden örnekler veririm.
5 yıllık evliliğimi sonlandırdım geçmişimde,kısa bir süre tuhaflık yaşadım.O dönemde işsizdim ve 24 yaşındaydım.Mahkeme sonuçlandığı ay havalimanından iş teklifi aldım,şartları fena değildi fakat çok yoğundu ,12 saat çalışıyorduk,tatilimiz yeteri kadar vardı.300 genç çalışıyorduk bu arada.Ben işe başladım ve oradaki iş yoğunluğu,arkadaşlarım bana herşeyi unutturdu.Spora falan gitmeye zamanım olmuyordu malesef..Off günlerimizde işten arkadaşlarla çıkıp piknik,orman,dere,tepe gezerdik :)Hatta bazen minibüs tutuğumuz bile olurdu.Hepsi farketmeden bana büyük iyilik yaptı,ve geçmişimi tamamen unutum.
Ailem gece gezmesi hariç (arada ona da kaçıyordum kikikiki )kısıtlama getirmedi,her durumda moral verip yanımda oldular.
4 yıllık işletme bitirdim.İş değiştirdim uluslararası sayılabilecek bir firmada iş buldum.Aşık oldum,çılgın gibi 1 yıl geçirip sonrasında maddi sıkıntılara rağmen evlendik.Varlığına çok şükür.
Hayat karşımıza her zaman kötü şeyler çıkarmıyor,pozitif olup hayatımızı birazda kendimiz şekillendirmeliyiz.
Herşey gönlünüzce olsun <3
SouvveniR canım güzel düşüncelerine teşekkür ederim.
Ben kabullendim de işte özellikle annemin kabul edemeyişi beni yıpratıyor,
o adamdan bir şey olmayacağını bildiği halde üzülüyor.
Ah ah en başta beni uyardılar ama sonra karar senin dediler, ailenin sıcak bakmadığı evlilikler genelde böyle sonuçlanıyor.
hayat bundan sonra tüm güzellikleriyle başlar inşallah
Aslında birazcık sabırlı olsan o kadar güzel olacak ki herşey Allahımın izniyle inşallah.
Anneler biraz zor kabul ediyor,biliyorum.
Olsun,o da alışacak.
Emin ol,o da çok üzülmüştür.
Yaşadığım için biliyorum. İlk dönemler zor,sonrası adım adım kolaylaşıyor.
Hele ki işin de var çok şükür.
Bak ben ilk boşandığımda işsizdim. Aman aman her gün anamla babamla kavga ederdim.
Hem de kıyametleri kopara kopara.
Hiç unutmam,psikoğa götürüyordu babam,ağzımı bıçak açmazdı.
Doktor; "Hastaneye yatmak ister misin Lale? Kendine gel,topla kendini" derdi onunla da bir ton kavga ederdim.
Ben geldim şekerlerim...
Ben kendimi anlatayım.
Ben kendi içime döndüm çok fazla. Kendimi aramaya başladım. Çok yoruldum,çok direndim. Hep çıkış kapısını ibadette buldum.
Çok problemli bir evliliğin ardından şükür diyebilme sürecim de maalesef sıkıntılı oldu.
Huzuru bulduğuma inandığım,ibadetlerimde şükretmeye başladığımda kocam girdi hayatıma...
Rabbim öyle büyük kapılar açıyor ki yeter ki isteyin,isteyin,bıkmadan usanmadan isteyin...
Ben geldim şekerlerim...
Ben kendimi anlatayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?