Boşanma sonrası sürecine yaşananlar

çocuksuz olmanın iyi yönü tekrar aynı ikiyüzlülerle görüşmemektir bağ yok, ayrılan ailede çocuklar mutsuz büyür ..

3 sayfa okudum , konunda ve diğer mesajlarda hep kendimi gördüm.
Şu anda da aynı sıkıntıları yaşıyoruz hatta sanırım son konumda bu anne mevzusundan bahsetmiştim ben de.
İki gündür yine tartışıyoruz. Duyan hep annemi arıyormuş. Ben de ayrinti vermene gerek yok diyorum, anlasamiyoruz yanlis anliyor her seyi.Hep beni bunaltiyorlar , sen benim ne yaşadığımı biliyomusun dedi en son hatta keşke ölseydim de bunu yasamasaydim dedi.
Çok ağır geldi bu lafı. Kendi uzuntusunu anlatmaya çalıştı ama çok üzüldüm. Güçlü olmaya çalıştıkça annemden darbe alıyorum malesef.

2 ayı geçti boşanalı ama ilk günlerdeki gibi tekrar yaşamaya başladım o olayları. Ama benim ayrı evim var başka bir ilde çok şükür. Tabi bi süre benimle gelip kalcaklar , bu dönemde gerçekten yalnızlık daha iyi gibi.
Desteklerinı unutamam Allah başımdan eksik etmesin onları ama işte ..

sana başarılar dilerim hayatta ,aöf için geç kaldın sanırım kayıtlar 9nda yani bugün bitti..ama sonrasında olabilir hem dile yazıl hem spora git derim.

sana başarılar dilerim hayatta ,aöf için geç kaldın sanırım kayıtlar 9nda yani bugün bitti..ama sonrasında olabilir hem dile yazıl hem spora git derim.

teşekkür ederim,
aöf oyalanmak içindi aslında,
lisans mezunuyum
ilgimi çekecek kursalara bakayım en iyisi.

aynı dönemlerde ayrılmıştık seninle,
ayrı bir evin olması büyük şans aslında.
bu erkekler ne adam gibi eş olmaya yanaşıyor nede boşanmaya,
bu günleri hatırlamayacağımız kadar güzellikler yaşarız inşallah

evet değişmiyorlar, düzelir diye beklerken zaman kaybediyoruz.
eş boşanmaya nasıl ikna oldu,
benimki istemedi boşanmak çünkü konforlu bir hayatı vardı evliyken
ailesi uzak bir şehirde olduğu için evlenmeden öncede bekar hayatı vardı.

Ailem benim de ayrı eve çıkmama müsade etmezdi, o yüzden rahat bıraktılar beni boğmadılar sağolsunlar..Ben de sürekli çalıştım senin gibi insanın kendi ayakları üzerinde durabilmesi gibi güven veren başka birşey yok.
Kafanı dinle ama fazla da sakin kalma,bu seferde insan soyutlanıyor ister istemez arkadaştan çevreden..
31 yaşındayım 6 ay olacak evleneli,eski eşimden dolayı evlilikten soğumamıştım çünkü çok güzel örneklerde vardı.Şahsından soğumuştum sadece :)
Şuan herşey yolunda umarım seninde yalnızca anılarında kalır şuan yaşadıkların.

anlaşmalı boşanmıyor hakaret var elimizde kanıtlar msjlar tanıklar vs çektiklerine karşı para talep etti boşnmam dedi ,dava açıldı evin bir kısmı na tedbir kondu boşanmak istemesede karşı tarafta savunma yazdı ...böylece bekleniyor ailem çektiklerini ödet dedi

aynısı ama sadist kişilikler değişmez internette anlamını oku herşey elde edene dek dönsen bile geçmişolsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın boşanma ne kadar zaman aldı mahkemede?

aynısı ama sadist kişilikler değişmez internette anlamını oku herşey elde edene dek dönsen bile geçmişolsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın boşanma ne kadar zaman aldı?

aslında ilk evlendiğim aydan belliydi insan anlıyor ama ya düzelir diye bekliyor,
son 1 yılda kesin karar verdim, 6 ay düşündüm sonra ona söyledim, 5 - 6 ayda öyle geçti
3 aya yaklaşıyor boşandık.

4 yıl toplamda.

Amin canım Allah hayırlı yaşam versin, hayırlı insanlarla.

Haziranda boşandık. Aynen dediğiniz gibi düzeltmeye uğraştım ama ben yıprandım onda ilerleme olmadı. Toparlamaya çalışıyorum. Terapiye başladım. Aşkla evlenip sonu hüsran olunca travma ağır oluyor.

Benim bir kızım vardı boşandığımda deli gibi çalıştım, kalan zamanlarda da kizimla vakit gecirdim, dil kursuna ve spora bende yazildim ama cevredekiler yorum yapmayı bıraktığında daha bir rahatlayacaksin inşallah.

30 yaşında 2. evliliğini yapmış, bebek sahibi olmuş. Üstüne aöf'den işletme bitirmiş tanıdığım var.
Ki bu çok basit bir örnek. Yaşadığı ülkeyi tamamen değiştiren, ikinci bir okula başlayan, tamamen mesleğini değiştiren insanlar var.
Doğu toplumlarında nedense özellikle kadınlar için orta yaş sınırı çok düşük. Çok gözümüzde büyütüyoruz 30 yaşı. Gençsin orta yaşlı değilsin, neden bir şeylere geç kalmış olasın :)

Cocugunun olmamasi daha iyi bence. En azindan eski esini hayatindan tamamen cikarabilirsin. Obur turlu omur boyu onunla iletisimde olman gerekecekti.

Yapmak istediğin şeylerin hepsi çok iyi fikir ve hepsini de yapabilirsin tatlım, çocuk fikrine karşı hassasiyetini biliyorum ama inan çocuk varken boşanmak daha zor olurdu hem kendini hem çocuğunu düşünmek zorunda kalacaktın ve hayatımdan sildim attım bu adamı diyemeyecektin kopma bir bağ olacaktı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…