Amin amin inşallah...Sen de zor zamanlar atlatmışsın.
Gerçekten, geçmiş olsun diyeyim...
Fakat güçlü olmanız çok güzel birşey.
Allah bir daha aynı sıkıntılar ile karşılaştırmasın, sınamasın inşallah...
Aslında birazcık sabırlı olsan o kadar güzel olacak ki herşey Allahımın izniyle inşallah.
Anneler biraz zor kabul ediyor,biliyorum.
Olsun,o da alışacak.
Emin ol,o da çok üzülmüştür.
Yaşadığım için biliyorum. İlk dönemler zor,sonrası adım adım kolaylaşıyor.
Hele ki işin de var çok şükür.
Bak ben ilk boşandığımda işsizdim. Aman aman her gün anamla babamla kavga ederdim.
Hem de kıyametleri kopara kopara.
Hiç unutmam,psikoğa götürüyordu babam,ağzımı bıçak açmazdı.
Doktor; "Hastaneye yatmak ister misin Lale? Kendine gel,topla kendini" derdi onunla da bir ton kavga ederdim.
tüylerim diken diken oldu. ayni durumdayim.
Oooooo canımıniçi bunlar ne ki?ciddimisinLaale hiç kafamda canlanmamıştı yaşadıklarının bu derece olduğu, ((((
Her gün şükür ediyorum işim var çalışıyorum diye, yoksa o cimri adam beni daha da mağdur ederdi.
Psikologa gitmedim ama gitsem mi diye düşünüyorum.
Düzenimi özlüyorum en çok yoksa hergün ağrı kesici alarak devam ettiğim bir evliliğe özlem değil.
Birde emeğine acıyor insan kim için ne için.
Oooooo canımıniçi bunlar ne ki?
Bazı olayları hatırlamıyorum bile.
Beynimi de yüreğimi de nasıl resetlediysem.
Bazen kardeşim hatırlatıyor da gülüyorum halime.
Ya diyorum niye katlanmışım,kime katlanmışım?
Ben mi yapmışım tüm bunları?
Rabbim öyle büyük ki herşey unutuluyor hem de herşey...
Tabii ki paylaşacaksın inşallah.Ay Lalecim, inşallah bende çok iyiyim dediğim günleri buradan paylaşabilirim, kafam resetler herşeyi
Maddiyi geçtim manevi olarak da bana gram faydası olmayan bir adam
ama insan içindeyken fark edemiyoru, dışına çıktığında daha iyi anlıyor.
boşandınız mı yoksa karar verme sürecindemisiniz ?
Tabii ki paylaşacaksın inşallah.
Canım benim,sen zor olanı başardın unutma.
Boşanmak öyle her yiğidin harcı değil.
Sen bunun altından kalktın ya bak gör ne mutlu anılar yazacaksın buraya.
Ben erkek mi,asla diyen ben, feminist ben, sert ben,kocacım kocacım diye buldumcuk oldum ya herkes için umut var bence.
Ayol kayınvalide,görümce isimlerinden bile nefret ederken ablacım,annecim diyorum heh!!!
Bazen halime gülüyorum,inan.
Eskisinin annesine gittiğimde yerimden kalkmazdım, ağzımı bıçak açmazdı.
Şimdi ohooooo kahkahalarımdan ev inliyor,akraba düğünlerinde benden çok oynayan benden çok eğlencelisi yok.
baya uzunmuş, çoluk çocuk var mıydı ?9 yillik evlilikten sonra gecen yil bosandim canim.
iyiyim ama cok iyiyim
eğitmen olacak seviyede değilim ki :)Uzun zaman pilates yapmışsınız acaba yoga yapmayı da düşünmez misiniz? Hem ruhen hem bedenen iyi olmanızı sağlayacağına eminim. Yoga eğitmeni bile olabilirsiniz.
baya uzunmuş, çoluk çocuk var mıydı ?
hadi yaa borçları niye üslendin kicocuk yok canim, kendimi hic Hazir hissetmedim, gerci eski esimde hic cocuk yapalim demedi. deseydi isterdim.
bende senin gibi cok dedim yasim geciyor keske bir cocugum olsamiydi diye ama nasip Kismet.
bi yiginda borc ödüyorum ondan bana kalan
Yok zaten sizi o seviyeye çıkarıcaklardır :) Hem yoganızı yaparsınız hem de öğretici konumuna gelirsiniz. Tecrübelerinize tecrübe katarsınız hayat yeni bi şeyler keşfettikçe güzeleğitmen olacak seviyede değilim ki :)
yoga da aklıma geliyor,
kafamı meşgul edecek uğraşlar bulmalıyım
hadi yaa borçları niye üslendin ki
yaptığım iyi şey borç üstlenmemek oldu sanırım,
yaşın kaç arkadaşım ?
9 yılda az süre değil, ama işte zamanı var herşeyin diye boşuna demiyorlar.
31 yasindayim
yari yariya dedik ama ödemiyor kendi payina düseni, uzatmak istemedim cünkü kac yildir cok yorulmustum.
9 yila gelince evet cok uzun ama sevgimin bitmesini bekledim, aliskanlik, acaba düzelirmi demeler hep ayni bildigimiz seyler iste...
anladım canım, şimdi nasılsın izleri silindi mi ?
baya da erken evlenmişsin sanırım
evet daha önce 4 yil beraberdik o yüzden evlendik.
sana deger, Kiymet vermeyen bi adamla yasamaktansa yalnizlik cok daha iyidir.
allahima sükür hic olmadigim Kadar iyiyim. psikolojik siddet görüyordum artik - bu yüzden bitirdim.
insanlar illa fiziksel şiddet bekliyorlar ama psikolojik şiddetin etkileri daha yıkıcı ve zor geçiyor,
benim evli olduğum adamda pasif agrasif kişilik bozukluğu vardı mesela, ama kendisi kabul etmiyordu.
her konuda bir psikolog gibi onunla iletişim kurmaya ve ikna etmeye çabalamaktan çok yorulmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?