Boşanma sonrası tatillerde çocukların babaya teslim edilmesi

karamel2001

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
148
150
33
Merhaba arkadaşlar. Bilen bilir eski eşimle boşanma davamız görüldü. Bugün yarın kesin karar çıkar. Daha önce de konu açmıştım,çocukları sen getir demişti. Kendi gelip alacak ama getirirken sıkıntı yapacak eminim. İznim bitti ben getiremem,sen gelip al diye. Ben de sorumluluklarını yerine getirsin istiyorum. Aynı şehirde otursak sorun değil. Şimdi ben öğrenmek istiyorum,kendisinin alıp kendisinin mi getirmesi lazım? İleride başıma çocuklarını almaya gelmedi diye iş çıkarmasını istemiyorum.

Adamın sorumluluğu kendi gelip alıcak tabi. Siz bu admaın hizmetlisi değilsiniz ki, hiç üstünüze alınmayın. Tırı vırı çekerse de kendi gelmedi dersiniz olur biter. Biraz rahat olun, artık boşandınız adam sorumluluğunu yapar veya yapmaz sizin derdiniz değil onun derdi bu.

Adamın sorumluluğu kendi gelip alıcak tabi. Siz bu admaın hizmetlisi değilsiniz ki, hiç üstünüze alınmayın. Tırı vırı çekerse de kendi gelmedi dersiniz olur biter. Biraz rahat olun, artık boşandınız adam sorumluluğunu yapar veya yapmaz sizin derdiniz değil onun derdi bu.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Yok almaya kendi gelecek,ama getirmede sıkıntı yaratacak. İlla gidip almamı isteyecek. Ben de onun getirmesini istiyorum. En kötü ihtimalle gidip alırım ama bu sefer alışır rahata,onu istemiyorum

Bence bu duruma eşitlikçi bir yaklaşım şunun. Adam üşenip görmek istemezse çocuklarını ki bunu yapan malesef çok baba var zarar gören yine sizin çocuklarınız olacaktır

Merhaba arkadaşlar. Bilen bilir eski eşimle boşanma davamız görüldü. Bugün yarın kesin karar çıkar. Daha önce de konu açmıştım,çocukları sen getir demişti. Kendi gelip alacak ama getirirken sıkıntı yapacak eminim. İznim bitti ben getiremem,sen gelip al diye. Ben de sorumluluklarını yerine getirsin istiyorum. Aynı şehirde otursak sorun değil. Şimdi ben öğrenmek istiyorum,kendisinin alıp kendisinin mi getirmesi lazım? İleride başıma çocuklarını almaya gelmedi diye iş çıkarmasını istemiyorum.
Paşa paşa gelip alacak, paşa paşa da bırakacak. İster 10 km, ister 500 km olsun. Yaşları uygun olsa otobüsle giderler, onları karşılar alır gezdirir vs. Ama önünüzdeki bi 6-7 yıl bu pek mümkün değil.

Siz hiç sıkıntı yapmayın. Kendi düşünsün.
Zaten zor gelirse, çocukları görmeyi azaltır.
Bu cinsler böyle malesef

Çocukları getirmesi gerekiyor normalde ama getirmiyorsa napacaksınız orada mı kalacaklar?mecbur gidip alacaksınız.

Çocukları görmek istiyorsa gelip alicak sonra nasıl aldıysa geri getirmesi gerekir. Zaten çocukları dertleriyle uğraşmak istemeyeceği için aldığı zaman kendi geri getirecektir.

Eski esiniz haftasonu babasiysa yani 2 haftada bir cocuk goruyosa gelsin kendisi alsin. Cocugun tum sorumlulugunu tek basiniza ustlenmisken dinlenmek sizin hakkiniz.
Ha yok sık sık alip ilgileniyosa siz goturebilirsiniz

Yorumunuz için teşekkür ederim. Yok almaya kendi gelecek,ama getirmede sıkıntı yaratacak. İlla gidip almamı isteyecek. Ben de onun getirmesini istiyorum. En kötü ihtimalle gidip alırım ama bu sefer alışır rahata,onu istemiyorum
O zaman çocukları getiriyor musun diye sor hayır derse hiç tartışmaya girme ara şikayet et böyle böyle alışcak alışamıyosa almicak

Bunları size yazılı olarak vermiyorlar mı? Hani şu zamanlarda alacak şu zamana kadar geri teslim edecek vs diye?

Eşşek gibi getirip götürecek diyenlere katılmıyorum. Evet velayeti kendisinde olmayan taraf (bu durumda baba) alıp teslim etme sorumluluğu var fakat bence baba ilişki kurmaya gönüllüyse "ders vericem, alışmasın" gibi düşüncelerle adım atmayın. Günlük hayatta bin türlü sorun var, her zaman planlar uymuyor yarın bir gün siz de yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Baba da size ihtiyacınız olan bir konuda "hayır mahkemeye göre bu sorumluluk senin" kafasına girerse zorlanacağınızı düşünüyorum.

Çocuklarımı teslim etmedi diye polise gidersiniz o zmn da. Aldığı gibi bırakması gerekiyor

Back
X