boşanma sonrası tavsiyeler

At gibi giden it gibi döner merak etme
Bendeki tip çok farklı psikopatvari. Atarı giderinin geri dönüşü hiç olmuyor. Ölse aşkından dönmez. Ama gerçekten birsüre sonra artık onu alttan alacak takati kalmıyor insanın. Kendi hayatıma bakıyorum şu an onun ne yaptığıyla ilgilenmiyorum

Zaten öyle bir tipse geri gelip bela olmaması daha hayırlı çok mutlu ol inan bundan sonrası öncesinden çok daha güzel olucak .

Antidepresanı mı bırakmayım. Umarım faydası olur çünkü ben kendi kendime toplayamadım iyice dağıldım hatta
Destek almayı da antidepresanı da bırakmayın Allah cezasını versin bu erkeklerin seni bu hale getiren birini de düşünüp üzülme giden biraz zamanın olsun ama kalan bir ömrümü kurtardım de yoluna bak

Ay boran yıllardır evlisiniz sandım. İyi iki ayla kurtarmıssınız yine. Geçmiş olsun. Tez zamanda bosanın inş

Kızlar 28 yaşında boşanmasının üzerinden 7 ay geçmiş bir hemcinsiniz olarak yazıyorum . Güçlü biri oldum hep özümde ancak bu boşanma bambaşka bir boyut . Kötü günler geçireceksiniz . Gerçekten sizi duygusal olarak çok zorlayacak . Kötü hissettirecek. Ancak birazcık sabredin , dişinizi sıkın . Her şeyin ilacı zaman bunu unutmayın . Terapiler antidepresanlar hiç birinden belli bi süre kaçmayın . Korkmayın geçiyor geçecek . Dünyada bunları yaşayan sayısız kadından yalnızca biri olduğunuzu unutmayın . Tavsiyem bu süreçte yas sürecinden sonra kendinizin en iyi versiyonuna ulaşmak için ugraslar bulmanızdır . En çok istediğiniz ama cesaret edemediğiniz şeyleri yapmanızdır . Ben yurt dışına tek başıma çıkmıştım mesela . Araba kullanmayı öğrendim . Kendi aracımı aldım . Dil öğrenme gayesi içerisindeyım şuanda da . Bunlar, yaparken insana çok güç veren hayata bağlayan şeyler . Korkmayın geçecek ve bitecek

Bana kimse bulaşmasa da benim bir günüm birgünümü tutmuyor hatta bir anım bir anımı tutmuyor. Kendimi boşlukta hissediyorum

Hayır ben 2 çocukla yaşıyorum
Allah bağışlasın zor ama geçicek kendime de bunu diyorum hangi dert sıkıntı kalıcı ki bu hayatta her şey geçiyor bu günlerde geçicek ama duygulardan sıyrılıp biraz mantıklı hareket etmeye çalışmak lazım doğamıza aykırı ama yapmamız lazım

İşte ben bu noktada çok kötüyüm. Bir günüm bir günümü tutmuyor kendime inanılmaz kızıyorum dik duramıyorum. Evlatlarıma ayrı üzülüyorum bir gün kestirip atıyorum diğer gün yanlış mı yaptım diyorum. Sil baştan hayat kurmak neden bu kadar zor

Yemin ederim bende aynıyım evlatlarımı da bırakıp geldim ben dün şuan çocuklarım da onda ve beni tehtid ediyor ama güçlü olmak zorundayım dün çift doz antidepresan içtim midem bulanıyor yiyip içemiyorum nefes alamıyorum kalbim sıkışıyor artık evlatlarımı bile göremeyeceğim bir süre ev tutup düzen kurmam lazım bu ay içinde sonra da çocuklarımı alıcam inan zor çok hemde ama güçlü olmak zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…