- 18 Kasım 2020
- 204
- 18
- 48
- 38
- Konu Sahibi sosyeyetttenn11
-
At gibi giden it gibi döner merak etmeBenimki ketum evi terk edip gitti beni 2 çoçukla ortada bıraktı. Asla gelmeyeceğim dedi bırakın beni dedi
Bendeki tip çok farklı psikopatvari. Atarı giderinin geri dönüşü hiç olmuyor. Ölse aşkından dönmez. Ama gerçekten birsüre sonra artık onu alttan alacak takati kalmıyor insanın. Kendi hayatıma bakıyorum şu an onun ne yaptığıyla ilgilenmiyorumAt gibi giden it gibi döner merak etme
Zaten öyle bir tipse geri gelip bela olmaması daha hayırlı çok mutlu ol inan bundan sonrası öncesinden çok daha güzel olucak .Bendeki tip çok farklı psikopatvari. Atarı giderinin geri dönüşü hiç olmuyor. Ölse aşkından dönmez. Ama gerçekten birsüre sonra artık onu alttan alacak takati kalmıyor insanın. Kendi hayatıma bakıyorum şu an onun ne yaptığıyla ilgilenmiyorum
Evet yıllar sonra bunu yapmak çok zor ama yapmam gerekiyor biliyorumZaten öyle bir tipse geri gelip bela olmaması daha hayırlı çok mutlu ol inan bundan sonrası öncesinden çok daha güzel olucak .
Biraz zaman geçince rahatlayacaksınEvet yıllar sonra bunu yapmak çok zor ama yapmam gerekiyor biliyorum
Benim 1 ayı geçti ama hala rahatlayamadım hatta ilk günkü gibi devam ediyor. Psikolojik destek almaya başladım ve antidepresan kullanmaya başladımBiraz zaman geçince rahatlayacaksın
Devam et bırakma bir ay daha çok taze minimum 6 ayda bak gör nasıl değişim olucakBenim 1 ayı geçti ama hala rahatlayamadım hatta ilk günkü gibi devam ediyor. Psikolojik destek almaya başladım ve antidepresan kullanmaya başladım
Antidepresanı mı bırakmayım. Umarım faydası olur çünkü ben kendi kendime toplayamadım iyice dağıldım hattaDevam et bırakma bir ay daha çok taze minimum 6 ayda bak gör nasıl değişim olucak
Destek almayı da antidepresanı da bırakmayın Allah cezasını versin bu erkeklerin seni bu hale getiren birini de düşünüp üzülme giden biraz zamanın olsun ama kalan bir ömrümü kurtardım de yoluna bakAntidepresanı mı bırakmayım. Umarım faydası olur çünkü ben kendi kendime toplayamadım iyice dağıldım hatta
Ay boran yıllardır evlisiniz sandım. İyi iki ayla kurtarmıssınız yine. Geçmiş olsun. Tez zamanda bosanın inşmerhaba hanımlar. Eşimin öfke ve kıskançlık problemi vardı bu 4 senede bu davranışlarını beni manipüle ederek (beni bu hale sen getirdin) diye diye ikna edip beni kurban psikolojisine sokmuştu tabi ilk zamanlar böyle değildi harika nazik komik bi insandı. nişan atma olayımız olmuştu ailemin işlerinden dolayı bi tarih verememişti bi 20 gün ileri atmak istediler ailem hakkında benim hakkımda çok ağır hakaretler ve küfürler etmişti bunun üstüne nişan atılmıştı. Daha sonra tekrar bi araya geldiğimizde ben bu değildim her şeyi yıkmak için söyledim senin hareketlerin davranışların yüzünden diyerek beni tekrar ikna etti ve ailemin karşısına geçip ben evleneceğim dedim. evlendikten 1 hafta sonra ailesine karşı yinede çok iyiydim ama benim ailemle görüşmek istemiyordu. ailem yemeğe çağırdığı gün yemeğe gelmedi o günden sonra bende onun ailesine mesafe koydum ve bunu farkettikten sonra bana kısasa kısas yapıyorsun sen her zaman onları seçerim seni annenin evine geri gönderirim dedi ailem bu evliliği onaylamayıp ona rağmen onunla evlenmeme rağmen. Kavgalar bi türlü bitmedi cicim ayı bile yaşayamadık bu sefer de sürekli enerjim düşük yorgunum uyuyorum dışarı onunla çok çıkmıyorum diye söylenmeye başladı bunun üstüne ona daha evlilik düzenine alışamadığımı(evlenmeden önce ailem bana hiç bir ev işi yaptırmazdı) hem çalışıp hemde ev işlerinden dolayı yorgun ve bitkin olduğumu ona anlatmaya çalıştım mutsuz olduğumu ve bunun için ondan bi çaba istediğimi belirttim. Bu sefer de kavgalarımız ailesine taşındı ailesinin yanında yüzüme yastık attı kalkıp ona tepki gösterdim diye kayınpederim sen kocanı tahrik ediyorsun diye beni suçladı. Üstüne eve döndükten sonra sen sürekli uyuyorsun sürekli mutsuzsun sen git bir kaç gün annende kal demesinin üstüne yaklaşık evlendikten 2 ay sonra evi terkettim. Şu an dava süreci devam ediyor 1 ay sonra biticek inşallah. Kıskançlığı bi de üstüne deli boyuttaydı(giyimden tutun benim nerde bikini giyebileceğim bile sınırlıydı) üstüne bir de dava devam ederken ablamla alkollü bi yere canlı müziğe gittim diye sen esc hayatı yaşıyorsun sen benim soyadımı taşıyorsun hala boşanana kadar rahat dur gibi şeyler zırvalayıp durdu. Gerçekten nişan atılıyorsa Allah korudu diyip o işi devam ettirmemek gerekiyormuş. Daha buraya yazsam çok uzun olacak bir sürü olay daha var. Bir de üstüne bunlara rağmen sen benimle nafaka tazminat için evlendik diye beni suçladı. Tabiki mahkemede ne tazminat ne nafaka hiç bir şey talep etmedim hem öyle zengin biri değildi hemde para için evlenmemiştim. Sadece sevmiştim. Boşananlardan tavsiyeler istiyorum psikolojim çünkü çok ağır hasar almış durumda. boşandıktan sonra yapıp size iyi gelecek şeyler neler oldu? terapi ve ilaç kullanıyorum şu an ama yeterli gelmiyor bazen kendimi çok büyük bir buhranın içinde buluyorum. O kurban psikolojisinden çıkamıyorum tavsiyeleriniz nelerdir?
Aynen. Siz nasılsınız toparlanabildiniz miDestek almayı da antidepresanı da bırakmayın Allah cezasını versin bu erkeklerin seni bu hale getiren birini de düşünüp üzülme giden biraz zamanın olsun ama kalan bir ömrümü kurtardım de yoluna bak
Ben tam toparlıyorum diyorum yine gelip bulaşıyor toparladım denemesede artık bugün büyük bi adımla çıktım evimden yaşadığım şehirden yemi ev tutup yeni düzen kurma zamanım geldi Allah büyük zor süreçler ama sonrası ferahlıkAynen. Siz nasılsınız toparlanabildiniz mi
Bana kimse bulaşmasa da benim bir günüm birgünümü tutmuyor hatta bir anım bir anımı tutmuyor. Kendimi boşlukta hissediyorumBen tam toparlıyorum diyorum yine gelip bulaşıyor toparladım denemesede artık bugün büyük bi adımla çıktım evimden yaşadığım şehirden yemi ev tutup yeni düzen kurma zamanım geldi Allah büyük zor süreçler ama sonrası ferahlık
Zamanla geçicek kuzum bende aynıyım ama geçiyor ailenle mi yaşıyorsun çocuk yoktu dimiBana kimse bulaşmasa da benim bir günüm birgünümü tutmuyor hatta bir anım bir anımı tutmuyor. Kendimi boşlukta hissediyorum
Hayır ben 2 çocukla yaşıyorumZamanla geçicek kuzum bende aynıyım ama geçiyor ailenle mi yaşıyorsun çocuk yoktu dimi
Allah bağışlasın zor ama geçicek kendime de bunu diyorum hangi dert sıkıntı kalıcı ki bu hayatta her şey geçiyor bu günlerde geçicek ama duygulardan sıyrılıp biraz mantıklı hareket etmeye çalışmak lazım doğamıza aykırı ama yapmamız lazımHayır ben 2 çocukla yaşıyorum
İşte ben bu noktada çok kötüyüm. Bir günüm bir günümü tutmuyor kendime inanılmaz kızıyorum dik duramıyorum. Evlatlarıma ayrı üzülüyorum bir gün kestirip atıyorum diğer gün yanlış mı yaptım diyorum. Sil baştan hayat kurmak neden bu kadar zorAllah bağışlasın zor ama geçicek kendime de bunu diyorum hangi dert sıkıntı kalıcı ki bu hayatta her şey geçiyor bu günlerde geçicek ama duygulardan sıyrılıp biraz mantıklı hareket etmeye çalışmak lazım doğamıza aykırı ama yapmamız lazım
Yemin ederim bende aynıyım evlatlarımı da bırakıp geldim ben dün şuan çocuklarım da onda ve beni tehtid ediyor ama güçlü olmak zorundayım dün çift doz antidepresan içtim midem bulanıyor yiyip içemiyorum nefes alamıyorum kalbim sıkışıyor artık evlatlarımı bile göremeyeceğim bir süre ev tutup düzen kurmam lazım bu ay içinde sonra da çocuklarımı alıcam inan zor çok hemde ama güçlü olmak zorundayızİşte ben bu noktada çok kötüyüm. Bir günüm bir günümü tutmuyor kendime inanılmaz kızıyorum dik duramıyorum. Evlatlarıma ayrı üzülüyorum bir gün kestirip atıyorum diğer gün yanlış mı yaptım diyorum. Sil baştan hayat kurmak neden bu kadar zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?