- 15 Aralık 2019
- 113
- 63
- 23
- 44
- Konu Sahibi fulyaakaylar
-
Sizin anlamadığınız noktada, sevgiliniz ve oğlunun iliskisini kabul etmeniz yada yola devam etmemeniz.
Ben sizi haklı da buldum başta zaten ama herkesin çocuğuyla iletişimi farklı, doğrusu farklı. Sizin çocuklarınız gel al demiyorlar ama sevgilinizin oğlu gel al diyor. Doğruluğu yanlışlığı tartışılır. Sevgiliniz zamanlar düzelir diyor, çözüm yolu arayacak birşey olarak görmüyor bunu.
Biz ona düzen demiyoruz işimiz gücümüz rahat olunca rahat rahat alabiliyoruz planlayabiliyoruz diyoruz:)Ben çocuklarım olmadığında plan yapıyorum onun için hop hop olmuyorlar..Ben konumu takip ediyorum sen yat teyzecim benim uykum yok:)
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama siz boşanıp başkasıyla evlenseniz eşiniz sizin çocuğunuzu yetiştirme şeklinizi müdahalede bulunsa bu yüzden sizinle kavga etse normal mi karşılarsınız? Annesi benim buna ben karar veririm demez misiniz? Bu forumda aynı evde yaşayan kayınvalide çocuğun yetiştirme şeklini eleştirdiğinde, karıştığında anne baba karar verir ona neymiş ne hakla karışıyor yazan yüzlerce yorum okudum. Üstelik kan bağı olmasına rağmen. Ne farkı var peki?
Çocuğun yetiştirmesi sadece anne babayı ilgilendirir bana göre. Aynı evde yaşıyor olmaları buna müdahale hakkı vermez. Belli ki sizinle farklı düşünüyoruz
Bir örnek vereyim mesela sıradan bir buluşma öncesinde oğlu arıyor ve diyor ki ben bugün seninle ödev yapmak istiyorum.Benim erkek arkadaşım buluşmamıza 1 saat kala bana bunu söylüyor ve gelemeyeceğim diyor..Sizce bu doğrumu?Bunları görmezden mi gelmem gerek?Benim çocuklarımda ben bunu hiç görmedim...
Agzin bal yesin. Tam da bunlari dusundum okurken. Basta dedim tamam hakli olabilir kadin su msja kadar.pes vallahi. Kendi cocuklari istedigi zaman istediginde kaliyor diger cocuk yapinca kapris diyor.Ablacim yat uyu.
Senin çocuklar sınırsız istedikleri gibi hop orada hop burada kaliyor
Aynı günün akşamı babada gündüzü annede,
Düzen yok bir şey yok.
Diğer çocuğa gelince, kapris.
Piki.
Eş adayınız hayır demeyi öğrenmedikce düzelmeyecek. Türk ailelerinde patchwork aile yapısı işlevsel değil. Üvey olan taraf iyi niyetle bile fikir beyan etse o benim çocuğum sana ne oluyor diyecek potansiyel her iki tarafta da var. Bu sebeple ben evlenmeniz takdirde bu evlilikte huzurlu olacağını düşünmüyorum. Sizde böyle düşünüyor olmalısınız ki gelip buraya sormussunuz.Şükür beni anlayan birisi çıktı..İşte bu potansiyel tehlikeden bahsediyorum ben.Aynen bu dedikleriniz olur kesinlikle..Ve ben bununla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum gerçekten...Çok küçük olduğunu ileride düzeleceğini söylüyor...
sen ne diyorsun biladerim yazdığın yorumu anlamaya çalışırken kendi yazacağım yorumu unuttum. goes to oscar vallaBir örnek vereyim mesela sıradan bir buluşma öncesinde oğlu arıyor ve diyor ki ben bugün seninle ödev yapmak istiyorum.Benim erkek arkadaşım buluşmamıza 1 saat kala bana bunu söylüyor ve gelemeyeceğim diyor..Sizce bu doğrumu?Bunları görmezden mi gelmem gerek?Benim çocuklarımda ben bunu hiç görmedim...
Evlenip basinizi yakmayin o halde.Evet bunu konuştum ama oğlunla kendimi kıyasladığımı düşündü kendimi anlatamadım...Ciddi mesele sağlık annesiyle tartışıp aramasını bile anlarım..Benim çocuklarım içinde aynısı geçerli..Ama sıradan herhangi bir gün için bu geçerli değil..O zaman hiç bir beraberlik yaşamayıp oğlundan gelecek emirler doğrultusunda hazır beklemeliydi..
Peki evlilik hata şuanda diyelim zaten daha zamanı var..Bugün yüzük taksak 1 yıl diyelim...Sizce bu ilişki bitmelimi pat diye?Kestirip atmak mı doğru olan o zaman?
Sevgilimle buluşacağım diyemez elbette ama sıradan bir kaprise ben şuanda uygun değilim/uzaktayım ya da programım var diyebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?