Boşanma sonrası yeni ilişki

Evet görmüyor...Demek ki bu aşamada ben boşuna zaman kaybediyorum..Ne yazık ki....

Onların işi gücü ve hayatı da bunu gerektiriyor demekki.
10 yaşındaki çocuğu babasına ihtiyaç duyduğu için kaprisli olmakla suçluyorsunuz :)
Bu çocuk henüz küçük.
Yorumlara bakinca,
Ne araba istediği kaldı ne ev istediği
Kaldı ki isteyebilir, babasının imkanı varsa, neden olmasın?

Sizin düzensiz düzeniniz bir şekilde işliyor olabilir. O adam da babalığını bu şekilde yapacak demekki.
Siz çocuklarınız olmadığında sizin çocuklarınıza göre olan yapıyorsanız, o da son dakika iptalini kendi çocuğuna göre yapıyor.
Bana adil geldi
Adil olmayan, aynı evin içinde yaşamak zorunda kalacak 3 çocugun her ikiniz tarafından farklı muamele görecek olması
Ne Siz o çocuğa tarafsız yaklaşabilirsiniz, ne eş adayınız sizin kızlarınızı oglu ile eş tutabilir.

İşin en kötü tarafı ise hem sosyal hemde mental açıdan belki de bir daha böyle bir partner bulmam çok zor...Ama önümüzdeki süreç bu güzellikleri bile örtecek cinsten...Çok yazık gerçekten...

evet var, kismetse ücüncüyü alicaz kucagimiza.

simdi bosansam baskasiyla ayni evde yasasam o kisiyle bi düzen kursam o adaminda begenmedigi konulari dile getirmeye hakki olacak tabi ki, gerekise tartisma sebebi de olacak. sonucta ayni evdeyken hepimizin huzurlu yasamasi icin gerekli kurallar sinirlar olmali degil mi? mesela maddi gücümüz yetmiyecek de olsa sirf cocugum istedi diye gidip borc harc yada aile bütcemizi zora sokacak bir masrafda bulunamam. bunu simdi öz babalariyla yasarkende yapamam sonucta degil mi?

kv kp bambaska bi durum. onlar dis kapinin dis mandali. hic bir sekilde karisma hakkina sahip degiller. ha kp kv ile ayni evde yasayanlara da her müdahale müstehak.

Ne var ki bunda, adam evladini gormek istiyor ... sizin de cocugunuz var biraz empati yapsaniz?

Ablacim yat uyu.
Senin çocuklar sınırsız istedikleri gibi hop orada hop burada kaliyor
Aynı günün akşamı babada gündüzü annede,
Düzen yok bir şey yok.
Diğer çocuğa gelince, kapris.
Piki.
Agzin bal yesin. Tam da bunlari dusundum okurken. Basta dedim tamam hakli olabilir kadin su msja kadar.pes vallahi. Kendi cocuklari istedigi zaman istediginde kaliyor diger cocuk yapinca kapris diyor.

Canım ben boşanma asamasindayim. Benim ilk evliliğimdi esiminde ikinci evliliği. Ilk evliliğinden 2 çocuğu var. Ex eşim çocukları ne isterse yapardı. Hatta onlar istedi diye beni bile bosuyor. Dikkatli ol. O adam benle evliyken. Çocukları istedi diye. Eski karısıni ameliyata götürdü. Basında durdu. Altını bile temizledi. Iyi gözlemle derim.

Eş adayınız hayır demeyi öğrenmedikce düzelmeyecek. Türk ailelerinde patchwork aile yapısı işlevsel değil. Üvey olan taraf iyi niyetle bile fikir beyan etse o benim çocuğum sana ne oluyor diyecek potansiyel her iki tarafta da var. Bu sebeple ben evlenmeniz takdirde bu evlilikte huzurlu olacağını düşünmüyorum. Sizde böyle düşünüyor olmalısınız ki gelip buraya sormussunuz.

sen ne diyorsun biladerim yazdığın yorumu anlamaya çalışırken kendi yazacağım yorumu unuttum. goes to oscar valla

Felaket tellalı olmayayım diyorum ama tekrar boşanırsınız bence...
Babayı net anlıyorum ortada bir vicdan azabı var çocuk özlüyor ve şımarık olabilir...
Bu çocuğu annesi babası öyle yetiştiriyor...
10 yaş da ergenlık başlangıcıdır...

sizin o çocuğa verilecek terbiyeye karışma hakkınız pek yok çocuğun annesi babası var zaten...
Ben çok sinirlenirdim sevgilim öyle dese

sizi de anlıyorum vakit geçirmek istiyorsunuz ve üzülüyorsunuz...
Ve ilerisi için korkuyorsunuz...

Siz neden boşanacaksınız evlenirseniz çünkü kuvvetle muhtemel çocuk sorun olacak siz karıştıkça bu sefer üvey anne adı altında suçlanacaksınız....

çocuk böyle bir çocuk yani düzelmesi uzun zaman alacak göze alabiyorsanız evlenin...

ama ben evlenmezdim..
Sizin de 2 tane kızınız varmış...
Kaldı ki bir tane da çocuğunuz olduğunu düşünün bu adamdan bir de böyle bir oğlu var...

Evlenip basinizi yakmayin o halde.
Iki kiz evladiniz varmis, buyuk olduklarini sanmiyorum, cidden nasil cesaret ediyorsunuz evlenmeye?
Oncelik ne olursa olsun cocuklar olmali, hele ki insanin kucuk cocugu varsa bin kere dusunmeli.
Sevgili olun gezin tozun, sevisin ama yabanci birini kizlarimin yanina ayni eve sokma fikri bile beni gerer acikcasi.

Ben sizi anladım da siz gerçeği kabullenmek istemiyorsunuz. Adamı elinizden kaçırmamak için hem kendinizi hem kızlarınızı yakmaya pek gönüllü gördüm sizi, sevgilinizin çocuk yetiştirme tarzını beğenmiyorsunuz ama oda değiştirmeye yanaşmıyor, hatta ayrılırım demenize rağmen ortaya yol bulacağım demek yerine çocuğun büyümesini seçenek olarak sunuyorsa kusura bakmayın ama bunun anlamı ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersindir. Ya da arada bir yüzük takıp senelerce oğlanın sizi kabullenmesini beklemektir. Zira o çocuk istemiyorum derse o adam size ya nikah kıymaz ya da suç işlemiş gibi evliliğini oğlundan gizler, hani diyorsunuz ya eşi olma sufatım var diye eşi ama oğlunun gözünde metresi olursunuz haberiniz olsun. İlk evliliğiniz niye bitti bilmiyorum ama en büyük nedeni mutsuz olmanızdır muhtemelen, şimdi sırf evli olabilmek için bile bile mutsuzluğa adım atmaya diretmek neden, üstelik şimdi birde iki çocuğunuzud a ateşe atıyorsunuz haberiniz olsun. Şimdi bu adamın ilgisi hoşunuza gitmiş ama unutmayın anlattığınız gibiyse zaten sizin ilişkiniz o adamın oğlunun iki dudağının arasında, sizin bitirmeye cesaret edemediğiniz ilişkiyi 10 yaşında çocuk iki lafı ile bitirirse bunun tranvasını atlatmak boşanmaktan bile ağır olur haberiniz olsun.

Peki evlilik hata şuanda diyelim zaten daha zamanı var..Bugün yüzük taksak 1 yıl diyelim...Sizce bu ilişki bitmelimi pat diye?Kestirip atmak mı doğru olan o zaman?

Ya gercekten soruyorum evlenmek zorunda misiniz?
Iki kiz cocugunuz var,neler duyuyor neler okuyoruz.
Istediginiz kadar iyi insan diyin, kizlariniz yabanci bi adamin yaninda evin icinde ne kadar rahat edebilirler?
Insan kimseye guvenemezken ne bileyim..
Adamin da bi oglu var.
Resmen kaosun ortasina cekiyorsunuz herkesi.

yanlışınızdan dönmenizi tavsiye ederim.Daha önce başka bir konuya da yazdım, sizin çocuklarınız olması eşinizin başka bir insandan çocukları olmasını kaldırabileceğiniz veya kaldırmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor.Sizin bunu kaldırabilecek bir kişiliğe sahip olduğunuzu düşünmüyorum.Benimde ikinci evliliğim ve önceki evliliğimden de bir çocuğum var, eşiminde eski evliliğinden iki çocuğu var.Başlarken bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim.Ama işin içine girince çok yıpratıcı ve insanı bitiren bir şey olduğunu fark ettim.Ama benim için çoktan iş işten geçmişti.yıllarca ciddi anlamda sıkıntı yaşadım, şimdi birkaç yıldır rayına girdi bir şeyler.Bu kadar zor olacağını bilsem hiç başlamazdım.Çocuklarla ilgili reel sorunları halletseniz bile, duygusal olarak çok ağır bir durum.Omuzunuzda koca bir yük olarak kalıyor, tabii eğer bu durumu kaldıramayacak bir kişiliğiniz varsa.

Üstelik bu sorunlar sadece çocukla sınırlı da kalmıyor, yarın iş ciddiye bindiğinde eski eşler birden ortaya fırlayabiliyor.En kötüsü çocuk üzerinden politika yürütmeye çalışıp sizin derdinizin bile anlaşılmasını zorlaştırabiliyorlar.Dertsiz başınıza dert almaya değmez bence.

Siz daha evlenmeden uvey anne olmussunuz, o cocugu istemediğiniz isinmadiginiz asikar. Bencil.oldugunuzu dusundum. Hadi hic cocugunuz olmasa hak versek. Ustelik sizin 2 tane. Insallah olmaz bu is diye gecti icimden. Bir cocugun kirilmasina gonlum hic razi gelmez.

Kızmayın ama dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz? Kızlarınızın öz babasıyla anlaşamayıp ayrılmışsınız, şimdi aynı evin içine birbirine yabancı bir sürü insanı doldurup geçinebilmeyi planlıyorsunuz. Hiç ihtimal yok.
Ortada tek çocuk olsa şans daha yüksek ama 3 tane çocuğu bir eve doldurup mutlu bir evlilik hayali kurmayın, mümkün değil.

Sevgilimle buluşacağım diyemez elbette ama sıradan bir kaprise ben şuanda uygun değilim/uzaktayım ya da programım var diyebilir..

30 yaşında koca kadınım, babamı görmek istesem ve bunu kapris olarak görüp "programım var" dese bozulurum.
Sizin bahsettiğiniz kişi babasından ayrı yaşayan 10 yaşında bir çocuk ve kapris dediğiniz şey beraber ödev yapmak istemesi. Şaka gibi konu gerçekten.

Sizin çocuklarınız aynı şeyi yapmaz çünkü sizinle beraber yaşıyorlar. Bu ayrımı yapmak çok mu zor?

10 yaşındaki çocukla yarışacaksanız siz bilirsiniz. Ama adam 9 aydır tanıdığı size uyup 10 yıllık oğluyla geçireceği zamandan çalarsa o adamdan pek bir halt olmaz onu da bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…