Çok sağolun kızlar Inşallah rrabbiminde yardımıyla zamanla atlatırım.. bu süreç gerçekten zormus allahim herkese hayırlı evlilikler nasıp etsin insan boşluğa düşünce maalesef suçu.kendisinde de arıyor keşke kadınlık yapsaydım keşke söyle yapsaydım falan kendi kendime düşünmekten alamıyorum kendimi ..çevremdeki tanıyanlar Iyi yaptin diyor ben sabırlı bir insanımdır ama bir o kadar da sınırlı bunlarında belki etkisi oldu evlilikte ama ne.olursa olsun bir bayan eşinden korkmamalı yani her kavgada vuracak.mi olay büyüyecek mi diye böyle bir strestte yaşıyordum annemide dahil.ederek ..annem çocuğun için yaşadığım şehre geldi ev.tuttum babam.4 ay sonra vefat edince yalnız kaldı bende iyice anneme düştüm.cunku kadın hem çocuğuma bakıyor.hem yemek yapıyor eski.esimin.sevdiği yemekleri yapıyor..belki de ağrıma giden bu kadar şeyi.hak.etmedigimiz cevremde Iyi.insanlarda var kayınvalidesine sahip çıkan baş üstünde tutan ama ben yasayamadigim için bazı şeyleri içimde bir burukluk.kaldi rabbim sabrını versin inşallah kızım için annem için düzelirim yoksa düşünmekten hasta olacağım destekleriniz için çok teşekkür ederim allah.herseyi gönlünüze gore versin