• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası...

Rutky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
1.453
1.343
133
Arkadaşlar merhaba .Burda konu açmıştım bilenler bilir .Bende boşandım baya sancılı oldu.Tonla küfür ,hakaret ,fiziksel ve psikolojik siddetten sonra oh kurtuldum diyerek değilde ,içim acıya acıya boşandım .Bağımlı olduğumu dusunuyrm .Burdaki arkadaşların neredeyse yarısı sen asla boşanmazsin dedi,hatta sen de rahatszsin diyenler bile oldu bosanmyrm beni istemeyen adami birakmyrm diye.Ben bile inanmyrm nasıl anlasmali bosandm diye etrafimdakilerde .Çünkü ailem akrabalarm herkese ölüm çıkar ,yinede ben o evden çıkmam diyordum.Hem desteğiniz hem de bu durumda olanlara cesaret vermek niyetiyle konu actm.Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Aaa sizi hatırladım. Lütfen psikolojik destek alın. Gerçekten şu an ben bile inanamadım boşandığınız. Öyle bir bağımlılıktı sizinkisi. Eşiniz sizden boşanınca kına yaktı mı bari.

Aaa sizi hatırladım. Lütfen psikolojik destek alın. Gerçekten şu an ben bile inanamadım boşandığınız. Öyle bir bağımlılıktı sizinkisi. Eşiniz sizden boşanınca kına yaktı mı bari.
Ne guzel yazmışsınız duygularima tercüman olmuşsunuz .Kına yakmamış henüz .Bunalimdaymis niye bilmyrm.Beni sevdiği için olmadığı kesin ama.Belki elalem ne der dsuncesi birde oglumuzdan ayrıldı oda olabilir.Güçlü bir insan degoldi onu biliyrm zaten.Fakat dediğiniz gibi öyle mucadele etti ki boşanmaya.İki ay oldu neredeyse .İki Aydr annesiyle benim ilmik ilmik isledigim evde yaşıyorlar.Onlar Rabbime havaleler zaten.Bosanmasam yine boşanmzdm.Bu sefer ben teklif ettm bosanalm diye.Cunku son 3 kavgadr bıçakları saklamaya baslamistim

Ne guzel yazmışsınız duygularima tercüman olmuşsunuz .Kına yakmamış henüz .Bunalimdaymis niye bilmyrm.Beni sevdiği için olmadığı kesin ama.Belki elalem ne der dsuncesi birde oglumuzdan ayrıldı oda olabilir.Güçlü bir insan degoldi onu biliyrm zaten.Fakat dediğiniz gibi öyle mucadele etti ki boşanmaya.İki ay oldu neredeyse .İki Aydr annesiyle benim ilmik ilmik isledigim evde yaşıyorlar.Onlar Rabbime havaleler zaten.Bosanmasam yine boşanmzdm.Bu sefer ben teklif ettm bosanalm diye.Cunku son 3 kavgadr bıçakları saklamaya baslamistim
Gerçekten sizin için çok sevindim bir meslektaşımın bu durumda olması beni üzmüştü. Eminimki şimdi bebeğinize çok güzel bir hayat vereceksiniz. Emin olun çok pişman olacak bu tarz insanlar asla mutlu olamaz

Bir an önce tedavi ol. Bu adamın kapını çalması uzun sürmez. O güne kadar güçlenmen lazım, ucuz yalanlarına kanmamak için.

Amin .Cok tesekkur ederim.İns çabuk toparlanırim ve ins herkes layiğini bulur duam bu
Gerçekten sizin için çok sevindim bir meslektaşımın bu durumda olması beni üzmüştü. Eminimki şimdi bebeğinize çok güzel bir hayat vereceksiniz. Emin olun çok pişman olacak bu tarz insanlar asla mutlu olama

Bu saaten sonra o size 7 kat elden saha yabancı. Hiç kimse kendisi. Cesaret vermek içim yazmışsınız ama ölüm çıkar bu evden demişsiniz. Bence kimse sizi bu konuda örnek almasın. Başlı başlına bağırması bile ayrılmak için sebepken siz yok yere kendinize neler yaşatmışsınız. Psikolojik destek alın mutlaka. Umarım bundan sonra her şey şahane olur.

Konunuzu hatırlıyorum, bu bağımlılıktan kurtulmanıza çok sevindim. Önünüzde oğlunuzla birlikte çok güzel bir hayat var. Mutlaka psikolojik destek alın, tekrar size ulaşıp hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin,

Pskologa gdyrm.Bir kere gittim henüz .İns verimli olur da daha iyi olurum.Onu tamamen kafamdan silerm.Soruyrm hocam böyle kotulukler gördüm, hala nasol bu adam aklıma gelince içim acıyor diyorum pek te bir cevap alamyrm aslında .Bskalm gittikçe faydalı olur belki

Bir an önce tedavi ol. Bu adamın kapını çalması uzun sürmez. O güne kadar güçlenmen lazım, ucuz yalanlarına kanmamak için.

Bu saaten sonra o size 7 kat elden saha yabancı. Hiç kimse kendisi. Cesaret vermek içim yazmışsınız ama ölüm çıkar bu evden demişsiniz. Bence kimse sizi bu konuda örnek almasın. Başlı başlına bağırması bile ayrılmak için sebepken siz yok yere kendinize neler yaşatmışsınız. Psikolojik destek alın mutlaka. Umarım bundan sonra her şey şahane olur.
Amin.Cok teşekkür ederim

Adiniza sevindim. İhtimal vermeyenlerden biri de bendim acikcasi. Lakin boyle bir adim attiysaniz kurtulusunuz da yakindir. Psikolojik destek alin, gerisini zamana birakin. Su akar; yolunu bulur. Yeni hayatinizda oglunuzla bitimsiz mutluluklar diliyorum. 💕

Eski konunu çok iyi bildiğim için bayağı şaşırmıştım ama ayrıldığını okuyunca çok sevindim adına. Değer görmediğin, sana pislik muamelesi yapan bu adamla daha uzun süre evli kalsaydın ruh sağlığın iyice bozulacaktı. Bu hâle düştüğün için de yine sen suçlu olacak ve terkedilecektin.

Böyle bir evlilikte çocuğun ne kadar sağlıklı büyüyebilirdi Rutky, ne kadar verimli olabilirdin ? Her eve gittiğinde bugün ne olacak, neler yaşayacağım endişen olmayacak.
Artık kendin ve çocuğun için güzel şeyler yapmanın vakti geldi.
Ailen de arkanda daha ne istiyorsun. Unuttuğun şeyi yaşa artık mutlu ol Rutky.

Back
X