- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
hamileyim ve bende ne halde olduğumu anlamak istemeyen, hamileliğimi görmezden gelen ve son günlerde saçma sapan davranan, çok sinirli bağırıp çağıran etrafta gördüğü herşeyi dağıtıp kıran beni saatlerce ağlatan ve bunların yanında kendini değilde beni sorunlu ilan eden ve ayrılalım böyle gidecekse diyen bir eşle karşı karşıyayım...
6 aylık hamileliğimden beri ağlıyorumve çok perişanım
rabbime sığınıyorum
Kızlar hepınızın Allah yardımcısı olsun
yarın büyük gün mahkeme var
biz ayrılalı bi sene oldu...son dönemde geceleri uyuyamıyorum...dün gece yarısı hatta sabaha karşı 3 gibi eşimi gördüm pencereden...sessizliğinde kaybolmuş öle yürüyordu...ne kadar kızgın olsamda ona içimi sızlattı öle oluşu...sessizliğinde çığlıklar atar gibiydi..kimbilir yüreğinin derinliklerinde belkide bi teselliye ihtiyacı ve belkide bana...ama onda bu gurur varken, neyse...
tam atlattım diyorum yara kabuk tuttu diyorum öle bi an geliyorki o kabuk kopuyor ve yara tekrar kanamaya başlıyor...o kadar çok ağladım ki dün gece..sebepsiz nedensiz ben bile kendime şaşırdım anladım ki ben onu hala yüreğimin derinliklerinde özlüyorum...yaşanılanlar çok acı...
biz ayrılalı bi sene oldu...son dönemde geceleri uyuyamıyorum...dün gece yarısı hatta sabaha karşı 3 gibi eşimi gördüm pencereden...sessizliğinde kaybolmuş öle yürüyordu...ne kadar kızgın olsamda ona içimi sızlattı öle oluşu...sessizliğinde çığlıklar atar gibiydi..kimbilir yüreğinin derinliklerinde belkide bi teselliye ihtiyacı ve belkide bana...ama onda bu gurur varken, neyse...
tam atlattım diyorum yara kabuk tuttu diyorum öle bi an geliyorki o kabuk kopuyor ve yara tekrar kanamaya başlıyor...o kadar çok ağladım ki dün gece..sebepsiz nedensiz ben bile kendime şaşırdım anladım ki ben onu hala yüreğimin derinliklerinde özlüyorum...yaşanılanlar çok acı...
ben de uyumak istemiyorum,her gece o rüyama giriyor ve uyandıktan sonra ağlıyorum bi müddet,Allah a dua ediyorum unuttur onu die ama unutamıyorum,unutmak için hayatıma yeni biri mi girmeli illa ki,yeniden sevmek de istemiyorum.
Aynı seylerı yasıyoruz suan.helekı son cumlelerım suan benım evrem.gecenlerde cok ktuydum boşanma noktasındayım.bır ıkı durusma sonra ayrılırız sanırım.başarcaz ınşallah kurtulcaz hepsınden.Rabbım bol yardımcımız olsun.boşanalı daha bir ay olmadı,bana yaptıklarını insan bana mısın diyen düşmanına bile yapmaz,öyle küçüldü öyle alçaldı ki.onun bana yaptıklarını,yaşattıklarını düşününce nefret duyuyorum,kendime ise kızıyorum bu adamla aynı yastığa baş koyabildim diye.ama tüm bunlara rağmen onu içimden küçük bir çocuğun annesini özlemesi gibi özlüyorum.çok özlüyorum hem de.değmez bir adam hem de hiçbir şeye değmez bir nankör,hain.ama özlüyorum işte.her gece rüyamda,bazen sarılıyoruz,kavuşuyoruz eski mutlu günlerimizdeki gibi,bazen kıran kırana kavga ediyoruz.ama hiç istemesem de her gece onu görüyorum.uyanıyorum,allaha yakarıyorum çıkar onu rüyalarımdan diye ama çıkmıyor.her sabah boğazım düğüm düğüm uyanıyorum,güne aksi başlıyorum.biliyorum ki o adamın hayaletinden ancak başka biriyle olursam kurtulabilirim.ama böyle bir şeye hazır olmak yıllarımı alacak biliyorum.çok çaresiz kalıyorum.bir de zihnin kötü bir oyunu daha bana;günler geçtikçe sadece güzel günleri,güzel anları hatırlıyorum evliliğimden.oysa yaşanan kötü şeyler iyilerden fazlaydı.peki niye kötüleri değil de güzel bir kaç anıyı yaşıyorum sadece zihnimde.ben bu kadar zayıf mıyım?
gerçeğiyle başettim,bitirdim ama hayaliyle başedip bitirmek..işte o çok daha zormuş,onu başaramıyorum.
amin inşallah tamamen bitecek bu kötü günler.bazen çok iyiyim,çok enerji ve umut doluyum sanki dünyayı yeniden yıkıp kurabilirim ama bazen de öyle bir dibe vuruyorum ki..allahım yardımcımız olsun,artık karşımıza iyi insanlar çıkarsınAynı seylerı yasıyoruz suan.helekı son cumlelerım suan benım evrem.gecenlerde cok ktuydum boşanma noktasındayım.bır ıkı durusma sonra ayrılırız sanırım.başarcaz ınşallah kurtulcaz hepsınden.Rabbım bol yardımcımız olsun.
boşanalı daha bir ay olmadı,bana yaptıklarını insan bana mısın diyen düşmanına bile yapmaz,öyle küçüldü öyle alçaldı ki.onun bana yaptıklarını,yaşattıklarını düşününce nefret duyuyorum,kendime ise kızıyorum bu adamla aynı yastığa baş koyabildim diye.ama tüm bunlara rağmen onu içimden küçük bir çocuğun annesini özlemesi gibi özlüyorum.çok özlüyorum hem de.değmez bir adam hem de hiçbir şeye değmez bir nankör,hain.ama özlüyorum işte.her gece rüyamda,bazen sarılıyoruz,kavuşuyoruz eski mutlu günlerimizdeki gibi,bazen kıran kırana kavga ediyoruz.ama hiç istemesem de her gece onu görüyorum.uyanıyorum,allaha yakarıyorum çıkar onu rüyalarımdan diye ama çıkmıyor.her sabah boğazım düğüm düğüm uyanıyorum,güne aksi başlıyorum.biliyorum ki o adamın hayaletinden ancak başka biriyle olursam kurtulabilirim.ama böyle bir şeye hazır olmak yıllarımı alacak biliyorum.çok çaresiz kalıyorum.bir de zihnin kötü bir oyunu daha bana;günler geçtikçe sadece güzel günleri,güzel anları hatırlıyorum evliliğimden.oysa yaşanan kötü şeyler iyilerden fazlaydı.peki niye kötüleri değil de güzel bir kaç anıyı yaşıyorum sadece zihnimde.ben bu kadar zayıf mıyım?
gerçeğiyle başettim,bitirdim ama hayaliyle başedip bitirmek..işte o çok daha zormuş,onu başaramıyorum.
aynen aynen bunları yaşıyorum ben de.neden böyle oluyor?nasıl bir oyun oynuyor beynimiz bize.ne kadar kötüleri aklıma getirmeye çalışsam da çok derinlerde kalmış güzel bir an gelip herşeyi silip süpürüyor beni sıfırlıyor.boğazım düğüm düğüm oluyor,nefes alamıyorum.sabır allahım sabır..insan beyni böyle işte..evliliğimizde yaşananlar iyi günlerden çok hep kötü günlerdi..ama nedense ben hep onu iyi günleriyle hatırlıyorum..çevremdekiler kötü günlerini aklına getir desede malesef başaramıyorum çoğu zaman...
boşanalı daha bir ay olmadı,bana yaptıklarını insan bana mısın diyen düşmanına bile yapmaz,öyle küçüldü öyle alçaldı ki.onun bana yaptıklarını,yaşattıklarını düşününce nefret duyuyorum,kendime ise kızıyorum bu adamla aynı yastığa baş koyabildim diye.ama tüm bunlara rağmen onu içimden küçük bir çocuğun annesini özlemesi gibi özlüyorum.çok özlüyorum hem de.değmez bir adam hem de hiçbir şeye değmez bir nankör,hain.ama özlüyorum işte.her gece rüyamda,bazen sarılıyoruz,kavuşuyoruz eski mutlu günlerimizdeki gibi,bazen kıran kırana kavga ediyoruz.ama hiç istemesem de her gece onu görüyorum.uyanıyorum,allaha yakarıyorum çıkar onu rüyalarımdan diye ama çıkmıyor.her sabah boğazım düğüm düğüm uyanıyorum,güne aksi başlıyorum.biliyorum ki o adamın hayaletinden ancak başka biriyle olursam kurtulabilirim.ama böyle bir şeye hazır olmak yıllarımı alacak biliyorum.çok çaresiz kalıyorum.bir de zihnin kötü bir oyunu daha bana;günler geçtikçe sadece güzel günleri,güzel anları hatırlıyorum evliliğimden.oysa yaşanan kötü şeyler iyilerden fazlaydı.peki niye kötüleri değil de güzel bir kaç anıyı yaşıyorum sadece zihnimde.ben bu kadar zayıf mıyım?
unutucaz canım eminim onlar biz kadar üzlümediler gercekten sevselerdi eşlerine sahip çıkarlardı şimdi bu noktada olmazdık hayatta hersey bizim için allah beterinden saklasın inş atlatcaz hepimiz bu günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?