eskiyi boşa yeniyi al kampanyası yapmışlar ondan yararlandı:)başkasını buldu biz 15 senedir tanırız birbirimizi 9 sene evli kaldık ve ayrılacağımız zaman aileleri bırak mahalle ayaklandı o kadar iyiydik..ama bir geldi bir ay içinde herşeyi bırakıp onunla gitti...sebeb...bu canım..en çok ne zoruma gidiyor biliyormusunuz bizim üç kızımız var ve o gittiği günden beri onları hiç aramadı...
o gün giden adamı değil ben evlendiğim adamı özlemiştim...şuankine gelince kafam allak bullak aslında tam istediğim gibi biri ama işte çocuklar falan insan korkuyor ya...
sağol tatlım sanırım sende bşanmak üzeresin?allah yardımcın olsun ama ayaktasın güçlüsün dimi....evet evet güçlüsün sen anladım ben:)
oğlum bugün ilk karnesini aldı anasınıfı nasıl heyacanlıyız biz(annem kardeşim babam ben)
hediyeler aldık özenle paketlettik en sevdiği jelibonlar felan vs..
Babası ne aradı ne sordu
Ya sizce bu adam daha niçin beklenir.
Çocuk için katlan diyenler vardı çevremde çocuğum öylede babasız böylede..
Yazık 7 seneme..
ah güzelim benim iki kızımda karne aldı dün...ama babaları bunu biliyormu acaba...en küçük kızımda hasta 1 haftadır doktora gidiyoruz bundan haberi varmı evet var ama umursuyormu hayırrrr....boşver kardeşim çok zor biliyorum ama boş ver...
Merhaba Arkadaşlar,
Benimde boşanma davalarım devam ediyor.Ben eşyalarımı bir türlü alamıyordum,ailesi zaten kullanıyor 6 aydır.Şimdi avukatıyla avukatım görüştü artık almalıyım eşyalarımı,kıyafetlerimi,çeyizlerimi.Ancak ben mahkeme kanalıyla almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar,ben ailemle oturacağım artık.Belki seneye tayinim çıkar,başka bir yere giderim.Şimdi ben eşyalarımı alınca ne yapmalıyım?Sizler ne yaptınız?
tr_lellim nasılsın son durumlar ne?
Tabiki yılmıcaz unutmayın bu hayatı biz seçmiyoruz eşlerimiz böyle olmasını istiyor..
Bardağa hep dolu tarafından bakalım..
Ailelerimiz yanımızda..
Ailem sonuna kadar destek..
Hatta salya sümük ağlıyorum (koca aramıyo sormuyo annemde annem diyo ben hala ağlıyorumm kafama...)
Annemmm karşıma geçiyoo elinde sigara ağla ağla oda seni bi düşünüyo bi düşünüyo sorma gitsin ölüyoo yoluna karım karım diyee çok ağla diye gülüyoo..
Sabrımı mı sınıyo bu kadın "breee kadın çekil karşımdan beeeee"..... diyesim geliyooo ama haklııı
Ben burnumu çeke çeke ağlıyorummm boşaaaa gitsin diyooo delirmiş bu diyorum...
Anne yuva yıkmak kolay mı geliyoo size oğlum var babasız büyücek diyorumm.
Hee bi senin çocucğun kaldı babasız vahh vahhhh nerelere gidelim diyoo..
Beee kızım adam aramıyo sormuyo 1 defa çocuğunumu aradı seni mi aradı olsa arasa yapıcı olsa kendi elimle vercem sonunu görüyorum yavrum gel yok yakınken dön diye iknalardaaa hanım...
Düşünüyorum uleynn kadın haklı
Adam aramıyo sormuyoo
çocuğu hastanelere götürdüm okul masrafı tüm sorumluluk bende napim bee bu kocayı ben dedim
Annemden bir içlenmeee haa şöyleee yola gel gülümsemesi...
Sarılışmalar kikirdemelerrrrrr... :) :)
yeni başladığım kitabımında etkisi var..
küçük bir söz paylaşim sizinle..
"BAŞINA NE GELİRSE GELSİN KARAMSARLIĞA KAPILMA..
BÜTÜN KAPILAR KAPANSA BİLE
O SANA KİMSENİN BİLMEDİĞİ PATİKA BİR YOL AÇAR..
SEN ŞUANDA GÖREMESENDE,DAR GEÇİTLER ARDINDA NİCE CENNET BAHÇELERİ VAR..
ŞÜKRET İSTEDİĞİNİ ELDE EDİNCE ŞÜKRETMEK KOLAYDIR..
ASIL İNSANLIK DİLEĞİ GERÇEKLEŞMEDİĞİNDE ŞÜKREDEBİLENDİR"..
elif şafak "AŞK" dan alıntıdır..
Okuyorum çok güzel kendimi buldum..
11 nisan da da biz çıkacağız bakalım hakim karşısına ne yapacağız..
Rabbim hayırlısını yaşamayı nasip etsin ...
canım benim seni çok pozitif gördüm,,hep böyle ol olur mu
bu arada ben de eşimden ayrı kaldıgım sırada elif şafak aşk ı okuyordum:))) moral oluyordu bana
GUZELIMMerhaba,
Ben evleneli 1 yıl oldu ve eşimle 3.5 ay gibi kısa bir süre beraber yaşadıktan sonra eşimin ailesinin beni istememesi ve oğullarına baskısı sonucu boşanıyoruz!Tabi ben burada en büyük suçluyu eşim olarak görüyorum.Çünkü bir erkek karısına sahip çıkarsa kimse buna cesaret edemez!İlk davamız görüldü,ancak ben çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Psikolojim çok bozuk,insanlara olan güvenimi kaybettim.Başta en yakınlarım olmak üzere sırf boşanıyorum diye boşanmış kadın olacağım diye benden yüz çevirdiler!Kimin dost kimin düşman olduğunu anlamakta zorluk çekiyorum,herkes dedikodu peşinde çünkü!
Sizler,boşananlar veya boşanmak üzere olan arkadaşlarım bu günleri nasıl atlattınız/atlatıyorsunuz?Daha çok gencim ve bundan sonra hayatta beni neler bekliyor bilmiyorum!Biraz da hassasım sanırım.Mesela boşandıktan sonra yeni bir hayat kurmak,yeni bir evlilik yapmak imkansız mı?
Benim durumumda olan arkadaşlarım içinde iyi tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler...
merhaba,
benimde bir konum var belki okuyanlar aşina olacaklardır ...
deneyimlerinize çok ihtiyacım var çünkü bende boşanıyorum, O bana dediki berabermi gidelim dilekçe vermeye bak mahkemeye kalırsa benim vereceğimden de az alırsın dedi bende hayır dedim sen git aç davayı bende kendi şartlarımı sunarım mahkeme ne verirse... ne istiyorsun dedi maddi manevi tazminat altınlarım annemden aldığın borcu ve bankaya borcu öde aylık kira ve bakıcı tutarı dedim tabi o anda karşısında olsam heralde döverdi beni çok sinirlendi durumum yok dedi, bende sen bilirsin ben bunları almadan anlaşma yapmam seninle dedim... bekleyenler beklesin biraz daha sabretsin dedim... o zamanda ben seni aldatmadım hadi ispatla bakalım falan böle tartışmalar oldu aramızda ..
davayı açtımı açmadımı naptı hiç bilmiyorum sanki fırtına öncesi sessizlik yaşıyorum ..
siz şimdi karşıma çıkacak bombayı biliyorsunuzdur eminim bunları yazınca hah şöle olucak dersiniz.. kendimi neye hazırlayayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?