Boşanma stresi ve sonrası

aman hocam böyle bi adamı özlememişsinizdir siz alışkanlık diyelim ve insan köpeğine bile alışır Şu an için de çok sevindim bence tabi kii haddime düşmeyerek yorum yapıyorum ama öyle bi adamı çoooktan unutmuşsunuzdur ve şu an karşınıza çıkan insana karşıda samimidir duygularınız hayırlı olsun kalbinizde yeni oluşmaya başlayan sevgi duyguları ama temkinliyiz her zaman hepimiz temkinliyiz

o gün giden adamı değil ben evlendiğim adamı özlemiştim...şuankine gelince kafam allak bullak aslında tam istediğim gibi biri ama işte çocuklar falan insan korkuyor ya...

o gün giden adamı değil ben evlendiğim adamı özlemiştim...şuankine gelince kafam allak bullak aslında tam istediğim gibi biri ama işte çocuklar falan insan korkuyor ya...

hepimiz özlüyoruz o ilk hallerini ama demek ki rol yapmışlar diğer ilişkin hakkında ise haklısın çocuklar olunca insanın illa ki aklı karışır Allah yardımcın olsun inşallah hakkında en hayırlı kararı veririsin..

sağol tatlım sanırım sende bşanmak üzeresin?allah yardımcın olsun ama ayaktasın güçlüsün dimi....evet evet güçlüsün sen anladım ben:)

oğlum bugün ilk karnesini aldı anasınıfı nasıl heyacanlıyız biz(annem kardeşim babam ben)
hediyeler aldık özenle paketlettik en sevdiği jelibonlar felan vs..

Babası ne aradı ne sordu

Ya sizce bu adam daha niçin beklenir.

Çocuk için katlan diyenler vardı çevremde çocuğum öylede babasız böylede..

Yazık 7 seneme..

Son düzenleme:

ah güzelim benim iki kızımda karne aldı dün...ama babaları bunu biliyormu acaba...en küçük kızımda hasta 1 haftadır doktora gidiyoruz bundan haberi varmı evet var ama umursuyormu hayırrrr....boşver kardeşim çok zor biliyorum ama boş ver...

İnsanın öyle zoruna gidiyo kii ulan diorummm kendimeee bu herifemi katlandınn
değermiydi?
Bi yakamı kurtarayımm belki daha az düşünürüm

Ama aklıma geliyo bi şekilde nasıl bir insanlık buu aklım beynim hiçbişeyim idarak etmiyoo..

Bu insan olamaz..

Nefret duymak bile bir duygudur..

Nasıl bukadar duyarsız kinci inatçı at beni bi atarafa beni salla önemsizim bu evlat ve tek evladın olabilir bi insan

vayy beee..

Daha neler görücem bakalımm hergün bi şok..

Merhaba Arkadaşlar,
Benimde boşanma davalarım devam ediyor.Ben eşyalarımı bir türlü alamıyordum,ailesi zaten kullanıyor 6 aydır.Şimdi avukatıyla avukatım görüştü artık almalıyım eşyalarımı,kıyafetlerimi,çeyizlerimi.Ancak ben mahkeme kanalıyla almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar,ben ailemle oturacağım artık.Belki seneye tayinim çıkar,başka bir yere giderim.Şimdi ben eşyalarımı alınca ne yapmalıyım?Sizler ne yaptınız?

canım 5 yıl kadar önce halamın kızı boşandıı oda alamıyordu eşyalarını mahkeme polis tayin edioo
Polisle gidiosun söke söke her birini alıosun kaybolanın bile hesabını soruyosun 2 polis arabası dayadı kapıya herbişeyini aldıı
çöpünü bırakmaa iğneniii bırakma all kullanmasan bile çöpe atarsın..
Ben öle yapıcam alıcam atacam çöpe..iğnemi bırakmıcam..
afedersindeki kcndaki dona kadar ben aldım
tshrtlerini kazaklarını hep kendi paramla aldım..
ben alırdım zaten..
Bi allah razı olsun diyen mi oldu...
Hepicini alıcam fakire fukaraya verecem belki Allah razı olsun derler..

tr_lellim nasılsın son durumlar ne?

Değişen bişi yok bebeğim..
2 ay oldu
Hala anemdeyim aramıyo sormuyo çocuğunu bile ben bitiridim artık beynimde..
sadece ortaya çıkmasını bekliyorum sorularım var? ve dava açmasını..

canım benim seni çok pozitif gördüm,,hep böyle ol olur mu

bu arada ben de eşimden ayrı kaldıgım sırada elif şafak aşk ı okuyordum:))) moral oluyordu bana

11 nisan da da biz çıkacağız bakalım hakim karşısına ne yapacağız..
Rabbim hayırlısını yaşamayı nasip etsin ...

süreci bilmiyorum ama inşallah 11 nisanda biterde rahatlarsın benim ki gibi habire çeşitli nedenlerden dolayı uzarsa inan çok daha yıpratıcı oluyor

canım benim seni çok pozitif gördüm,,hep böyle ol olur mu

bu arada ben de eşimden ayrı kaldıgım sırada elif şafak aşk ı okuyordum:))) moral oluyordu bana

hayırlısı olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsın rabbim feraha çıkarsın inşallah..

ne kadarlık evliydin?

GUZELIM
Hayatta basimiza ne gelecegini kestiremeyiz.KISA bir evlilik sureci...Esini suclamadan sefkatle mektupp yaz e mailde farketmez.Yatak degisir Kader degismez diye bir deyis var.Tabi tecrubelerden cikmistir.Erkekler ve kadinlar birbirine benzer Kul hakkina girdiklerinden dem vur.Ilk sevgiyle basladiginiz gunleri animsat cunku ilerde denedim ama basaramadim dersin .Arkadasim yillarca ayri kaldi ama tekrar ayni esiyle evlendi.Demekki ilkler baska...Esinin ailesi kafasini karitirmistir.Ucuz degil hic bir sevda emek ister aci izdirap barindirir ama denemeye deger gurur deme askta gurur arama kisa bir birliktelik hemen pes etme geri kazanmaya calis Ha cabalarin bir yil hic bir verime ulasmazsa vicdanini rahatlat Ben cabaladim buraya kadarmis de.Asla suclayiciligi secme.Empati kur.Ayrilan insanlardaa mutlu ama yipranmis.Hemen siginilacak bir liman arama iki yil kendi hayatina kimse girmesin.Erkekler bu durumundan faydalanmak isteyebilirler yine aci cekme .Esinden davalarin yarisinda basinda tekrar beraberligi secen arkadaslarim hayli fazla be guzelim. Sinirlenme bu da gecer ya hu de.Kendini kisisel gelisimine ver.Guzelim ne ilksin ne de nihayet.Hayat devam edecek.Emek ver ama aceleyle degil sabirla Hersey bitmemis...

merhaba,
benimde bir konum var belki okuyanlar aşina olacaklardır ...
deneyimlerinize çok ihtiyacım var çünkü bende boşanıyorum, O bana dediki berabermi gidelim dilekçe vermeye bak mahkemeye kalırsa benim vereceğimden de az alırsın dedi bende hayır dedim sen git aç davayı bende kendi şartlarımı sunarım mahkeme ne verirse... ne istiyorsun dedi maddi manevi tazminat altınlarım annemden aldığın borcu ve bankaya borcu öde aylık kira ve bakıcı tutarı dedim tabi o anda karşısında olsam heralde döverdi beni çok sinirlendi durumum yok dedi, bende sen bilirsin ben bunları almadan anlaşma yapmam seninle dedim... bekleyenler beklesin biraz daha sabretsin dedim... o zamanda ben seni aldatmadım hadi ispatla bakalım falan böle tartışmalar oldu aramızda ..
davayı açtımı açmadımı naptı hiç bilmiyorum sanki fırtına öncesi sessizlik yaşıyorum ..

siz şimdi karşıma çıkacak bombayı biliyorsunuzdur eminim bunları yazınca hah şöle olucak dersiniz.. kendimi neye hazırlayayım?

kızlar bende ayrıldım 14 sene dile kolay ama gerıye dönüp bakınca bana yasattıgı mutlu günlerden cok bana yaşattığı acılar gelıyor..ailesıne kardeşlerıne ezdirdi..kendi ayrıca benı ezdı aramızda 12 yaş farkı vardı..olgun aklı basında bır ınsan olacagına hep dengesız ve sinirlı oldu..kalbime soruyorum kesinlıkle onu istemıyor kesinlıkle...en güzel yıllarım onun ve ailesının ezıyetlerıyle gectı ...sürekli bende olmayan bütün olumsuzlukları sanki varmış gıbı bana empoze ettı..ben bile artık kendimden şüpheye düştüm..özgüvenimi yıkmak için yaşadı sanki benımle..hep sen bılmezsın sen anlamazsın saçmalama demelerıyle gecırdım yıllarımı..bayram arıflerınde ağlaya ağlaya karsıladım bayramları..ailesı benımle yarış halındeydı ama o hep benım iddalaştımı düşündü..oysakı en küçük kardesınden bıle 5 yaş küçüktüm ben..hep ıyı nıyetımı kullandı her maşa olunacak yerde benı kullandı maşa nıyetıne ...ama pskolojım yanlızlığa nasıl alışır bılmıyorum..çünkü süreklı kendimi sıktım durdum hep endişe dolu günlerım oldu..çalışmak istıyorum ama pskolojım buna el verırımı bılmıyorum.. .iş biraz maddıyata ve bu pskolojıyı atlatmaya bakıyor..Allah yardımcımız olsun ..yaptıkları aklıma geldıkce ...içim sıyrılıyor ..

seninle aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. kendisi dava açmıyor. çocuğum için 300 lira nafakaya razı olursam anlaşmalı boşanacağını söylüyor. inatla davayı da açmıyor. düşündüm ve karar verdim 3 nisan haftası ben gidip avukata vekalet verip davayı açıcam. sen boşanmak istedin sen aç diyor bu arada 2 aydır doğum parasını ödüyorum diyip kredi kartı borçlarım var diyip çocuğuna da yollamıyor. hadi 2 ayı idare ettim gelecekte para yollayacağına dair bir umut ışığı da görmüyorum. 2 seçeneğim var. 1. boşanma davası açmayıp sadece ayrı yaşadığımızı belgeleyerek iştirak nafakası davası açacağım. ya da direkt boşanma davası açacağım. opsiyonları avukatımla değerlendireceğim. mutlaka avukat tut. bizim aramıza annesi girdi. aslında annesi de değil kendisi girdi çünkü bir koca annesini tutar eşine sana mı inanayım anneme mi inanayım derse, seçimini ailesinden yana değil annesinden yana yapmış demektir. ama hakaret falan da vardı şahitlerim de var mahkemeye sunup bir an evvel boşanıcam. ama anlamıyorum madem boşanmak istiyorlar ne para ödemeye yanaşıyorlar o da bize de değil sadece çocuklarına ne de dava açıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…