canım benim yayine uykusuz bi gece sabah kalktığımda yamyaş olan yastığım ve ağlamaktan şişmiş gözlerimle bir güne daha merhaba dedim üzülerek...
işte öle analar da var tatlım...beni eşimden ayıran gibi seni ayıran gibi..rabbime havale ettim rabbim versin cezasını...
11 senedir birlikteydik,ondan önceki hayatım nasıldı,ondan önceki ben ne yapardım,nelere sevinir nelere gülerdim unuttum.hatırlayamıyorum.
biraz önce eşimle yine tartıştık. ben 7 aylık hamileyim. doğumdan sonra tayin isteyip il merkezine geleceğiz. eşim ve ailesi de il merkezinde yaşıyor. ikimiz de çalıştığımız için bebeğimize tanıdık birisi baksın diyorduk. tamam kayınvalidem bakıcak bunda sorun yok. çocuk biraz büyüsün istedeğimiz yere tayin ister gideriz diyordu hep. şimdi ömür boyunca orada kalacakmışız. kayınpederim ev yaptıracakmış. biz de onlarla altlı üstlü oturcakmışız. ben aynı şehirde yaşamayı kabul ettim tamam ama altlı üstlü oturmam dedim. bağırop çağırmaya başladı. yoldaydık. arabanın direksiyonuna vurmaya başladı çıldırdı. ben senin kocanım ben ne dersem o olur dedi. kayınvalidemler çok muhafazakar insanlar. ben açık biriyim .giydiğime bile karışıyorlar. altlı üstlü oturunca neler yaparlar kmbilir. ben istemiyorum onlarla oturmak dedikçe çekip gidersin ozaman dedi. istersen şimdi çek git demez mi. durdur arabayı ineceğim diyorum durmadı eve geldik.şimdi konuşmuyorz. bundan önce de sorunlarımız oluyordu. yeter ya maaş kartım bile onda. paramı istediği gibi çekip harcıyor. beş kuruş para vermiyor bana. daha birsürü sorun. boşanmayı düşünüyorum. ama 2 ay sonra cocugum doğacak. hayat ne zormuş bunları yazarken bile hala ağlıyorum.
biraz önce eşimle yine tartıştık. ben 7 aylık hamileyim. doğumdan sonra tayin isteyip il merkezine geleceğiz. eşim ve ailesi de il merkezinde yaşıyor. ikimiz de çalıştığımız için bebeğimize tanıdık birisi baksın diyorduk. tamam kayınvalidem bakıcak bunda sorun yok. çocuk biraz büyüsün istedeğimiz yere tayin ister gideriz diyordu hep. şimdi ömür boyunca orada kalacakmışız. kayınpederim ev yaptıracakmış. biz de onlarla altlı üstlü oturcakmışız. ben aynı şehirde yaşamayı kabul ettim tamam ama altlı üstlü oturmam dedim. bağırop çağırmaya başladı. yoldaydık. arabanın direksiyonuna vurmaya başladı çıldırdı. ben senin kocanım ben ne dersem o olur dedi. kayınvalidemler çok muhafazakar insanlar. ben açık biriyim .giydiğime bile karışıyorlar. altlı üstlü oturunca neler yaparlar kmbilir. ben istemiyorum onlarla oturmak dedikçe çekip gidersin ozaman dedi. istersen şimdi çek git demez mi. durdur arabayı ineceğim diyorum durmadı eve geldik.şimdi konuşmuyorz. bundan önce de sorunlarımız oluyordu. yeter ya maaş kartım bile onda. paramı istediği gibi çekip harcıyor. beş kuruş para vermiyor bana. daha birsürü sorun. boşanmayı düşünüyorum. ama 2 ay sonra cocugum doğacak. hayat ne zormuş bunları yazarken bile hala ağlıyorum.
bana bunları yaparken bile çocuğuma isim koyma konusunda kendi istediği olsun istiyor. sen ne benim ne cocugumun psikolojisini düşünüyormusun ki kendinde bu hakkı buluyorsun. çekip gidesim var inanın. şükürler olsunki kendi ayaklarım üzerinde duracak bir mesleğim var maddi sorunum olmayacak. kızımı da onların baskıcı tutumlarıyla yetiştirmek istemiyorum.
iremguzum haklsın ben hatayı kartımı ona vermekle yaptım. düğün masraflarını kendimiz yapmıştık. nerdeyse ikimizin maaşı da borçlara gidiyordu. ozaman ödemeleri yapan oydu kart ondaydı. sonra bir türlü alamadım. hep kavga çıkardı istedikçe. ayda 100 tl veriyor burnumdan getiriyor. şimdi borclar bitti onun maaşını harcıyoruz benmki yatırımmış sözde. bir kaç kez internet bankacılığından hesabımı gösterdi para birikiyor orda tamam ama istediğim gibi harcayamıyorum. eltim de çalışıyor. kend, maaşını kendi harcıyor. gerçi onlar da şimdi ayrı evde yaşıyor eşiyle. boşanmayı düşünüyorlar. hadi ben sorun çıkaran taraf olmayayım diye sesimi çıkarmıyorum. ama ezilen ben oluyorum.
aynısını ben yaptım, maaşımdan yetecek kadar harçlığımı alıp kendi elimle paraları avucuna saydım her ay, şimdi ayrıyım, boşanmadan sonra ortak mallar için dava açacağım, ama şu an paralar nerde hangi bankada onu bile bilmiyorum, bence yaptığın yanlış, şimdiki aklım olsa "bana güven demesi kolay, hadi sen bana güven, para benim hesabımda biriksin" derdim, istemiyor mu? paşa gönlü bilir, tek kuruş vermezdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?